![]() |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum http://www.sinemaloji.com/wp-content...oltz-Maske.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA240_.jpg BU filmi izlemni isterdim. Güzellik çirkimlik kavramı kişinin yüreğindedir yüzünde değil. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Atalarımızın bir sözü vardır " Her kör satıcının bir topal alıcısı vardır " Beyin fırtınası yapıp bu cümleye kafa yormalısın =) |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum bence de kendini nasıl gördüğünle alakalı bu. Mesela ben güzel bir kız değilim normalde ama bana soracak olsun bi güzelim bi güzelim :D |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Alıntı:
|
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum sen kendini nasıl görürsen karşındaki de seni öyle görür ice1 |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum foruma girmeyeli uzun zman oldu bu baslagı acmıstım.bundan sonra bi kac sevgilim oldu..ama asıl mesele kendime surekli guven o bir turlu glemedi bazen kendimi cok neselei ve cok olaganustu hissedeyrum ve sanki herkesi etkileycekmiş giib hissedeyrum.ama dedigim gibi aynaya bakınca boomm sönuyor hersey gene o cirkin cocuk cıkıyor karsıma.bilmyrum sizin dedklerinizi yapmaya calısım falan ama olmuyr..cirkin oldgumu en azından yakısklı olmadıgmı kabullendim.ama genede birine baktıgımda onunda bana gulumsemeni isterdim ben istedgim biri ama.. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Murat kardeşim hoşgeldin :) Çirkin erkek yoktur,imajsızlık ve fazla kilo vardır :) Bana kalırsa üniversite özgürlüğünün tadını çıkar,sakalını uzat,saçını uzat,yeni bir şeyler dene.. Emin ol tüm bayanlar yüzüne ve fiziğinden önce kalbine bakacak kadar değerli varlıklar. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Alıntı:
kendine özel gülüş, bakış , jest yöntemleri geliştir. bu çok önemli zaten. Sende olan özellikler kimsede olmasın. Yakışıklı olma ama Karizmatik ol. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum kendini güzel bulman için en önemli nedene sahipsin .20 yaşındasınnnnnnnnn. dahaa ne istiosunn. hayatın tadını çıkarrr :) |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Herkes yok kendini iyi bul cart curt demiş. Zaten mantığınla yenebilsen yenerdin. Ben sana ve eğer bu başlığı okuyan sorunlu biri varsa onlar için hayati noktaları vericem; 1.si açıkçası uzun boyluyum , şişman değilim , dalgalı saçlarım var.Tipim kötü değil yani. Ama ben bile neden babyface değilim şudur budur diye arada söyleniyorum dertleniyorum filan. Bunlar bir yere kadar normal şeyler çünkü ergenlikteyiz, karı kız işleriyle uğraşıyoruz bir yerde hata yapınca direk tipe suç atıyoruz vs. İşte diyorum ya açız ne kadar tipin iyi olsa daha iyisini arzulayacaksın 2.si İyi bir saç kesimi sakal kombinasyonundan sonra hayati noktaya geliyoruz: Vücut. Bak bakalım etrafına fit , kaslı (abartılmayacak ölçüde ) olupta kendine güveni az kendini tipsiz bulan bir erkek var mı? O yüzden tipin ne olursa olsun iyi bir vücut sana inanılmaz + puan katacaktır. 3.sü kıyafet konusunda iyi değilsen benim önerim sinema filmlerindeki tiplemeleri yada yanında bolca kız olan tiplerin faceten fotolarına bakarak nasıl giyiniyor diye bir fikir edinebilirsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM. |