![]() |
y aaslında yerile alaksı olurmu bilmyrum ama bi kız var gibi de fikirlerini almak ne yapama gerketigini ögrenmek istyrumda ama yeri burasımı bilmiyrum uygun değilse cevaplamayın uygunsa yardımını ziçin tsk ederim:) |
akışına bırak. eğer kendine olan güvenini tam manasıyla sağlamadan bir ilişkiye başlarsan çok yıpranabilirsin. zaman herşeyin ilacı. değerli zamanını seni geliştiricek değiştiricek kendine güvenmeni sağlayacak şeylere harca. sonra bir bakmışsın kızlar senin peşinde koşar olmuş. o zaman tebessümle hatırlarsın bu günlerini. sen önce kendini sevmeyi öğren ondan sonra sağlıklı mutlu güzel ilişkilerin olur ;) |
krz56krz67super |
ya aslında bi arkdasıma dedim o da yeni tanıstı onla sevgilisi var mı yokmu ögrensin dei oda sormus yokmus sonrada kendisi demiş senden hooslaana biri var kim demiş söleyemem demiş sonra yeni tanıdgım birimi demişş eetth demiş oda saonrada arkdas benim yanıma geldi kız baan baktı anladı dururmu simdi hiç ii bi durumda değilim cunku tek atımlık barututm kaldı kızlada muhabbettim yok ama ne yapacagımı b,lm,iyrum burası ilişklier yeri değil bilyrum ama paylasmak istedeim |
traveller in tavsiyesine uyuyum yoksa baska yerde mi tartısalım burayı ilişki forumna dönusturmek istemyrumda ondan soruyrum:)tavsiyeniz nedir içim içime sıgmıyor cunku |
belki bu konuda en son ahkam kesecek kişi benim ama bir şeyler daha söylemek istiyorum sana... zaman geçtikçe insanların duyguları yaşayışları her şeyleri değişiyor murat. bir zaman gelecek ve dert ettiğin şeylerin bir önemi olmadığını düşüneceksin. hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. unutma kendini sınırlayan tek kişi yine sensin. bence bir ilişkiye başlamayı düşünmek yerine kendini düşün. sevgiyi güveni nasıl bulabilrim diye düşün. bunu neden söylüyorum biliyor musun? çünkü sen oyalanacak başka şeyler buldukça, erteledikçe her seferinde daha ağırıyla daha komplikesiye karşılaşıyorsun. evrenin çalışma sitemi bu. sen halletmedikçe temeldeki sorunu, başka bir şey oluyor. o geçiyor sen yine unutuyorsun sonra hop başka bir şey. öyle olmaya devam edersek kısır döngü... sana tavsiyem bir an önce enerjini kendin için kullan. ilişkiye gelince inan bana olması gereken zamanda sen istesen de istemesende oluyor. zorlama. traveller'ın dediği gibi akışına bırak.. sevgiler |
tesekkürler hepinize bunu yenmeye calsıcagım baslayrum hatta ama içim onu görunce kıpır kıpır oluyor neden bilmiyrum elimden kaymasından korkuyorum beklersem eger benim bunu yenmeme ne kadar surer bilmyrum ama ınuda kacırmak hiç istemiyrum bu noktada yapabilcegim bisey var mı daha once kızla olan dururm anlatmıstım |
Sevgili murat yazilarini acele etmeden yazarsan, inan seni daha kolay anlayacagiz.Sms dili gibi yaziyorsun, sahsen okumak zor geliyor. Sevgimle. Ayrica bence çirkinlik diye bir sey yok temelimizde...Hepimiz guzel insanlariz, sanirim biraz bakim ve kendine guvenince dedigin gibi YAKISIKLI olursun. |
saol yasmin peki ben usstteki önerileri dinlemeye calısıyorum ama hızlı olmasam kız kacabilir :) |
Sen relax ol, inan tam tersine kizlar sana gelirler.. |
eeth relax olsam dedğim giib kacabilir yani relax ol derken neyi kastediysun bu durum istisnai durum üstte anlattım neler oldugunu mesajlarda tam olarak yani dururm aleyhime ne yapmalaıyım ki bu durumda yani acarsan sevünürm bana kızan olursa lutfen kızmasın:) |
Canim kardesim, Relax ol derken, sakin ol ve yavas yazip kendini istedigin sekilde ifade et demek istedim. Bizde kolayca anlamis oluruz, çogu arkadasimi forum ortamlarinda HIZLI yazdiklari icin sms dili gibi yaziyorlar. Neyse sorun yok , yanlis anlamadin umarim:) Bence sen telkinleri dinlemeye devam et. Ben eminimki hayatin degisecek ve belki sen gozunu kapatip actiginda yaninda ruh ikizini bulacaksin:P Sevgimle kal kardesim |
Bende aynı senin durumundayım kendimde düzeltmem gereken şeyler oldugunu biliyorum eminim sende biliyorsun kız konusuna gelince benim yaşım 19 son 1 2 haftaya kadar hiç bir kızla konuşmadım bunuda kafaya takmadım eger bir kıza acılmaktan korkuyorsan ki ben korkuyordun bir erkek arkadaşa sevdigimi bir kızı söyledim kızın hareketleri gercekten beni etkilemişti ama kız güzel oldugundan benimle arkadaş olmaz diye düşünüyordum bu erkek arkadaşımlada konuştum o da kız arkadaşına anşatmış kız arkadaşıda kıza söyledi ve kız yanıma geldi konuştuk daga dogrusu ben konuşmaya calıştım ilk defa bir kızla konuşuyorum ve ilk defa bir şeyler hissettigim bir kızla sana birşey diyecegim sen hiç bir kıza aradaşlık teklif ettinmi yada ettinde kabul etmedimi bence senin sorun bir kızın yanında gidip konuşamamak aynen bendede öyle oluyor hatta bende yolda giderken karşıdan bir kız geliyorsa kızın yüzüne bakamıyorum :D hemen kafamı yere ceviriyorum neden bilmiyorum ama inşallah son 2 günden beri ego,sucluluk ve ertelemeyi dinliyorum inşaah işe yarar telkinler bundan tam 2 3 ay önce 1 hafta dinledim müzikleri şimdi o günleri düşününce degişiklik oldugunu anlıyorum şimdi bırakmamak üzere devam ediyorum telkinlere:D |
nası algılamak istersen öyle algılarsın, aynaya bakmadan önce kendine "aynaya baktıgımda cirkin bir erkek görücem" dersen baktıgında da o cirkin erkegi görürsün. hiç başına geldi mi bilmiyorum ama benim bir arkadaşım vardı ilk tanıştığımızda bana çok çirkin ve itici gelmişti çocuk.. Sonradan muhabbetimiz ilerledi ve çok yakın arkadaş olduk, komik, zeki bi çocuktur bunlar ön plana çıkmaya başladı. 3-4 ay sonra artık batmıyordu gözüme hatta sevimli bile göründüğü oluyodu.. ve sunu da belirtiyim bizim aramızda arkadaşlık dışında bişey olmadı ama şu anda bi çok erkeğin ağzının suyunu akıtarak baktığı bi kız arkadaşı var bu arkadaşımın.. :) ve kendine güveni ukalalık derecesinde tamdır ben yakısıklı mıym degil mym bunları hic sorgulamaz hemen karsısındakinde kusuru da buluverir :D biraz küstah olmak lazım hayata karşı... bunu da şu anlamda söylüyorum eğer değiştiremeyeceğin kusurların olduğuna inanıyosan (mesela senin şikayet ettiğin gibi doğuştan bi çirkinlik o zaman bunu takmamayı öğret kendine dünyanın sonuymuş gibi davranmak yerine.. |
"murat_10009" sen bu konuyu açalı tam 24 gün olmuş.Telkinleri o günden beri dinliyosun sanırım.Anlatır mısın ne yönde bi değişim sürecine girdin dinlemeye başladıktan sonra. Dinlediysen eğer düzenli bir şekilde hiç şüphem yok iyi yönde değişimler başlamıştırO0 |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum 1 ay dineldim telkinleri ama biraz etkiledi dun hoslandıgım kız vardı bahsetmiştim karakalem resmni yapıp verdim ona yaklasmaya calıstıgımda etrafına duvar cekmiş gibi carpıp dustum dun konustum böle bisey dusunmedigin 2. sınıftaan önce kendine söz vermiş daha önce kimseyle cıkmamaıs resmi verdim cok begendi ama istemiyormus arkdasımdan ögrendim ne yapayım simdi ben ?bi akıl verin |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum ne yapmalıyım |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum ya anlayabılıorum senın yaşınd abunlar cok doğal şeyler ama bendens ana nacızane bı kaç onerı....lutfen artık kımseye burda ne yapmalıyım ne soylesem dıe sorma cunku burda ınsanlar sneın anlattıgın yonde sana cevap verırler...bende dahıl..sneın ortamını hoşlandığın kızı bıleemzler tanıyamazlar...sneıde tanıyamazalr sadece burda sneın gozunle goruklerının yuzde 30 u var onları suzgecten gecırıp yuzde kucucuk bı payını sana onerı olarak sorrarlar.bu sneın hayatın.....SENIN HAYATIN.....sne yaşıosun bu hayatı...ben o bu şu değil....ve kocmaan adam olmuşsunn 20 yaşındasın...ve kalbındekı ınsana nasıl ddavranmak gerektığını ancak yıne kalbın soyleyebılır sana..lutfen artık burda şu kıza sole yaptım sole dedi ne yapmalıyım dıe sorma...tecrubeler tecrubesızken yaşayıp oğrendıgın şeyelrdir..bu yaşlar kışılıgının şekıllendıgı yaşlardır...o yzuden helede duygusal anlamda kı tecrubelerınısne yaşayarak oğrenmelısın..eğer başkalrının dedıgını yaparsan bu karşındakı ınsan ıcınde robotlaşman anlamına gelır ve bı kız olarak soyluorumm hıc de cekıcı olmaz...mesela sen bı ınsan olarak karşındkaınden ne gorursen hoşuna gıde ronu duşun ona gore karar ver sen sensın muratsın....ahmetın mehmetın velının kararlarını nasıl uygularsın?bence artık sorma...sen sne ol elbet karşına mutlu olacagın bırı cıkar ama bunu bı amaç olarak değil araca olarak gor...bıde cırkınlık konusunda sana nacızane bı kaç şey soylıycem..sen sen olduktan sonra rahat olursun kasmassan kendıni eğer espri yaparsın ole herkese sulanmassan yada kendıne guvenen bı tavırla hareket edersen zaten salgıladığın kendıne guven hormonları karşındakı kızları da kendıne ceker.unutma erişilmezi zor ısnanlar her zman cekıcı olmuşlardır...yanı sen bu kadar odaklanma bu konuya gerısı kendılıgınden gelir...ok? |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum bak dostum sen begenini ifade edecek birşeyler koymuşsun ortaya, eger ustelemye devam edersen kız senin cebinde oldugunu dusunucek ve istediği kadar erteleyebilecek. Söyle düşün dolapta hiç bitmeyen, ve bozulmayan bir yaş pasta olsa hemde en sevdiğinden ama sen aç olmadan yer misin? Hep oarada olacağı için ertelersin, çünkü o zaten senin dolabında seni bekler. Ama onun 10 dk içinde bozulacağını biteceğini bilsen ne yaparsın? Umarım durumu anlamışsındır, şimdi çekilme sırası sende, sen beğenini ifade ettin bir şekilde kimse kimsenin resmini yapmaz durduk yere bunu kız da biliyor. Artık geri çekil, üsteleme normal davran yanına gelirse muhabbet et, ararsa konuş, mesaj çekerse cevap ver, bırak o gelsin biraz da. Ayrıca kız açık açık erkek arkadaş istemediğini de belirtmiş, neden kararına saygı duymuyorsun? Sevgi serbest bırakabilmektir, onun her koşulda mutluluğunu istemektir, madem o öyle karar vermiş, öyle mutlu saygı duy. İnsanları mülkiyetin gibi eşya gibi algılamai kadınları da fethedilecek bir kale gibi görme... Sen kendi içine dön, öyle daha öutlu olursun emin ol? Hayat çok güzel tadını çıkar. Daha önce de demiştim, sen kendi işine gücüne bak, kendini geliştir, bir bakmışsın etrafında senden hoşlanan iki üç güzel kız var, o zaman seçme şansı senin olur... tek derdin kız arkadaşın olması olmasın. Çünkü bir kız arkadaşın olduğunda şimdikinden daha yakışıklı daha çekici daha başarılı olmayacaksın. Neysen oyle kalacak. Yada dinlememeye devam et, bir gün hak verirsin. Burada olan bir çok kimse bu durumları yaşamıştır eminim... Sen de kendilerini gördüklerinden tebessümle okuyorlardır yazılarını... Takma bu kadar yaa... NOT: "Kadınlar gölge gibidir, kovalarsan kaçar, kaçarsan kovalar." demiş adamın biri zamanında feyz al ;) |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum bak super bı yaklaşım bencede bunu dınle... |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Murat 10009, mesajini yazali cok olmus ama cevap yazmak istedim. Konservatuvardaki ilk senemde ses egitimi hocam beni gorunce; ne kadar guzel guluyorsun dedi. 4 kizkardesim vardi ve hepsi uzun boylu, guzel ve gosterisliydiler. Ben iclerinde en kisasiyim. Tabii yillarca annem de dahil kimse beni pek guzel bulmamisti. Universiteyi bitirdigimde okulda ve yakin cevremde beni anlatirken "guzel, akilli, sempatik" sozcukleri ardarda siralanmaya basladi. Cunku ben boyle oldugumu dusunuyordum. Resmini gordum. Cirkin degilsin. 40 yasindayim. Bir abla olarak tavsiyem; her sabah uyandiginda aynaya bak ve "ben cok yakisikliyim, herkes beni begeniyor" de. Bir sure sonra sende yakisikli oldugunu fark edeceksin. Ayrica bazi kizlar erkegin bebek suratlisini degil, onu dinleyen, ona deger verenini seviyorlar. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum önce bişey sorcam millet bu tipsizlik sorunu hani genc kızlarda kilo sorunu varya 16 yassını geçen her kız sıfır beden olmaya calısıyor buda galiba erkeklerin geninde var her erkek kendini tipsiz sanıyo bende bi dönem öyleydim demi :PPP murat abisi bak ben 25 26 yasıma girdim sen yaslarda askerden gelince bi takım olaylar zincirinden sonra bende o sekilde hissetmeye basladım kendimi ve bu bana dert oldu uzun sapkalar giyiyordum kalabalıkda dolasırken kimse beni görmesin felan diye kendimi o kadar tipsiz hissediyordumki aglıyordum hep :P ama simdi sadece kendine bir az güven özgüven eksikligin var yapamadıgın seyleri yap dusuncelerini degişdir ben nasıl degişdiysem sende degişirsin buraya mıhla yazıyorum bu sitenin en büyük psikolatı bendim zamanında fakat su anda cok mutlu bi hayatım var evleniyorum bile bana 2 sene evel evlenceksin deseler döverdim o diyeni benle dalga geciyor diye :D bendede kaş tiki vardı kaşlarımı aldırmak bana saçma geliyodu kaslarımı aldırdım saç stilimi degişdirdim sakallarımı kesdim simsdi daha bi yakısıklı görüyorum kendimi bak ben hala tipsizim :D ama genede idare ediyorum bak şimdi sana 2 resim göstercem :D 2side benim bu arada miden bulanmasın :P bu kendimi tipsiz hissetdigim askerden geldikden sonraki halim http://img9.imageshack.us/img9/5091/...5273521625.jpg http://img9.imageshack.us/img9/n6965...jpg/1/w320.png buda şimdiki halim :p http://img114.imageshack.us/img114/7...2371265461.jpg http://img114.imageshack.us/img114/n...jpg/1/w493.png gerçi arada pek bi fark oldugu söylenemez ama ben en azından kendimi böyle daha rahat hissediyorum insan 20 yıl boyunca kendi görüntüsüne alısıyo ve o görüntü ona sıkıcı gelmeye baslıyo :P ben ne kadar cok yakınıyodum yaw tipsizim diye bir az imaj degişikliyi cok iyi geldi gerçi gene yakısıklı degilim ama en azından tipsiz degilim :D bence sende bi imaj degişikligine git SENİ EN İYİ BEN ANLIYORUM CÜNKÜ BİR ZAMANLAR AYNI KADERİ PAYLASIYORDUK |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Saki kizma ve ukalalik olarak yorumlama bigci ama ilk resimde kendine guvenen ben, yakisikliyim diye bagiran bir genc, ikincisinde ise ne olur beni gormeyin ya da gormemezlikten gelin diyen bir umursamaz var. Kisacasi tipsiz degilsin sadece oyle oldugunu dusunuyorsun gibime geldi. Ayrca mide bulandiracak kadar cirkin kimse gormedin sanirim. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum .............. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Alıntı:
estafurullah ne ukelalıgı ne bilim genelde öyle dedikleri için yani tipsiz vs gbii yaa o 2 . resimde benim kafam baya güzeldi gunlerdir uyumuyodum calısıyodum en son artık gına geldi sabaha karsı tükandan cıkarken cekdigim bi resim :P o ilk askerden geldigimde kaslarım o kadar kalındıki köpri diyolardı recep ivedikden bile kalındı o yuzden kendimi hiç sevmiyodum aldırdım kurtuldum :=) sanki birini dövecekmiş gibi bakmıssım |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum merhaba arkadaşlar acilen yardımlarınıza ihtiyacım var benim sorunum karşı cinsle iletişim kuramamak ve bu yüzden kendimi çok ezik hissediyorum ilk hafta ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinini dinledim çoğu kimsede olan dik yürüme ve baş ağrıları ve kendime güvenim geldi daha sonra ego ve suçluluk duyguları telkininin yanına sosyallik artırıcı sosyal fobi kendine güven koruma kalkanı deprasyon gibi telkinleri ekledim ama ne olduysa hoşlandığım kız aklıma geldi ve onda bir türlü olumlu bir yanıt alamadığım içinde yine kendimi kötü hissetmeye başladım tekrar eskiye dönüş oldu yani bende tekrardan ego ve suçluluk duygusu telkinini baştan dişnlemeye ve dah uzun bir süre dinlemeye karar verdim ama içimde yine çok karamsarlık var aklıma hep olumsuz düşünceler geliyor yaşım nerdeyse 40 oldu bir kız arkadaşım olmadı ve çok yanlızım sevdiğim aşık olduğum kızdanda olumlu bir yanıt alamayıncada dahada kötü oluyorum birde şunu belirtmek isterim kızlarla normal olarak konuşuyorum ama birbirimizden hoşlanmayada başlıyoruz tamam diyorum işte bu olacak diyorum ve ondan hoşlandığımı söyleyince de her şey alt üst oluyor benden kaçıyorlar samimiyeti bırakıyorlar bu tür olaylar başıma hep geldiği içinde artık yine aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı düşündüğüm içinde kendi kabuğuma çekiliyorum ne yapacağımı bilemiyorum acilen önerilerinizi bekliyorum ne olur yardım edin çok yanlızım |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum hayatının en güzel günlerini yaşıyorsun, kendine haksızlık etme, üzme, hayatı olduğu gibi kabul et ve elinden gelenin en iyisini yap.ben 26 yaşındayım ve 20 yaşımı çoooooooooook özlüyorun.Ona göre zamanının, yaşının, gençliğinin değerini bil. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Alıntı:
Sanirim yenisin. Oncelikle hosgeldin. Yazinin belli kismini almamin tek sebebi o kisimla ilgili yorum yapmak istemem. Cunku sana fikir verebilecek ve yapman gerekeni soyleyebilecek yetkide degilim. Ben her zaman arkadas olarak yaklasan erkeklere arkadasim ve dostum gozuyle bakarim. Sonra bana bisey hissettiklerini soylerlerse uzulur, geri cekilirim. Neden mi? Arkadasima icimi doker, duygularimi paylasir ve oldugum gibi davranirim. Artik o benim icin cok ozel ve degerlidir. Bana duygularini acinca da onu kaybetmemek icin geri cekilirim. Cunku bir sure sonra tekrar arkadas olabiliriz. Ama herseyimi paylastigim arkadasimla sevgili olursam onu ebediyen kaybederim. Aramizdaki anlasmazliklar bizi biraraya getirmemecesine aramizi bozabilir cunku sevgiliyken farklisindir, arkadasken farkli. Sevgiliyken kapris yaparsin, ilgi beklersin ama arkadasken onun bulusmaya gec gelmesi sorun olmayabilir ya da sevmediginiz arkadaslari sizi rahatsiz etmez vs vs... Bu yuzden seni arkadas olarak goren insanlar sonra sevgili olmak istemiyor olabilirler. Ayrica bircok bayan arkadasi olarak gordugu erkeklere sonra sevgili gozuyle bakamazlar. Benim tavsiyem; bir bayani begendigin zaman ona hemen iyi bir arkadas okarak yaklasma. Sana icini dokmesine, fazla izin verme. Bakislarinla tavirlarinla onu begendigini belli edersen o da seni farkli bir gozle gorur. Ama sana verebilecegim en iyi tavsiye bu konuda profesyonel bir yardim alman. Umarim bu konuda olumlu gelismelerini okuruz. Kolay gelsin. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum merhaba aquariel tavsiyelerin için teşekkürelr ama sorun senin anlattığın gibi değil aslında yaşanan bazı tecrübekerden hoşlandığın bayana temkinli yaklaşıyorsun o sana iligili olduğunu gösteriyor hatta beni sevdiğinide söylüyor ben yine de temkinli daranıyorumo sana canım cicim hayatım diye hitap ediyor işe gelmediğin günler merak edip arıyor tüm bunları gördükten sonrada iş teklif aşamasına gelincede birden soğukluk başlıyor geri çekiliyor başka bir konuda arkadaş vasıtası ile tanıştırılan bayanlar da oluyor ama her ne hikmetse daha buluşmanın ilk safhasında yada buluşma gerçekleşmeden bir şeyler ters gidiyor olmuyor bunun için bilirmisin ne hocalara ne muskalara ne üfürükçülere gittim insan çaresiz kalınca olur olmaz şeyler yapabiliyor malesef syg |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Ah o halde sorun sende degil Aydag, Yani seni onemsiyor, ise neden gelmedigini merak ediyor, yolladigin sinyalleri algiliyor ve is ciddiyete gelince kaciyor. Bu biraz tuhaf. Bence cok dert etme. Dogru insan karsina cikacaktir. Sen telkinleri dinle. Cok buyuk faydasini goreceksin. Sen kendine guvenirsen tum isteklerini gerceklestirebilirsin. |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum sevgili çirkin arkadaşs456 Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun y789 Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı yoksa kız arkadaş bulamamak mı smil56 sevgiyle, |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum yazıların tamamını okuduğumda anladım ki konu ne arkadaşlık ne sevgililik ne de muhabbet. Konu tamamiyle sex ve cinsellik. Sex ve cinsellik hakkında öğretilmiş olan kalıpları incelersek kendimizdeki terslikleri görebiliriz. Doğru bilgilere ulaştığımızda : doğru kalıpları oluştururuz. Doğru olan bizi mutlu edendir. sevgiyle,olsunhpm2 |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Bir ilişki kuramamanın sebebi bir ilişki kurmayı reddetmedir. Bu bizim genel olarak bir ilişki hakkındaki yalnış düşüncelerimizdir. Çocuklar mutlu olacakları ve eğlenecekleri her duruma atlarlar. Ve tanımasalarda herhangi bir çocuk gurubuna isim dahi sormadan hemen oyuna katılırlar(istisnai bi problem yoksa). Çünkü yalnış bir kalıp yoktur.Hatta henüz kalıp oluşturulmamıştır. Ne zaman ki çocuğa yabancılarla konuşma onlar kötüdür diyerek çocuğa ebeveylerin korkuları aktarılır işte o zaman çocuk çevresine ve kendi dışındaki herşeyden tehlike bekler. bu cinsellikte de TEHLİKE sinyalleri çalmaya başlar. KARŞI CİNS BİZE HEP KARŞIDIRsevincli Çocukları daha çok inceleyip saf sevgi ve saf mutluluğu öğrenelim. sevgiyle,olsun |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum problemim cirkinlğimden dolayı herseye karsı özguvenimin sıfır olamıs sadce ilişkiler konusundan örnek verdim ben ve hala aynı degişen bisey yok |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum güzel arkadaş, Bu söylemin Hayatı çirkin buluyorsun anlamına gelir. Hayata 'Ne istemediğin değil - NE İSTEDİĞİNE ' onaylaman veya dile getirmen olarak bak' Bu doğrudur diye değil 'Sadece Böyle de Bir Olasılık Var olabilir olarak 'bakabilirsin. sevgiyle,olsun |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Hayatı GÜZEL,KEYİFLİ,MUTLU ve EĞLENCELİ gören arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir ve bak bakalım onlar HAYATA NEDEN VE NASIL BU AÇIDAN BAKABİLİYORLAR ! Eğer böyle arkadşların etrafında yoksa hemen yeni arkadaşlar bul.Belki yeni bir çevreye girmen gerekir. Eğer bunu yapmaya cesaretin yoksa henüz Zamanın gelmemiş demektir. Çünkü zaman öyle bir bilinçtir ki :kişi bir şeye gerçekten karar verdi mi O şeyi yapmak için artık kimseye soru sormakla Zaman geçirmez. Çünkü Zamanın Kıymetini Ve Hizmetini Anlamıştır. sevgiyle,olsun |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum kafayı yicem artık ya kurtulamıyrum ne yapsam olmuyor bilmiyorum ne yapıcam etreafımdaki herkes yakışıklı yaaa |
|
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum bu sende saplantı olmuş bence dikkatini başka bir şeye ver bir uğraş bul ve telkinleri dinle faydasını göreceksin bendede temizlik takıntısı var evde herkes benden rahatsız onları kırıyorum bu takıntıdan dolayı ama telkinlerin faydası oldu tamamen değişmedim yalnız daha rahatım |
Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum size bir yöntemde ben önereyim istedim bikere şunu bilinki geçmişte onaylanmadığınız durumlar olmuş bu net bir şekilde belli oluyor sizi pek onaylayan olmamış, daha önce (benim gibi;) önce bi karar vermelisiniz... kendinizi ne olursa olsun ne durumda olursanız olun kendinizi kabul edeceğinizi hergün günde 50 defa söyleyin veya yazın duvarlara kağıtlara...ve sonra geçmişte onaylanmadığınız şeyleri sessiz ve yanlız kaldığınız bir ortamda hayalinizde canlandırın (siyah beyaz televizyonda izlermiyormuş gibi yapabilirsiniz) daha sonra bu gördüğünüz negatif olayları canlandırırken televizyonun sesini kısın ve ekranı karartın (hayalinizde) sonra televizyonu tekrar açın ve bu sefer senaryoyu baştan kendiniz yazın... bu mesela kızlar tarafından onaylanıyor olarak görebilirsiniz, bütün kızların sizin etrafınızda çevrildiğini karizmanızın müthiş derecede yüksek olduğunu canlandırın gibi.. yoksa kendinizi önce kendiniz sevmesseniz kızlar zaten sizi sevmeyecektir yada fazla ilgi duymayacaktır... önce insan kendiyle barışık olmalı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM. |