![]() |
Takıntılarımdan Kurtulmak Hayatı Bi Ucundan Yakalamak için Yardımınıza İhtiyacım Var! Sitenizde Yeniyim Ve gerçekten herşey çok hoş çook guzel mp3 leri indirmeye başladım ama yardım almaya ihtiyacım var hangilerinden başlayacagımı ve şuankı ruh halıme hangılerıne oncelık verecegımı bılmıyorum. uzulerek sıkılarak takıntımdan bahsetmek ıstıyorum... Her gencin basına gelen bişey aşk :( ben bu konuda cok takıntı yaptım kız ark. la 2 yıla yakın bırlıktelıgımız oldu ve farklı sehırlerde oldugumuz ıcın ıster ıstemez sorunlarımız problemlerımız oluyordu anlayıp anlatamama yada kıskanclık gıbı bı suru sey yuzunden gereksız tartısmalar sorunlar problemler ayrılıgı beraberınde getırdı ben ayrılıgı ıstedım sonra 6 ay sonra tekrar bırlıktelıgımız oldu ve ben tum herseyımı ona adamıstım ona dogru cızmıstım bu sefer yollarımı ısımden tutunda hayatımdakı herseyı ona endekslemıstım ama onda fedakarlık yoktu! gormedım goremedım! benım yaptıklarımın yarısı kadar olsaydı suan bu halde olmazdım belkıde bu yuzden cok takıntı oldu bu bende ama ıste bı turlu kurtulamıyorum!!! bu sefer ayrılıgı ısteyen oydu ayrıldık yaklasık 8 ay kadar oluyo ama ben ne baska bı kızla bırlıkte olabılıyorum nede kız gormek ıstıyorum artık nefret ettım herseyden ama nette suara onunla gorusuyorum hala onu kıskanıyorum hala sevıyorum ve suankı halımden cok utanıyorum!!! ya bu kız gıderken benden kendı ozguvenımı aldı goturdu ben onceden herseye gozum kapalı dalarken ve basarılı olurken tuttugunu koparan bırısıyken sımdı eskı benden eser yok kalmadı yaa zoruma gıden buu kımsenın arkasından aglamazdım kımseyı umursamazdım off neyse hıım sunuda soylıım arada benı gızlıden arıyordu yada nette fılan hala sevdıgını soyluyor aglıyo agladıgını goruyorum sevdgını soyluyo ama benı umursadıgını zannetmıyorum bu benım canımı cok acıtıyor artık kaldıramıyorum ve kendımden korkmaya basladım tesaduf sızın sıtenıze rast geldım ıns. su beter takıntımdan kurtulabılırım... hangılerınden baslamalıyım ve bana nasıl yararı olabılır yardım edersenız sevınırım. aslında bunları nıye yazdıgımıda bılmıyorum ıcım dolmustu acılacak kımsem yok suan belkıde o yuzden neyse... Ayrıca bişey daha sormak ıstıyorum ŞANS yaa tabiri caizse ben elimi neye attıysam kurutuyorum. herseyım ters gıdıyo hayatımda ne varsa ters sınavlarıma hazırlanmaya calısıyorum ama kıtabı elıme aldıgımda aklıma bu tur sorunlarım yada suankı durumum gelıo aklım beynım hıc bısey almıyo artık okudugumdanda bısey anlamıyorum... ve su ŞANS meselesi gerçekten çok şanssızım nasıl yapacagımda şeytanın bacagını kırıcam bılemıyorum... Herkeze teşekkür Ediyorum Böyle bir aile oluşturmuşsunuz ve iyilikleri kötülükleri paylaşıyosunuz. Herkez Birbirinden Birşeyler Öğreniyor ne güzel Bir Aile... Böyle Bir Ailede Oldugum için çok Şanslıyım... Saygılar.... |
Merhabalar Alone_yHy;t678 Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Hepimizin hayatında böyle kendini kötü hissettiği dönemleri olmuştur..Önemli olan bu gibi durumları kendimiz için artıya çevirebilmektir.. Çok doğru bir yerdesiniz..Hayata olumlu bakmanıza yardım edecek bilgilerin bolca bulunduğu, kendinize güveninizin artacağı pozitif bir sitedesiniz..Biz de bize katılmanızdan mutluluk duyduk..ttli3 En başta telkinlerle bu sürece başlayabilirsiniz.. Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri ile başlamalısınız.. Ayrıca erteleme alışkanlığınız varsa bu telkini ve zinde uyanmayı da ekleyebilirsiniz.. İki hafta süre ile -yaklaşık 80 saat- dinledikten sonra Kendine Güven telkinini de eklersiniz..Zaten rehber bölümü sizi hem bilgilendirecek hem de yönlendirecektir.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Etkilerini bizimle paylaşırsanız seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
hoşgeldin aramıza.. ben de bi soruna cevap vermek istiyorum, hani neye elimi atsam kuruyor demişsin ya..bunu beynine böyle kodlandığın için sürekli buna benzer durumlarla karşılaşıyorsun.. telkinleri dinlemenin yanı sıra genel olarak forumu incelemeni ve üyelerin değişim günlüklerini okumanı diliyorum... sevgilerle.. |
Hepinize Sonsuz Teşekkürler. cogu mp3 u indirdim ve bu geceden itibaren dinlemeye başlıcam Çok Saolun Söyledikleriniz Harfiyen Yerine getiricem ve inşallah Mutlu bi şekilde sizlerle Paylaşıcam... Saygılar |
Telkinleri düzenli olarak dinle.Ayrıca; Bir hava değişikliği, farklı ortamlar hatta bir uzman tedavisi faydalı olabilir super İlaç kullanımı da yardımcı olabilir böyle durumlarda. Çünkü herşeyini ona endekslediğin için, birilerinin yardımına ihtiyacın olabilir. Burada da sık sık yazarsan yardımcı olacak arkadaşımız çok.super Sağlıcakla... |
merhaba sitenizde sparişten sorumlu birisi bana dönebilir mi?zira bir hafta önce spariş verdim ve hatta bir buçuk aydır atakan beyden cevap bekliyorum.mümkünse birisi beni dikkate alabilir mi?bilgilerimi spariş irtibat formu üzerinden yolladım.foruma yazarsam birisi bana cevap verir diye düşündüm.teşekkürler. |
Merhaba bedirencin. actionsmile Atakan Bey en kısa zamanda siparişinize yanıt verecektir. Kendisi yoğun seminer programları dolayısıyla mesajınızı görememiş olabilir, gördüğünde dikkate alacağından eminim. Sevgiler. |
Dostlarım Hepinize Çok Çook Teşekkür ederim... kucakladıgınız yanlız bırakmadıgınız için çok teşekkürler |
öncelikle hoşgeldiniz. geçmiş olsun. uzak şehirlerde ilişki yürütmek biraz zordur. istediğin zaman görememe gibi durumun çok. neyse ego ve suçluluk mp3' lerinden başlamanı tavsiye ediyoruz. yaklaşık 80 saat kadar dinlemen yeterli. şans olayı ise; bana göre şans (iyi şans yada kötü şans) diye bir şey yok. muhakkak bir zamanlar böyle birşey olacağını düşünmüşüzdür. öyle yada böyle... bu durumlarda bilinçaltımızda bir yerlerde kalmış daha sonra yaşanılan olay/olaylar neticesinde tetiklenmiş ve şimdi kendilerini gösteriyorlar. bilinçaltı kodlarını çözmede yardımcı olacak bir sitedesin. super birde; eğer seminer verdiğimiz şehirlerden birinde yada şehirlerin yakınlarındaysanız, seminerlerimizede katılmanızı öneririm. atakan bey, keops, shamanic arkadaşlarımız oldukça faydalı bilgiler ve uygulamalar paylaşıyorlar. şiddetle tavsiye ederim. görüşmek üzere, sağlıcakla ve ışıkla... |
gerçektende Çok Hoş Buldum. saolun. mp3 lere dün gece itibariyle başladım. seminerlere gelmeyi bende çok isterim ama şu anda biraz zor olucak o yüzden inşallah bidahaki seminerlere gelmeye çalışıcam hem dostları yakından tanıma hemde o atmosferi yaşama imkanı bulucam inşallah teşekkür ediyorum Saygılar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |