![]() |
Ya bişey sormak istiyorum forumda okudugumdan anladıgım kadarıyla bu mp3 leri baska muzık dınlerkende yada farklı bı ıs yaparkende dınlersek faydası olacagını okudum bu gercekten dogrumu__? Eger Oyleyse 18 Saat dınlerım ;) buda benım ıcın daha yararlı olur heralde ;) Ayrıca Bazı Arkadaslarım Şansın Olmadıgını yada Kendımı oyle odakladıgım ıcın oyle olaylarla karsılastıgımı yazmıslar ama ben gercekten ne ıs yapmak ıstersem ıstıyım yada ne zaman bı ıse kalkıssam hep kotu oluyo bunu bende denedım kendımı oyle sartlandırdıgımı dusunerek ıyı guzel dusunmeye calıstım olumlu olması ıcın ugrastım ama yok olmadı yaa olmuyo ve bu sakın yanlıs anlasılmasın yanı SAKARLIK yada BECERİKSİZLİK Kesinlikle DEĞİL..! sadece kotu olaylarla karsılasıyorum yanı beni buluyor ve gercekten benı yakından tanıyan arkadaslarımda bunu soyledıgı oluyor "ne şans var sende" diye...! kı herseyın ıyısınıde kotusunude elımden geldıgınce hesaplarım kafamda oturturum eger ben inanıyorsam yaparım yanı ınanmadıgım bırseyı yapmam zaten basarılıda olamam her neyse ben yınede olumlu dusunmeye calısıcam olabıldıgınce... Ya bu iyi bir gelişmemi bilmiyorum ama dinlerken başımda yogun bi agırlık hıssedıyorum ve basım agrıyo normalde hıc agrımaz :) forumda okudugum kadarıyla ıyı bısey bu yanı faydasını gormeye basladım ınsallah allahın ıznıyle ...Saygılar... |
merhabalar başka müzik dinlerken, tv izlerken, kitap okurken, diğer aktiviteler içersinde iken telkinleri dinleyebilirsiniz.. etkilerinde herhangi bir azalma olmaz.. işlerin ters gitmesi bilinçaltındaki negatif kodlamalardan dolayıdır.. telkinleri dinledikçe bu negatif kalıplardan kurtulacaksınız.. farkındalığınız, kendinize güveniniz artacak.. bu düşüncelerinize, dolayısıyla işlerinize yansıyacak.. dalgalanma süreci etkileri kişiden kişiye göre farklılık gösterir. illa başınız ağrıyacak kötü hissedeceksiniz diye bir durum söz konusu değil.. sadece dinleyin neler olacağını irdelemeyin.. sonuçlar mutlaka olumlu olacaktır.. en kısa zamanda olumlu etkilerini görmenizi diliyorum.. sevgiler actionsmile |
merhabaa çok teşekkür ederim sabahtan beri dinliyorum müzik eşliğinde ;) hadise Düm tek şarkısıda ney eşliğinde mükemmel oldu :) herneyse dediğiniz gibi irdelemeyip sadece dinleyip sonucu beklicem saolun. Ayrıca yanlıs anlasıldım galıba ben basımın agrıması gerektıgını soylememıstım yanı basımda agırlasma var ve garıp bı agrı olusuyo normalmı dıye sordum yanı bunu forumda okudugum kadarıyla olumlu bı sonuc gıbı degerlendırdım tekrar teşekkür ederim Saygılar... |
Cevap: Takıntılarımdan Kurtulmak Hayatı Bi Ucundan Yakalamak için Yardımınıza İhtiyac Bu kız seninle dalga geçiyor, kesin başka erkek arkadaşı da var. Sen kendininin önemli olduğunu iyi bilmelisin. Sen varsan bu dünya var, sen yoksan neyin önemi var? Allahın bahçesinde bir sürü çiçek var, Annen seni tekrar doğuracak mı? Öyleyse eski tuttuğunu koparan moduna geri dön tamamen sil. onu netten bilmem nereden takip etmekten vazgeç. onun için de bir sınav olsun, kaçan kovalanır. Gerçekten seviyorsa o ödün verir. |
Cevap: Takıntılarımdan Kurtulmak Hayatı Bi Ucundan Yakalamak için Yardımınıza İhtiyac Tekrardan Selamlar herkeze Öncelikle Hayatım Degişti Adminlerine Sizlere sonsuz tesekkur borcluyum ben bu yaklasık 2 yıl once yazdıgım durumdan kurtuldum cok sukur ve sızın sayenızde telkın muzıklerı sayesınde ve hatta hattaaa sadece ben degıl cok sayıda arkadasımada faydalı oldum sayenızde bu mp3 ler sayesınde cok saolun tekrar tesekkur edıyorum. yogun ıs durumlarım sebebıyle pek gıremıyordum artık burada daha fazla vakıt gecırebılecegım cunku netım baglandı yine aranızdayım ve aranızda olmaktan cok mutluyum Saygılar |
Cevap: Takıntılarımdan Kurtulmak Hayatı Bi Ucundan Yakalamak için Yardımınıza İhtiyac Tekrardan aramıza hoşgeldiniz. Olumlu gelişmeleriniz için çok sevindim. Dilerim deneyimlerinizi paylaşırsınız. Bizlere de ışık olursunuz. Değişim ve gelişimleriniz daimi olsun. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM. |