![]() |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz anladım teşekkür ederim. o zaman başlayım bir an önce |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz telkinleri teker teker dinlememeli miyiz ben gece uyurken müsait olabiliyorum ve bir tanesi günde 8 saati gece verebiliyorum ama bu şartlarda nasıl 2 tane dinleyebilirim ki . .bi de mide bulantısı ve baş dönmesi yaparmı ?sad456 |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz 2 telkin için 8 saat yeterlidir. Her telkin için ayrı ayrı 8 saat dinlenmesini söylemiyoruz zaten. 8-10 saatin üzerinde dinlenmesinin önerilmeme nedeni bu süre zarfında bilinçaltınızın almış olduğu telkinleri işlemesi için zaman tanımak gerektiği içindir. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Benim biraz kafam karıştıdusun21 ay kadar ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinledim,etkisini gördüm.Daha sonra bunlar sabit kaldı ve topluluk karşısında konuşma,başkalarının düşüncelerini önemsememe,kendine güven,sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim 2şer adet olmak üzere.Yaklaşık 10 gündür de geceleri uyurken bu şekilde dinlemeye başladım.Bazı yerlerde tek tek eklememiz gerektiğini okudum da acaba ben yanlış mı yapıyorum,aynen devam edeyim mi?Bilgi verir misiniz? |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Ve eğer doğruysa kilo verme telkinini de ekleyebilir miyim?Çok mu fazla gelir? |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Hepsini çifter çifter eklemenize gerek yok. Nasıl olsa dinledikçe başa dönecektir. Aynı kapıya çıkar bu da. Kilo verme telkinini de ekleyebilirsiniz elbette. |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Alıntı:
|
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz selam forumdaki yazıları okudumda ben sosyalfobi hastasıyım bana ne önereblirsnz yani ben neyle başlamalıyım ve indirdiğim şeyleri ne kadar süreyle dinlmeliym:) |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html buradan sorularının cevabına ulaşabilirsin.. Ücretsiz Telkin mp3 lerimizi tıklayın suçluluk güven sosyallik gibi onlarca çalışma http://www.telkinmp3.com burdanda telkinlere ulaşabilirsin.. mutluluk ve kendine güvenle başlayabilirsin.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 PM. |