Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/439-telkinleri-teker-teker-dinlemeyiniz.html)

funda ece 15-04-2008 07:56 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

Öncelikle başarılar dilerim. ben bu siteyle yeni karşılaştım. bir sorum var ilk hafta özellikle iki telkinin dinlenmesini tavsiye etmişsiniz ve sonraki haftalarda telkinler ekleyebileceğimizi belirtmişsiniz. peki zamanla ekleye ekleye örneğin 8-9 unu birden aynı gün içerisinde dinleyebilir miyiz? yani hiç eksiltmeden hep arttırarak olur mu?

shamanic 15-04-2008 08:12 PM

merhabalar hoşgeldin yanımıza...

elbette.. uzun zamandır dinleyen arkadaşlarımızın listeleri kişisel gelişimleri doğrultusunda artarak devam ediyor..

mesela ben 1 yılı aşkın süredir dinliyorum..

listemde ego ve kendine güven ertelemeyi bırak ve akşamları da zinde uyanma telkini daima sabit..
hafta 2 gün suçluluk telkini ilave ediyorum..
topluluk karşısında konuşma koruma kalkanı ve yaptırdığım özel telkinler var..

amaçlarımız doğrultusunda ve birbirini tammalyıcı olarak listemize
yararlanmak istediğimiz telkinleri belli süre aralıklarıyla ekleyebiliriz..

ama listemiz uzadıkça bir telkinin gün içerisinde tekrarlanma şansı azalmış oluyor..
öncelikli hedeflerimzii belirleyerek hareket etmemiz bu konuda bize avantaj sağlayacaktır..

sevgiler..

funda ece 17-04-2008 07:28 PM

İlginiz ve aydınlatmanız için çok teşekkür ederim, sağolun.

melanie87 17-04-2008 09:13 PM

arkadaşlar ben 3 gündür topluluk önünde konuşma+kendine güven dinliyodum.ve bugün sunuma giderken çok rahattım.sunum vaktine kadr kendimi çok iyi hisediyorm ki ilk kez olan bişeydi.fakat maalesef sunumum haftaya ertelendi.bende yine bunları dinleyeyim ama araya ego faln eklesem mi diye düşündüm.ne önerirsinz?

shamanic 18-04-2008 11:25 AM

her işte bir hayır vardır canım.. haftaya kadar daha da güçlü olacaksın.. thumbsanim
egoyuda eklemen etkilerini olumlu yönde daha da arttırır.. bence hemen listene dahil et..

sevgiler.. hismiley

yeni bir hayat 18-04-2008 03:05 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Birde şunu ekleyeyim.İlk etapta suçluluk ve ego güçlendirici telkini öneriyoruz.Ancak bir hafta sonra diğerlerini listenize eklemeye başlayabilirsiniz.
Yani ille etki görüp daha sonra diğerlerine geçmeniz gerekmiyor.

Dilerseniz yeni eklediklerinizi adet olarak listeye bir kç kez ekleyebilirsiniz.
Yani bir hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinlendikten sonra listenize 2 adet başkalarının görşünü önemsememe 2 adet sosyallik arttırıcı,1 Adet topluluk karşısında konuşma gibi telkinleri ekleyebilirsiniz.
Burada seçim birazda size kalmıştır.

Dediğiniz gibi,ilk etapta suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerine başladım.Sırayla dinliyorum.Topluluk karşısında konuşma telkinini de ekledim.Fakat suçluluk telkinini dinlerken ,bana bir üzüntü geliyor; ağlama krizine giriyorum 88a
Bu durum normal mi,listemden çıkarmak istiyorum,cevaplarsanız sevinirim..

shamanic 18-04-2008 03:50 PM

merhabalar yeni bir hayat hismiley

eger çok rahatsız olmuyorsanız dinlemeye devam etmeye çalışın..
içinizde bastırmış olduğunuz duygularınızdan özgürleştiğiniz için bu tarz tepkiler veriyorsunuz..
üyelerimizin yorumlarını okudukça benzer etkileri bir çok arkadaşımızın yaşadığını göreceksiniz..

içimize attığımız duygularımızla bir şekilde yüzleşmemiz gerekiyor ki rahatlama olsun.. gelişme olsun..
sürekli dinlemek ağır geliyorsa günlük dinleme miktarınızı azdan çoğa doğru arttırark yükselen
bir ivme şeklinde dinlemeye çalışın..

böylelikle her geçen gün konularala azar azar yüzleşir ama sonunda arınmış olursunuz..

çok rahatsız olursanız listeden çıkartın..
kendinzii hazır hissettiğinizde tekrar dinleyin..

ama bu durum bu gün telkinlerle ortaya çıkmazsa yarın bir olaya karşı verdiğiniz tepki olarak yansıma bulacak..

sevgiler..

melanie87 19-04-2008 02:44 AM

bişey daha sormak istiyorm.bu sunumları bir kenara atarsak normalde ego+ suçlulukla başlıyor ya.şimdi ben bu sunumlarım faln bitince toplulukla kendine güveni listeden çıkarıp sadece ego ile suçluluk mu dinleyeyim? yoksa diğerleri de kalsın da bunları da mı dinleyeyim? blook blook

feridun34 19-04-2008 05:16 PM

basım cok kötu agrıyor yaaa havada bayagı sıcak hanı soguktan felan dıcem aama

ergunelcin 28-04-2008 08:39 AM

slm arkadaşlar
mutluluk telkininden bahsediliyor ama ben bulamyorum biri yardımcı olabilirmi acaba ? actionsmile

şimdiden teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM.