![]() |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz ŞUNA KESSİN BİR CEVAP ALABİLİR MİYİM? BEN BİR GÜNDE 3-4 TELKİNİ BİRDEN DİNLEYEBİLİR MİYİM (3 saat ego, 3 saat sosyallik, 3saat topluluk önünde konuşmak, 3 saat erken uyanma gibi). Yani bir günde birden çok telkin dinlenebilir mi? |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz 2 haftalık suçluluk+ ego yu dinledikten sonra başka telkinleri de listenize ekleyebilirsiniz. Benim günde 4-5 telkin dinlediğim oluyor. 3 saat ego, 3 saat sosyallik, 3saat topluluk önünde konuşmak, 3 saat erken uyanma dinlenebilir. Yalnız tavsiyem liste yapın ve toplam sürede dinleyin. Yani sırf üç saat tek bir telkin dinlemeyin. Sırayla ego, topluluk karşısında konuşma, erken uyanma, sosyallik arttırıcı listeniz dinleme süresi boyunca sürekli devam etsin. |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Yani şöyle yapabilirmiyim; dinleyeceğim telkinleri bir Playlist oluşturup, dinleyeceğim telkinleri sıraya koysan, bunlar tekrar başa dönerek(Repeat Playlist) devam etse olur mu? |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Evet aynen öyle olacak. ttli3 |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Forumu tanımadan önce kısmen telkin bilgilerine sahiptim ve buradada biraz araştırma yaptım çokta işime yaradı açıkçası. Bir soru sormak istiyorum ; Kendime buradan cd yapsam ve sırasıyla Suçluluk + Ego + Mutluluk bu üç telkini asgari 2 hafta ard arda dinlesem (günde yaklaşık 8 saat) Acaba yanlış yapmış olurmuyum ? Ben uyurken o sabaha kadar çalacak ve üç telkinide dinlemiş olacağım. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim, saygılar... |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz ben kısa bir süredir telkin müziklerini dinlemeye başladım. şu an 3. gündeyim. listemde sadece ego ve suçluluk var. 7. günden sonra listeme ertelemeyi bırak telkinini ekleyebilirmiyim? bir de ekleyebilirsem liste düzenimi ego (1 tane), suçluluk(1 tane), ertelemeyi bırak(2 veya 3 tane, ya da daha fazla) yapabilirmiyim ? dusun2 |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz daha önceden telkinleri uzun süre dinledim ve baya ara verdim. şimdi sınava hazırlnıyorum. sadece sınav heyecanı ve mutluluk dinlemeyi düşünüyorum olur mu? |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Merhabalar, ben de yeni üyeyim. Bir sorum olacaktı: Ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini, tüm telkinlerin bir arada linklerinin verildiği sayfadan -- doğa, yeni doğa ve new age versiyonlarını indirdim. Site içerisinde verilen talimatlara uyarak günde 8-10 saat olmak üzere 2 hafta kadar dinleyeceğim. Playlistime her ikisinin de 3 er versiyonu olmak üzere 6 şarkıyı da ekleyerek dinleyebilirim değil mi ? 1 ego doğa 2 suçluluk doğa 3 ego new age 4 suçluluk new age... gibi. Emin olmak için soruyorum. Teşekkürler. |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Merhabalar, site içerisinde gezerken bir soru daha oluştu kafamda. Şimdi indirdiğim yeni doğa versiyonlarının içerikleri daha az olumsuz cümle içerme bakımından diğerlerinden farklı olmuş oluyor. O halde tek playlistte hepsini dinlemem uygun olmaz herhalde ? Teşekkürler.. |
Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz sorularıma cevaplar buldum teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |