| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba :) bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim.. 13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak.. az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese merhaba :) bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim.. 13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak.. az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım diğer telkinlere de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..çünkü benim durumum biraz komplike :) şunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum Kendine Güven Kilo Verme(Güven) Sosyal Fobi Depresyon Dünde Kaldı Koruma Kalkanı Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Sınav Heyecanı hangisine öncelik vermeliyim ? Ayrıca beni sürekli yiyip bitiren bir sorunum var..ben erteleme telkini dinlememe rağmen hala ders çalışmıyorum..eylülün ilk hastasonunda sınavım var 2 ay var...diğer ertelediğim işleri yapabildim çok şükür ama hala diğerleri tamamen bitmeden derse başlamak içimden gelmiyor..daha doğrusu kafa yormamı ve ezber gerektirecek şeylerden çok kaçıyorum..beynim hatırlanması zorunlu olan bilgileri içine almak zorunda olmaktan nefret ediyor..telkinlerden önce de sürekli şunu bitireyim sonra rahat kafa çalışırım bahaneleri öne sürerdim.. kilo verme işi o kadar sorun değil benim için...diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim ,son 5 kilom kaldı onu o kadar dert etmiyorum..çok az bi rakam.....fakat kendime güven konusunda sıkıntılarım olduğunu ve depresyonda olduğumu açıkca söyleyebilirim... hangi telkinlere öncelik vereyim ne kadar dinleyim yada hangilerini ekleyim çıkarayım..yardım edermisiniz...kusura bakmayın uzun yazdım...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() merhaba silvia benzer sorun bende de vardı şu an ders çalışırken sıkılmadığımğ farkettim bu benim için büyük bir başarı ve ben ders çalışma başarı imgeleme ve beynin blokajlarını tıkmakla ilgil cd siparişi verdim zaten üç cd alınca bir tane ücretsiz alabiliyorsun sosyal fobinde var anladığım kadarıyla kendine güvenle devam edip birer hafta arayla en çok hangisine ihtiyaç hissedersen buna senin karar vermen daha doğru olur bu şekilde devam edbilirsin depresyona gerek yok çünkü bütün telkinlerin içinde mutluluk telkinide olduğu için gerek kalmıyor ben dinlemedim diğer arkadaşlarda genelde gerek kalmıyor çünkü bende depresiftim telkinlerle hiç gerek kalmadı kolay gelsin kandilin mübarek olsun ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese hayırlı kandiller :) önerilerin için teşekkür ederim Asalett ![]() evet kendine güven telkiniyle devam etmek bana da çok mantıklı geldi :) güven olmadan diğer şeyler de yoluna girmiyor zaten değil mi ? şu an 3 telkin dinliyorum...kendine güveni de eklersem 4 olucak fazla mı olur acaba ? ego, suçluluk ve ertelemenin arasından birisini çıkarmalı mıyım...sanırım 2 hafta yetmiştir değil mi :)
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() umarım tembellikten ve diğer sorunlardan kurtuluruz ama ilk tembelliği atlatsak fena olmıcak ![]() sevgiyle sağlıcakla ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canımcım neden senin öğütlerin işe yaramasın ki aşkolsun ![]() herşeyde olduğu gibi bu konudada yanlız olmadığımı anladım ve büyük ölçüde rahatladım..bu bile yetti bana :) canım biz belki de 3 telkin dinlemekle hata ettik...hergün baya bi dinliyoruz hepsini ama toplam etkiyi 3 e bölünce herbirine az bir pay düşüyor olmalı...suçluluğu çıkarıp da ertelemeyi mi çoğaltmalı napmalı...yada ego yüzünden mi tembellik yapıyoruz ki ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() silvia'cım öğümdüm işe yaramış olsa,bende etkisini gösterirdi .gerçi teorikte değil sorun ,pratikte o da ayrı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tabi ki canım..herhangi bir gelişme olur olmaz bildireceğim :) bu başlık altında olmasa bile değişim günlükleri kısmında benim de günlüğüm yer almakta..ya burdan yada ordan bildireceğim.. ![]() ben bu durum üzerinde biraz düşünüp taşındım ve şuna karar verdim.. Suçluluk telkinini çıkaracağım (sanırım 2 hafta içinde affedeceğimi etmişimdir zaten..ayrıca hayatımdaki birçok şeyden aslında kendimin sorumlu ve suçlu olmadığımın bilincindeydim...hep ailemin yalnış yönlendirmeleri ve benim olay çıkmasın diye doğruyu bilmeme rağmen onların dediklerini yapmamdı mesele...yani ben değil onlar suçlular bende birşey yok super) ego ve ertelemeye devam edeceğim..yani 2 telkine düşüreceğim... 1 hafta sonra da kendine güven i ekleyeceğim (içeriği gerçekten etkiledi beni ) ![]() ne dersiniz arkadaşlar..kararım doğru mu sizce ?
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar .. kendine güven suçluluk ego.. bu üçü listenizin temel yapı taşları olsun.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876 erteleme ve zinde uyanma telkinleri eyleme geçirici özelliklerinden dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etki yapar.. çok kısa oldukları için sayısal olarak onları baz almanıza gerek yok.. ilerleyen günlerde sınav heyacanını eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum.. telkin içeriğinde geçen : <Ogrendiklerini rahatca hatirlayabileceksin.İYİ Hazirlandigin icin dogru cevaplar kolayca aklına geliyor. Cok guvenlisin cunku calistin ve yeterince hazirsin> gibi cümleler erteleme alışkanlığınızdan sıyrılarak derslere sevgiyle yönelmenizde yardımcınız olacaktır.. super eğer durumunuz müsaitse ya da forum puanlarınız yeterliyse atakan bey e özel telkin çalışması yaptırarak bu konuda daha başarılı adımlar atabilirsiniz.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba :) bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim.. 13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak.. az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi