![]() |
Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Herkese merhaba :) bugün itibariyle telkinleri dinlemenin 13. günündeyim.. 13 gündür ego, suçluluk ve erteleme yi çevire çevire dinliyorum (hem de 8 saati hatta 10 saati geçiyor günde) ...yarın 2. hafta dolmuş olacak.. az da olsa değişimleri farkettim ama sanırım diğer telkinlere de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..çünkü benim durumum biraz komplike :) şunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum Kendine Güven Kilo Verme(Güven) Sosyal Fobi Depresyon Dünde Kaldı Koruma Kalkanı Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Sınav Heyecanı hangisine öncelik vermeliyim ? Ayrıca beni sürekli yiyip bitiren bir sorunum var..ben erteleme telkini dinlememe rağmen hala ders çalışmıyorum..eylülün ilk hastasonunda sınavım var 2 ay var...diğer ertelediğim işleri yapabildim çok şükür ama hala diğerleri tamamen bitmeden derse başlamak içimden gelmiyor..daha doğrusu kafa yormamı ve ezber gerektirecek şeylerden çok kaçıyorum..beynim hatırlanması zorunlu olan bilgileri içine almak zorunda olmaktan nefret ediyor..telkinlerden önce de sürekli şunu bitireyim sonra rahat kafa çalışırım bahaneleri öne sürerdim.. kilo verme işi o kadar sorun değil benim için...diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim ,son 5 kilom kaldı onu o kadar dert etmiyorum..çok az bi rakam.....fakat kendime güven konusunda sıkıntılarım olduğunu ve depresyonda olduğumu açıkca söyleyebilirim... hangi telkinlere öncelik vereyim ne kadar dinleyim yada hangilerini ekleyim çıkarayım..yardım edermisiniz...kusura bakmayın uzun yazdım... |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? merhaba silvia benzer sorun bende de vardı şu an ders çalışırken sıkılmadığımğ farkettim bu benim için büyük bir başarı ve ben ders çalışma başarı imgeleme ve beynin blokajlarını tıkmakla ilgil cd siparişi verdim zaten üç cd alınca bir tane ücretsiz alabiliyorsun sosyal fobinde var anladığım kadarıyla kendine güvenle devam edip birer hafta arayla en çok hangisine ihtiyaç hissedersen buna senin karar vermen daha doğru olur bu şekilde devam edbilirsin depresyona gerek yok çünkü bütün telkinlerin içinde mutluluk telkinide olduğu için gerek kalmıyor ben dinlemedim diğer arkadaşlarda genelde gerek kalmıyor çünkü bende depresiftim telkinlerle hiç gerek kalmadı kolay gelsin kandilin mübarek olsun hismiley |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Herkese hayırlı kandiller :) önerilerin için teşekkür ederim Asalett smiliyface evet kendine güven telkiniyle devam etmek bana da çok mantıklı geldi :) güven olmadan diğer şeyler de yoluna girmiyor zaten değil mi ? şu an 3 telkin dinliyorum...kendine güveni de eklersem 4 olucak fazla mı olur acaba ? ego, suçluluk ve ertelemenin arasından birisini çıkarmalı mıyım...sanırım 2 hafta yetmiştir değil mi :) |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? Alıntı:
umarım tembellikten ve diğer sorunlardan kurtuluruz ama ilk tembelliği atlatsak fena olmıcak emb23 sevgiyle sağlıcakla smiliyface |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? canımcım neden senin öğütlerin işe yaramasın ki aşkolsun smiliyface herşeyde olduğu gibi bu konudada yanlız olmadığımı anladım ve büyük ölçüde rahatladım..bu bile yetti bana :) canım biz belki de 3 telkin dinlemekle hata ettik...hergün baya bi dinliyoruz hepsini ama toplam etkiyi 3 e bölünce herbirine az bir pay düşüyor olmalı...suçluluğu çıkarıp da ertelemeyi mi çoğaltmalı napmalı...yada ego yüzünden mi tembellik yapıyoruz ki aa34 |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? silvia'cım öğümdüm işe yaramış olsa,bende etkisini gösterirdi .gerçi teorikte değil sorun ,pratikte o da ayrı girlhaha.ya aslında ego+suçluluk birlikte dinlenmeli ya samanic bana ertelemeyi de ekleyebilsin demişti.eyeleme geçme sorunumuz da var o da ayrı.aman yanlız olmadığını öğrenmek seni şevklendirmez ,öyle grup psikoljisine kapılıp daha da umursamaz oluyo insan.bi de çevrende mutlaka sen eğer ben bişey çalışmıyorum çalışamıyorum dediklerinde ,karşındakilerden de aynı şeyi duyarsan inanma (sen de yaşamışsındır belki)daha sonra bi bakıyosun ki senden daha çok dert yanmaya başlayanlar,işini gücünü halletmiş bi de zeki adam pozunda ya da şansa bağlayarak ilerliyip devam ediyolar.giden gemilerin ardından en fazla el sallanıyo ondan sonra.herneyse bu konuda yaram derin.bi de derse odaklanma,yüksek verim alma ile ilgili hipnoz cd'si buldum ama ingilizce.siteye kaydettim(hipnoz bölümünde var)bundan bi uyarlama çalışması yaparsak ,belki işe yarayabilir ttli3.neyse gelişmelerden haberdar et,belki birbirimizi şevklendirirz. smiliyface kiss3 smiliyface |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? tabi ki canım..herhangi bir gelişme olur olmaz bildireceğim :) bu başlık altında olmasa bile değişim günlükleri kısmında benim de günlüğüm yer almakta..ya burdan yada ordan bildireceğim.. smiliyface ben bu durum üzerinde biraz düşünüp taşındım ve şuna karar verdim.. Suçluluk telkinini çıkaracağım (sanırım 2 hafta içinde affedeceğimi etmişimdir zaten..ayrıca hayatımdaki birçok şeyden aslında kendimin sorumlu ve suçlu olmadığımın bilincindeydim...hep ailemin yalnış yönlendirmeleri ve benim olay çıkmasın diye doğruyu bilmeme rağmen onların dediklerini yapmamdı mesele...yani ben değil onlar suçlular bende birşey yok super) ego ve ertelemeye devam edeceğim..yani 2 telkine düşüreceğim... 1 hafta sonra da kendine güven i ekleyeceğim (içeriği gerçekten etkiledi beni ) blissy ne dersiniz arkadaşlar..kararım doğru mu sizce ? |
Ynt: Yolumu çizmemde yardım edermisiniz ? merhabalar .. kendine güven suçluluk ego.. bu üçü listenizin temel yapı taşları olsun.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876 erteleme ve zinde uyanma telkinleri eyleme geçirici özelliklerinden dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etki yapar.. çok kısa oldukları için sayısal olarak onları baz almanıza gerek yok.. ilerleyen günlerde sınav heyacanını eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum.. telkin içeriğinde geçen : gibi cümleler erteleme alışkanlığınızdan sıyrılarak derslere sevgiyle yönelmenizde yardımcınız olacaktır.. super eğer durumunuz müsaitse ya da forum puanlarınız yeterliyse atakan bey e özel telkin çalışması yaptırarak bu konuda daha başarılı adımlar atabilirsiniz.. sevgiler.. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM. |