![]() |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) uy897 ankara havası gıbı |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
mutluluk veren şarkılar ve danslar herkese ıyı geceler.. ankara havası yok burda ama buranın yerel havalarından sıze bır tarantella calabrese yollım dedım, bunlar da bu sekıl gobek atıyo, bız daha ıyıyız bence, nerde turkun gobek havası nerde super [youtube=425,350]1Df-8FTFKeo[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) aa cok guzelmıs hpm1 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ben umut dolu bir şarkının sözlerini yazmak istiyorum buraya müsadenizle... en dibe vurduğumu hissettiğim an dinlerim ben bu şarkıyı: Benim Hala Umudum Var - Mazhar Alanson Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar Inad etsem bile birakmazlar sahibim var Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer giderboyun Büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu Bu firtina durulur mu benden adam olur mu Korkarim aska zararim dokunur mu Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer Giderbiraksam kendimi söyle oh ne rahat Buda geçer gülüm yasamana bak Alinacak dersler var sorulacak sorular Buda geçer gülüm bizden bu kadar |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]gQQdSV-3sdQ&mode=related&search=[/youtube] super |
mutluluk veren şarkılar biraz huzunlu olsa da cok buyuk kalbın ıcın sevgılı 25emel bu sarkı oncelıkle sana ve tum hayatımdegıstı sakınlerıne bugunku hedıyemdır, buraları cok yagmurlu bu kadar oluyor sabah sabah, hayalcım dun gece medıtasyonu becerdım, cok ıyı gıdıyor, sevgıler tresor [youtube=425,350]j9kshCP2Ex0[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar Alıntı:
|
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ben bu şarkıyı ne kadar dinlersem dinleyeyim bıkmıyorum bi de her koşulda dinlerken hayal kurabiliyorum uçup gidiyorum adeta hpm2 [youtube=425,350]-nAQyxQQ2yk[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) mutsuz olduğumda bu şarkıyı dinliyorum ve bana yazıldığını kabul edip havalara giriyorum music45 music45 music45 she's my girl,my supergirl!!!!!!! [youtube=425,350]Wyco2Uva7hI[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |