Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Veren Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/)
-   -   mutluluk veren şarkılar =)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/992-mutluluk-veren-sarkilar.html)

birtek 15-07-2007 11:55 PM

Ynt: mutluluk veren şarkılar =))

uy897 ankara havası gıbı

25emel 15-07-2007 11:58 PM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
uy897 ankara havası gıbı

evett dogru bildiniz 25889 ankara havası lakin ne diyor bilmiyorum khkh56

tresor 16-07-2007 12:34 AM

mutluluk veren şarkılar ve danslar

herkese ıyı geceler.. ankara havası yok burda ama buranın yerel havalarından sıze bır tarantella calabrese yollım dedım, bunlar da bu sekıl gobek atıyo, bız daha ıyıyız bence, nerde turkun gobek havası nerde super

[youtube=425,350]1Df-8FTFKeo[/youtube]

birtek 16-07-2007 07:24 PM

aa cok guzelmıs hpm1

fato09 18-07-2007 09:59 PM

ben umut dolu bir şarkının sözlerini yazmak istiyorum buraya müsadenizle... en dibe vurduğumu hissettiğim an dinlerim ben bu şarkıyı: Benim Hala Umudum Var - Mazhar Alanson

Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar
Inad etsem bile birakmazlar sahibim var

Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar
Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer giderboyun
Büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu
Bu firtina durulur mu benden adam olur mu
Korkarim aska zararim dokunur mu

Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer
Giderbiraksam kendimi söyle oh ne rahat
Buda geçer gülüm yasamana bak
Alinacak dersler var sorulacak sorular
Buda geçer gülüm bizden bu kadar

YAZGÜLÜ_81 20-07-2007 04:38 PM

[youtube=425,350]gQQdSV-3sdQ&mode=related&search=[/youtube]
super

tresor 10-08-2007 09:19 AM

mutluluk veren şarkılar

biraz huzunlu olsa da cok buyuk kalbın ıcın sevgılı 25emel bu sarkı oncelıkle sana ve tum hayatımdegıstı sakınlerıne bugunku hedıyemdır, buraları cok yagmurlu bu kadar oluyor sabah sabah, hayalcım dun gece medıtasyonu becerdım, cok ıyı gıdıyor, sevgıler tresor

[youtube=425,350]j9kshCP2Ex0[/youtube]

25emel 10-08-2007 11:41 AM

Ynt: mutluluk veren şarkılar

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

biraz huzunlu olsa da cok buyuk kalbın ıcın sevgılı 25emel bu sarkı oncelıkle sana ve tum hayatımdegıstı sakınlerıne bugunku hedıyemdır, buraları cok yagmurlu bu kadar oluyor sabah sabah, hayalcım dun gece medıtasyonu becerdım, cok ıyı gıdıyor, sevgıler tresor

o hüzünlerdir ki bizi büyüten, güzelliğimize güzellik katan... pek huyum deildir dönüp arkama bakmak lakin şarkıyı dinleyince bakasım geldi 44 pişmanlığım yok hayatım boyunca yaşadığım hiç bir mevzudan... her ne yaşadıysam yada yaşamadıysam hepsini ben istediğim için yaşadım ve yaşamadım. hepsini sevgi ile kucaklıyorum onların hepsi iyi yada kötü benim 44 benim parçam... düşünüyorum da başımıza gelen olaylar karşısında durup ahlanıp vahlanmak , neden ben ... deyip kendini yıpratmak yerine durup düşünüp çözüm yolu üretmek daha kolay ve mantıklı geleni bana... belki de bu yüzden karsılastıgım olayları iyi yada kötü olduguna bakmadan seviyorum. ne oldugu belirsiz bir bulmaca gibi geliyor bana 44 çözmekten büyük zevk aldığım 44 hüzün olayına gelince benim göbek adım hüzün bu ayaklarımın yere basmasını sağlıyor sevincli saol tresorum!! sevgili arkadasım sabah sabah karşıma dikilen bu msjın beni inanılmaz mutlu etti. gün daha bir güzel göründü gözüme hismiley

uzunoğlu 20-08-2007 10:49 AM

ben bu şarkıyı ne kadar dinlersem dinleyeyim bıkmıyorum bi de her koşulda dinlerken hayal kurabiliyorum uçup gidiyorum adeta hpm2
[youtube=425,350]-nAQyxQQ2yk[/youtube]

uzunoğlu 20-08-2007 11:01 AM

mutsuz olduğumda bu şarkıyı dinliyorum ve bana yazıldığını kabul edip havalara giriyorum music45 music45 music45
she's my girl,my supergirl!!!!!!!
[youtube=425,350]Wyco2Uva7hI[/youtube]

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM.