![]() |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) ark5 bende sevdiğim için super üşenmesin dostlar mutlaka dinlesinler dedim.. utananadam utananadam ekledim.. y789 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Yaprak Dökümü-Tebessüm. Pek huzurlu smiliyface http://www.youtube.com/watch?v=J8hSL...eature=related |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) skid row - youth gone wild blissy |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Rüyamda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm Çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm Ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka Ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm Büyüdükçe kendime duvarlar ördüm O kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm Hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa Beklemeden giderim kalbim git diyorsa Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa Bir gün ışıklar banada yanacak nasıl olsa |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Arkadaşlar bu en sevdiğim chill out şarkı ,sizinle paylaşmak istedim hem dinleyin hem seyredin ooohhhhh ttli3 http://www.youtube.com/watch?v=mnHJqZ5AqIA |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Styx - Boat On The River Take me back to my boat on the river I need to go down, I need to come down Take me back to my boat on the river And I wont cry out any more Time stands still as I gaze in her waters She eases me down, touching me gently With the waters that flow past my boat on the river So I dont cry out anymore Oh the river is wide The river it touches my life like the waves on the sand And all roads lead to tranquillity base Where the frown on my face disappears Take me down to my boat on the river And I wont cry out anymore Oh the river is deep The river it touches my life like the waves on the sand And all roads lead to tranquillity base Where the frown on my face disappears Take me down to my boat on the river I need to go down, with you let me go down Take me back to my boat on the river And I wont cry out anymore And I wont cry out anymore And I wont cry out anymore http://www.youtube.com/watch?v=Qm1ao...eature=related hpm2 |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) veeee Queen veee bana güç veren şarkı.. Bence Freddie Mercury gibi biri gelmedi.. o bu dünyaya bir kez gelecek olan eşi bulunmaz biriydi. onu dinleyebildiğim için şükürler olsun. Ve bu parçası milyonlarca kişiye yaşam gücü verdi. We Are The Champions I've paid my dues Time after time I've done my sentence But committed no crime And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face But i've come through We are the champions my friends And we'll keep on fighting till the end We are the championswe are the champions No time for losers'cause we are the champions of the world I've taken my bows And my curtain calls You brought me fame and fortuen and everything that goes with it I thank you all But it's been no bed of roses No pleasure cruise I consider it a challenge before the whole human race And i ain't gonna lose We are the champions my friend And we'll keep on fighting till the end We are the champions We are the champions No time for losers 'cause we are the champions of the world Biz Şampiyonlarız Borçlarımı ödedim Zaman geçtikçe Hükmümü yedim Ama hiç suç işlemedim Ve kötü hatalar Bir kaç tane yaptım Payıma düşeni aldım Yüzüme tekme yedim Ama ayakta kaldım Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri Biz şampiyonlarız - dostlarım Ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Biz şampiyonlarız Biz şampiyonlarız Kaybedenler için vaktimiz yok Çünkü biz dünya şampiyonlarıyız Oklarımı aldım Ve perdem açılıyor Bana şöhreti ve talihi getirdiniz Ve onunla gelen her şeyi Hepinize teşekkür ederim Ama bu güllerle dolu bir yatak olmadı Eğlence gezisi de Bunu bir meydan okuma olarak değerlendiriyorum Tüm insan ırkından önce Ve kaybetmeyeceğim Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri Biz şampiyonlarız - dostlarım Ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Biz şampiyonlarız Biz şampiyonlarız Kaybedenler için vaktimiz yok Çünkü biz dünya şampiyonlarıyız Evet Biz Şampiyonuz smiliyface http://www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM. |