Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/614016-tozlarindan-arinmislar-kulubu.html)

*dünya* 03-08-2010 01:30 AM

Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759316)
Benim çocukluğuma dair iki büyük problemim var bugünlerde kafamı sürekli meşgul eden ise annemi affedememek ... Anne olduktan sonra iyice soğudum ve daha fazla kızar oldum . Nasıl üvey annenin bile yapamayacağı kötülükleri ve işkenceleri yaptı diye hala kızıyorum.

Sitedekileri uyguladım ( ama hiç telkin dinlemedim henüz ) henüz bir sonuç alamadım. Sizi takip ediyorum umarım bu affedememe ağırlığından bir an evvel kurtulurum.

Teşekkürler , her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...

Benim kafamı sürekli ama sürekli meşkul eden [artık bu konuda depresifim]babam.Onu hiç sevmiyorum,sevmicem de.Bize cehhenem hayatı yaşattı hala da devam sonu ne zaman gelicek çok merak ediyorum ve bekliyorumagl34ve onu artık sevebileceğimi hiç zannetmiyorum bu konuda bana iyi gelecek hiç bir ilaç ,telkin vs. yok yook olmasın da.

bigokyanus 03-08-2010 09:21 AM

Alıntı:

*dünya* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760407)
Benim kafamı sürekli ama sürekli meşkul eden [artık bu konuda depresifim]babam.Onu hiç sevmiyorum,sevmicem de.Bize cehhenem hayatı yaşattı hala da devam sonu ne zaman gelicek çok merak ediyorum ve bekliyorumagl34ve onu artık sevebileceğimi hiç zannetmiyorum bu konuda bana iyi gelecek hiç bir ilaç ,telkin vs. yok yook olmasın da.

Merhaba sevgili dünya, sana karavan'ın günlüğünü okumanı tavsiye ediyorum. Okuduktan sonra tekrar görüşelim ve birlikte affedip hafifleme yolunu seçelim olur mu?

inferius 03-08-2010 01:30 PM

ahh
çok çok çok teşekkürler fgceker...
hemen dediklerini yaptım..cidden sanki olmuş gibi hissetmemi sağladı ve rahtladım
artık akşamda işin geri kalanı meleklere kalmış =))

arca 03-08-2010 03:55 PM

Çok güzel bir fikir gelecek günü kendimiz planlayıp yaşamamız çok teşekkürler 956k

karavan 07-08-2010 09:57 AM

Güzel bir gün,

kulübü sürekli takip ediyorum ama birşeyler yazmıyorum,yazamıyorum çünkü bu konuda ilerleme kaydedemedim paylaşabileceğim birşey yok.
Bugün sadece bunu yazabiliyorum.
En kısa sürede kulübün amacına uygun birşeyler yazabilmeyi kendim için diliyorum.

Çok kısa sürece çok yol aldım.ben bunu yapabilirim.
Ben tozlarımdan arınabilirim.
Şu an üzerimdeki tozlarla bir insaat işçisine benzesem de kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum.
Silkelenip bu tozlardan arınmam gerektiğini bilmeme rağmen kendimi derinden kabul ediyorum ve seviyorum.

inferius 09-08-2010 10:36 PM

evet sonucu paylaşmaktan büyük bir keyif alıyorum
endişelenmelerim neticesinde kulübümüzde bulunan tekniği gerçekleştirmiştim sizlerde bilirsinz956k956k

sonuç=mükemmel bir gün geçirdim

arkadaşımı memnun bıraktımsevinclisevincli
bir misafirin ev sahibine söyleyebileceği en mükemmel şeyi söyledi
şehrimizi tekrar ziyaret etmek istiyorf678h

endişelerim boşunaymışş
aslında arka planda neler öğrenebildiğimi görüyorum şuan !!:zpzp:
teşekkürler arkadaşlarsapkal89sapkal89sapkal89

zahiri 09-08-2010 10:58 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757580)
http://img256.imageshack.us/img256/2...hearts1ao5.gif

Şimdi paylaşacağım çalışma için belirli bir pozisyonda oturmaya gerek yok.

Bizim içimize akan sonsuz bir enerji kaynağı var. Bunu biz hissedemiyoruz. Bu yüzden enerji ile bütünleşemiyoruz. Bu tıkanmış durumda. Bunu tıkayan şey maskelerimiz... Bu maskeler utanç duygularımız, korkularımız, kaygılarımız, affedememe duygularımız... Bu duygularımızla öncelikle yüzleşelim. Bu duyguları bir bulut olarak zihninizde resmedin.

Gözlerinizi kapatın ve kırgın olduğunuz kişiyi hatırlatın. Onunla yüzleşin. Yüz yüze gelin. Bulutlarınızın içine onun küçük küçük resimlerini koyun. Konuşmalarınızı yazıp koyun. Affedemediğiniz insanları düşleyin. Korkularınızı, kaygılarınızı, yaşadığınızın utanç duygularını, küçük düşürülmenizi düşünün. Bunları bulutun içine koyun. O anı resmedin. Eminim ki o anlar hala zihninizde capcanlı duruyor. Küçük bulutların içine koyun onu.

Daha sonra temizlikte evinizde kullandığınız istediğiniz renkte bir kovanın içine çamaşır suyu ile bütünleşmiş bir su hazırlıyorsunuz.

Şimdi bulutlarınız dolaşsın. Kesinlikle reddetmeyin. Özgür bırakın. İstedikleri gibi dolaşsın. Bırakın. Biz onlara tutundukça enerji kaybediyoruz. Besliyoruz ve beslediğimiz büyüyor. Bize yapışıyor. Onların gideceği varken, biz onları sahipleniyoruz. Bırakın özgürce dolaşsınlar. Tepki vermeyin, sadece izleyin.

Korkularımız, affedemediğimiz insanlar hepsi zihnimizin içinde dolaşıyorlar. Tepki vermeyin, şahit olun. Kesinlikle tutunmayın. Onlar bizden gibi bir şey oldular. Sıradan oldular. Ve yavaş yavaş çamaşır sulu kovanızın içine batırın. Resmini, içinde yazılı olan notunuzu, korku dolu olan, kaygı dolu olan sevgisizliğinizi batırın. Utanç duygularınızı kovanın içine batırın ve çekin kovanın içinden.

Bembeyaz oldu.

Yazılar gitti... Resim gitti... Saf, pak oldu...

Bunu yaşayın, bununla bütünleşin. Bunu inanarak yapın. Bunu yaptığınız zaman özünüzdeki sevgi çıkacak ortaya.

Çünkü sevgi sizsiniz.

Sevgilerimle.

http://img.candybar.co.kr/img/avatar...2/30200034.gif

ben bunu nasil kacirmisim sahane bi uygulama emegine saglik y789

zahiri 09-08-2010 11:04 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760405)

Gelecek günden endişemi duyuyorsunuz,aman Allahım ben yarın ne yapacağımm,bu kadar işi nasıl yetiştireceğim yada bunca misafiri nasıl ağırlayacağım mı diyorsunuz girlhaha girlhaha girlhaha

İşte çözüm hemen burda smil56

Her zamanki gibi uygulaması çok basit ve bir o kadar da eğlenceli ve geri dönüşü hızlı bir teknik bu sevincli sevincli sevincli

Eee işin içinde melekler olacakta eğlence ve hız olmayacak ;mümkün değil olmaması girlhaha girlhaha girlhaha

Bu sefer çalışma biz uykumuzdayken gerçekleşecek, yani biz mışıl mışıl uyurken melekler ve evren dört koldan tüm endişelerimizi alıp yerlerine bir güzel neşe ve mutluluk dolu bir yeni gün hazırlayıverecekler.

Bizde uyanınca hooop bir bakıcaz ki o günü yaşamaya başlamışız bile girlhaha girlhaha girlhaha

''İnsan bir kez uykuya daldığında artık onun seçme özgürlüğü kalmaz.Onun tüm uyku hali,onun son uyanıklık halinde iken kendi hakkında taşıdığı kavramın egemenliği altındadır.O yüzden insan uykuya bir başarı ve doyum duygusu ile çekilmelidir.''
Neville

Bazı günlerimiz tasalar,üzüntüler,gerilim,hasımca davranan insanlar ve iş konusunda zaman sınırlamaları şeklindeki canavarlarla dolu olur. Bu canavarları beraberimizde taşıyarak uykuya geçtiğimizde, rüyada geçen zamanımız bir savaş alanına dönebilir. dunk56

Uykuya dalmadan önce, gününüzü gözden geçirmek üzere bir zaman ayırın. Neyin işe yaradığı,neyin yaramadığını inceleyin. Eğer günün tasaları ve düş kırıklıkları üzerinde hala takılıp kalmışsanız, meleklerden bu takıntıları sizin adınıza çözüp gidermelerini isteyin. Meleklerden rüyalarınızda sorunlarınızı yaratıcı bir biçimde çözme şansını size tanımalarını isteyin.Ağır durumlar listenizi inceledikten-yani,gün boyu üzerinde ciddileştiğiniz konuları gözden geçirdikten --sonra dikkat odağınızı olumluya yöneltin ve hayatınızdaki nimetler için şükredin.

Gün içinde meydana gelen hoş,neşeli ve anlamlı olayları düşünün. Uykuya dalarken meleklerden sizi hafif ve tatlı (huzurlu) bir halde tutmalarını isteyin. Onlardan, sizi kendileri ile birlikte semavi aleme götürerek, rüyalarınızı tatlı ve huzurlu tutmalarını isteyin.

Eğer gelecek gün için endişeleniyorsanız sevincli sevincli sevincli,şu tekniği deneyin:

Bir kağıt alın ve şimdiden gelip geçmişçesine,gelecek gün hakkında yazın. Örneğin: ''Bu sabah 7'de tazelenmiş ve dipdiri uyandım ve bu bana sabah kahvemi zevkle yudumlamak ve hayatım hakkında sükunetle düşünmek için bol bol zaman verdi. Saat 9'da evden ayrıldım;trafik rahattı,mükemmel bir park yeri buldum ve hatta işe erken gittim.Saat 10'da...ile buluşmam mükemmel geçti ve.....konusunda onunla anlaştık. Öğle saatinde bazı ayak işlerini yapmak,yemek yemek ve sosyal ilişkiler için bol bol zamanım oldu.Günün geri kalan bölümü çok üretken ve yaratıcı geçti. Arabayla eve yine çok rahat bir şekilde ve mutlu döndüm ve.....ile akşam yemeği inanılmayacak şekilde hoş ve romantikti....girlhaha girlhaha girlhaha

Umarım fikri anladınız.Yazınız bittiğinde,meleklerden onu kutsamalarını isteyin.Ve sonra, ''Mükemmel'' günün sonunda,listeyi gözden geçirin ve ne kadar başarılı olduğunuzu görün.

Bu,önünüzde önemli bir gün varken ve siz o gün için bazı görünmez yardımlar istediğinizde kullanılabilecek iyi bir tekniktir.''

(Işık Habercileri kitab'ından alıntı)

bu yazilari gorunce degisimi inanilmaz erteledigimi fark ettm neyse ki hicbsy icin gec degil y789

emekcimizz ellerine emegine saglik!! sapkal89sapkal89

inferius 09-08-2010 11:26 PM

sevgili zahiri=))
şahsım tarafından yöntemler itinayla uygulandı ve işe yarrlığı konusunda damga bastım
sendeki etkileride görmek isteriz ??actionsmile

zahiri 11-08-2010 10:34 AM

elbette y789

sadece dusuncede gerceklestiriyorum bicok seyi ama yazmak hedeflerimi belirtmek tozlarimdan arinmayi bu sekilde deneme isini de istyorum kii bugun uygulayacagm.. her sey hazr beni bekliyo y789

dun o kadaar uzgun ve kirik dokuktumkiiii

biraz agla sizladan sonraaa hemen kendi icime yoneldim y789 her sey sahane bi duzende ilerliyo gercekten degerli paylasimlar icin bilgilendirildigim icin minnettarm! iyiki karsilastm bu siteyle girlhaha

zahiri 11-08-2010 10:35 AM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761316)
evet sonucu paylaşmaktan büyük bir keyif alıyorum
endişelenmelerim neticesinde kulübümüzde bulunan tekniği gerçekleştirmiştim sizlerde bilirsinz956k956k

sonuç=mükemmel bir gün geçirdim

arkadaşımı memnun bıraktımsevinclisevincli
bir misafirin ev sahibine söyleyebileceği en mükemmel şeyi söyledi
şehrimizi tekrar ziyaret etmek istiyorf678h

endişelerim boşunaymışş
aslında arka planda neler öğrenebildiğimi görüyorum şuan !!:zpzp:
teşekkürler arkadaşlarsapkal89sapkal89sapkal89

ve canim seninle konusup gittigim geceee dedigim gibi erteleme isini biraktim!

tikir tikir biriken islerimi duzene koyup en bastakini hallettim.. dersimi calistimm huzurlu uyudumm y789 sanada tesekkurler sapkal89sapkal89

inferius 12-08-2010 09:13 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761592)
ve canim seninle konusup gittigim geceee dedigim gibi erteleme isini biraktim!

tikir tikir biriken islerimi duzene koyup en bastakini hallettim.. dersimi calistimm huzurlu uyudumm y789 sanada tesekkurler sapkal89sapkal89

oh maşaşşah pek sevindimm ..956k956k
yapcez yapzec bn biliyorum
böyle daha çok kendine güvnnin gelmiyor mu?şahsen bn pek msudum
girlhaha

bu arada bugün bir arkadaşımı kulübümüzle tanıştrdım
uzun uzun konuştk arştrmaya sevkettim..
şuan çok teşekkr ediyor bana
bnde bu teşekkürü asıl sahibi ve sahibeleri sizlere iletmek isterm
arkadşımıda aydınlattğınız için
onun adına teşkkr ederm actionsmile

katrekatre 13-08-2010 01:10 AM

melek postasını merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum :)

parici 13-08-2010 01:59 AM

bende geldim bende varım bende uygulamaya başladım çalışmaları. gelişmeleri paylaşcam bende u859 sıradaki çalışmayı büyük bir merakla bekliyorum gulensmiley

Işıldayan Safir 13-08-2010 02:00 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761322)
ben bunu nasil kacirmisim sahane bi uygulama emegine saglik y789

Evet gerçekten öyle. Beğenmene sevindim. Teşekkür ederim. actionsmile

delimanyak 13-08-2010 02:40 AM

konuyu inceledim çok beğendim.. böyle bir düşünce için kendi adıma çok teşekkür ederim.. meleklerimin her zaman benim yanımda olduğunu biliyorum ama bilmediğim çok şey olduğunu fark ettirdiniz.. biliyorum en doğru zaman bu zamandır fakat gerçekten her şeyi usülüne uygun olsun meleklerim beni daha çok sevsin benden hiç ayrılmasın diye rengarenk bir defter almak istedim.. bu sebeble umarım pazartesinden itibaren ben de biraz geriden de olsa sizinle olmak için elimden geleni yapmak istiyorum..

her şey için çok kocaman teşekkürler..
sevgiyle..

parici 13-08-2010 02:01 PM

Ya benim bugün önemli bi günümdü ve defterime yaşanmış gibi yazdım günümü. sabah 8 de kalktım demiştim defterime 4 te yatmama rağmen 8'e beş kala zınk diye kalktım. Ama bundan sonrakiler olmadı :( bişeyler eksik ama dur bakalım tamamlicaz zamanla smileydance

smyrna1 13-08-2010 02:30 PM

dün şöyle bir tv nin karşısına geçtim varmısın yokmusuna baktım, o kadar pozitif enerji dolu bir bayan yarışıyordu ki kıskanmadım desem yalan olur, herşeye herkese karşı son derece rahat bi o kadarda sevimli, bende eksik olan nedir diye düşündüm bir yandan da "yok, yok bir eksiğim" diye olumlama yapıp kendi kendimi bastırmya çalışıyorum tabi:) sonradan kız annesinden babasından bahsetti biraz hatta az sonra programada katıldılar hakkaten dedim hayata şanslı gelmek varmış, kendi ağzından anlatıyor "hayatımda en büyük hatayı yaptım ama annem bana yinede kızmadı hep destek oldu, annecim şimdi kız bana ders ver bağır çağır şimdi yapmazsan ne zaman??" bir an düşündüm benden böyle bir aileyle benden 1 adım hatta 3-5 adım önde başlamış hayata, ama asıl başarı geriden gelip bir yerlere gelebilmek derler ya "dalgasız denizde herkes kaptandır diye" dalgalı denizde bişeyleri başarmak tarihe geçemesemde kendi çevremde kendi çapımda sıradan olmamak adımın çokça insan tarafından bilinmesi sevgi ve saygıyla anılmak, evet ben bunu başaracağım, tozlarımdanda arındım zaten şimdi cilalanma parlama yenilenme zamanı hepimiz için.. biraz karışık oldu umarım anlaşılırım, sevgiler saygılar hepimize, iyi ki varsınız, iyi ki bu dünyaya gelmişiz ve bir ucundan tutuyoruz bu geminin:)

parici 15-08-2010 06:21 PM

nerede herkes dusun2

zahiri 16-08-2010 01:13 AM

burda burdaaaaaaaaaaaa sevinclisevincli

bu kez tozlarimdan kilimi bile kipirdatmadan arindimmdl78

uni. sonucum ve hazirlik heyecani yettii y789

bundada meleklerin katkisi varmidir fgceker`mmmy789

poztf dusunce kazandi!! taamam belkide hayal ettgm gbi olmadi lakin bundaki hayri kabullenip mutlulugu tadabiliyorum sukurler olsun!!

ne istedigini bilmek onemli derler ya hep coook dogru tasdik edip onayliyorm sonucumu ogrendigimden beri.. sahane bi hayal kirikligi yasamam gerekirdi.. fakat yasamadm! nedeeen? demekki istedigm hayalimdekki meslek deglmiss! sadece kendmi kandirmisimmy789

her sey guzel olcakk.. bundan sonrasi da corap sokugu gbi kendilgnden gelcek eminim.. yuzume renk geldi sankii sevinclisevincli

arinmak ve rahatlamak ne hos bi duyguymus boyle ::)

delimanyak 16-08-2010 11:08 PM

meleklerimi seviyorum.. onların da beni sevdiğini biliyorum : ) : )

bugün bir arkadaşımla görüşmek istedim.. normalde kontoru yoktu ama ben öylesine mesaj attım içimden atmak geldi çünkü.. ve kontor mu almış ne yapmış.. daha iki gün önce mesajıma cevap alamamıştım ..bekleyemem falan dedi ama sonra kırmadı beni hatta otobüse bile binmişti eve gitmek için indi sonra : ) normalde böyle dediği dedik bir insandır ama bugün nedense gayet iyi niyetliydi.. mutlu oldum çok : )

inferius 25-08-2010 05:42 PM

bu kulübün bana öğrettiği en muhteşem şey şudur
çöp torbası vakası=)dertleri yazıp yazıp yakmak melekleri yardımcı kılmak kaliteli imgeleme...teşkkürler fgceker senide özledk nerelerdesn???sevincli

2 gün önce yine forumun güzide br uygulamasına ihtiyaç duydum...
zahiri ile konuştk...egomun oyununu bana farkettirdi ve o hışımla aldım elime kalem kağıt tekrar klasik yöntemle yaktım tasalarımı turuncu -kırmızı mumumla
ardından gecenin karanlığında uzun süre tek bir muma bakarak sorun olarak nitelendirdiğim olayları küçük meleklerin mumun etrafında dönerek değiştrdiğini imgeledim..
arada üfürükten imgelemeler yapıyorum orjinal ve pek hoş oluyorlargirlhaha

çok şükür ertesi gün hatamı idrak ettim durumlar düzeldi bn rahatladım ve birkez daha şükrettim kulübümüzün varlığınasmileydance

fgceker 25-08-2010 07:43 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764646)
bu kulübün bana öğrettiği en muhteşem şey şudur
çöp torbası vakası=)dertleri yazıp yazıp yakmak melekleri yardımcı kılmak kaliteli imgeleme...teşkkürler fgceker senide özledk nerelerdesn???sevincli

2 gün önce yine forumun güzide br uygulamasına ihtiyaç duydum...
zahiri ile konuştk...egomun oyununu bana farkettirdi ve o hışımla aldım elime kalem kağıt tekrar klasik yöntemle yaktım tasalarımı turuncu -kırmızı mumumla
ardından gecenin karanlığında uzun süre tek bir muma bakarak sorun olarak nitelendirdiğim olayları küçük meleklerin mumun etrafında dönerek değiştrdiğini imgeledim..
arada üfürükten imgelemeler yapıyorum orjinal ve pek hoş oluyorlargirlhaha

çok şükür ertesi gün hatamı idrak ettim durumlar düzeldi bn rahatladım ve birkez daha şükrettim kulübümüzün varlığınasmileydance

Kendi çöplerimi yakmakla meşguldümutananadamutananadamutananadam
İnsan gereksiz şeyleri ay kıyamam,ay hadi buda olsun derken derken dağ gibi büyütüyordunk56 sonrada benim düştüğüm duruma düşüp onları ortalıktan kaldırıp evrene dönüşüm için göndermesi günler alıyor girlhaha girlhaha girlhaha
Neyseki sonunda bitirebildim şu arınma işini yrl78

Taaa taaa taaa beklenen gün sonunda geldi,bu akşam yemekten hemen sonra melek postasını devreye sokuyorum sevgili kulüp üyeleri girlhaha girlhaha girlhaha

Darısı hepimizin dileklerinin başına...

Bu arada melek postasını buraya koymadan önce geçerliliğini bir kez daha test etmek istedim...Yani benim deyimimle bir test sürüşü gerçekleştirdim ve sonuç harika oldu utananadam utananadam utananadam

Hala inanamıyorum,3 yıldır olması için uğraştığım bir işim vardı ama bir türlü gerekli kanun çıkmıyordu,çıkmayıncada formasyon açılamıyordu ama dün gece melek postasını yaptım ve bu sabah kendi öğrenci sayfama giriş yapınca gördüğüme inanamadım dunk56 dunk56 dunk56

Baktım bir daha baktım,hatta gözlerimi ovuşturdum bir daha baktım ama hala o duyuru sayfamda duruyordu.Eğitim fakültesi Öğretmenlik Pedokojik Formasyon programını açmıştı ve bende katılabiliyordum...İnanılacak gibi değildi.Başvurumu yaptım .....eeee daha ne isteyeyim kontenjandaki 280 kişiden biri olmayı diledim sevincli sevincli sevincli

(Gene eksik dilek dilediğim bir kez daha kafama dank etti,dileği formasyon açılsın artık diye dilemiştim.Bu arada 15 yıldır açılmıyordugirlhaha girlhaha girlhahaAçılsın ve bende onu alayım dememiştim.Şimdi bekle dur o 280 kişiden biri olmayıdunk56Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya işte o benim için geçerli galiba..Şu dileklerimi bir eksiksiz dilemeyi öğrenemedim gitti yavgirlhahagirlhahagirlhaha)

Hayırlıysa olsun dedim....

Yani melek postasınıda yabana atma canım derim ben.....girlhaha girlhaha girlhaha

fgceker 25-08-2010 09:07 PM

''Gemileriniz ancak siz onları gönderdikten sonra size geri gelirler.''
Catherin Ponder

Meleklerden özel bir ricada bulunmak, gemilerinizi göndermek ve Tanrı'dan onları kutsamasını dilemek gibi bir şeydir. Melekler sizi aşırı hırs ve açgözlülükten de korurlar, çünkü onlar aşırılıkları görürler,onlar sizin yüksek bilincinizi ayarlamışlardır.

Melek Postası

Melek postası için,özel ricanızı bir kağıda yazın ve onu meleklere postalayın.Yazılı sözlerin kendine göre özel bir gücü olduğu söylenir.Hedeflerinizi ve en gerçek arzularınızı açıklığa kavuşturmanın iyi bir yolu da,arzularınızı bir kağıda yazmak ve mektubunuzu meleklere hitaben kaleme almaktır. Meleklerden özel bir ricada bulunmak için, kendi en yüce meleğinize,ve ricanızla ilgili diğer kimselerin en yüce meleklerine hitaben bir mektup yazın. Mektubunuzda,ne istediğinizi elinizden geldiğince açık seçik ve kesin bir biçimde belirtin. Mektubunuza daima şu ibareyi ekleyin, ''İlgili herkesin en büyük hayrı için olsun.'' Sonra şükranlarınızı ifade edin.Ricanız şimdiden yerine getirilmişçesine, meleklere teşekkür edin ve Tanrı'ya şükredin.

Bolluk için refah getiricilere,şifa için şifa meleklerine,neşe için ruh-hali değiştiricilere ve büyük veya küçük mucizeler için mucize mühendislerine yazabilirsiniz.Kuşkusuz ricalarınızı her zaman yazmak zorunda değilsiniz; onları sesli olarak da ifade edebilir,dua ile düşünerekte iletebilirsiniz.

Yazılı bir ricayı ''Postalamaya'' hazır olduğunuzda,yapılacak ilk iş onu katlayıp zarflamaktır;sonra onu koyacak özel bir yer bulun.

Bazı kimseler mektuplarını kutsal kitapların arasına saklarlar; bazıları ise bir mücevher kutusunu,cüzdanlarını,günlüklerini veya sunak olarak tahsis ettikleri yeri kullanırlar.

Rica mektubunuz ''Postalandıktan'' sonra, eylem için hazır olun. Siz meleklerden istekte bulundunuz,şu halde ricanızla ilgili olarak alacağınız mesajı sezgileriniz yoluyla dinleyin,ya da sadece mektubunuzu gönderin ve o tekrar birden bire zihninize gelinceye kadar onu unutun girlhaha girlhaha girlhaha

Ricanızın yerine gelmesini engelleyebilecek kimseler varsa, onların koruyucu meleklerine yazın ve o kimseyle anlaşmanızı engelleyebilecek şeylerin giderilmesini dileyin.

zahiri 26-08-2010 01:26 AM

sahane paylasim tesekkurler fg cekere ::)

hemen uygulamaya basladim

kumralada2207 26-08-2010 06:26 AM

güzel bişey yapmışsın. bugün hemen bende bir mektup postaladım.ama olacağından hala şüpheliyim :(

zahiri 26-08-2010 12:11 PM

suphe duymaaaaaaaaaaaaaaaa umut herseydir! ::)

inferius 26-08-2010 07:40 PM

harikaa yeni bir yöntem daha bayılıyorum yahuu
bu gece melek postası olarak ilk mektubumu yolıycam :D

kumralada2207 27-08-2010 05:55 AM

evet umut herşeydir ama artık umudun bile taciri var, tacirin UMUDU YOK...

yeni bir hayat 27-08-2010 06:34 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764706)

Melek Postası

Melek postası için,özel ricanızı bir kağıda yazın ve onu meleklere postalayın.Yazılı sözlerin kendine göre özel bir gücü olduğu söylenir.Hedeflerinizi ve en gerçek arzularınızı açıklığa kavuşturmanın iyi bir yolu da,arzularınızı bir kağıda yazmak ve mektubunuzu meleklere hitaben kaleme almaktır. Meleklerden özel bir ricada bulunmak için, kendi en yüce meleğinize,ve ricanızla ilgili diğer kimselerin en yüce meleklerine hitaben bir mektup yazın. Mektubunuzda,ne istediğinizi elinizden geldiğince açık seçik ve kesin bir biçimde belirtin. Mektubunuza daima şu ibareyi ekleyin, ''İlgili herkesin en büyük hayrı için olsun.'' Sonra şükranlarınızı ifade edin.Ricanız şimdiden yerine getirilmişçesine, meleklere teşekkür edin ve Tanrı'ya şükredin

filiz'ciğim yine harika bir çalışma...Meleğimize veya meleklerimize iletilebilecek genel bir olumlama da benden..actionsmile

"En sevgili meleğime bugün benime olduğu için teşekkür ediyorum..Arzuma sahip olmakta bana yardım ettiğin için ve yoluma rehberlik ettiğin için,şimdi ve tüm hayatımda sana teşekkür ediyorum..Benimle olan bütün melekleri, istediğime ya da daha iyi birşeye sahip olmakta,nazik ve sevgi dolu biçimde benim ve ilgili herkesin en büyük iyiliği için,yardım etmeleri aracılığıyla çağırıyorum.
Ve işte böyle.."

inferius 28-08-2010 06:41 PM

2 gündür yazıyorum meleklerime arda okuyorumda ...sanki ihtiyaç listesi gibi oldu bnmki :D:D

aliss 28-08-2010 10:21 PM

bende burdayımmmmmm....:) sizinleyim konuyu pek anlamadım gbi:) ama kağıtlara olumsuz olan beni rahatsız eden düşüncelerimi yazıcam bir hafta boyuınca ve sonunda onları alıp yakıcamm yani bnde meleklerimle göndermiş mi olucamm..?? ayy heycan yaptım sanırımm..:))

justice82 26-11-2010 03:30 PM

merhaba, Klübümüzde kimse yok mu acaba?son mesaja bakıyorum , üzerinden uzun zaman geçmiş,arkadaşlar nerdesiniz?

ahiana 27-11-2010 09:52 PM

evet ben de yeni geldim ama kimsecikler yok ):

yelda_k 28-11-2010 04:41 PM

fgceker neen artık kulubu bıraktın :( oysa bu kulubu cok sevıyordum .vede bu kulube ıhtıyacım vardı

ahiana 28-11-2010 08:47 PM

1.sayfadan beri hepinizin yazdıklarını okudum ve çok beğendim uygulamak istedim ama şimdi neden vaz geçtiniz niye paylaşım yok anlamadım hakkaten ve üzüldüm ):

pztf_life 28-11-2010 09:01 PM

Tozlarımdan arındım bugün büyük bir olgunlukla sizin iyi niyetle yazdığınız yazılardan kuvvet alarak yapmam gereken seçimi yaptım ve kendi hayatımı yaşamayı seçiyorum hepinizi çok seviyorum İYİ Kİ VARSINIZ......

ahiana 28-11-2010 09:20 PM

oh beee hayat varmış demek ki burda :)

yelda_k 29-11-2010 12:18 AM

Alıntı:

ahiana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780619)
oh beee hayat varmış demek ki burda :)

hazaldan rica edebiliriz aslında kulubu devam ettırebılır belkii.cunku oda cok guzel paylaşımlarda bulunuor daima ....hem bu kulup içinde bulunmuştuu.ayy ne guzell olurr .kulube tekrar hayat gelir

Işıldayan Safir 29-11-2010 03:57 AM

Merhaba arkadaşlar,

Adım da geçmişken bir şeyler yazmadan çıkmayayım dedim. Biliyorsunuz ki başlığın adı Tozlarından Arınmış-lar- Kulübü... Başlığı açan bir arkadaşımız var elbette ancak tozlarından arınmış-lar- çoğul. :)

Kulübün devam etmesinin birine bağlı olduğunu pek sanmıyorum. Hele bana hiç! :) Nitekim açtığım konular pek rağbet görmüyor. :) İltifatının üzerine pek olmadı gibi bu cümle. Teşekkürler Yeldacım. Yapabileceğim bir şey olursa tabii ki elimden geleni yaparım ancak bence bu herkes için geçerli. Bir çok kişi ara vermiş gibi görünüyor konuya. Vazgeçmek demeyelim de... Birilerinin bir şeyler paylaşmasını beklemek yerine tüm arkadaşlarımız paylaşımda bulunabilir. Hem bu hepimizi mutlu eder. Adım atmak önemli. :)

Ayrıca ben, sen ya da o katılan olmadıktan sonra ortaklaşa bir şeyler paylaşamadıktan sonra ne yaparsak yapalım bir önemi olmaz. O nedenle herkese iş düşüyor. Hem burada... Hem de diğer paylaşımlarda...

Fgceker arkadaşımızın daha önce söylediği bir şey tam olarak bulunduğumuz noktaya da çok uygun sanırım:

"Arkadaşlar ben yokum diye bakıyorum da herkes boşluyor kulübü.

Hepimizin kulübü burası. Hep birlikte bir şeyler yapmazsak kulüp kurmanın ne anlamı kaldı ki..."

Gece gece saçma bir cümle kurduysam kusuruma bakmayın. Tam ne yazdığımı bilemiyorum şu anda.

Sevgilerimle. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 PM.