Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/614016-tozlarindan-arinmislar-kulubu.html)

karavan 17-07-2010 02:44 PM

Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757940)
Her 30 dakika için 1 dosya hakkı vermiş. Ondan olabilir karavan abi tender45

Yüklemek birkaç dakika sürdü ama bilemiyorum WaMPiReLLa.

Şimdilik hotfile da problem yok.Oraya yüklerim bende.

Teşekkür ederim ilgin için.

karavan 17-07-2010 09:46 PM

Merhabalar,

Bugün şöyle birşey yaşadım.Bu kulübün konusu ile ilgili olduğunu düşünerek buraya yazmayı uygun gördüm.Umarım doğruyapmışımdır.

Bir alışveriş merkezine gidip alışverişimi yaptım.
Kasada sıra beklerken önümde bir bayan erkek çocuğunun elinden tutmuş onlarda sıra bekliyor.
Kasa da oldukça kalabalık önümüzde 6-7 kişi var.
Çocuk da sağolsun bir yaramaz, herşeye saldırıyor.
"Anne bana bunu al yok bunu al yok bunu al..."gibi ordan oraya saldırıyor, bağırıyor.
Bende oldum olası bağırış çağırış gürültüden nefret ederim.Annesi de sağolsun öyle rahat ki.Tamam oğlum alırım oğlum,yaparım oğlum ederim oğlum....Be Allahın kulu bide sus de .....Yok..
Baya bir sinirlendim ve ben öyle kendimi tutamam pat diye konuşurum.
İşte o an çıkmadan önce burada yazılanları bir kere daha okuyup öyle çıkmıştım.Hemen aklıma geldi.

"Olumsuz düşüncelerinizi olumluya çevirin" cümlesini hatırladım .

Böyle bir şeyi hiç yapmam ama içimden çocuğun başını okşarsam iyi olacağını düşündüm ve öyle de yaptım.

Çocuk döndü başını kaldırdı bana baktı.
Gülümsedim.O gözlerini kaçırdı annesinin arkasına saklandı.

Sonra yine başladı yaptıklarına.

Ama şimdi onu gülümsiyerek seyrederken buldum kendimi.

Ve sıram geldi paramı ödedim.İçimde bir şeyi başarmış olmanın mutluluğu ile marketten çıkıp evin yolunu tuttum.

Eskiden olsa idi kesin bayana bir iki kelime söylemiştim.Önce benim sonra da onun sinirleri bozulmuş olacaktı.

Bahsettiğiniz şey bumuydu acaba.Bunu merak edip soruyorum şimdi.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.

pakguc 18-07-2010 12:31 AM

karavan harikasın...
seni tebrik ediyorum,
o an keyfini çıkartmışsın :)) işte bu :)

yeni bir hayat 18-07-2010 01:45 AM

Evet karavan,çok güzel bir farkındalık bu..
İşte dönüşüm talep etmenin sonucu..o anki olumsuz duygunuzu olumluya çevirdiniz,bakış açınızı değiştirdiniz..bunu her yaşadığınız olumsuz duyguda yapmaya devam ederseniz,artık olumlu düşünmek hayatınızın vazgeçilmezi olacak..

Farkındalıklarınızın artması dileklerimle..

Sevgiler..actionsmile

karavan 18-07-2010 05:44 AM

Alıntı:

pakguc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757996)
karavan harikasın...
seni tebrik ediyorum,
o an keyfini çıkartmışsın :)) işte bu :)

Sevgili Pınar,

Teşekkür ediyorum.Gerçekten dediğin gibi bu keyfi yaşadım.

Bunu senin, sizin, hepinizin verdiği bilgiler, destekler sayesinde yapabildim ve yapabildiğime de hala şaşırıyorum.

Bunun tadını almak güzel. Şimdi buna benzer bir şeyi yapabilmek için önüme yeni bir fırsat çıkmasını bekliyorum.

Teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,
İyiki beni eğitiyorsunuz,
İyiki bana sürekli destek oluyorsunuz.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.
Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3

karavan 18-07-2010 05:59 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758002)
Evet karavan,çok güzel bir farkındalık bu..
İşte dönüşüm talep etmenin sonucu..o anki olumsuz duygunuzu olumluya çevirdiniz,bakış açınızı değiştirdiniz..bunu her yaşadığınız olumsuz duyguda yapmaya devam ederseniz,artık olumlu düşünmek hayatınızın vazgeçilmezi olacak..

Farkındalıklarınızın artması dileklerimle..

Sevgiler..actionsmile

Sevgili yeni bir hayat,

Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum.

Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim.

Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim.

İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil.

Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,
İyiki beni bilgilendiriyorsunuz,
İyiki bana destek oluyorsunuz.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

inferius 18-07-2010 01:31 PM

meraba arkadaşlar blissy
biraz uzunca bir süredr gremiyorum foruma kişisel sebeperden...bu arada burda önerilen herşeyi uygulamaya çalışıyorum
farkındalık üzernde çalışıyorum ama uzun zamandır çok ilgnç şeyler hssediyorum sanki koca bir BOŞLUK gibi ....şaşkınx

şimdi btn kulüp yazılarını baştan sona tekrar okudum ve içimde yeniden birşeyler kıpırdadı y789
şu sıra çok dalgalanıp durulmama rağmen bütün kulüp sakinlernn yazdıkları beni çok mutlu etti hepinize teşkkür ediyorum::)

yüzümde gülümseme oturmasına vesile oldunuz

sağolun varolunsapkal89sapkal89
saygılar...

inferius 18-07-2010 01:42 PM

bu arada yeri gelmişken hemen danışmak isterm

bir dosya oluşturdum pc de içine forumdan ve diğer steleren bulduğum hoş bilgileri kaydettiğim gn içinde açıp 1-2 sayfa bile okumak anında duygularımı değiştirebiliyor bu mükemmel bir şey ... 956k
bunu önerdiğiniz süslü defter niyetine yaptım çnkü elimle yazı yazdığımda iplik yumağı gibi bir görntü oluşuyor defterlermde ...utananadamyahu engel olamıyorum kendime düşüncelermn hzına elim yetşmiyor naapimm..girlhahagirlhaha

birde şuan cebime bembeyaz bir A4 sayfası sokuştrdum..gn içinde btün olumsuz düncelermi kayda alıcam

sayın yeni bir hayat'ın önerdiklerini hemen bugn uygulamaya koyuluyorum inş.

çok teşekkürler arkadaşlar

fgceker 19-07-2010 02:44 AM

utananadamutananadamArkadaşlar bu gece yazarken bir anda aklıma şu geldi.Size yöntemi anlattım anlatmasına da bu yöntem sonucunda karşılasacağınız bazı durumlarla nasıl daha kolay başa çıkabileceğiniz konusunda bir şeyler yazmadım utananadamutananadam (Bunu bana hatırlamamda bana vesile olduğu için sevgili inferius'a çoook teşekkür ederim ark5)

Sizlerde deneyimlerinizi buradan paylaşmayınca sanki herşey süt liman ilerliyormuş gibi oldu ama az önce çok sevdiğim bir arkadaşıma cevap yazarken kafama dank ediverdidunk56 Bazı kökleşmiş duyguların ve bilinçaltımıza yerleşmiş olumsuzlukların köklü olarak değişimi sancılı olabiliyor.Ama bu yolda dönmek yok biliyorsunuz.Hepimiz birbirimize böyle zamanlarında destek olmak için varız burda.Tozlarımızdan arınacağız!!!

Kimimiz ufak bir silkelenmeyle arınırken kimimizi birazcık halı pataklar gibi pataklayıp silkelemek zorunda kalacağız ama asla pes etmek ve yarı yolda bırakmak yok.Tam gaz yola devam edeceğiz.Düşüp kalkmalar olmasa gerçek dostlukların değeri nasıl bilinir öyle değil mi girlhaha girlhaha girlhaha

Eğer sizde bir takım iç dalgalanmalar yaşıyorsanız lütfen endişeye kapılmayın sadece mutluluğa giden,iç huzura giden yolda doğru istikamette olduğunuzu bilin.

Sizler için aşşağıya küçük bir alıştırma koydum.Kendinizi kötü umutsuz hissettiğiniz anda,karamsarlığa kapılmaya başladığınızda lütfen bunu deneyin.Sizi nasıl bir anda huzura götürdüğünü göreceksiniz ve içinizdeki gerçek sizi ve potansiyeli keşfedip değişim adına olan yolunuza enerjiyle şarj olarak full güçte devam edebileceksiniz girlhaha girlhaha girlhaha

Herşey üstün hayrımıza olsun ...

Sizde şu anda sebebini bilmediğiniz iç huzursuzluklar ve dalgalanmalar yaşıyor olabilirsiniz.Çünkü çöp torbamıza atıp geri dönüşüme yolladığımız çöplerimizin bize hangi yollarla geri döneceğini bilemiyoruz.Kimimiz için çok çabuk ve güllük gülüstanlık bir dönüş olurken,kimimiz içinse sancılı gelgitlerle dolu bir dönüşüm süreci olabilir.Bunu gözden kaçırdığım için özür dilerim. utananadam utananadam utananadamBu bir mazeret değil ama yoğunluğuma verin bu seferlik utananadam

Öncelikle,bu olumsuz duyguların baş gösterdiği anda şunu düşün; Bu duyguyu son kez yaşıyorum ve şu anda tüm meleklerim benim en üstüm hayrım için içimde biriktirdiğim ne kadar tortu ve işe yaramaz şey varsa hepsini birer birer alıp dönüşüm çöplüğüne taşıyorlar ve bana tekrar geri döndüklerinde onların yerine neşe ve yaşam sevincini getirecekler...

Ve hemen ardından zorakide olsa yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştir ve şunu düşün.-4-5,10-15 senin için kaç tanesi yeterliyse -o kadar meleğin ruhuna yerleşmiş tüm lekeleri teker teker alıp ruhundan temizlediklerini ve onların yerine ışıl ışıl parlayan bir kostümle ruhunu donattıklarını...sonrada ruhundaki o kara lekeleri alıp uzaklara doğru uçtuklarını ve kısa bir süre sonra o lekeler yerine ellerinde mis kokulu çiçeklerle sana döndüklerini hayal etttt....Bu sayede o mutsuzluk ve acı hissinin seni Kuşatmasına engel olacaksın ve onun seni yönetmesinin önüne geçip sen onu yönetebileceksin girlhaha girlhaha girlhahadurum böyle oluncada seni boyunduruğu altına alamayacağını anlayıp o kötü hisler yerini neşeye ve yaşam sevincine bırakıcak ve heyecandan içinde kelebekler Uçuşucak sevinclisevinclisevincli

Bu alıştırmayı önce fikir sahibi olmak için oku.Sonra gözlerini kapayıp olabildiğince gerçekçi kılmak için hayal gücünü kullan.

Gelelim meditasyonumuza sevinclisevinclisevincli

Kendini bir gölün kenarında hayal et.Su sakin,uysal ve bir bardak kadar saydam.
Derin ve yavaş yavaş nefes alıp ver ve zihninin derin bölgelerine sığın.
Koşuşturan tüm düşüncelerinin ve imgelerin farkına var ve yanlız orada olmalarına izin ver.
Kendini şu an nasılsan öyle gör.Yargılamaya çalışma, fakat sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan insanla-kendinle- birlikte ol.

Şimdi,bu imgeyi arka plana geçir. Eğer gitmek istemiyorsa, sorun değil, sadece etrafta sallanmasına müsade et.

Zihninde gelişen ve hayatı seven bir insan olarak kendi imgeni yaratmaya başla. Mutluluğun renginin ve kahkahanın sesinin farkına var. Ruhunun, aklının ve vücudunun her yerinde zindeliği besleyecek mükemmel kararlar aldığın günlerden geçerken izle kendini.girlhaha girlhaha girlhaha

Özenle beslendiğini gör. Aktif olduğunu gör, sessizce anı dinle ve yaratıcılık düzeyinin yükselmesinden zevk al. Yaptığın herşeyden yanlızca senin değil, bu gezegende yaşayan tüm canlıların yararlandığını gör.

İnsanların sana doğru nasıl yöneldiğinin ve olayların daha az çabayla ve senin istediğin gibi gittiğinin farkına var. Havada senkron ve sihir var.

Yaptığın her şeyin içine akan parlak enerjiyi hisset. Yaşamının yeni bir amacı var. Kendini yükselmiş ve yaşamın özüne ulaşmış hissedeceksin.
Vücudunun her bir hücresinde yenilendiğini ve yükseldiğini hisset. Her şeyin iyi olduğunu bilmenin rahatlığıyla gevşe.

Kalbinden akan derin minnettarlık yayıldıkça on kez daha derin nefes alıp ver. Neşeyle ve kararlılıkla kendi yolundasın.
Hazır olduğunda gözlerini aç girlhaha girlhaha girlhaha

fgceker 19-07-2010 03:01 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758013)
Sevgili yeni bir hayat,

Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum.

Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim.

Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim.

İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil.

Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,

Sevgili Karavan;

Yazdıklarını okudum,okudukça içim bir o kadar kıpır kıpır oldu.İşte tamda kast ettiğim mucizeler bunlardı.Sen tam eski ruh haline bürünecekken,çöpe attığını fark etmeğinin o duygun sayesinde bir melek omzuna elini koyuvermiş ve sen bir anda normalde asla düşünmeyeceğİn yada o durumda yapmayacağın bir davranışı sergilemişsin ve sonucuda sana yürek dolusu şevkat hissi olarak geri dönmüş.

İşin sırrı burda işte.Sen bu duygunun sana yaşattığı o güzel duyguları--Yani özünü- fark ettin ve bunu bir daha ne zaman yaşayabileceğim sabırsızlıkla bekliyorum deyiverdin.girlhaha girlhaha girlhaha

Görüyor musun insan kendinde olana -ÖZÜNDE OLANA-ne kadar da çabuk alışıyor hemde hiç yadırgamadan.

Oysa daha bundan 10 gün kadar önce ben mutsuzum yada bu tür duygular bana çok uzak nasıl olacakta bende bunları hissedebileceğim diyordun...dl67

Bende sana onlar zaten içinde var sen sadece onların sende olduğunu bilmiyorsun ama görünce hatırlayacaksın ve zaten doğuştan seninle oldukları ve özünü temsil ettikleri için hiç yadırgamadan kabullenip geri alıp ait oldukları yere koyacaksın demiştim.sevincli sevincli sevincli

Özün olan şeylere bu kadar çabuk kavuşmanı büyük bir heyecanla izliyorum ve başarını ayakta alkışlıyorum alk78alk78

İyiki varsın ve bizimle bu güzel yürek ısıtan deneyimlerini paylaşıyorsun....Mutlusun,sayende bende mutluyum,Mutluyum,sayemde etrafımdaki herkes mutlu,onların sayesindede niceleri...iyiki varsınsmil56

Varlığın ne kadar önemli tender45tender45tender45

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

inferius 19-07-2010 03:05 AM

ne demek filiz ablam...sorularımla boğarken seni birşeyleri hatrlatmaktan mutluluk duydum...blissy

şimdi şartlarım çok uygun temz gece havasında bu meditasynunu deneyen ilk bn olucam f678h

yazıların için çok teşkkrler (bunu okadar çok söylüyorum ki trkçede minnet duygusunu ifade eden başka bir kelime varsa ltfen paylaşıny789)

Herşey üstün hayrımıza olsun!!actionsmile

strongman 19-07-2010 03:09 AM

eline sağlık çok güzel olmuş hemen uygulamaya başlıyacam paylaşım için çok sağolun ıyıkı varsınız:)

fgceker 19-07-2010 03:24 AM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758121)
ne demek filiz ablam...sorularımla boğarken seni birşeyleri hatrlatmaktan mutluluk duydum...blissy

şimdi şartlarım çok uygun temz gece havasında bu meditasynunu deneyen ilk bn olucam f678h

yazıların için çok teşkkrler (bunu okadar çok söylüyorum ki trkçede minnet duygusunu ifade eden başka bir kelime varsa ltfen paylaşıny789)

Herşey üstün hayrımıza olsun!!actionsmile

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758123)
eline sağlık çok güzel olmuş hemen uygulamaya başlıyacam paylaşım için çok sağolun ıyıkı varsınız:)

Evet herşey üstün hayrımıza olsun sevincli sevincli sevincli

İyiki varsınız sevincli sevincli sevincli

karavan 19-07-2010 03:43 AM

Merhaba,

O gün bunu başardım evet ama dün akşam üzeri bir arkadaşımı hiç yoktan bir sebeple kırmayı da başardım.
Hemde hiç olmayacak bir sebepten.
Sanıyorum o an fazlası ile gergindim (Sebebini bilemiyorum) tam da o sırada telefon açtı ve hiç ama hiç olmıyacak bir sebep yüzünden ona biraz sert konuştum.
O da üzüldü telefonu kapattığım anda bende üzüldüm.
Açıp bunu da belirtmedim.Özür de dilemedim.
Şimdi gecenin bir vakti hala ayaktayım.Burada sizlerle bu konumu paylaşıyorum.
Zaman zaman çok bunalıyorum.Keşke hep o miniğe yapabildiğim gibi herşeyin üstesinden gelebilsem öfkeme hakim olabilsem ama olamıyorum işte.
Böyle olunca da tüm ümidim bir anda kırılıyor.
Hiçbir alt yapım olmadığı için çok daha fazla zorlanıyorum.Daha önceleri biraz olsun kendimi kişisel gelişim konusunda yetiştirebilmiş olsaydım şu an bu kadar zorlanmazdım.

Şimdi sabahı sabah edicem yine.Ne güzel uykularım onbeş gündür iyi kötü bir düzene girmişti.

Bana okumamı tavsiye edeceğiniz kendimi geliştirme anlamında önerileriniz olabilrimi.
Gördüğüm kadarı ile burada okuduklarım ile,telkinler ile alt yapı olmaksızın bu işin altından kalkmam pek mümkün görünmüyor.Daha da kötüsü kendimi iyi tanıyorum bir süre daha böyle giderse pes edip bunları da yapmamaktan korkuyorum.Şu an var gücümle tutunmaya çalışıyorum.

Herkese Teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.

karavan 19-07-2010 03:48 AM

Sevgili fgceker,

Size güzel haberler verebilmeyi çok isterdim.Biliyorum ki çok mutlu oluyorsunuz ancak işte okuduğunuz gibi baya tatsız bir şey yaşadım.Bu da beni fazlası ile üzdü.Tamamen ben hatalıyım.Arkadaşımın hiçbir suçu yok.Neticede herkesin yapabileceği türden çok ufak bir hata yaptı.Onu bu kadar büyütmemeliydim.Dikkate almamalıydım.

Sizlerin tüm gayretlerine rağmen böyle bir konuyu yazmak durumuna düştüğüm için herkesten özür diliyorum.Arkadaşımdan da (Yarın kendisinden de diliyeceğim).

Teşekkür ediyorum.
Sizleri üzdüğüm için üzgünüm.

fgceker 19-07-2010 04:23 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758134)
Merhaba,

O gün bunu başardım evet ama dün akşam üzeri bir arkadaşımı hiç yoktan bir sebeple kırmayı da başardım.
Hemde hiç olmayacak bir sebepten.
Sanıyorum o an fazlası ile gergindim (Sebebini bilemiyorum) tam da o sırada telefon açtı ve hiç ama hiç olmıyacak bir sebep yüzünden ona biraz sert konuştum.
O da üzüldü telefonu kapattığım anda bende üzüldüm.
Açıp bunu da belirtmedim.Özür de dilemedim.
Şimdi gecenin bir vakti hala ayaktayım.Burada sizlerle bu konumu paylaşıyorum.
Zaman zaman çok bunalıyorum.Keşke hep o miniğe yapabildiğim gibi herşeyin üstesinden gelebilsem öfkeme hakim olabilsem ama olamıyorum işte.
Böyle olunca da tüm ümidim bir anda kırılıyor.
Hiçbir alt yapım olmadığı için çok daha fazla zorlanıyorum.Daha önceleri biraz olsun kendimi kişisel gelişim konusunda yetiştirebilmiş olsaydım şu an bu kadar zorlanmazdım.

Şimdi sabahı sabah edicem yine.Ne güzel uykularım onbeş gündür iyi kötü bir düzene girmişti.

Bana okumamı tavsiye edeceğiniz kendimi geliştirme anlamında önerileriniz olabilrimi.
Gördüğüm kadarı ile burada okuduklarım ile,telkinler ile alt yapı olmaksızın bu işin altından kalkmam pek mümkün görünmüyor.Daha da kötüsü kendimi iyi tanıyorum bir süre daha böyle giderse pes edip bunları da yapmamaktan korkuyorum.Şu an var gücümle tutunmaya çalışıyorum.

Herkese Teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758135)
Sevgili fgceker,

Size güzel haberler verebilmeyi çok isterdim.Biliyorum ki çok mutlu oluyorsunuz ancak işte okuduğunuz gibi baya tatsız bir şey yaşadım.Bu da beni fazlası ile üzdü.Tamamen ben hatalıyım.Arkadaşımın hiçbir suçu yok.Neticede herkesin yapabileceği türden çok ufak bir hata yaptı.Onu bu kadar büyütmemeliydim.Dikkate almamalıydım.

Sizlerin tüm gayretlerine rağmen böyle bir konuyu yazmak durumuna düştüğüm için herkesten özür diliyorum.Arkadaşımdan da (Yarın kendisinden de diliyeceğim).

Teşekkür ediyorum.
Sizleri üzdüğüm için üzgünüm.

sevgili karavan;
Bu yaşadıkların gayet normal şeyler.lütfen bu gelgitlerin için kendini suçlu hissetme ve lütfen ümitsizliğe kapılma. Olaylara her zaman diğer tarafından da bakabilmeye çalış lütfen.
Bence şunu şunu yaptım diye pişmanlık ve suçluluk duymak yerine;aaa arkadaşıma olan davranışım beni huzursuz etti,eskiden olsa bunu düşünme gereği bile görmezdim,ona kızar ve geçerdim diye düşünmelisin.

Şu anda arkadaşına karşı olan tavrının seni rahatsız ediyor olması her zaman söylediğim ve söylemekten asla bıkmayacağım gibi doğru yolda olduğunun göstergesi.

çünkü anlıyorum ki artık davranışlarını sorguluyorsun.Ve bu davranışlarını geçmişten gelen kalıplarının arkasına sığdırmıyorsun.Arkadaşınla yaşadığın bu olayda--aman sende o hatayı yapmasaymışsın deyip vurdu duymaz bir şekilde davranabilirdin-ama yapmadın.alk78

Tam tersine telefonu kapatırken oda üzgündü bende diyorsun.Bu da artık adımlarını atarken gerçekten bilinçli olarak atmayı tercih ettiğini gösteriyor.

Yani artık kapılıp gittiğin o rüzgarın seni götüreceği yönü değil kendi tercihlerin sonucunda gideceğin yönü seçtiğini.

Sen benden çok daha iyi biliyorsun ki bazen rüzgar çok şiddetli esebilir ama o şiddetli fırtınada ayakta kalabilen ağaçlar rüzgarın yönüne karşı kendini belirleyen ve anlamsızca rüzgarın şiddetine karşı koymayanlardır.Sen yeterki gideceğin yolu bil,hiç bir rüzgar,hiç bir fırtına seni o yoldan döndüremez.

Rüzgarının bol olmasını ve pupa yelken yoluna devam etmeni diliyorum.Arada dinlenmeyi ihmal etmeden girlhaha girlhaha girlhaha

karavan 19-07-2010 06:14 AM

Teşekkür ederim fgceker,

Zaten bu benim son şansım.

Bunda düzeldim düzeldim, bir daha kendimde o gücü ne bulabilrim, nede tekrar denemeye yönelik bir başlangıç yaparım.

O sebepten akıllı olmak zorundayım.Azimli olmak zorundayım.Bunun bilincindeyim.Sizlerin bunca çabalarınızı boşa çıkarmayı kendime yediremem.

Sizleri bana Allah gönderdi biliyorum.Ona karşı mahcup olmayı istemem.

Bir iki gün önce bisikletle eve giderken birden "Allahım bana yardımcı ol senin huzuruna böyle kirli bir şekilde çıkmak istemiyorum.Nolur temizlenmem için bana yardım et senin karşına tertemiz olarak çıkmak istiyorum" diye yalvardım ama bu arada nasıl ağlıyorum anlatamam.(Şu an bile)

Ortada hiçbirşey yokken böyle bir düşünceyle kendimi bu halin içinde buldum.

Teşekkür ediyorum.
Sizlere minnettarım.
Sizlerin bu yaptıklarınız karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum.

karavan 22-07-2010 10:33 PM

Merhaba,

Bir A4 sayfası çöplerimle henüz dolmasa da onları küçük parçalara bölüp evrenin dönüşüm çöplüğüne gönderdim.
Ne getirir ne götürür bilemiyorum elbet ama güzelliklere dönüşmesini diliyorum bende.

Epeyce şey atmıştım çöpe.Kırgınlıklarımdan tutun da huzursuzluklarıma,affedemediğim şeylere,alışkanlıklarıma kötü hissettiğim herşeye dair pek çok şey attım çöpe.

Şimdilik alışma aşamasındayım.Yazılanları tekrar tekrar okuyorum.anlamaya uygulamaya çalışıyorum.

Her yeni okuyuşumda sanki konuyu biraz daha sahipleniyorum.Biraz daha anlıyabiliyorum gibi geliyor.

Belli bir yaştan sonra da tabiidir ki biraz zor oluyor bu işlerin üstesinden gelmek.Zor elbet ama imkansız olmadığına inandığım için hala sitedeyim.Pek gitmeye de niyetim yok.
Burada olduğum sürece kendimi daha iyi hissediyorum.
Bu konuda güzel şeyler yazabilmeyi umut ediyorum.

yeni bir hayat 23-07-2010 06:51 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758013)
Sevgili yeni bir hayat,

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,

Merhabalar karavan,

Önceki mesajlarınızda "Dönüşüm Talebi" konusunu açmamı istemişsiniz..
Cevap için geç oldu biliyorum...utananadam Bunun için affınızı rica ederek bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım..

Küçük afacanla yaşadığınız olay aslında bunu size çok iyi anlatıyor..Dönüşümün en belirgin başlangıcı FARKINDALIK'tır..Dönüşüm yargılarla başarılamaz,kendimizi sevgiyle kabul etmekle başarılır..Zaten dönüştürme noktasında,farkındalık yükseldikçe size destek de gelir..Siz küçük çocuğa olan öfkenizi o an FARKETTİNİZ..(Olumsuz Duygu)...

Daha sonra onun sevimli yanını keşfettiniz..(Olumlu Duygu)

Ve aynı faaliyetine devam eden bu çocuğu gülümseyerek izlediğinizi farkettiniz..(Dönüştürme)

Olay aynı olay,fakat sizin bakış açınız değişti..

Olaylar her zaman böyle farkedilemeyip (ya da farkedilip de önü alınamayıp diyelim) bizi üzen bir sonla da sonuçlanabilir..Arkadaşınızla yaşadığınız telefon görüşmesi gibi..O an içindeyken bile,onu üzdüğünüzün FARKINDA olmuşsunuz..Dönüşüm talep etmişsiniz..Fakat o an ifade edememişsiniz..Bu,arınmanın en önemli noktalarından biridir,O yüzden kesinlikle kendinizi umutsuz,başarısız hissetmeyin..her şeye rağmen onu görüp özür dileme gibi bir alternatifiniz var..Peki,telafi edemeyeceğimiz bir durumda,bir daha görme imkanımız olmayan kişilerle yaşasaydık, nasıl bir çalışma yapabiliriz?..

Bu konuda çok fazla teknikler var..Nlp,Eft gibi teknik bilgi ve akabinde pratiklik gerektiren teknikler..hepimiz bu konularda yeterli bilgi sahibi olamayabiliriz..Bu durumda tabii ki kendimize yönelik çalışmalar yapacağız..

Forumumuzda pek çok affetme çalışmaları var..shamanicin bir süre önce bizlere hediye ettiği affetme meditasyonunu dinlediniz mi?..Bunu telkin listenizin en sonuna ekleyin,özellikle gece dinleyebiliyorsanız (teta frekansındayken), dinlemenizin çok faydası olacaktır..

Affetme olumlamaları.."Arkadaşımı üzmeme rağmen,kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum." Bu,Eft'de de vuruş anlarında söylenen güzel bir olumlamadır ve oldukça etkilidir..Bu cümle kalıbını her durumda söyleyebilirsiniz..
"................................rağmen, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum."

Ben bu tarz istenmeyen durumlar yaşadığım kişilere dua da ederim,bu da beni rahatlatır..Kişinin arkasından edilen duanın geri çevrilmediğini bildiğim için..O kişiler için haklarında en hayırlı olan dilenebilir..

Bu başlık altında paylaşılan çöplerimizi boşaltma, dönüştürme çalışması da bu anlamda yapılabilecek güzel bir çalışma...

Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..Yaşadığınız her olayı sevgiyle dönüştürebilmeniz dileğiyle..

Sevgiler..actionsmile

karavan 23-07-2010 07:14 PM

Sevgili yeni bir hayat,

Verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim.
EFT ile yeni ilgilenmeye başladım ama onun bu tür olumlamalar için de kullanıldığını sizden öğrendim.
Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var.Zamanla,istekle ve sizlerin yardımlarınız destekleriniz ilesanırım halledeceğim.

Tekrar teşekkür ediyorum.

Işıldayan Safir 23-07-2010 07:17 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757714)
Hemen bunu yapmaya başlıyorum ağla2 ağla2 ağla2
eline ,yüreğine sağlık canıımm girlhaha

Evet senin bu çalışmayı düzenli olarak yapman lazım. Uzunca bir süre...

Sevgiyle kal tatlım. actionsmile

yeni bir hayat 23-07-2010 07:25 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758899)
Sevgili yeni bir hayat,

Verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim.
EFT ile yeni ilgilenmeye başladım ama onun bu tür olumlamalar için de kullanıldığını sizden öğrendim.
Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var.Zamanla,istekle ve sizlerin yardımlarınız destekleriniz ilesanırım halledeceğim.

Tekrar teşekkür ediyorum.

"Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var" derken bilgi denizine çok fazla açılmanın doğru olmadığını söylemek isterim sevgili karavan..

Bir konu hakkında bilgi edinip onu hayatımızda tecrübe edinmeden farklı bir bilgiyi öğrenmeye çalışmak,bilgi kirliliği oluşturuyor sadece...Sonuç alarak o bilgiyi çoğaltmak lazım...Yoksa maymuniştahlılık oluyor bu..Tecrübeyle sabit yani sevincli

karavan 24-07-2010 11:18 AM

Dün gece geç vakitlerde bir arkadaşımızın açtığı konu hakkında yazdıklarını okuyordum.
Sayfalar dolusu okudum.
Yazılanlar bana o kadar abartılı geldi ki bende bir başkası gibi düşündüklerimi yazmak istedim ve yazdım ancak kaydetmeden önce uzunca bir süre düşündüm.
Yarın sabah tekrar okumak üzere yazdıklarımı note pad e kaydedip yattım.
Sabahleyin yazdıklarımı tekrar okudum ve anında sildim.
İyiki foruma yazmamışım dedim.
Ne gerek vardı diye düşündüm kendi kendime.
Daha önce yazan bir arkadaşa,ilgili ilgisiz herkes şirin görünmek adına birşeyler söylemiş,işin ilginci konunun sahibi hariç.
Yazıyı göndermiş olsaydım.Şu an bu tür yazılarla ben muhatap olmak zorunda kalacaktım.Bir de onlara cevap verme zorunluluğu.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 5.mp3

karavan 25-07-2010 05:49 PM

Çöp kutuma hergün birşeyler atmaya devam ediyordum.

Bugün pazar temizlik günü ama ben salı gününe erteliyorum.Çünkü daha pek birşey biriktiremedim.

Böyle deyince de sanki hiçbir paroblemim yokmuş gibi algılanacak ama dedim ya daha olayı tam kavrıyamadığım için şöyle şakır şakır dökülmüyor.

Olsun yine de aklıma geldikçe birşeyler bulup yazıyorum.

Sessiz kalışıma bakmayın.Arka planda çalışmalarım devam etmekte.

Teşekkür ediyorum.

karavan 25-07-2010 05:51 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758905)
"Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var" derken bilgi denizine çok fazla açılmanın doğru olmadığını söylemek isterim sevgili karavan..

Bir konu hakkında bilgi edinip onu hayatımızda tecrübe edinmeden farklı bir bilgiyi öğrenmeye çalışmak,bilgi kirliliği oluşturuyor sadece...Sonuç alarak o bilgiyi çoğaltmak lazım...Yoksa maymuniştahlılık oluyor bu..Tecrübeyle sabit yani sevincli

Sevgili yeni bir hayat,

Bu bilgiyi dikkate alıcam.

Teşekkür ederim.

mocha 25-07-2010 10:10 PM

çöp tenekesine attıklarım bana çok farklı müthiş güzel şekillerde geliyor, benım çoook işime yaradı keyıflıyım uzun süredir yaşamadığım şeyleri yaşamaya başladım, geçen gün aylardır gülmediğim kadar çok güldüm hayatım boyunca ılk on yapıcak olursam bu konuya, 1. sıradan listeye girdi. ben çok işleyişini mantığını anlamaya çalışmıyorum çünkü daha önce çekimyasasını sadece secrettan bılırken hayatıma bilinçli bir şeyler çekebiliyodum daha çok şey öğrenmek istedim ve onlarca kitap okudum, detayları öğrendikten sonrada uygulayamamaya başladım:/

fgceker 25-07-2010 10:43 PM

Alıntı:

mocha Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759108)
çöp tenekesine attıklarım bana çok farklı müthiş güzel şekillerde geliyor, benım çoook işime yaradı keyıflıyım uzun süredir yaşamadığım şeyleri yaşamaya başladım, geçen gün aylardır gülmediğim kadar çok güldüm hayatım boyunca ılk on yapıcak olursam bu konuya, 1. sıradan listeye girdi. ben çok işleyişini mantığını anlamaya çalışmıyorum çünkü daha önce çekimyasasını sadece secrettan bılırken hayatıma bilinçli bir şeyler çekebiliyodum daha çok şey öğrenmek istedim ve onlarca kitap okudum, detayları öğrendikten sonrada uygulayamamaya başladım:/

Verdiği harika haber için teşekkür ederim alk78

Daha çok güzelliğin hayatında yer etmesini diliyorum canım,iyiki varsın ark5

mocha 26-07-2010 12:27 PM

956kAsıl ben teşekkür ederim bı güzel paylaşımlar için, bunları sizin sayenizde öğreniyorum. iyi ki varsınızk8908

Işıldayan Safir 26-07-2010 12:56 PM

Sanırım ben dün baya bir çöp boşalttım. Bunu hissettim. Ama sadece bir şey kaldı içimde. Onu atamadım. Çok ilginçti.

Teşekkür ederim.

karavan 27-07-2010 09:35 AM

Merhaba,

Bugün ani öfkelerim ile ilgili yazmak istedim.Bunu günlüğüme de yazdım ancak ilgisi sebebi ile bu kulüptede yazmak istiyorum.

Şu sıralar öfkelerime hakim olmaya onu yenmeye çalışıyorum.
Bunda Başarılı olduğum söylenemez.
Bir durum karşısında bir anda alevlenmiş buluyorum kendimi.

Daha o an yanlış yaptığımı düşünüyorum.

Bunu yapmamam herektiğini düşünüyorum ve alevler anında yerini küllere bırakıyor.

Aslında bu da benim için bir gelişme ama olanı geri alamıyorum, öfkeleniyorum bir kere.

Asıl olan öfkelenmemek,soğukkanlılığımı muhafaza edebilmek.
Bunun bir yolu olmalı diye düşünüyorum.

Farkındalık bölümüm iyi çalışıyor.Ancak arkasını getiremiyorum.
Sanıyorum yöntem eksikliğim var.

bigokyanus 27-07-2010 10:06 AM

Benim çocukluğuma dair iki büyük problemim var bugünlerde kafamı sürekli meşgul eden ise annemi affedememek ... Anne olduktan sonra iyice soğudum ve daha fazla kızar oldum . Nasıl üvey annenin bile yapamayacağı kötülükleri ve işkenceleri yaptı diye hala kızıyorum.

Sitedekileri uyguladım ( ama hiç telkin dinlemedim henüz ) henüz bir sonuç alamadım. Sizi takip ediyorum umarım bu affedememe ağırlığından bir an evvel kurtulurum.

Teşekkürler , her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...

fgceker 27-07-2010 08:38 PM

Dün gündüz saatlerinde aklıma gelen ve birden beni huzursuz eden bir düşüncemi hemen çöp torbama attım sevincli ve gece gelen süpriz bir telefonla torbama attığım o çöp bir anda mucizeye dönüşmüş bir halde bana geri dönüverdi sevincli ve şu anda kendimi hiç olmadığım kadar umutlu ve huzur dolu hissediyorum girlhaha girlhaha girlhaha

Teşekkür ederim canııımm meleklerim dönüşümü bu kadar çabuk ve süpriz bir yolla sağlayıp bana doğru yolda olduğuma dair kocaman bir işaret yolladığınız için utananadamutananadamutananadam

Bu arada bir ödülü isim analizi olan bir çeviri vardı fakat benden önce 2 kişi çeviriyi üstlenmişlerdi ve açıkcası ben tühh kaçırdım diye üzülmüştüm ve bununla ilgili olan kırgınlığımıda c.tesi günü çöp torbama atmıştım veeee bilin bakalım ne olduu girlhaha girlhaha girlhaha

Çeviri dönüp dolaşıp bana geldi utananadamutananadam utananadam

Öyle heyecanlıyım ki girlhaha girlhaha girlhaha

Bu heyecanın verdiği gazla çeviriyi bugün bitirdim girlhaha girlhaha girlhaha

arca 28-07-2010 01:14 PM

Çöp torbam dolmak üzere hiçbiriyle bir daha karşılaşmayaca-ımı bilmek beni mutlu ediyor hepsi gidiyor ohhh bee....

yelda_k 28-07-2010 08:38 PM

merhaba... sevincli..

benim torbamm mor renklii şaka degil gerçekk:)
ole birşey varki ama atmak istedıgımmm ..atmasamm uzuluorumm yıpranıorumm..atsamdaa onsuz yapamam gıbıı gelioo..cöpe attıktan sonra donusu olmadıgı ıcınnn kararsızz kalıorummm ..offff

fgceker 28-07-2010 09:29 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759610)
merhaba... sevincli..

benim torbamm mor renklii şaka degil gerçekk:)
ole birşey varki ama atmak istedıgımmm ..atmasamm uzuluorumm yıpranıorumm..atsamdaa onsuz yapamam gıbıı gelioo..cöpe attıktan sonra donusu olmadıgı ıcınnn kararsızz kalıorummm ..offff

Canım benim bir şeyi çöpe atmamız onun dönüşü olmadığı anlamına gelmiyor ki girlhaha girlhaha

Adı üzerinde geri dönüşüm çöplüğüne gönderiyoruz sevincli sevincli sevincli

Bizi üzen yada sıkan bir şeyi çöpe atmamızdaki amaç onu bizim için daha güzel bir hale getirebilmek.sevinclisevinclisevincli

Mesela; hayatımızdaki bir kişi bizi çok üzüyor diyelim ve ne yapsak onun bizi bu üzen davranışlarına çözüm bulamıyoruz...Böyle bir durumda bu kişiyle olan ilişkimizi çöp torbamıza atıyoruz ve meleklerden bunu bizim en üstün hayrımıza uygun bir hale dönüştürmelerini istiyoruz...Böylece bizi kıran üzen şeyler çözümlenmiş bir şekilde hayatımıza geri dönüyor.

Yani bir kişiyle olan ilişkimizi yada bir acıyı çöpe atmak o olayı yok etmemiz anlamına gelmiyor.Bize en hayırlı şekilde dönmesi için onu evrene yollamak anlamına geliyor girlhaha girlhaha girlhaha

O yüzden korkmadan seni üzen şey neyse onu çöp torbana atmanı ve en yüksek hayrın için meleklerin onu alıp dönüştürmelerini dilemeni tavsiye edebilirim sana.

Hadi bakalımm vakit kaybetmeden hemen onu çöpüne koy ki meleklerde bir an önce seni sıkıntıya sokan bu konuyu çözümleyip senin için en uygun hale dönüştürüp senin yüksek hayrın için çalışmaya başlayabilsinler.sevincli sevincli sevincli

Bu arada şunu sakın unutma alacağın en kötü karar bile karasızlıktan çoook ama çoook daha iyidir sevincli sevincli sevincli

inferius 29-07-2010 04:26 PM

biraz önce çok sinir bozucu bir haber aldımm
hoop moralim bozuldu hemen yzüm asıldı aldım kağıdımı ellime
yazdım yazdım ve hepsini yakkktım
sizce şimdi nasılıımm
tarifsiz bir hzuur endişeli düşüncelere o mumun alevnde kayboluverdii ::)

inferius 02-08-2010 11:35 PM

sıkıntılı birkaç gün beni bekliyor daha doğrusu geleceği düşünüp endişelenmeye devam edersem... işte bunun için güzl kulübümüze tekrar göz attım...
okudukça okudukça iiiçim nasıl rahatladı anlatamam gerçekten harika bir yer burası...
brazdan kalkıp btün yöntemleri uyguluycam
melekleri başucuma oturucam
iyiki varsınız

fakat kulübümüzü boşladık mı ne ?? :(

fgceker 02-08-2010 11:42 PM

Boşlamadık boşlamadıkkk sevincli sevincli sevincli

Ben bu gece yeni bir çalışma koyacağım merak etmeyin.Bu hafta resmen bin parçaya böldüğüm için kendimi yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Gene erteledim durdum bu işi dunk56dunk56dunk56

Gece yarısından sonraaaaaa yeni teknik geliyor girlhaha girlhaha girlhaha

fgceker 03-08-2010 01:09 AM

Gelecek günden endişemi duyuyorsunuz,aman Allahım ben yarın ne yapacağımm,bu kadar işi nasıl yetiştireceğim yada bunca misafiri nasıl ağırlayacağım mı diyorsunuz girlhaha girlhaha girlhaha

İşte çözüm hemen burda smil56

Her zamanki gibi uygulaması çok basit ve bir o kadar da eğlenceli ve geri dönüşü hızlı bir teknik bu sevincli sevincli sevincli

Eee işin içinde melekler olacakta eğlence ve hız olmayacak ;mümkün değil olmaması girlhaha girlhaha girlhaha

Bu sefer çalışma biz uykumuzdayken gerçekleşecek, yani biz mışıl mışıl uyurken melekler ve evren dört koldan tüm endişelerimizi alıp yerlerine bir güzel neşe ve mutluluk dolu bir yeni gün hazırlayıverecekler.

Bizde uyanınca hooop bir bakıcaz ki o günü yaşamaya başlamışız bile girlhaha girlhaha girlhaha

''İnsan bir kez uykuya daldığında artık onun seçme özgürlüğü kalmaz.Onun tüm uyku hali,onun son uyanıklık halinde iken kendi hakkında taşıdığı kavramın egemenliği altındadır.O yüzden insan uykuya bir başarı ve doyum duygusu ile çekilmelidir.''
Neville

Bazı günlerimiz tasalar,üzüntüler,gerilim,hasımca davranan insanlar ve iş konusunda zaman sınırlamaları şeklindeki canavarlarla dolu olur. Bu canavarları beraberimizde taşıyarak uykuya geçtiğimizde, rüyada geçen zamanımız bir savaş alanına dönebilir. dunk56

Uykuya dalmadan önce, gününüzü gözden geçirmek üzere bir zaman ayırın. Neyin işe yaradığı,neyin yaramadığını inceleyin. Eğer günün tasaları ve düş kırıklıkları üzerinde hala takılıp kalmışsanız, meleklerden bu takıntıları sizin adınıza çözüp gidermelerini isteyin. Meleklerden rüyalarınızda sorunlarınızı yaratıcı bir biçimde çözme şansını size tanımalarını isteyin.Ağır durumlar listenizi inceledikten-yani,gün boyu üzerinde ciddileştiğiniz konuları gözden geçirdikten --sonra dikkat odağınızı olumluya yöneltin ve hayatınızdaki nimetler için şükredin.

Gün içinde meydana gelen hoş,neşeli ve anlamlı olayları düşünün. Uykuya dalarken meleklerden sizi hafif ve tatlı (huzurlu) bir halde tutmalarını isteyin. Onlardan, sizi kendileri ile birlikte semavi aleme götürerek, rüyalarınızı tatlı ve huzurlu tutmalarını isteyin.

Eğer gelecek gün için endişeleniyorsanız sevincli sevincli sevincli,şu tekniği deneyin:

Bir kağıt alın ve şimdiden gelip geçmişçesine,gelecek gün hakkında yazın. Örneğin: ''Bu sabah 7'de tazelenmiş ve dipdiri uyandım ve bu bana sabah kahvemi zevkle yudumlamak ve hayatım hakkında sükunetle düşünmek için bol bol zaman verdi. Saat 9'da evden ayrıldım;trafik rahattı,mükemmel bir park yeri buldum ve hatta işe erken gittim.Saat 10'da...ile buluşmam mükemmel geçti ve.....konusunda onunla anlaştık. Öğle saatinde bazı ayak işlerini yapmak,yemek yemek ve sosyal ilişkiler için bol bol zamanım oldu.Günün geri kalan bölümü çok üretken ve yaratıcı geçti. Arabayla eve yine çok rahat bir şekilde ve mutlu döndüm ve.....ile akşam yemeği inanılmayacak şekilde hoş ve romantikti....girlhaha girlhaha girlhaha

Umarım fikri anladınız.Yazınız bittiğinde,meleklerden onu kutsamalarını isteyin.Ve sonra, ''Mükemmel'' günün sonunda,listeyi gözden geçirin ve ne kadar başarılı olduğunuzu görün.

Bu,önünüzde önemli bir gün varken ve siz o gün için bazı görünmez yardımlar istediğinizde kullanılabilecek iyi bir tekniktir.''

(Işık Habercileri kitab'ından alıntı)

fgceker 03-08-2010 01:14 AM

Aslında bugün melek postasını koymayı planlıyordum ama pek çok arkadaşın gelecek günle ilgili endişeler taşıdığını görmem bu konuyu öncelik listemin başına yerleştirmeme neden oldu utananadam

İyiki varsınız ve iyiki hayatımdasınız ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.