![]() |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini mutluluk telkinini dinlediğm zaman hep içimden gülmek geliyor:)harika ellerinizi ağzınıza yüreğinize sağlık atakan bey |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Alıntı:
Mutluluk ve güven telkinlerini çocuklar da dinleyebilirler..Depresyon,kilo verme,sigara bırakma gibi telkinleri önermiyoruz. Sevgiler.. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ben de şimdi indirdim bakalım etkilerini paylaşıcam arkadaşlar... |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini mutluluk telkinini ındırcecegım yerı bulamıyorum.Yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Ben de mutluluk telkininin doğa versiyonunu bulamıyorum. mutluluk.rar diye bir adres verilmiş.Ama oradan indiremiyorum.Doğa versiyonunun direk mp3 uzantılı halini indirmeme yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Hedefi farklı kaydettikten sonra mp3 uzantılı bir dosya çıkıyor fakat mp3 olarak çalmıyor.sağ tıklayınca onun müzik olarak çalmasıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor.çok kez uğraştım ama hep böyle oluyor.. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Bu kez oldu.Çook teşekkür ederim :) |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ben çızırtıdan başka bşy duymuyorum :)) neden böyle oldu açıklarmısınız |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Alıntı:
teşekkürederim ezeli_nur:))) |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Ben bu telkini iki gecedir uyumadan önce kulaklıkla dinliyorum ama ben de ters bir tepki yaptı sanırım :S daha çok bir korku duygusu oluştu ! nedeni ne olabilir acaba ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 PM. |