![]() |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini yok herkeste cızırtılı sanırım. bendede öyle fakat üstteki linkten doğa sesin indir derim |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Daha evvel telkin dinlemiyordum, çünkü mevcut telkinlerden ihtiyacım olan bir telkin yoktu. Merakımdan sadece bir kez dinlemiş ve bırakmıştım, fakat Gülşen ablam mutluluk telkinini dinlemeyi tavsiye etti, dün akşam indirip telefonuma attım ve sabaha kadar dinledim, bir günde etki ettiğine inanamıyorum, kendimi çok mutlu ve harika hissediyorum. Telkini herkese tavsiye ediyor, bu telkini hazırlayan Atakan Bey'e teşekkür ediyor sevgilerimi sunuyorum. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini arkadaşlar telkin müziklerini ndiriyorum metinleride ama benim öğrenmek istediğim birşey var u metinler müzik eşliğinde olsaydı daha iyi olmazmıydı yada bölyle bişey var mı varsa bana söyleyebilrmisniz nasıl indireceğimi herkse sağlıklı,mutlu,huzurlu bi hafta sonu diliyorum |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ya ben bu telkini indiremiyorum neden olabilir lütfen olabildiğince acil yardım edebilirmisiniz |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini teşekkürler |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar Üzerine tıklat olmazsa sağ tıklatıp farklı kaydet dersen iner... |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ya bu bende basagrısı yapıyor hep:/ |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.. yeri bence zaman kavramında düşüncemizi kötü duruma düşürebilir. keşke orası olmasaydı. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini arkadaşlar benim bilinçaltım mutluluğa direniyor mudur nedir :// ben kaç gündür dinliyorum ama mutluluk hissedemiyorum :( :( bir yerde hata yapıyor olabilir miyim acaba :/ |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini aslında bu işlem hipnoza benziyo ya :D ama merak ettiğim bişey var bi sayfada telkinler şarkıların arka planında ve duyamayacağınız şekildedir denmiş neden normal bi şekilde sesli olarak yapılmıyor bu telkin dinleyicinin sıkılacağının düşünülmesindenmidir yoksa bilinaçaltına etki edebilmesi için mi çok kısık sesle yapılıyor bu telkin yada başka bi nedeni olmalı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |