![]() |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini arkadaşlar mutluluk ile ilgili şu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum, Mutluluk bir seçimdir! http://www.kuraldisi.net/product_inf...products_id=10 |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini arkadaslar mutluluk mp 3 unu bulamıyorum dolayısıyla ındıremıyorum :( yardımcı olursanız cok sevınırım :) |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini mutluluk telkini zaten bütün diğer telkinlerin içinde var diye okuduğumu hatırlıyorum,tekrar ayrıyetten indirmek ve eklemek mi gerekiyor? ego- suçluluk-dinliyorum,içlerinde mutluluk telkini ekli değilmi zaten?? |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini bu telkin gerçekten çok farklı ve çok güzel |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Alıntı:
|
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ilginç bir yontem. tşkrler deneyelim ve görelim... |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini selammm arkadaşlarr ya bnde bu mutluluk telkininin klasik müzik versiyonunu istiyorum amaa göremedim sitede var mı acaba biliyormusunuz..?? |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Mutluluk telkinini bende indirdim ama diğer arkadaşlarımın dediği gibi cızırtıdan başka birşey yok. Bu konuda sorulanlara da aydınlatıcı bir cevap verilmemiş. Başka bir şansımız yok heralde. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Arkadaslar bu telkinler illa kulaklikla mi dinlenilmeli, yoksa kulaksiz normal cd calarda dinlemenin de bir faydasi var midir ? Uyurken kulaklikla dinlemek mümkün olamiyor. Son ve cok önemli bir sorum daha olacak, bu telkinlerden mutluluk ve güven verici olanlarini cocuklar da dinleyebilir mi, bir sakincasi var mi ? Bu konuda yetkin bir arkadastan yardim istiyorum. Sevgiler-tesekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |