| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Farkındalık kelimesini bana tam olarak açıklarmısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bunu açıklamanın hiç bir yolu yok. Şöyle düşün ! binlerce derin uykuda olan insanların olduğu bir alanda yalnızca sen uyanıksın ve onlara uyanın! diye bağırıyorsun. Ama seni hiç duymuyorlar. İçlerinden biri , yarı uyanık yarı uyur vaziyette , "uyanmak nasıl ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bunu açıklamanın hiç bir yolu yok. Şöyle düşün ! binlerce derin uykuda olan insanların olduğu bir alanda yalnızca sen uyanıksın ve onlara uyanın! diye bağırıyorsun. Ama seni hiç duymuyorlar. İçlerinden biri , yarı uyanık yarı uyur vaziyette , "uyanmak nasıl bir duygudur?" diye sorar. Sen de anlatmaya başlarsın. O kişi senin anlattıklarını yine duyamadan uykuya dalar. Ve sen boş yere umutsuzca anlatmaya devam edersin. Çok harika bir duygu oldugu için herkesle paylaşmak istersin.Ama tekbaşınasındır. Yani , birileri bunu sana veremez.Tamamiyle sana bağlı . Ya uyumaya devam edersin. Ya da bir çırpıda uyanıverirsin. Eğer uyanmışsan , tekrar uykuya dalmak gibi olumsuz bir durum da yoktur.
__________________ Mükemmel Bir Sistem |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Farkındalık kelimesini bana tam olarak açıklarmısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bunu açıklamanın hiç bir yolu yok. Şöyle düşün ! binlerce derin uykuda olan insanların olduğu bir alanda yalnızca sen uyanıksın ve onlara uyanın! diye bağırıyorsun. Ama seni hiç duymuyorlar. İçlerinden biri , yarı uyanık yarı uyur vaziyette , "uyanmak nasıl ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi