Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İster Doğu mistisizm’i ile ilgilenin, ister batı gizemciliğini benimseyin veya bambaşka yerlerin ve kişilerin ruhani ve yaşamsal eğitiminde olun hiç fark etmez, okült ilimlere adım attığınızda yollar ve ritüeller ne kadar farklılaşsa da ulaşılmak isten yer öncelikle kişinin kendisini keşfetmesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-06-2009, 05:18 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

İster Doğu mistisizm’i ile ilgilenin, ister batı gizemciliğini benimseyin veya bambaşka yerlerin ve kişilerin ruhani ve yaşamsal eğitiminde olun hiç fark etmez, okült ilimlere adım attığınızda yollar ve ritüeller ne kadar farklılaşsa da ulaşılmak isten yer öncelikle kişinin kendisini keşfetmesi ve eksiksiz olarak tanımasına yöneliktir.

Kendini keşfetme sürecinden sonra doğanın, evrenin bir bütünü olduğunu ancak anlayabilen insan onlarla tüm iletişimini ve etkileşimlerini daha mantıklı bir göz ile görecek, öğretisi her ne olursa olsun daha verimli ve anlaşılır bir duruma gelecektir.

Fizik bedenimiz, duygu kalıplarımız ve sınırlanmış algılarımız yüzünden evrensel gerçekler ve kanunlar yerine daha çok yeryüzünün işleyiş ve yasalarına uyulmanmış durumdayız.


Algı sahamız içinde var kabul edilip dışarıda kalanları hisler, ilhamlar, doğaüstü etki gibi benzer yüzlerce betimleme ile anlatan insan çoğunlukla ipuçlarını yakalasa da bunları açıklamasını net olarak bulamadığı için görmezden gelme eğilimindedir.

Bir diğer yöntemi kullananlar da öz benlikleri ile iletişim kuramasalar da bunu başarabilen insanların sözlerini tekrar edip onun yolundan giderek nafile bir çabayla kendi yolunu bulmaya çalışanlardır.

Bunu nafile bir çaba olarak betimliyorum çünkü kendini tanımadan başkasının gözleriyle gerçekliği yakalamaya çalışanların bulacağı tek gerçek başkasının gerçeği olacaktır, böyle bir gerçek ne kişinin yaşam amacına uyacak ne de tam bir evrensel iletişim ve huzur getirecektir.

İnsanların hiçbir şeyden etkilenmemiş duru ve dış etkenlerle kirlenmemiş öz benliğine ulaşması gerçekten zor bir eylem. Buna karar vermenin zorluğu değil bahsettiğim, kendimizle beraber tüm yaşamımızın tüm hayat standartlarımız belki de dostlarımızın bile değişeceği sancılı bir süreç.


Fakat memnun olmadığımız koşulları değiştirmek bu evreni ve onu oluşturan yapı taşlarının ahengini görmek ve buna uygun kişisel güç dolu bir yaşamı sürdürmek gibi görkemli sonuçlar ulaşmak için yapılması gereken tek yol bu süreç.

Rahata ve rutine alışmak insanoğlunun doğasında var, kim durduk yerde kendini zora sokmak ister ki? Bu sorunun cevabını aslında yaşadığımız o rahat ve rutin hayatın yeryüzü kanunu olan yaşam sürecini bitirdiğini ve gerçekte istediği hiç bir şeyi kalıcı olarak hayatına sokamadığını, başkalarının gerçeklerini yaşadığını fark edebilen biri ‘ben isterim’ olarak yanıtlayacaktır.

Oturduğu yerden kalkıp neyin neden olduğunu, nasıl gerçekleştiğini öğrenmeye çalışanların ilk karşılaştıkları söz genellikle böyle boş şeylerle uğraşma olmuştur!

Kendini hayatın sırrını çözmüş sanan bu sırrın da her ne yapıyorsan ona devam etmek kendi dar fiziki algısında orada, burada zevk ve sarahat’i amaçlayarak geçen günleri kendi gerçeği olarak değerlendirenlerin ağzından sıkça duyarız.

Unutmamamız gereken tek şey insanların bilinçleri kadar kendini ifade edebildikleridir bu yüzden bilinçlerini salt fiziki gerçeklere ve süreklilik dedikleri o yapıştıkları yerden her ne olursa olsun kopacak cesareti olamayan insanlara karşı hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim.

Fakat endişelenmeyin, değişiminizle beraber zaten hayatınızdan ilk çıkacak olan onlar olacaktır, kısa bir süre katlanmanız yeterli.

Ben hayatım boyunca bu boş düşünce olarak tasvir edilen düşünceden daha önemli bir görevim olduğunu düşünmediğimi belirtim. Milyarlarca yıldızın, milyarlarca galaksinin arasındaki şu küçücük dünyanın küçücük bir parçası olarak addettiğim ben, her şeyi değil aslında hiçbir şeyi bilmediğimi, bu gizemli dünyanın aslında çok daha büyük bir sistemin küçücük bir parçası olduğunu hissettiğimi,


onun bir parçası olmaktan duyduğum gurur ile kendimi geliştirmeye ve onu gerçekten anlamaya çalışmadıkça her yaptığım işin yarım kalacağını anladım.

Oysa gayet kolay bir şekilde haftada iki gece dansa gidip, günde bilmem kaç saat televizyona kilitlenerek, barlarda sabahlara kadar eğlenerek veya olmadıklarım ve yapamadıklarım için kendimi kahrederek günlerimi gözünün yaşına bakmadan geçirebilirdim.

Anlayacağınız gibi sevgili dostlarım hayat seçimlerden ibaret bir süregeliş seçtiğimiz yönde ilerlemek için atacağımız bir adım tüm yaşamımızı değiştirecek bir güçte, nasıl da ince bir çizgi üzerindeyiz sezebiliyor musunuz?

Tek bir seçim ve uzayıp giden belki de yitip giden bir yaşam. Öylesine güçlü bir eylem ki seçim yapmak en küçüğü bile bize en değerli şeyimizi zamanımızı kaybettirmeye yetiyor yanında getirdikleri de cabası.

Peki, beğenmediğimiz seçimlerimizden bizi ne geriye doğru döndürecek? Cevap gayet net ve açık; tabii ki başka bir seçenek.
Fakat bu bölümde konumuz seçeneklerin karmaşası değil. Bu bölümde olayın en başına; yani olması gereken düşüncelerin temeline, öz benliğin keşfine ve onun rehberliği ile kendi gerçeğimizi bulacağımız yüksek benlik ile buluşmaya gideceğimiz kısa bir çalışmayı paylaşacağız.

Yüksek belik kelimesini ilk duyduğumda gözümün önüne ışıklı, benden çok daha aliyy ve üstün bir varlık belirmişti. Bu konuda deneyimleri olup yol gösterdiklerini savunanların büyük bir çoğunluğu da sanırım bunu böyle addettikleri için olsa gerek onu çağırmak için çeşitli yollar öğrettiklerini söyleyip duruyorlardı. Bir süre düşündükten sonra bana ait olduğu belli olan yüksek benliğim diye hitap ettiğim bu bilinç durumunu neden dışarıda kendimden başka bir yerde aramam gerektiğini sordum kendime.


Öyle ya hem benim yüksek benliğim olacak, hem dışarılardan bir yerlerden davet ile gelecek, o da isterse!!

Neyse ki bu kişilerin öğretilerinden önce edindiğim hayatımın temel gerçeği olduğunu hissettiğim her şeyin bir başka yerde değil ancak kendimde bulunacağı, her şeyden bir parçayı kendimde taşıyıp bu dünyanın ve evrenin mikro kozmos’u olduğum gerçeği beni bu safsatalarla vakit kaybetmekten kurtardı.


Pekâlâ, tamam madem bu yüksek benlik bendeydi fakat onu aktive etmek ve evrensel bilinç ile bağlantı kurmak için ne yapmalıydım?

Bir öğreti yolu arayıp bilgiye açlığı dindirememek nasıl bunaltıcı bir dönemdir bilirsiniz. Gerçeği ve olması gerekeni hissedersiniz fakat ulaşamazsınız, ona gidilecek yolu uygulayacak yöntemi bilmezsiniz, oysa bilgi güçtür ve güç olmadan elbette ki hiçbir şey başarılamaz.


Ne yazık ki bazen insan zor yoldan öğreniyor belki de en sağlıklı yöntem bu, yüksek beniliğimi aktive etmeyi seçtikten sonra içimden bir ses bir his tüm sorularımı aşamalı olarak cevaplamaya başladı beklide tümü hayaldi fakat işe yarayan bir hayal bir sorunun cevabını verdiğimde diğer soruların cevapları öylesine kolay geliyordu ki doğru yolu izlediğime artık emindim.

Bir ev düşünün ki kaygan bir zemin üzerinde ve hiç iyi yapılmamış, temeli sağlam değil, içi ise berbat. Küçücük pencereler, havasız odalar, güneşi görmeyen bir konum, anlayacağınız gibi beterin beteri. Burada yaşamak zorundasınız ve bir gün daha iyisi olabileceğini ve yaşam evinizi yeniden çatabileceğinizi söyleyen ve bunun için size kaynak sağlayan biri ile karşılaşıyorsunuz.

Nereden başlardınız bulunduğunuz yeri rahatlatmak için yapacağınız eylemlere? Odaların duvarlarını mı yıkardınız, pencereleri mi genişletirdiniz, evin önüne bir bahçe mi yapardınız, bir üst katı kendi düşüncelerinize göre mi çıkardınız(?) Hepsi olabilir değil mi ? Fakat hepsi yarım olacaktır temeli sağlam olmayan bir yapıyı altınla kaplasanız size gereken güveni vermeyecektir belki karşıdan güzel gözükecektir ama siz onun ne olduğunu gayet iyi bileceksiniz başkaları yaptıklarınıza hayranlıkla baksa da siz kökünün çürük olduğunu bilip endişelerinize devam edecek ve orada oturmanın keyfini asla tam olarak alamayacaksınız.

Konunun gidişinden hissettiğiniz gibi yüksek benlik size bu yolda her şeyi güzelleştirmeniz ve doğru bir hale sokup rahatça ve kaygısızca, pişmen olmaksızın istediğiniz gibi yaşamanız için kaynağı gösteren o yardımcıdır.

Fakat sakın yanılgıya düşmeyin siz ve o ayrı şeyler değilsiniz içinizde kendi benliğiniz olarak hissetmediğiniz bir ses duyduğunuzda kendinize koyacağınız ilk tanı kişilik bölünmesi olmalıdır lütfen bunu hiç unutmayın.

Yüksek benliğinizin gösterdiği yolu kullanmak için yapmanız gerekenleri yine ilk olarak ondan alacaksınız bir kere aktive olduğunda ize yapmanız gerekenleri şaşmaz bir dille hissettirecektir. Ona hazırlanmak ve o hissi önyargısız kabullenmek için ilk yapmanız gereken şey farkında lığınızı ve yaşam tarzınızı incelemektir.

Evinizin temelinin çürük olduğuna mı inanıyorsunuz hiç durmayın yıkın onu çürük bir temel üzerine kat çıkmak veya onu güzelleştirmeye uğraşmak nafile bir çaba olacaktır. Bu değişimin ilk sürecidir net ve kesin görüşlerinizi yumuşatmak ve bu zamana kadar öğrendiklerinizi, deneyimlerinizi size doğduğunuz andan itibaren empoze edilen tüm bilgiyi kendi yüksek benliğiniz ile yapacağınız yolculukta edineceğiniz bilgiler ve evrensel gerçeklerle değiştirebilecek kadar güçlü bir temel atabilmek.

Yüksek bilincinize kendinizi açın, onun öğretisi yaratılışın öğretisidir dikkate alın ve uygulayın doğruluğunu yüreğinizde hissettiğiniz eylemleri deneyimledikçe daha rahat olacaksınız endişelenmeyin.

Öz benliğiniz sizin temelinizdir onun ne olduğunu bildiğinizde yüksek bilinç durumunda evrensel gerçeklere çok daha rahat ulaşacak ve hayatınıza geçirebileceksiniz.


ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:37 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

yüksek benlikle buluşma meditasyonunu yaklaşık bir senedir uyguluyorum.Ama bu siteye gireli daha sık meditasyon yapma ihtiyacı duydum.çünkü çok rahatlıyorum ve kendimi daha güçlü buluyorum.Ne istersem onu yaşıyorum herşey önüme geliyor.Bazen kendim de açıkçası korkuyorum.olumsuzluk yaşayan biri olarak, sanki rüyadayım uyanacakmışım gibi...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:47 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

maşşalah de ........
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:55 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Gerçek meditasyon öze dönmek bu olsa gerek.galiba bizim dinimizde tasavvufta murakabe deniyor.arapca izlemek gözleri açık gözetlemek anlamına geliyor.Evimde çok sakin bir köem var çok rahat hissettğim.orada oturuyorum.zihnimde pek çok düşünce gözlerimde görüntüler flim şeridi gibi akmaya başlıyor.Eskiden uyumadan önce olurdu.hepsine yorum yapardım.şimdi,hiç yorum yapmadan sadece izliyorum.o içe dönüş beni çok rahatlatıyor.hergün süreyi artırmaya çalışıyorum.Serpil Hanım doğru mu yapıyorum acaba?
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:57 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maşşalah de ........
Maşallahhh...darısı başınıza...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2009, 02:33 AM   #6 (permalink)
ozardage
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Ama arkadaşım nasıl yapılıyor bu meditasyon yazmamışsınız ki biz de yapalım
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2013, 01:07 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

yüksek benlikle buluşma meditasyonunu ben de yapmıştım. farklı meditasyonlar da yaptım. sonradan bıraktım. şimdi namazlarda secdeleri uzatıyorum. namaz da bir meditasyon . secde anında sssizliği dinliyorum. tabi sinüzit olduğu için secdeleri istediğim kadar uzatamıyorum. nefes almakta zorlanıyorum. sessizliği dinleyerrek insan ilahi enerjiyle buluşurmuş.
meditasyon yapanlar içinde burundan diyafram nefesi alınır ağızdan verilir. bu sırada sadece zihinden geçen düşünceler ve veya görüntüler takip edilir. bu düşünceler hakkında yorum yapılmaz. zamanla zihin itemizlenmiş olur.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2013, 05:33 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

İster Doğu mistisizm’i ile ilgilenin, ister batı gizemciliğini benimseyin veya bambaşka yerlerin ve kişilerin ruhani ve yaşamsal eğitiminde olun hiç fark etmez, okült ilimlere adım attığınızda yollar ve ritüeller ne kadar farklılaşsa da ulaşılmak isten yer öncelikle kişinin kendisini keşfetmesi ve eksiksiz olarak tanımasına yöneliktir.

Kendini keşfetme sürecinden sonra doğanın, evrenin bir bütünü olduğunu ancak anlayabilen insan onlarla tüm iletişimini ve etkileşimlerini daha

Serpil hanım merhabalar...
Bu yazının kaynağını yani bir kitap mı nedir devamını çok merak ettim.Yardımcı olmanız dileği ile....
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2013, 11:50 AM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Faydalı bir paylaşım. Dün yaşadım yine yüksek benliğimin bir konuda bana yol göstermesi çok muhteşem oldu. Her şeyden önce sakin ve dengede kalabilmek bir de doğru soruları sorabilmek önemli.önemli.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
degisim, yolculugu, yolunda, yuksekbenlik

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon DEĞİŞİM YOLUNDA YÜKSEKBENLİK YOLCULUĞU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İster Doğu mistisizm’i ile ilgilenin, ister batı gizemciliğini benimseyin veya bambaşka yerlerin ve kişilerin ruhani ve yaşamsal eğitiminde olun hiç fark etmez, okült ilimlere adım attığınızda yollar ve ritüeller ne kadar farklılaşsa da ulaşılmak isten yer öncelikle kişinin kendisini keşfetmesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.