Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Nur-u Işık Enerjisi ve Terapisi Bu teknik imgeleme ve ışık meditasyonu ön çalışmalarını gerektirir. Mutlaka bu çalışmayla hazırlık yapıp uzmanlaşmalısınız. Hatta bir enerji sistemine uyumlu değilseniz, arınmanız yoğun geçebilir. Usui Reiki enerji sistemiyle bir arada kullanılmasıyla birlikte daha etkili olacağı, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-05-2009, 10:36 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

Nur-u Işık Enerjisi ve Terapisi

Bu teknik imgeleme ve ışık meditasyonu ön çalışmalarını gerektirir. Mutlaka bu çalışmayla hazırlık yapıp uzmanlaşmalısınız. Hatta bir enerji sistemine uyumlu değilseniz, arınmanız yoğun geçebilir.

Usui Reiki enerji sistemiyle bir arada kullanılmasıyla birlikte daha etkili olacağı, fakat gerekirse buna bağlı kalınmadanda birebir çalışma yapılabileceğini, rüyamda yüzünü göremediğim fakat sesini duyduğum ruhsal rehberim tarafından bana aktarıldı.


O esnada şifa enerjileri üzerine bayaa yoğun çalışma ve araştırmalarım olmaktaydı, şifa varlıkları, şifa enerjisi uyumlama meditasyonları, benzer çalışmalar ve tabiki Rabbimizin bizlere en büyük armağanı olan ayetleri okuduktan sonra, ettiğim duaların karşılığında bir armağan olarak verildiğine inanıyorum.

Sadece iyi amaçlı kullanılabileceğini ve usui reiki ışığıyla aynı kaynaklı olduğu söylenmişti bana, ayrıca tüm enerjilerin özünü içerdiğini, özellikle uzağa gönderimlerde usui reiki sistemiyle bir arada yollamamla daha etkin sonuçlar olacağını, sadece tedaviye destek amaçlı kullanmam gerektiği söylendi, uyumlama işlemi yapmıyorum, daha geliştirilmesi gerekli ve herkez için gerekli olan açıklamasıyla yazıyorum, herkeze açık olan bir şey.

Bizler doktor değiliz , sadece bir aracı - hatırlatıcıyız. Daha tam anlamıyla denenip ispatlanmış bir terapi tekniği değildir, hala denenmektedir.


Kişinin ruhuna ve tüm bedenine hayrına olacak şekilde göndermekteyim. ( ismini sorduğumda bu enerjinin nur-u ışık enerjisi olduğunu söyledi. aslında biz buna kısaca ışık enerjisi de diyebiliriz. nurda bir ışıktır

Nurani ışık kaynağımız hiç şüphesiz Yücelerin Yücesi, Rabbimiz-den gelir. O dilemedikçe şifa olmaz.

Saf, şefaf, temiz ve parıltılarıyla göz kamaştıran, nurani bir ışık - beyazlık - düşünün. Tüm enerjilerin kökü, kökenini tek bir enerjiden kaynaklandığına inanıyorum. Bu enerji hepsinin özünü içerir. Işık meditasyonundaki bilgileri okuyunca daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.


KENDİMİZE UYGULAMA

Not : Tüm chakralarımızın açık ve dengede olması daha iyi sonuçlar verecektir, biz nekadar saf ve temiz olursak o kadar iyi ve şeffaf bir aktarım olacaktır. Usui Reiki uyumlu olanlar onunla, başka bir enerji sistemine uyumlu olanlar da onunla cakralarını dengeleyip arındırabilirler.

Uyumlanmamış olanlar bu teknik kavrandıktan sonrada çakralarınızı temizleyip, dengeleme yapabilirsiniz.

BAŞLANGIÇ

1- Ben meditasyon oturusunda yani bağdaş kurarak uyguluyorum bu tekniği ama , düz oturarak veya yatarakda yapabilirsiniz. Bağdaşınızı kurun, gözlerinizi kapatın, gökyüzünden üstünüze akan ya da komple sizi içine alan beyaz bir ışık silindirin içinde olduğunuzu düşünün.

Sizi hertürlü olumsuz etkiden koruyor ve enerjinizi daha aktif hale getirip o bölgede sabitliyor. Ayrıca topraklamamızı da yapmış oluyoruz.

2- Şimdi aynı şeklin imgelemesini kaybetmeden ışığın tpe noktanızdan girdiğini, boş bir kabı doldurur gibi taç chakranızı doldurduğunu düşünün.

Tam olarak dolunca etrafa karanlığı aydınlatan ışık gibi yoğun ışık saçmaya başlasın. Sırayla hattı bozmadan yukarıdan aşağıya doğru, tüm chakralarınıza bunu yapın.

3- Tüm chakralarınız bir lamba gibi ya da güneş gibi ışıdığında bedeninizin tümünün ışık olduğunu, parlak ve ışıktan, nurdan bir beden olduğunuzu düşünün, tüm bedeniniz artık ışıktan bir form halini aldı ve etrafını aydınlatıyor.

Işığınızı istediğiniz kadar uzağa gönderin, isterseniz dünyayı, gezegenleri kaplayın. Işığınızda sınır kendinizsiniz.

4- Şimdi, ışığın tüm hücrelerinize kadar, hatta atomlarınıza kadar ulaştığınızı, DNA larınızı bütününüzün hayrına olacak bir şekilde onardığını ve nekadar kirli duygu, hastalık, negatif enerji varsa bunları, kirlerin suyla yıkanmasında akıp gitmesi ve temizlenen yerin aklanması, arınması gibi arınıp bu kirlerin ışıkla dökülüp sizden uzaklaştığını ve iyileşmeye başladığınızı, iyileştiğinizi imgeleyin.

Not : Işık sürekli olarak kaynağından size geliyor ve bedeninizden akarak toprağa akıyor, Sürekli olarak devam eden bir devre, akımmış gibi düşünün , yenilenin. Bütün bu arınma ve çalışmalar bittikten sonra, ılık bir duş almanız sizin faydanıza olacaktır.

alıntı..



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-05-2009, 10:40 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

KRİSTAL BEDEN İMGELEMESİ

Enerjiyi sabitleme ve daha yoğun bir enerji akışı için kullandığımız, ışık beden formuna ek ve kronik, ciddi rahatsızlıklarda uygulamaya başladığım bir yöntemdir.


Işık beden yeteri kadar güçlü bir uygulama, gerekli durumlarda iç sesimizi dinleyip bunu yapabiliriz. Ayrıca kişisel çalışmada daha aktif ve güçlü bir topraklama sağlıyor.

İlk aşamada uzmanlaştıktan sonra, ışık beden forumuna ek bir zırh gibi düşünebilirsiniz. Kendimize uygulama ve başkasına uygulama tekniğinde ufak farklılıklar içerir.

1- Işık beden uygulamasını yapın ve ışık silindirinizi oluşturun. Şeffaf , kırılamaz, siz izin vermedikçe içine hiçbir olumsuz şeyin geçemediği ve geçemiyeceği , açık mavi ve süt beyazı karışımı bir kristal düşünün.


Bütün bedeniniz bu kristalden oluşuyor. Şimdi tamamen anlatılan o kristal gibisiniz ve ışık silindiriniz sizi bir kalkan gibi çevrelemeye devam ediyor.

Bu sizin aynı zamanda ( Rabbim dilemedikçe tabi , herşey ondandır. ) hiçbir şeyin geçemeyeceği özel korunmanızın tarifidir.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-05-2009, 10:42 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

SU İLE EXTRA ARINMA VE ARINDIRMA TEKNİĞİ

1- Tüm çalışmalarınızı yaptınız , işimiz bitti, akrarımda tamamlandı. Şimdi büyük bir havuz veya denizin içinde olduğumuzu düşünelim. Ne dipteyiz ne de yüzeyde.


Tam ortasındayız ve bu denizi ışık enerjisi aydınlattığı için aydınlık bir ortam. Kristal beden halimdesiniz.

Tüm negatif, istenmeyen sorunlarınız, kötü huylarınız, hastalıklarınız ve arındırma sonunda eğer tam arınma olmadığınıza inanıyorsanız ,

kalan artıklarınızın sizden su vasıtasıyla süzüldüğünü ve bu deniz deryası içine karışarak , tamamen arındığınızı ve temizlendiğinizi imgelemek yeterli olacaktır.

2- Uzaktaki kişiyede aynı imgelemeyi düşünerek su ile arınma yı yapabilirsiniz. Ama buna ihtiyaç duyarsanız yapın. İlla bu yapılacak diye bir şart yoktur. Fakat, kendimize çalışmalıyız.

3- Bu meditatif imgelemede herşeyi unutun tüm düşünceler sorunlar ışığa aksın suyun içinde dalınca yukardan yansıyan ışık nasıldır ?


Suya dalanlarımız bilir aynı o şekilde ışığa yoğunlaşın ve rahatlayın gevşeyin. Zihninizi boşaltın, bırakın o sizi rahatlatsın. Hazır olduğunuzda uygulamayı tamamlayın.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 02:29 AM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

o kadar güzel ve etkileyici anlatmışsınızki okurken bunları adeta yaşadım sanki
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 02:34 AM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SU İLE EXTRA ARINMA VE ARINDIRMA TEKNİĞİ

1- Tüm çalışmalarınızı yaptınız , işimiz bitti, akrarımda tamamlandı. Şimdi büyük bir havuz veya denizin içinde olduğumuzu düşünelim. Ne dipteyiz ne de yüzeyde.

Tam ortasındayız ve bu denizi ışık enerjisi aydınlattığı için aydınlık bir ortam. Kristal beden halimdesiniz.

Tüm negatif, istenmeyen sorunlarınız, kötü huylarınız, hastalıklarınız ve arındırma sonunda eğer tam arınma olmadığınıza inanıyorsanız ,

kalan artıklarınızın sizden su vasıtasıyla süzüldüğünü ve bu deniz deryası içine karışarak , tamamen arındığınızı ve temizlendiğinizi imgelemek yeterli olacaktır.

2- Uzaktaki kişiyede aynı imgelemeyi düşünerek su ile arınma yı yapabilirsiniz. Ama buna ihtiyaç duyarsanız yapın. İlla bu yapılacak diye bir şart yoktur. Fakat, kendimize çalışmalıyız.

3- Bu meditatif imgelemede herşeyi unutun tüm düşünceler sorunlar ışığa aksın suyun içinde dalınca yukardan yansıyan ışık nasıldır ?

Suya dalanlarımız bilir aynı o şekilde ışığa yoğunlaşın ve rahatlayın gevşeyin. Zihninizi boşaltın, bırakın o sizi rahatlatsın. Hazır olduğunuzda uygulamayı tamamlayın.
İnanın bunu yaparkende içimden birşey aktı gitti.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2009, 03:57 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

BEN BUNLARI YAPTIKTAN SONRA EPEY KENDİME GELEMİYORUM. YATMA İHTİYACI DUYUYORUM.İKİNCİ YAPIŞIM DA BAŞIMI TUTAMADIM VE SAĞ ELİM BİLEĞİME KADAR ACAİP UYUŞTU. BUNDAN SONRA YATARAK YAPACAĞIM.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerjisi, isik, nur_u, terapisi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Nur-u Işık Enerjisi ve Terapisi Bu teknik imgeleme ve ışık meditasyonu ön çalışmalarını gerektirir. Mutlaka bu çalışmayla hazırlık yapıp uzmanlaşmalısınız. Hatta bir enerji sistemine uyumlu değilseniz, arınmanız yoğun geçebilir. Usui Reiki enerji sistemiyle bir arada kullanılmasıyla birlikte daha etkili olacağı, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.