Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 10:42 PM   #3 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: NUR_U IŞIK ENERJİSİ VE TERAPİSİ

SU İLE EXTRA ARINMA VE ARINDIRMA TEKNİĞİ

1- Tüm çalışmalarınızı yaptınız , işimiz bitti, akrarımda tamamlandı. Şimdi büyük bir havuz veya denizin içinde olduğumuzu düşünelim. Ne dipteyiz ne de yüzeyde.


Tam ortasındayız ve bu denizi ışık enerjisi aydınlattığı için aydınlık bir ortam. Kristal beden halimdesiniz.

Tüm negatif, istenmeyen sorunlarınız, kötü huylarınız, hastalıklarınız ve arındırma sonunda eğer tam arınma olmadığınıza inanıyorsanız ,

kalan artıklarınızın sizden su vasıtasıyla süzüldüğünü ve bu deniz deryası içine karışarak , tamamen arındığınızı ve temizlendiğinizi imgelemek yeterli olacaktır.

2- Uzaktaki kişiyede aynı imgelemeyi düşünerek su ile arınma yı yapabilirsiniz. Ama buna ihtiyaç duyarsanız yapın. İlla bu yapılacak diye bir şart yoktur. Fakat, kendimize çalışmalıyız.

3- Bu meditatif imgelemede herşeyi unutun tüm düşünceler sorunlar ışığa aksın suyun içinde dalınca yukardan yansıyan ışık nasıldır ?


Suya dalanlarımız bilir aynı o şekilde ışığa yoğunlaşın ve rahatlayın gevşeyin. Zihninizi boşaltın, bırakın o sizi rahatlatsın. Hazır olduğunuzda uygulamayı tamamlayın.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla