![]() |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum smil56 nilcigim supersin seninle gurur duydum gelir gelmez ehliyetini alip dilinide cozup isede girdgin icin. cunki benim etrafimda yilarca olanlar var ve bakaldan ev evden bakala gidebiliyolar baska yok. helal olsun sana. benimde arabam var kiz heryere gidyorum ehueheuhe. ama muhakak gorusuelim gelirsne buralara. kizlar ya ozur dielrim sizi davet etmedim sigara birakmaya. nilin yazisini okuyunca evet dedim davet etmeliydim gelin beraber birakalim diye. kizlar yeterin artik sigara firmalrini zengin etioginizi ve cebinizdeki paralri oraya verdginiz yeter sagliginizla oynadginiz yeter. artik birakin ve saglikli yasama donun lutfen sizi seviyorum ve sigaralarinizi cope basip evet biraktim dedeginiz gunu bekliyorum cani gonuldun. sigara birak telkini dinleyin bol bol dinleyin inanin bana yardimci olacaktir. hismiley |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum Tesekkurler Sezencigim...Bende seninle gurur duyuyorum aldigin kararin arkasinda durdugun icin alk78 evet mutlaka gorusuruz artik canimcim partinde bayaa cogaldi bu arada bekliyoruz arkadaslari partiye daha skan67 hpm1 derty cok eglenceli oluyor 956k |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum MUCUXXXXX nilcigim nasil gidiyor hayat? ben diyeteyim. kiloda verdim ama geri aldim neyse bir ce diyim dedim. biraktigim icin halla cok mutluyum. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum tebrikler sezennel helal olsun sana 25889 25889 25889 darısı benim başıma partin için cancazım k8908 k8908 k8908 derty derty derty k8908 k8908 k8908 |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum tebrikler sezennel, basindan beri tum yazilarini okudum, harikasin valla!! sigara içmiyorum ama çok rahatsiz olanlardanim. benim nisanlimda birakti ben rahatsiz oluyorum diye, sip diye birakti o gun bugun içmiyor hem de turkiye bir geldim acayip de kilo vermis; yani diyecegim isteyince oluyormus!!! bu arada bende fransa dayim, strasbourg a 1 saat uzakliktayim.yani nile de yakinim. ayrica nil için de tebrikler, kisa surede uyum saglayip hayatini duzene sokabildigi için ona da bravo alk78 nil e soruyorum acaba etrafinda turkçe ogretmen var mi?? bir arkadasimi ariyorum da adi mumine(konya dan) hadi herkese iyi pazarlar! |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum Merhabalar Sezencigim.Ozurdilerim canimcim uzun zamandir gelemiyordum 1 ay oldu calisiyorum vardiyali sistemle o yuzden ev ve is arasi anca idare ediyorum saolsun esimde bayaa yardimci oluyor ev islerinde yoksa vucudum bayaa hamlamis sezencim 2 yila yakindir calismiyorum :) neyse bu arada eskisinden daha uyum sagladim isyerime,trafige,eve cevreye arkadaslara ama 12389 halaa ole candan birini bulamadim tr deki dostluklarim gibi ama henuz erken bakalim ordakiler hepsi cok eskilere dayaniyordu :) keske sizler yakin olsaydiniz kime icim isindiysa yakin ve samimi hissettiysem nl de :) bu arada kiloyu dert etme bir alir bir verirsin ama sonucda mutlusun hissettiriyorsun onu Allah mutlulugunu daim ettirsin canimcim seni cok cok kiss3 tekrar alk78 Salam Izmirli guzel :) kutlaman icin tesekkurler sekerim.bana yakinsan gelsene guzelim ne duruyosun?burda insan ariyoz misafir edecek evimizde beklerim :) benim oturdugum sehirde pek turk yok 5 aile falan var senin dedigin sahsi duymadim ama aklimda bulunsun eger belcikadaysa butun tanidiklarima sorarim 8 ayda bayaa insan tanidim :) ama dedigim gibi ole candan olacagim kimse yok henuz :( dilerim bulurum belkide sen olursun kiss 1 saatlik yol nedirki insan candan birini bulunca 1 saatlik yolu ucar :) sevgiler. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum Sezencim, sıgara bölümünde ne işim var diye uğramıyordum buralara ama parti işin içine girince hadi bir arkadaşları mkutlayayım diye dalmış oldum içeriye:) Sırayla bütün arkadaşların kapısını çalıyorum şimdi sıra sende:) Bütün yazdıklarını okudumda gerçekten çok güzel bir başarı elde etmişsin ve daha önemlisi hayat dolu kararlı istelik ve uygulayan bir kişilik olarak hepimize örnek olacak bir tablo çizmişsin alk78 Helal sana da sezencim helal sana guitar partysmiley 25889 956k k8908 blissy cilgin897 gssmile fbsmile gulensmiley gogogo thumbsanim clapping art56art56 alk78 kiss3 |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum merhaba nil, sen hangi sehirdesin? ben mulhouse da oturuyorum yani isviçre ye 20 dak. uzakliktayim. bende anlasacak birilerini ariyorm zaten. hadi bye |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum selam izmirli ben aarschot tayim |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum evet sezencim sana katılıyorum yemeklerimin lezzeti değişti gibi geliyor .aslında benim damak tadım kaybolmuş onu anladım şimdi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |