![]() |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum simdi yatmadan once yazmak istedim bugun neler yaptim. cok az kahvalti etim fazla yersem canim sigara ister diye ozaman istemiyor sonrasinda su ictim, evimi topladim ustumu giyindim az gunes vardi ama gunesgozluklerimide taktim dogru carsiya yemin ederimki bir arkadasla konustuk alisveris merkezinde ordan burda derken durup durken bana dediki sigarayi biraktinmi? evet dedim iyiki sormadi nezaman biraktin diye blissy neyse sigara satin aldi o ve gitti. tam baska yere girdim budafa baska bir arkadas tasiniyormus anlatti felan ve birden bire sen sigara icmiyorsun demi dedi hayir dedim sevincli o bir sigara yakti hem anlati hem icti. neyse evime geldim canim tavuk kizartmasi istiyordu onu kizartim pilav yaptim dunden kalan manti ve yuvarlak koftemi fazla yemdim sevincli sofra kalkti hemen bilasik isini bitirdim ve nereye gitin biliyormusnuz? her gun kahve ve sigara ictigim arkadasima gitim. yemek goturdum ona birakmam dedi iyi dedim oturdum bana cay yapti onlar kizyla ictiler sigarayi ben hic onlara birsey demdim gulduk ama cok gulduk eglendik eve geldim ve az sonra uyacagim yani 2ci gunude busekilde gecirdim. benyirtimmmmmmmmmmmmmmmm darisi basiniza |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum evet kocaman 2 gun gecti. ilk 3 gun ve ilk bir hafta cok onemli. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum zaten bildiğim kadarıyla sigara bıraktıktan sonraki ilk 8 gün vücut istiyor.ama 8 günden sonrası psikolojikmiş.bıraktın ya gerisi önemli değil derty |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum Alıntı:
sezennl son cümlen çok güzeldi darısı başıma ama sıgara içerken telkin dinledigini belirtmişsin kaç gün sürdü bu süre bilgi vere bilirmisin ayrıca seni çokkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum darısı başıma ve bütün bırakmak isteyenlere k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum cent telkini 10gunden fazla dinledim. sanirim 3cugunuydu kalktim sigara paketini cope attim. ama dayanamadim tekradan basladim. kendime sure verdim 15gun bu sure icinde istegim kadar icecektim ama sonunda birakacaktim. sonra dusundum neden bukadar uzun osureyi 10gune indirdim sonaradn dusundum neden 10 bukadar bekleyemem acelem var ya ben bu zehiri icmek istemiyordumki!!!! ozaman bu sureyi 5 gune indirdim ve pazar gunu cumartesigunu deneme gunlerimdi neyse. persembe gunu kendime iki paket sigara almistim dusundum bunlar son paketlerimdi pazar gunu gece yatmadan bitmeleri gerekiyordu ve bitince dus alacaktim ve niyet edecektim ve zihnimde pis bir yerden cikip tertemiz biryere girecektim neyse. bu arada arkadaslar gelip gidyor sigara icyorum onlarla ama inan bana bir an once birakma istegi var cumartesi oldu 1ci paketim bitti ikinciyi actim ve basladim icmeye cumartesi gecesi tam 10tane ictim iyimi gogogo cunki icemsem sigaram artacakti neysem uyudum pazar gunuydu bir kahve yaptim sigara yaktim icinde 9tane daha vardi bu bitmesi gerekiyordu kalirsa yazik olurdu. yemek pisrdim arada iciyorum derken arkadas geldi oda icti sigaradan saat 2de sigara bitiiiiiiiiiiiiii ee dedim simdi ne olacak? paket almam. sen dedim kendime birakmadinmi bu siogarayi evet ama bugece 12ye kadar surem vardi hadi hadi deidm kendime bosversene. birak gitsin simdi dua dedim kendime. dusa girdim ve dustan ciktim ve kendi kendime bir heves bir sevinc geldi dedimki ben artik bukadar temiz kokacagim dedim allah diye bagirdim ve dustan sonra hep sigara yakardim budefa makyaj yazptim suslendim birde sapka taktim ve gezmeye gittim. superdim ogun bugundur ayni hisleri tasiyorum yirtim yani. ama bazen geliyor kiriz onu bileceksin umursamayacaksin. en onemlisi o |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi biraktim cent sigarayi 4 asamada birakiyorsun. gercekten birakmak istiyorsan ben sana burdan yardim ederim. 1. sigarayi nasil birakacagini dusun bir kurlusmu yada telkin scdeyini dinleyerekmi kendi iradenlemi yoksa hapmi felan bunu bul kendinde 2. sigarayi birakma gunu belirle kendine mesela en fazla 15gun. 3.bu birakma surecinde ic sigarani ve her ictiginde dusun mesela gonulu koleyim parami gidp veriyoprum zehiri benim vucdumda kaliyor. ama ic cen bu arada sigarayi. simdi sigarayi niye icecegini bulacaksin kendinde. niyesini bulunca sigara olmasada oluruda bulursun. 4. sigarayi biraktin devamligi icin ugrasacaksin ilk 3gun kaninda nigotin giyor 3gun sonra olay bitti benim bugun 4duncu gunum. en son pazar gunu oglen ictim ve biraktim. simdi benim kanimda nigotin yok. kanim tertemiz ve 2 hafta gecince vucudumdaki hasarlar onarilmaya basliyacak. insallah 2 hafta gecerde vucudum kendine gelirde 2 haftadada kendini yeniler. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum evet arkadaslar 5sinci gunum bitmistir, bugun iki sigara icen arkadasa gitim iciyoilar ama ben hic etkilenmiyorum kendimi super hisediyorum tertemizim. tavsiye ederim herkez birakabilir. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum Slamlar herkeze. bugun 7ci gunum. sabah uyandigimda iste dedim havada yagmur yok. dus alip disleri fircalayip ustumu giyinip dogru ormana kostum bugun sadce yuruyus yaptim sonrasinda alis veris ve guzel bir kahvalti sofrasi hazirladim super seyler ve yedim cayimi ictim. harikayim yani. ama oncesi olsaydi sabah gozlerim kapali yuz yikamak yok kahve yapiup sigarayla beraber icmekti ve asla kahve makinasina izin vermezdim normal calssin hep acardim uc damla olan kahveyi alirdim. neyse simdi yeni bir kisiligim olustu. sakinim islerimi yapabiliyorum, kendimi dinc zinde hisediyorum, eksiklik felan duymuyorum, cunki atistirma huyu edinmiyorum kendime onun cok yarari oldu. cunki yemek yedgimde birseyler hidediyorum ve yemek yedgimde kalktigimda direk sofrayi topluyorum. geciyor o arada. ve digher dakilarda ve saatlkerde atistirmiyorum. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum bugun 8zinci gunum, bugun calisrekene hic zorlanmadim, cunki tek benim bulundugum yerde sigara icliyor ve herkez hucum edip sigara iciyorlar. onlari izledim yine bende iste boyleydim dedim evet evet aynisydim dedim. ben sukurler olsun kurtuldum ve kendimi halla cok guclu hisediyorum ve kendimi teprik ediyorum affrin bana. darisi herkezin basina. |
Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum bugun 11ci gunummmmmmmmmmmmmm 6ti saat sonra 12, gunum olacak. hersey super gidyor ya ben dun fasulye yemegi pisrmistim ve yedim tadini hatirladim cocuklugumda anemin pisrdgi fasuleyeye benziyordu aynisydi. ben yilardir hep sunu diyordum hersey hormonlu hic birseyin tadi yok nerde turkiyenin onceki lezetli yemekleri felan. megersem hep sigaradan tatlrini alamiyormusum. hersey lezetli oldu yemin ederim mutis birsey herkeze tavsiye ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 AM. |