Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

Kuantum terapotik şifa

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Kuantum terapotik şifa Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şifanın etkileyici seviyeleriyle aktive edilen sevgi ve niyetimizin gücüyle ana kaynakla temasa geçerek ulaştığımız titreşimlerle denge ve rahatlama sağlanmasına kanal olan uygulayıcının elerinden güç dolu ve saf şekilde akan şifa enerjisi, ruhu, bedeni, zihni sararak enerji kanallarındaki tıkanıklıkları ve olumsuz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

Kuantum terapotik şifa

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2009, 12:18 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 216
Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough
Standart Kuantum terapotik şifa

Şifanın etkileyici seviyeleriyle aktive edilen sevgi ve niyetimizin gücüyle ana kaynakla temasa geçerek ulaştığımız titreşimlerle denge ve rahatlama sağlanmasına kanal olan uygulayıcının elerinden güç dolu ve saf şekilde akan şifa enerjisi, ruhu, bedeni, zihni sararak enerji kanallarındaki tıkanıklıkları ve olumsuz duyguları temizleyerek arınma sağlar ve hastalıkların kaynağını şifalandırıp gerekli duygusal boşalmalara yardımcı olur.

Nefesimiz yardımıyla çakralarımızdan topladığımız enerjiyi ellerimiz ve nefesimiz yardımıyla hafif dokunuşlarla şifa olarak aktarma gücüyle bedenin kendini şifalandırmasını sağlar.

Uygulayıcı beden taraması ve nefes tekniklerini kullanarak kendi titreşimini en yüksek seviyeye çıkarmasını öğrenmiştir. Ellerini enerjisi düşük bir bedene uzattığında, o beden kendi frekansını uygulayıcının titreşim frekansına uyumlayacaktır. Yüksek frekansa geçen beden zekası aldığı bu enerjiyi nasıl kullanacağını iyi bildiğinden şifanın gerçekleşmesi için gerekeni yapacaktır.

Şifacılar pozitif enerji üretirler bunu negatif enerjinin yerleşmiş olduğu auraya çakralara ve bedene aktarırlar. Sağlıklı enerjiyi alan hasta organ rezonansa uyumlanarak sağlıklı haline dönüş yapar ve şifa yerini bulmuş olur.

Bizi çevreleyen evren sonsuz ve tükenmeyen bir enerjiye sahiptir. Bu bizi canlı tutan büyük bir gücün dalga boyutudur. Tekrar canlandıran ve düzenleyen ruhsal kaynaktır. Özünde taşıdığı güçlü, uyumlu enerji yoluyla daha dengeli rahat bir seviyeye gelinmesine yardım eder.

Bedenimizde oluşabilecek her hastalığın duygusal bir yanı olduğunu biliyoruz. Bastırılmış ve çözümlenmemiş duygular şifa titreşimlerini bloke ederek hastalığa neden olurlar.

Şifalanan bedende bu blokajlar tıkanıklıklar açılır. Organların fiziksel ruhsal duygusal bedenlerin acı ve hastalıktan şifa bulup beslenmelerini dolayısıyla mutlu ve sağlıklı olmayı sağlar.

Tüm canlılar yaşam enerjisiyle doğarlar, yaşam enerjisi seviyesi düşük olanlar daha sık ve kolayca hasta olurlar.

Ruhsal ilke ve yasalara yani öz varlığına uygun biçimde yaşayan bir insan kolay kolay hasta olmaz.

Şifalanan beden sükunet ve sakinliğe, yeni bir yaşam şekline ulaşır.

Sadece fiziksel bedeni iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda duygulara zihne ve ruha da etki ederek rahatlama güvenlik vb. gibi birçok duygunun hissedilmesine yardımcı olur.

Hafif dokunuşlarla ağrıların azaldığını yaraların kapanmaya başladığını hatta kemiklerin kendiliğinden düzene girdiğini görebiliriz. Kendimizin ve başkalarının enerji frekansını yükseltip, bedenin kendi kendisini iyileştirmesi ve yaşam kalitesini arttırmasını sağlar.

alinti : Suna Aktuna


*Terapotik :terapi amaçlı, terapide kullanılan.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2009, 02:38 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 24
Tesekkür: 450
25 Mesajinıza toplam 148 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simka is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum terapotik şifa

9 Mayıs'da İstanbul'da Dr. Eric Pearl'in asistanı Doug De Vito ve Türk asistanı Nigün Sarar, "Tekrarbağlantı" şifası hakkında seminer verecekler. Arzu edenler sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirler. Ellerinizin bu şifaya uyumlanması sadece üç gün içinde olmakta. Katılanlar olursa tecrübelerini burada okuyabilmek çok güzel olur.
simka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-2009, 11:30 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Bulunduğu yer: MUĞLA
Mesajlar: 22
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PEMBE YETİŞEN will become famous soon enoughPEMBE YETİŞEN will become famous soon enough
Standart kuantum egonun kodlanması

egonun kodlanması

kodlamalar şöyle çalışılıyor


1-- karşındaki kişi ellerini çarpı yaparak omuzuna koyuyor.sende onun arkasına geçerek ellerinin üzerini ellerini koyarak sen benim sürüngen beynimsin diyorsun kişiyi 3 defa ama karşındaki kişinin göözleri kapalı olacak

2-- kişinin önüne geçip ellerini sana uzatarak eller avuçları birbirine bakacak senin elin üstte olacak şekilde şunları söylüyorsun.

3--sen saf enerjiden yaratılan sevgi ve huzursun diiyorsun.3 defa ve aynı şekilde sen kaynağa bağlısın diyeceksin 3 defa.

4--kişiye soracaksın.nasıl hissediyorsun kendini diye benim sürüngen beynim olarak
kişi bu işleme uygunsa tabi.kişi sana sende ara sıra olabilen şeyleri söyleyecektir senin bildiğin ama farkedemeğin şeyleri bir nevi fal gibide diyebilirisn.ama kesinlikle fal değildir.. bisüre ona sorular sor. aldığın cevaplar tatmin etmiyorsa seni.

5--birbiirnizle sarılın seni seviyorum deyin.öyle bisüre kalın kendinle barışma anıdır bu.seni affediyorum,seni olduğun gibi kabul ediyorum onaylama kelimeleri kullan kişiye.

6--ellerinizi gene avuçlar birbiirne bakacak şekilde senin ellerin üzerinde olamlı yaşamında nelerin olmasını istiyorsan söyle

7--.MESALA--öenenmliyim değerliyim, sağlıklıyım,huzurluyum,bilgeyim,hatırlıyorum, enerjimize uygun işleri insanları hayatımıza çekelim uygun olamayanların gitmelerine izin verelim.yüksekbenliğime odaklıyım,evren bana hizmet ediyor.TANRIsallığımı kullanmayı ve ifade etmeyi seçiyorum şimdi andan itibaren diyorsun.

8-- gene kuacaklaşma.

9-- senin ller altta olarak kişi sana söylediklerinin hepsini uygulayacağıma sana söz veriyorum diyecek seni seviyorum kelimeleri kullanılacak barışma olacakkendinle

10--.gene sarılacaksınız.

11--sen kişinin arkasına gecerek kişinin adını soyadını söyleceksin mesala kişinin adı pembe yetişen olsun . sen mustafa karademirsin diyeceksiniz
PEMBE YETİŞEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-2009, 11:35 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Bulunduğu yer: MUĞLA
Mesajlar: 22
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PEMBE YETİŞEN will become famous soon enoughPEMBE YETİŞEN will become famous soon enough
Standart Cevap: Kuantum sağlık

kuantum sağlık çalışması

neren ağrıyorsa mesala diyelimki başın ağrıyor


1-- karşındaki kişi ellerini çarpı yaparak omuzuna koyuyor.sende onun arkasına geçerek ellerinin üzerini ellerini koyarak sen benim başımsın sen benim başımsın sen benim başımsın diyorsun kişiyi 3 defa,

2-- kişinin önüne geçip ellerini sana uzatarak elleriniz avuçlarınız birbirine bakacak senin elin üstte olacak şekilde şunları söylüyorsun.sen saf enerjiden yaratılan sevgi ve huzursun sen saf enerjiden yaratılan sevgi ve huzursun sen saf enerjiden yaratılan sevgi ve huzursun diiyorsun.3 defa ve aynı şekilde sen kaynağa bağlısın sen kaynağa bağlısın sen kaynağa bağlısın diyeceksin 3 defa.

3--kişiye soracaksın.nasıl hissediyorsun kendini diye benim başım olarak neden ağrıyorsun neyi farketmem gerekiyor diyeceksin.kişi bu işleme uygunsa tabi.kişi sana bişeyleri söyleyecektir senin bildiğin ama farkedemeğin şeyleri bisüre ona sorular sor. aldığın cevaplar tatmin etmiyorsa seni.

4--birbiirnizle sarılın seni seviyorum deyin.öyle bisüre kalın başınla ağrınlarınla barışma anıdır bu.seni affediyorum,seni olduğun gibi kabul ediyorum onaylama kelimeleri kullan kişiye.bundan sonra dediklerini yerine getireceğim söz veriyorum diyeceksin

5--ellerinizi gene avuçlar birbiirne bakacak şekilde senin ellerin üzerinde olamlı yaşamında nelerin olmasını istiyorsan söyle

6--.MESALA--öenenmliyim değerliyim, sağlıklıyım,huzurluyum,bilgeyim,hatırlıyorum, enerjimize uygun işleri insanları hayatımıza çekelim uygun olamayanların gitmelerine izin verelim.yüksekbenliğime odaklıyım,evren bana hizmet ediyor.TANRI sallığımı kullanmayı ve ifade etmeyi seçiyorum şimdi andan itibaren diyorsun.

7-- gene kuacaklaşma.

8-- senin eller altta olarak kişi sana söylediklerinin hepsini uygulayacağıma sana söz veriyorum diyecek seni seviyorum kelimeleri kullanılacak barışma olacak ağrılarınla başınla

9--.gene sarılacaksınız.

10--sen kişinin arkasına gecerek kişinin adını soyadını söyleceksin mesala kişinin adı efsal yetişen olsun . sen efsal yetişen sin diyeceksin 3 defa
PEMBE YETİŞEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2009, 10:22 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: kuantum egonun kodlanması

Bunları ŞANAL Beyin seminerlerinde görmüştüm, fakat o sezsizce söyletiyor, meslek sırrı olsa gerek veya tehlikesi olabilir mi bu işlemi yaparken? herkes kolaylıkla yapabiliyor mu?
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2009, 11:05 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 20
Tesekkür: 68
21 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Gulba is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum terapotik şifa

Merhaba Sudem8,
Şanal Bey'in hangi seminerine katıldınız acaba?
Bana tavsiye eder misiniz? Hayatınızda değişimler oldu mu?
Karar veremiyorum Şanal Bey'İn çalışmalarına mı katılsam yoksa nefes teknikleriyle mi değişim dönüşümümü gerçekleştirsem? Hangisi daha kolay olur diye? Bir de kalabalık seminerlere katılamam herkesin içinde problemlerimi anlatamam.. Şanal Bey'in seminerlerinde herşeyi anlatmak gerekiyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim önümde bir ışık olur yönümü görürüm.

Şimdiden teşekkürler,
Gulba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2009, 11:42 PM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kuantum terapotik şifa

Alıntı:
Gulba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Sudem8,
Şanal Bey'in hangi seminerine katıldınız acaba?
Bana tavsiye eder misiniz? Hayatınızda değişimler oldu mu?
Karar veremiyorum Şanal Bey'İn çalışmalarına mı katılsam yoksa nefes teknikleriyle mi değişim dönüşümümü gerçekleştirsem? Hangisi daha kolay olur diye? Bir de kalabalık seminerlere katılamam herkesin içinde problemlerimi anlatamam.. Şanal Bey'in seminerlerinde herşeyi anlatmak gerekiyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim önümde bir ışık olur yönümü görürüm.

Şimdiden teşekkürler,
mesajınızı yeni okudum,cevap yazamadığım için özür dilerim.KYO .KUANTUM YAŞAM OKULU.seminerlerinin hemen hepsine katıldım.bu ay gidemedim önemli bir işim çıkmıştı.Tavsiye etmez olurmuyum harika iki insan,enerji yüklü bir ortam.seminerler sonrası mucizeler yaşıyorum.oğlum bireysel çalışmalara da katıldı.çok verim aldık.kısacası hayatım değişti.programlarını kaçırmam.açıkçası öğrencisiyim.Allah onlardan razı olsun...siz bir problem anlatmıyorsunuz ki meditasyonlar bilgiler akıp gidiyor zaman.programlarını izleyin yada eğitimlerine katılın.ben kendim buldum kitaplarını okuyarak olumlamalarını yaparak çok mutluyum.her işim çözüldü, bir tane kaldı o da çözülmek üzere.sonra bu siteyibuldum telkinleri dinliyorum bilgiler meditasyonlar şimdi buranın öğrencisi oldum.defter kalem çalışıyorum, uyguluyorum...sonuçları arkadaşlarla paylaşıyoruz.birbirimize yardımcı oluyoruz.kendime güvenim arttı fazlasıyla daha dik yürüyorum.istediklerime daha kısa sürede ulaşmaya başladım, bu siteye girince.kısaca HAYATIM DAHADA DEĞİŞTİ...TEŞEKKÜRLER SİTE KURUCULARI...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2009, 12:21 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Kuantum terapotik şifa

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesajınızı yeni okudum,cevap yazamadığım için özür dilerim.KYO .KUANTUM YAŞAM OKULU.seminerlerinin hemen hepsine katıldım.bu ay gidemedim önemli bir işim çıkmıştı.Tavsiye etmez olurmuyum harika iki insan,enerji yüklü bir ortam.seminerler sonrası mucizeler yaşıyorum.oğlum bireysel çalışmalara da katıldı.çok verim aldık.kısacası hayatım değişti.programlarını kaçırmam.açıkçası öğrencisiyim.Allah onlardan razı olsun...siz bir problem anlatmıyorsunuz ki meditasyonlar bilgiler akıp gidiyor zaman.programlarını izleyin yada eğitimlerine katılın.ben kendim buldum kitaplarını okuyarak olumlamalarını yaparak çok mutluyum.her işim çözüldü, bir tane kaldı o da çözülmek üzere.sonra bu siteyibuldum telkinleri dinliyorum bilgiler meditasyonlar şimdi buranın öğrencisi oldum.defter kalem çalışıyorum, uyguluyorum...sonuçları arkadaşlarla paylaşıyoruz.birbirimize yardımcı oluyoruz.kendime güvenim arttı fazlasıyla daha dik yürüyorum.istediklerime daha kısa sürede ulaşmaya başladım, bu siteye girince.kısaca HAYATIM DAHADA DEĞİŞTİ...TEŞEKKÜRLER SİTE KURUCULARI...
Sudem sen harikasın,başarılarını okudukça senin adına çok seviniyorum,İstanbulda olmayı ve kuantum yaşam okulundaki seminerlere katılmayı bende çok istiyorumsuper,tabiiki değerli
sitemizin toplantılarınada,sevgiyle kal
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2009, 10:41 AM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kuantum terapotik şifa

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudem sen harikasın,başarılarını okudukça senin adına çok seviniyorum,İstanbulda olmayı ve kuantum yaşam okulundaki seminerlere katılmayı bende çok istiyorumsuper,tabiiki değerli
sitemizin toplantılarınada,sevgiyle kal
canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve iyi niyetin için.ben de aynı düşüncedeyim.sitemizin seminerlerine de katılıp hepsiyle tanışmak istiyorum.bu ara sorunlarım olduğu için
pek vaktim olmadı.şu işimi çözdüğüm zaman,kendime söz verdim hem bu konuda herkese yardımcı olacağım bildiğim konularda hem aktif olarak seminerlere katılacağım.wavehepsine teşekkür ederim..sayelerinde ışığı gördük..
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kuantum, sifa, terapotik


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuantum terapotik şifa

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Kuantum terapotik şifa Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şifanın etkileyici seviyeleriyle aktive edilen sevgi ve niyetimizin gücüyle ana kaynakla temasa geçerek ulaştığımız titreşimlerle denge ve rahatlama sağlanmasına kanal olan uygulayıcının elerinden güç dolu ve saf şekilde akan şifa enerjisi, ruhu, bedeni, zihni sararak enerji kanallarındaki tıkanıklıkları ve olumsuz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.