Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kpss (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/)
-   -   KPSS sınavı hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/2411-kpss-sinavi-hakkinda.html)

crywolf 08-11-2007 01:40 AM

KPSS sınavı hakkında

Bu sorunu yaşamış biri olarak bazı şeyleri sınava girecek olan tecrübesiz arkadaşlarla paylaşmak istedim gereksiz görülürse silinebilir. Birazda dertli olarak uzun bir yazı yazabilirim şimdiden kusura bakmayın..
evet bir havayla üniversite başladı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve dedilerki eğer devlet memuru olmak istiyorsan bu sınava girip az buz sayılmayan rakamlarla sınavı geçmen lazım bu yeterli mi sen öyle san yeterli değil gireceğin kadroda birde ayrıca sınav olacaksın ne oldu oh kurtulduk mu diyorsun durrr daha var onuda kazandın bu sefer mülakat var tabi artık son bunu da kazandın mı artık memur olabilirsin. Ama girdiğin kadroya göre mülakatta başarılı olduğunu düşünsende bir şekilde o işi kaçırabilirsin neden belli ben bir daha yazmim buraya...

evet eğer bu sınava girmeyi düşünen arkadaş varsa reklam olurmu bilmiyorum ama bu sınav için bilgi paylaşımı yapılan bir site var geneldede herkes biliyordur en azında kpss düşünenler orada çok faydalı bilgilere ulaşabilirler mutlaka takip etsinler. daha sonra eğer gerçekten bir devlet dairesine kapak atmak istiyorsanız bu sınavı mutlaka ama mutlaka ciddiye alın gerçekten çok zor bir sınav (ben kpss A grubu için konuşuyorum) iki günde önünüze toplamda yaklaşık 600soru (yanlış hatırlamıyorsam) geliyor.bu yüzden bu sınavı düşünen ve hala çalışmalarına başlamamış olanlar varsa mutlaka aama mutlaka başlasınlar. özellikle A kadro düşünen arkadaşlar akıllarında 4bilemedin 5 meslek seçsin ve bu meslek ne istiyorsa o derslere çalışsın genel kültür genel yetenek gözde çok büyütülecek sınavlar değil belli kapasitesi olan herkes standartın üzerinde nete ulaşabilir bir aylık bir çalışmaylada çok yüksek netler çıkarabilir.. yani lafın özü KPSS çok zor ve emek isteyen bir sınavdır çok çok çallışmakk lazımmmm

biraz çorba oldu heralde artık idare edin maksat biirilerine yardımcı olabilmek saatte geçti yani mazur görün :)herkese sevgi ve saygılarımla.

shamanic 08-11-2007 10:32 AM

Ynt: KPSS sınavı hakkında

crywolf estağfurullah öncelikle niye silelim..
biz devlet dairesi değiliz ki... ttli3

büyük bir aileyiz bütünlüğümüze zarar vermeyecek ..
kutuplaşmalara yol açmayacak her türlü fikir sayfalarımızda yer alcaktır...
bir çok faydalı olduğunu bildiğimiz siteyi yada haber kaynaklarımızı adres olrak daha fazlasına ulaşsın arkadaşlarımız diye yayınlıyoruz... onayi

güzel emekler saygıyıda reklamıda hak eder..
ben bu adresimizden bir çok yerde bahsederken reklam olsun diye değil ihtiyacı olanlar kolay ulaşsın amacındayım..

sende ağlancak halimize gülümsetmeye çalıştığın bu paylaşımınla girlhaha kpss ye girecek arkadaşlara dayanışma kulubünün adresini de verbilir...
burada da katılım olursa onlara bildikleri aktarmaya devam et derim ben...
bir çok dost bu konuda araştırmalar yapıyordur eminim bizim sayfalarımızdan da gerekli bilgilere ulaşmış olurlar..

sevgiler ... actionsmile

crywolf 09-11-2007 12:12 AM

tecrübelerim doğrultusunda birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ağlanacak halimize gülüyoruz ya neyse o zman bilmeyenler için bir daha yazim sitenin adresini www.memurlar.net...
buradanda sorulacak her türlü soruya cevap vermeye çalışırım bilgilerim doğrultusunda kolay gelsin herkese....

spawn 09-11-2007 02:40 AM

memurlar.neti bende biliyorum çok kaliteli bir site ve istediğiniz bilgiyi bulabilirsiniz. bakalım bende bu sene kpss ye gircem hayırlısı artık terli345

crywolf 09-11-2007 03:31 AM

hayırlısı çok çalışman lazım hatta başlamış olman lazım inşallah başlamışsındır ha bügün ha yarın dersen öyle gider ona göre bence bu hafta sonu iyice düşünüp hazırlıklarını yapıp hafta başına başla..

o sitenin yönetimine gelince bir tek önerine cevap vemriyorlar izledikleri siyasetide anlamadım çok fazla hit alna bir site reklamlarından da belli oluyor ama forum sayfasına bakarsanız tam bir ilkel yazılım kullanılıyor herşey iç içe girmiş bu yönde ben dahil birçok kişi mesaj yazdı ama bir tanesine cevap gelmedi böyle birşey olur veya bu riskli bir durumdur şu halde bunun içine giremeyiz veya öneriniz dikkatte alınacaktır teşekkkür ederiz gibisinden yani pek tınladıkları yok bende o yazılardan sonra daha girmemeye başladım ama altarnatif olmayınca mecbur kalınabiliniyor allahtan artık kpss ye çalışma gibi bir durumum söz konusu değil:D rahatm. en azından şimdilik

spawn 14-11-2007 12:00 AM

henüz başlamadım malesef sadanim daha kitap araştırması yapıyorum senin önerdiğin yardımcı kitap varmı acaba dusun

crywolf 20-11-2007 01:41 AM

ya kusura bakma arkadaşım bir süredir şehir dışında olduğum için cevap yazamadım şimdi fırsat buldum bakim dedim ya bölümün nedir neye çalışmak istiyorsun bilmiyorum birsürü önerilebilecek kitap var o yüzden hangi birini önerim:D bence yukarda yazdığım siteye gir orada istemediğin kadar önerilen kitap var şimdi aklıma gelen hiçbir yazar ismi yok kusura bakma artık başlasan iyi edersin vakit hızlı bir şekilde geçiyor....

alalev61 25-12-2007 10:06 PM

bende 2006 yılında girdim kpss ye çok şükür 7 aylık memurum..benimde tavsiyem memurlar net e takıl,orada het türlü bilgi var..güzelde bir kitap alıp düzenli çalışırsan kesinlikle başarıırsın sorular çok zor diil ..şimdiden başarılar

aang 26-02-2008 03:48 AM

bu sene kpss ye girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
28-29 haziran 2008 tarihlerinde olacak, başvuru tarihleri henüz açıklanmadı fakat yine nisan ayı içinde olacak sanırım.
geçen sene ilk defa girmiştim ve sınav hakkında hiç bir şey bilmeden, hatta başvuru süresinin son 2 gününde haberdar olarak girmiştim. geçen yıldan bu zamana çok şey değişti. bunu da memurlar.net'e borçluyum. kpss-a hazırlananlar için çok faydalı bir forumu var. en azından hangi kurum, hangi sınav, hangi kitap, mülakatlar, maaşlar, yan olanaklar...vs tüm bunlarla ilgili bilgi ve fikir sahibi oluyorsunuz.
herkese çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar (bana da:)

mehmet_lee 14-04-2008 07:28 PM

bende bişey sorucam..kpss a ne oluo ya..ben eylüldeki kpss sınavına giricem ama..kitabu şuan önmde ama hiç çalşmaya başlamadm:S:S:S hiç istek yok:(:(:( bölümüm "raylı sistemler teknolojisi-yol" bölümü neye daha çok çalşmam lazım..2 yıllık mezunummm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM.