![]() |
Ynt: KPSS sınavı hakkında kuzulaaaaaaaaaar hadi gidin bitirin şu sınavları..başaracağınızı biliyorum..daha varmı ya bu meretlerden..ömrümü yedi sınavlar..enerjilerinizi kabul etmeyi unutmayın emi..dularım ve enerjiler ile sizinleyim..hey allahım yap bi güzellik, çocuklarım ne varsa hatırlasınlan o anda..amiiiiin. |
Ynt: KPSS sınavı hakkında canım benim canııım khkh56 khkh56 aa34 ama dedim içimden şimdi hayal abla okuyacak " ya yeter yazın ortası geldi bitmedi mi bu meretler ,nedir bu çocukların çektiği bu köftehor sınavlardan,sınav enerjisi vermekten trafo olduk http://www.yahoofreak.com/3D%20Smile...h%20window.gif" derse sonuna kadar haklı benim ablam dedim ve yazdıklarını okuyunca gülmekten koptum ablam khkh56 khkh56 aaaa damarımıza basmasınlar di mi ama bu enerji voltajıyla duman ederiz valla girlhaha girlhaha girlhaha aa34 kiss3 |
Ynt: KPSS sınavı hakkında Alıntı:
|
Ynt: KPSS sınavı hakkında http://img255.imageshack.us/img255/3...tarszk7ah2.gifdilerim çok güzel bir cumartesi eşliğinde başarılı bir sınav geçirirsiniz.. harika haberlerinizle mutluluğumuzun kaplama alanı genişler.. bildiğimiz her şey ile tüm yüreğimizle yanınızdayız.. http://img364.imageshack.us/img364/3...bf41tc1jl4.gif sevgiler.. |
Ynt: KPSS sınavı hakkında yrn bende giriyorum sınava benimle girecek tüm adaylara başarılar.ben yeterince hazırlanmadım hatta okul bitirme teleşımdan hiç bakmadım ama yinede nasreddin hoca fıkrasında yazdığı gibi ''ya tutarsa'' niyetiyle giriyorum.tekrar tüm memur adaylarına başarılar.......... |
Ynt: KPSS sınavı hakkında hafta sonu sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.... içinizdeki muhteşem öğrenici size bütün cevapları verecektir. sakin olup tam olarak orada bulunmaya odaklanın.... sonuçtan bağımsız olarak sorulara odaklanın, çalıştınız okudunuz öğrendiniz.... planlarınız dahilinde sizin için en iyi olan sonuçlara ulaşmanız konusunda herşey sizi destekliyor.... başarılar ve kolaylıklar arkadaşlar hepinize.... |
Ynt: KPSS sınavı hakkında Tüm sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum ,kazanmalarını temenni ediyor ,milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum , Bahtınız açık olsun arkadaşlar hismiley |
Ynt: KPSS sınavı hakkında bu kadar iyi dileğin yer aldığı bi başlığın altına sınavımın çok kötü geçtiğini yazmakla yazmamak arasında tereddüt ettim ilk başta ama sınavımın kötü geçmesinin kişiliğimle değil performansımla alakalı olduğunu ve benim gibi sınavı kötü geçen arkadaşlarında bunu akıllarından çıkarmamalarını rica ederek;sınavı iyi geçen ve atanma konusunda umutlu olan arkadaşlarımıda tebrik etmem gerektiğini düşünerek duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum.... mutlu umutlu kalın mlk34 |
Ynt: KPSS sınavı hakkında Selam KPSS Sınavı oda bitti.Sonuçlar açıklandı epey zaman oldu.O kadar moralimi bozmuşki başlığa yazı yazılınca aklıma geldi KPSS.Ben ilk defa lisans düzeyinde sınava girdim ve hayatımda bu güne aldığım en kötü sonucu aldım.Aslında sebebide belli 1999 dan beri hep giriyorum hep kazanıyorum her atama dönemi bir stres yaşıyorum acaba oldumu olmadımı, sonuç olumsuz olunca bide üzüntü ile hayal kırıklığı yaşıyorum.Belkide artık bunların bitmesi lazımdı en azından kazanamadım diyip geçecem.Kazanıpta beklemek gerçekten çok zor.Dilerim gerçekten isteyen herkes iyi bir yerlere yerleşir. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |