|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite de ve Kitaplar Forumumuzda Bulunan HANGİ TÜR KİTAPLARI TAVSİYE EDERSİNİZ? Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor HANGİ TÜR KİTAPLARI TAVSİYE EDERSİNİZ? için kişisel gelişim konusunda www comHANGİ TÜR KİTAPLARI TAVSİYE EDERSİNİZ? şeyyy kem küm mazeretim var amaaaa kızım yatılı okuduğu için kitabı aldığımızda o götürmüştü. kitap arkadaşlarında olduğu için getiremedi henüz. ondan okuyamadım yaniii okucam ama Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Sanemce sen hala olasılıksız'ı okumadın mı izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 (permalink) | |||||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 15,391
1,653 Mesajinıza toplam 12,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şeyyy kem küm mazeretim var amaaaa ![]() kızım yatılı okuduğu için kitabı aldığımızda o götürmüştü. kitap arkadaşlarında olduğu için getiremedi henüz. ondan okuyamadım yaniii ![]() okucam ama ![]() Alıntı:
|
|||||
|
|
|
| İyi ki varsın sanemce ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | genco (23-03-2010) |
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 20
72 Mesajinıza toplam 119 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
sevgili meryemi kitap okuya okuya kitap zevkini oluşturacağına inanıyorum. İnsanlardan tavsiyeler alıp bu kitapların arka kapaklarını okuyarak yada online kitap siparişi yapan sitelerdeki yorumlara bakarak hoşlanıp hoşlanmayacağını kestirebilirsin. Benim nacizane tavsiyelerim ise: - tarihten hoşlanıyorsan İlber Ortaylı'nın kitapları - polisiye gerilim istersen Jean-Christophe Grange, özellikle Leyleklerin Uçuşu - Paulo Coelho'nun kitapları hem keyifli hem de öğreticidir. Ama arka arkaya okumanı tavsiye etmem :) - Klasiklerden ise Charles Dickens'ın romanları ile Gazap Üzümleri Özellikle tavsiye edeceğim kitaplar ise - Kumral Ada Mavi Tuna, İki Yeşil Su Samuru - Buket Uzuner - Sevdalinka, Adı Aylin - Ayşe Kulin (Her ikisi de yaşanmış hikayler üzerine kurgulanmış) - Drina Köprüsü - İvo Andriç |
||
|
|
|
| İyi ki varsın MalloryKnox ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | zynp0 (25-01-2010) |
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meryemicim.. tavsiye ettiğim kitapları şu ana kadar yolladığın mesajlardan seni tanımaya.. arayışına yardımcı olmaya çalışarak yolladım.. ![]() bu günlerde meditasyon ve telkinler ile bilinçaltı çalışmalarına yöneldin.. super bilinçaltının işleyişini sade bir dille anlatan güzel bir kitaptır bilinçaltının gücü.. gölgelerin sırrı ve ışığı arağayanşarın karanlık yanı ise.. yüzleşmemiz gereken içsel seslerimizi ve dışsal yansımalarımızı anlatmakta.. keyifli okumalar dilerim.. basamak basamak ilerledikçe tavsiye edeceğimiz daha nice kitaplar olacak... sevgiler..
|
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
35 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
araştıracak ve bi sıraya koyacağım hepsini bu tatil de okuyabildiğim kadar kitap okuyacağım... sonrasında da tabi... öncelikle temel eserler, klasikler sonra araralara roman olmak üzere fikri kitapları.. hertürlüsünü ama.. çok teşekkür ederim... ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
35 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2,111
391 Mesajinıza toplam 2,504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar slm, ben en son Elif Şafak´ín siyah süt isimli kitabını okudum çok güzel,özellikle bayanlara tavsiye ediyorum ama dünyaya bir çocuk getirmenin zorluğunu anlamak isteyen erkeklerde okuyabilir.İyi bir kitap okuyucusuyum,dünya klasiklerini ve yeni çıkan kitapların çoğunu okudum diyebilirim,herkese bol kitap okumalı günler diliyorum wave wave wave
|
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
ben şiir okumanızı tavsiye ederim hatta okurken fonda telkinler çalıyor olursa şiiri okuyor değil de yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz şair olarak özdemir asaf, atilla ilhan, ataol behramoğlu'nu tavsiye edebilirim
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın avukat ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | zynp0 (25-01-2010) |
|
|
#18 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 1
1 Mesajina 6 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
Kişisel gelişim uzmanları olan Robin S.SHARMA nın kitapları ve bu işin türkiye'deki en iyi temsilcisi Mümin Sekman kitapları tavsiye ederim.
|
||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
7 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Robin Sharma ' nın "Ferrasini Satan Bilge" kitabını öneririm. Harikulade tekniklerden bahsediyor yazar. Çok basit olan bu teknikleri uygulayarak hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz.
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|