Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

levh-i Mahfuz

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar levh-i Mahfuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bengusucum teşekkür ederim ilgine cansın sen hemen okumanı öneririm yukarıda link vermiştim yorumlara bakmak istersen...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

levh-i Mahfuz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-02-2010, 04:54 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

bengusucum teşekkür ederim ilgine
cansın sen hemen okumanı öneririm
yukarıda link vermiştim yorumlara bakmak istersen

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 01:07 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 23
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayanumut is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

Ben kendimi bildim bileli kitap okurum.kitaplar benim için en büyük mutluluk kaynağı.fakat bir kitap okudum hayatım değişti.buda Tanrının doğum günü.yaşamımdaki tüm herşeyin cevabını buldum.kafa karışıklıklarımın çözümünü.herşeye herkese bakışım değişti.herkese şiddetle tavsiye ederim.kişisel gelişimde gelinebilecek son nokta bence bu kitap.saygılarımla..
bayanumut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 04:49 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

Alıntı:
bayanumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kendimi bildim bileli kitap okurum.kitaplar benim için en büyük mutluluk kaynağı.fakat bir kitap okudum hayatım değişti.buda Tanrının doğum günü.yaşamımdaki tüm herşeyin cevabını buldum.kafa karışıklıklarımın çözümünü.herşeye herkese bakışım değişti.herkese şiddetle tavsiye ederim.kişisel gelişimde gelinebilecek son nokta bence bu kitap.saygılarımla..
bayanumut çok haklısın tüm sorular cevaplandı..
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 06:36 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

Alıntı:
bayanumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kendimi bildim bileli kitap okurum.kitaplar benim için en büyük mutluluk kaynağı.fakat bir kitap okudum hayatım değişti.buda Tanrının doğum günü.yaşamımdaki tüm herşeyin cevabını buldum.kafa karışıklıklarımın çözümünü.herşeye herkese bakışım değişti.herkese şiddetle tavsiye ederim.kişisel gelişimde gelinebilecek son nokta bence bu kitap.saygılarımla..
Sana kesinlikle katılıuyorum.Kafamdaki tüm soruların yanıtı birer birer ortaya çıktı.Mesela basit bir örnek vereyim : Kötü bir şey yaşadığın zaman hemen cehenneme gideceksin diye kalıplaşmış düşüncemiz var.İşte bu beni çok korkutuyordu ve yaşamdan soğutuyodu.Gerçekten çok korkutuyodu beni bu düşünce ve bu soruların hepsinin yanıtı olduğudur bu kitapta.Burak Özdemir'e teşekkürlerimi iletiyorum bize bu olağanüstü düşünce kabiliyetiyle kitabı sunuşuna.
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 12:49 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

Başta kitabı paylaşan ve nice değerli yorumlarını dile getiren herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Bu kitapla benim için tuhaf bir durum söz konusu. Tanrı'nın Doğum Günü kitabı ilk çıktığı ya da çıkacağı sıralarda netten rastlamıştım Burak Özdemir in sitesine ve tanıtımını okuyunca merak etmiştim ancak bunun kurgusal bir yapıt oldugunu ve gerçekte Kur'An-ı Kerim ile desteklendiğini bilmiyordum. Ama bulursam almak istiyordum. Site linkini kaybettim yazarın vede kitabın isminide hatırlayamadım ve bu kitabı unutmuştum bir nevi. O zamanlar dinim hakkında bilgiye sahiptim ama kulaktan dolma idi, ayrıntılı ve derinlemesine bilmiyordum.

Son bir yıldır hemen hemen her alanda kendimi çevremdekileri ve yaşadıklarımı sorgulamaya başladım. Bunun içinde dinimi ve benim dinimin gerekliliklerini yapma konusunda kendimi sorgulamam başladı. Peygamberimizin hayatının ve toplumda şuan için yaygın din anlayışının yanı sıra gerek geçmişteki din anlayışlarını İslamı kavrayan ve uygulayan yorumlayan kişilerin hayatları ve eserlerini yani Hz. Mevlana gibi zatları çeşitli dini kitap ve metinleri okumaya başladım. Beni buna iten bariz bir şekilde insanların dilinde olanın tümü ve hayatında uyguladıgının bir kısmının dinimizle hiç örtüşmediği anlayışımdı. Buna basit bir örnek: dinin gerekliliklerini yerine getirmeden önce Allah'ın sevdigi kullardan olabilmek için nefsimize hakim olamamız gerektiğini düşünüyorum. Nefs'i terbiye ettikten sonra kendımızı bütün saflığımızla ibadete verebiliriz. Yani kadınların bir mevlütten sonra dedikodu yapmasını aklım almaz mesela, o yüzden mevlütlere katılmam, duramıyorum orada. Namaz kılıpta dilinden küfürü ve dedikoduyu ve içinden fesatlıgı atmamış olmak namaz harıcındekı diğer zamanları bu çeşit günahlar işlemekte benim kabullenebildiğim birşey değil. Vede çevremde çokça şahit olduğum birşey. Yine dini siyasete alet etmek, yada bazı din görevlilerinin yaptıgı gibi bunu kazanç elde etmek için yapmakta beni şu zamana kadar dinimden soğutan uzaklaştıran bir çok etmenlerdir.

Peki insanlar böyle diye ve ben onlara ayak uyduramıyorum diye dinimden vazgeçecek değilim. Kendi çabamla hiçkimsenin etkisi altında kalmadan ama bununla birlikte doğruyu bulabılmek amaçlı birçok kaynaktan yararlanarak kendim öğrenmek istedim. Ve de dinimi uygulamamdanda önce (namaz kalımak gibi) nefsimi kontrol etmem gerektiğini düşünüyorum. Bunun içinde bu devirde en güvenebileceğim kaynak tabiiki İslam aleminde Yüce Allah'ın bize kılavuz olarak gönderdiği Kur'An-ı Kerim i mealinden okumaya da başladım. Henüz bitirebilmiş değilim. Ve tamda bu aşamada herzaman olduğu gibi kütüphaneden tamamen rastgele o an kapağını okudugumda ilgimi çeken bir kitap aldım çarşamba günü. Ve eve geldiğimde tesadüf eseri nette dolaşırken Burak beyin sitesine denk geldim. O an anladımki benim yıllar önce okumak isteyipte izini (sitenin linkini, yazarın ve kitabın ismini) kaybettiğim kitaptı elimdeki kitap, Tanrı'nın Doğum Günü idi ve 72. sayfadayım. Bunu çoğu zaman tesadüf diye dile getiriyorum ancak bu tamda arayışın içinde olduğum zamanda Yaradana doğru yolu bulmamda doğru kaynaklara ulaşmamda bana yol göstermesi için dua ettiğim bir zaman dilimindeydim. Ve Yüce Allah'ıma şükürler olsun ki bana ışık tutacak 2. bir kitap oldu Tanrı'nın Doğum Günü.

Hani bu hiçbir yere sığdıramadığım bu böyle olmamalı dediğim kabullenemediğim birçok durumun açığa çıkacağını hayırlısı ile bende hem Kur'An-ı Kerim den hemde bu kitapta huzuru ve sorularıma cevapları bulacagıma inanıyorum. Ve bunun için dua ediyorum. Yaradan gözlerimizdeki perdeyi kaldırıp doğru olanı görebilme seçebilme en önemlisi farkedebilme yetisi nasip etsin.

Hazır burada kitabı okumuş bir çok kişi varken naçizane bir sorum olacak kitap ve kitaplarla ilgili. Tanrı'nın doğum günü kitabını okumaya başladım ben. Ancak genel bilgi almak için yazarın ve kitabın sitelerine gözattığımda yazarın bunun devamında ve öncesinde bir çok kitabı olduğunu farkettim. Ve ister istemez kafama şöyle bir soru takıldı.

Birbirinin devamı mıdır kitaplar?
Hangi kitaplar peşpeşe okunması gereken seri kitaplardır?
Çünkü Peygamber Çocukları, Tanrı'nın Doğum Günü kitabının devamıdır demiş yazar yanlış anlamadıysam.
Aynı şekilde Levh-i Mahfuz da sanırım versiyon 1 ve 2 olarak ayrılıyor.
Bu versiyon farklılıkları nedir vede hangisini seçmeliyiz?
Sitede birçok kitap ismi yazıyor ve kendi içinde versiyonlarına ayrılıyor.
Benim kafam karıştı iyice.
Nasıl bir sırayla okunmalıdır, okumalıyımdır bu kitapları? derken yazarın kitapları sipariş sayfasında bir açıklamasını okudum bu konuda.

Anladığım kadarı ile yazarın şuana kadar yayımlanmış tüm kitapları:
Tanrı' nın Doğum Günü v.1
Tanrı' nın Doğum Günü v.1.0.1
Tanrı' nın Doğum Günü v.1.0.2
Tanrı' nın Doğum Günü v.1.0.2b (bundan sonra bir basım mevcut mu bilemiyorum.)
Levh-i Mahfuz (A yüzü: Tanrı’nın doğum günü. B yüzü: İndigo Mehdi.)
Peygamber Çocukları v2.2 (İndigo Mehdi) (bundan sonra bir basım mevcut mu bilemiyorum.)
Levh-i Mahfuz v2.0
Levh-i Mahfuz v2.2
KKD (yanlış anlamadı isem bu kitap Burak Özdemir'in net ortamında bulunan bir günlüğü mevcut ondaki yazıları var ve Levh-i Mahfuz 2.3 güncellemesi imiş. bu güncellemeden kasıt nedir anlayamadım.yeni Levh-i Mahfuz güncellenmiş hali ilemi bu kitapta yoksa sadece Levh-i Mahfuza yapılan eklemelermi yer almakta olarak ikileme düştüm.)
Türklerim Diken Diken Oldu
Yıl 2binyüz2
Elhamdülillah Hayvanım
Kişisel Devrim Kartları

yine yazarın dediğine göre şöyle bir gruplanma var:

ya Levh-i Mahfuz (A yüzü: Tanrı’nın doğum günü. B yüzü: Peygamber Çocukları -İndigo Mehdi.) en son güncellemesi olanı

ya Peygamber Çocukları v2.2 (İndigo Mehdi) + Tanrı' nın Doğum Günü v.1.0.2b (bundan sonra bir basım mevcut mu bilemiyorum.)

ya da bahsedilen KKD kitabı Levh-i Mahfuzu tümü ile içeriyorsa ki içinde 2.3 güncellemeside mevcut oldugu söyleniyor.

Bunlardan biri tercih edilmelidir diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum bu konuda?? Bilgili olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Kitabın devamını ona göre alıp okumayı düşünüyorum çünkü. Saygılarımla. Sevgi ve ışıkla dolu olasınız herdaim.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« The Power / Rhonda Byrne | küçük bir yardım... »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


levh-i Mahfuz

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar levh-i Mahfuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bengusucum teşekkür ederim ilgine cansın sen hemen okumanı öneririm yukarıda link vermiştim yorumlara bakmak istersen...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.