| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar M.S. 2150 (Thea Alexander) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben bu kitabı seneler önce bir kaç defa okudum. Her seferinde dikkatimi çeken bir yönü oldu. İnanmak veye inanmamak öenmli değil de,yaklaşım biraz ayıp olmuş. Bu kitap Makro felsefe yaklaşımı üzerine yazılmış harika bir roman. Harry Potter okumak için inanmak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 52
36 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben bu kitabı seneler önce bir kaç defa okudum. Her seferinde dikkatimi çeken bir yönü oldu. İnanmak veye inanmamak öenmli değil de,yaklaşım biraz ayıp olmuş. ![]() Bu kitap Makro felsefe yaklaşımı üzerine yazılmış harika bir roman. Harry Potter okumak için inanmak gerekmez sanırım ;) ![]() Bu roman üzerine absürd yaklaşımlar oldu,toplum davranışları üzerine. Ama günümüz toplumlarıyla karşılaştırma yaparsak neden bu tür yaşam daha güzel olmasın ki :) Okuyun göreceksiniz :) Bu kitapta benim de inandığım yönler var. Bu sitede gelişim amaçlı bulunan herkesin en azından neden olmasın diyeceğine eminim. Öbür türlü fantastik roman deyin geçin ama içinde uzaylılar yok ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar M.S. 2150 (Thea Alexander) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben bu kitabı seneler önce bir kaç defa okudum. Her seferinde dikkatimi çeken bir yönü oldu. İnanmak veye inanmamak öenmli değil de,yaklaşım biraz ayıp olmuş. Bu kitap Makro felsefe yaklaşımı üzerine yazılmış harika bir roman. Harry Potter okumak için inanmak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi