![]() |
M.S. 2150 (Thea Alexander) http://i0910.hizliresim.com/2009/10/27/3401.jpg Bir Bestseller olan bu Makro Felsefe Klasiği, M.S. 2150 yılının muhteşem dünyasını, dünyamızın geçirdiği inanılmaz değişimi, insanlığın ulaştığı olağanüstü düzeyi ve hepsinin ötesinde de son derece yüksek bir anlayışı, MAKRO FELSEFE'yi anlatıyor. Gelin siz de, bir gece uyku halindeyken geleceğin güçlerinin yardımıyla günümüzün mikro dünyasından, 2150'nin Makro dünyasına götürülen Amerikalı Vietnem gazisi, psikolog Jon Lake'in bu mucizevi, bilgi dolu yolculuğuna, bu vaat ve tehlike dolu serüvenine katılın. 2150'nin bugünkü dünyamızdan çok farklı olan hayranlık verici güzellikteki dünyasını keşfedin. Bu Makro dünyanın düşünce ve eylem biçimini inceleyin. Sonunda içinizin umut ve çoşku dolduğunu, bilincinizin genişlediğini, hayata bakışınızın tümüyle değiştiğini görebilirsiniz. Evet, bu okuyup bir kenara koyabileceğiniz bir roman değil, yaşamınıza uygulayabileceğiniz bir Makro felsefedir! GELECEĞİN DÜNYASINA YAPACAĞINIZ BU YOLCULUK BUGÜNKÜ DÜNYANIZI DEĞİŞTİREBİLİR! |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) Sende buna inandın. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) Barış'cım paylaşım için teşekkürler, listeme aldım. Alıntı:
Bazı şeyleri paylaşmak için onlara inanmak gerekmez. İnanıp inanmamak kişinin kendi inisiyatifindedir. Bu forumda en çok dikkat ettiğimiz ve özen gösterdiğimiz konu paylaşılan konuya ve paylaşan kişiye saygı göstermektir. Cevapladığımız konularda buna dikkat edebilirsek eminim daha hoş ve saygı çerçevesinde arkadaşlıklar kurabiliriz. Sevgiler. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) Bu arkadaşımız inanıyor. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) bende inanıyorum. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) uyku halindeyken geleceğin güçlerinin yardımıyla günümüzün mikro dünyasından, 2150'nin Makro dünyasına götürülen geleceğin güçleri ilginç hadi onlara tapalım :D Ya saçma.Neden?Çünk 2150.Sallanmış.2418 felan 2819 gibi değilde yuvarlak bir sayı vermişler acaba neden. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) hocam niye yargılar haldesiniz? sizi neden bu kadar etkiledi ki? bu beni enteresa eden bişey. arkadaşımız paylaşımda bulunmuş bizde okuyoruz. inanıp inanmamak bana/sana/ona kalmış. inanmak, ne zamandan beri tapmak oldu? |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) Ben inanıp inanmadığım hakkında yorum yapmadım. Ancak Okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden paylaştım. Ayrıca şunu söylemek isterim, inandığım tarafları var, doğru olamayabileceğini düşündüğüm tarafları var. Siz kendi yaşam ve tecrubelerinize dayanarak saçma bulabilirsiniz, saygı duyarım. Kitabı okumadınız sanırım. Okumadan bu kadar önyargılı davranmak bana göre doğru değil. Kitabın içerdiği konu ile ilgili araştırma yaptım. Bence bu kadar önyargılı olmayı haketmeyen bir konu. Ama bu konuda yazan her şeyin doğru ve kesinlikle inanılması gereken şeyler olduğunu da savunmuyorum. |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) ooo67hpm2hpm1n9598Bu kitabı ben de okudum.Ve evet bu kitap ilk yayınlandığı döneme göre konusunda iddialı bir klasiktir.Hayal ürünü olup olmaması hiç önemli değil ki ben bir tasarımcı olarak BİLİMKURGU hayranıyım,FÜTÜRİSTLER her konuda öncü kişilikleriyle(hayalleriyle) yaşamı renklendiren ve biçimlendirenlerdir. Bu hayallerin zamanlamasını da reddeden kişiliklerin frenlemesi belirler96kl |
Cevap: M.S. 2150 (Thea Alexander) Ben bu kitabı seneler önce bir kaç defa okudum. Her seferinde dikkatimi çeken bir yönü oldu. İnanmak veye inanmamak öenmli değil de,yaklaşım biraz ayıp olmuş. bad45 Bu kitap Makro felsefe yaklaşımı üzerine yazılmış harika bir roman. Harry Potter okumak için inanmak gerekmez sanırım ;) krzm67 Bu roman üzerine absürd yaklaşımlar oldu,toplum davranışları üzerine. Ama günümüz toplumlarıyla karşılaştırma yaparsak neden bu tür yaşam daha güzel olmasın ki :) Okuyun göreceksiniz :) Bu kitapta benim de inandığım yönler var. Bu sitede gelişim amaçlı bulunan herkesin en azından neden olmasın diyeceğine eminim. Öbür türlü fantastik roman deyin geçin ama içinde uzaylılar yok y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 AM. |