Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar ON IKINCI MELEK- OG MANDINO Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Og mandinonun baska bır kıtabından dunyanın en ıyı satıcından bazı alıntıları daha once sızlere yollamıstım, bır sıtede aynı yazarın sıstem yayıncılıktan cıkan onikinci melek ASLA VE ASLA VAZGECME ısmınde bır kıtabıyla alakalı yazılarını okudum. Burcucum senden rıcam bu kıtabı bulup ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-08-2007, 09:40 AM   #1 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart ON IKINCI MELEK- OG MANDINO


Og mandinonun baska bır kıtabından dunyanın en ıyı satıcından bazı alıntıları daha once sızlere yollamıstım, bır sıtede aynı yazarın sıstem yayıncılıktan cıkan onikinci melek ASLA VE ASLA VAZGECME ısmınde bır kıtabıyla alakalı yazılarını okudum. Burcucum senden rıcam bu kıtabı bulup bıze tanıtman mumkun mu ? benım su anda burdan bulmam zaman alır, ama bende arkadaslarımdan rıca edecegım bana bulup yollasınlar, oyle bır lıste yaptım kı daha bıtmedı mı dıyorlar okudugm yazıyı sızlere burada aktarıyorum herkese ıyı pazarlar tresor

Bu çok güzel sözle karşılaştığım yer Sistem Yayıncılık'ın aynı isimde çıkan bir kitabıdır. Sabah aradım kütüphanemde, bugünümüze neler verebilir bir iki satır yazayım diye, o kadar güzeldi ki ama birine vermişim. İhtiyacı olan biridir illaki, çünkü gezen bir kitaptır o, bilge bir enerjisi vardı. Yüklüydü yani. Şimdi hangi ailede, ne acılara şifa oluyordur kim bilir? Işık dolu yolu açık olsun!

Sevgili,

Bu hikaye, benim hikayemmiş gibi görünse de bir yerlerde senin veya bir sevdiğinin hikayesiyle de birleşecektir illaki. Bu yüzden biraz uzun sürecek; gün, ay, yıl... yıllar, kim bilir? Yorulmazsan eğer gel sende. Bütün korkuları, duyguları bir bir yaşayacak, hepsine girip çıkacağız. Tek kural şu: İçimizden yükselen o duygu içinde sadece 30 saniye kalmak; fark etmek, içindeki öğretiyi alıp, varsa şifalandırıp çıkmak. Fark edelim, izin verelim, serbest bırakalım, çıkalım hemen. Eğer içinden geliyorsa ağla, aksın içindeki zehir; gülmek geliyorsa, gül, neşe saç evrene sen de. Sendeki her iyileşme, evrene bolluk, bereket, şifa, neşe, güzellik, sağlık, sevgi ve huzur olarak dönecek. Eee sen de içindesin zaten. Kısaca bu hikaye de hem okuyan, hem oynayan, hem paylaşan, hem de yeniyi yaratan olacağız. Eğer tüm kalbimizle katılırsak, istersek eğer, değişmeyi ve dönüşmeyi, kendi Öz hikayemizi yeniden yazarız. Ne dersin, Hazır mısın?


Şimdi, daha hikayeye başlamadan önce, girmeden o karanlık tünele çok güçlü olmalıyız. Hem de çok... Onun için bir kart çektim: Brahma Kumaris'in Erdem kartlarından biri bu: "Olumlu" çıktı: Diyor ki günün kartı: "Düşüncelerimin ve hareketlerimin çekirdeği umuttur: Her bir ruha ve tüm doğaya iyi dileklerimi sunarım".



Şimdi gerçekten yaşanmış hikayemize başlıyoruz:



Ümran 15 yıl önce tanıdığım hemşire bir arkadaştı. Hayatımda tanıdığım en iyi, en aydın hemşiredir kendisi. İlk tanışıp (O 21 ben 26 yaşındaydım), hayat hikayemizi paylaştığımızda, bana, "Sen martıya benziyorsun" demişti. Hatırlıyorum da o zaman, "beni nasıl bir kuşa benzetir?" diye düşünmüştüm. Richard Bach'ın Martısıymış benzettiği. "Ben Richard falan tanımam, martı filanda olmam!" demiş çok kızmıştım hem de. N'aparsın? O zamanlar güzeldim ama çok bir cahil.

Aradan zaman geçti, kitapevi ziyaretlerimden birinde rafa konmuş Martı'yı buldum. Hem de Richard Bach' ınkisi. Ümran'ı andım sevgiyle. Şöyle bir karıştırınca okudum sandım, yerine koydum, incecik bir kitaptı ama ben parama kıymadım, almadım. Bir kaç yıl sürdü kitabın madde şuuru ile benim şuurumun evrimleşmesi. Sonunda sürekli karşıma çıkmaya başlayınca, raflara konmuş o Martı, okumaya karar verdim, kıydım paramı satın aldım. Biter bitmez aradım Ümran'ı; teşekkür için, beni o kuşa benzettiği için... Meğerse hayat hikayemi dinlediğinde onurlandırmak istemiş beni, biraz geç oldu ama anladım; iyi niyetliymiş kendisi.


Gelelim "On ikinci Melek" Kitabıma:



Hayatımın dönüm noktalarında sürekli yoluma çıkan yazarlarındandır Og Mandino. On İkinci Melek'te görünüşte aşılmaz engellerle yüzyüze gelen insan ruhunun zafer kazanma çabalarını o kadar güzel bir yaşam öyküsüyle dile getiriyor ki, kitap bitince gücünüz yeniden şarj olmuş ama ağlamaklı bir suratla öylece kalakalıyorsunuz.

Kısaca hikayenin özeti: Öykünün kahramanı olan başarılı iş adamı John yeni göreviyle bağlantılı olarak çocukluğunun geçtiği kasabaya yerleşir. Ailesi ile mutlu mesut yaşarken bir gün, trafik kazasında karısını ve tek oğlunu kaybederek dünya cenneti bir anda cehenneme döner. Kendisini bir türlü sevdiklerinin anılarından, dayanılmaz acısının içinden çıkartamaz ve rın kıyısına kadar gelir... Tam planını, programını yapmış, akşama ra hazırlanmışken, işte o sırada On İkinci Melek hayatına girer. Bu ilişki, kitabı okuyan sevgiliye modern bir sevgiyi, cesareti, kararlılık ve zafer meselini anlatır. İnsanın her türlü zorluğa göğüs gererek kendi içindeki dönüşüm sağlama gücünü harekete geçirmesini... Sözün özü; "Herkesin yaşamı, Tanrı'nın parmaklarıyla yazılmış bir peri masalıdır." der ana fikri.

E peki, bunun benim ve arkadaşımla bağlantısı nerede?

Aradım arkadaşımı; evlenmiş, bir de oğlu olmuş. Antep dolaylarında yaşıyormuş. Bir ay sonra İstanbul'a geldi, şendi, şakraktı. Oğluyla çok mutluydu ama kocasıyla pek değil. Planlar yapıyordu; boşanacak ve oğluyla mutlu bir hayat kuracaktı... İzni bitti, gitti. Ancak iki ay sonra haberleşebildik yeniden. Aradı, ağlıyordu. Oğluna ayrı kaldığımız o iki ay boyunca ne dokunabilmişti, ne de sevebilmiş. Tıp dünyasının içindeydi, teşhis egzama gibi bir deri hastalığı olarak konmuştu. Oysaki her çiş yapışında idrar, temas ettiği her yeri delik deşik yapıyordu. (Düşünebiliyor musun sevgili, o 9 aylık bebeğin acısını? Hisset şimdi, gir o acı bedenin içine... Seyirci ol ve farket, 9 aylık o bebek neler hissediyor, anlayabiliyor musun? Tamam, çık şimdi!.. )


... Arkadaşım çok bilgiliydi ama bebeğinin acılarına merhem olamıyor, danıştığı uzmanların tüm mesleki bilgileri de hastalığın gerçek tanımını bulamıyordu. Götürdüğü bütün uzmanlar hala "egzema" diyor ve onun tedavisi uygulanıyordu. Aslında daha teşhisi bile tam yapılamamıştı hastalığın. Ve O, üniversiteden bir asistan hekimle araştırmaya başladı; kitaplar yaladı, yuttu, resmen hızlandırılmış tıp okudu. Bir ay, iki ay, üç ay, dört ay, beş ay, altı ay, yedi ay...

Sonunda hastalığın adı bulundu. O minicik oğluna löseminin şu milyonda, milyarda bir olan çeşidinden piyango çıkmıştı. O zamanlar demişti hastalığın adını ama hani insan hoşuna gitmeyen şeyi hemen siler ya, bende sildim bilgi kutumdan.

Artık arkadaşımın ışığı sönmüş, hayatında karanlık hüküm sürüyordu. Oğlu periyodik aralıklarla ölümlerden dönüp dönüp geri gelirken, hatta tam ölürken kurtarıyorlardı hemen. Anne de hiç hal, moral kalmamıştı. Benimse sadece acısına ortak olmaktan başka yardımım. Sadece uzaktan izliyor, istediğin zaman ara, "içini dök" diyordum.

Bir gece 03.03 te telefon açtı:

- "Gülerrr… oğlum ölüyor…"

- "……..,

- "……..,



Sabah aradım, oğlu buradaymış J



Bir gece ağlayarak yine telefon açtı:

- " Güler, Gülerrrrr oğlum ölüyor!",

-"Sakin ol, lütfen, iyi olacak!"... hani kendi dediğime bile inanmadığım klişe bir cümleydi ama olsun o an iyi geliyordu ona da, bana da.


Sonra bir gün o kitap geçti elime, Og Mandino' nun kaleminden akan; Onikinci Melek.




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2007, 11:37 AM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

bu kitabı yıllar önce aldım ve okudum...en sonunda boğazım düğüm düğüm oldu..duygulandım ve ağladım tavsiye ederim oku..çok beğeneceksin..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2007, 04:26 PM   #3 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ON IKINCI MELEK- OG MANDINO


Lerzan'ım nereye gitsen yanındayım.
seninleyim.
seni sevmedeyim..
peşindeyim...
şeb-i yelda olsa gittiğin sefer..
gene eşiğindeyim..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2008, 12:33 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

çok güzel bir kitaba benziyor
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2008, 06:43 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 899
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

hmm, alınacaklar listeme ekledim, teşekkürler paylaşım için super
__________________
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Novos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2009, 12:46 PM   #6 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart





On İkinci Melek Orjinal isim: The Twelfth Angel

Og Mandino

Sistem Yayıncılık / Geliştiren Kitaplar Dizisi

Dünyanın En Büyük Satıcısı, Dünyanın En Büyük Sırrı ve Dünyanın En Büyük Mucizesi gibi dünyanın dört bir yanındaki insanlara esin kaynağı olan çok satan kitapların yazarı Og Mandino, On İkinci Melek'te görünüşte aşılmaz engellerle yüzyüze gelen insan ruhunun zafer kazanma çabalarını güzel bir öyküyle dile getiriyor.
Öykünün kahramanı olan başarılı iş adamı John Harding, yeni göreviyle bağlantılı olarak çocukluğunun geçtiği kasaba olan Boland'a yerleşir. Ne var ki burada ailesiyle geçirdiği mutluluk günleri fazla sürmez. Bir gün trafik kazasında karısını ve tek oğlunu kaybeder ve rın kıyısına gelir...
On İkinci Melek modern bir sevgi, cesaret, kararlılık ve zafer meseli gibidir. İnsanın her türlü zorluğa göğüs gererek kendi içindeki dönüşüm sağlama gücünü harekete geçirmesini anlatır.

"Herkesin yaşamı, Tanrı'nın parmaklarıyla yazılmış bir peri masalıdır."
(Hans Christian Andersen)
(Arka Kapak)
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 01:22 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: ON IKINCI MELEK- OG MANDINO


Kitap Özeti

John Harding New England’da bağlı küçük bir kasaba olan Boland da doğmuştu. Çocukluğu ve gençliğinin bir kısmı burada geçmiştir. Dokuz yaşından sonra her yıl geleneksel olarak düzenlenen beyzbol maçlarında oynamaya başlar. Küçükler ligi adı verilen bu müsabakalarda gösterdiği üstün performans profesyonel takımların iştahını kabartır. Çok gençken ulusal turnuvalarda oynamaya başladığında ona geleceğin yıldızı olarak bakılmaya başlanır.Ama bir sakatlık onun spor hayatını tamamen bitirir. En azından John öyle düşünür.

Spor hayatı biten John okuluna dört elle sarılarak yüksek derece ile mezun olur ve California’daki ileri teknoloji firmasında çalışmaya başlar. Evlenir ve bir oğlu olur. Daha sonra bir bilgisayar şirketinin başkanı ve genel müdürü seçildi. Yurt çapında tanınan biri haline geldi ve tüm ulusal medyada boy gösterdi. Daha sonraki yıllarda firmanın New England merkezinde bulunan Millenyum Bilgisayar firmasının genel müdürü olmayı kabul etti. Bu aynı zamanda onun doğduğu yere yeni anavatanına dönmesi demekti. Concord da yeni işyerine yakın bir yerde ev almaktansa dğoduğu büyüdüğü yer olan ve işine pek fazla da uzak olmayan Boland da ev almaya karar verdi. Böylece hem eski dostlarıyla birlikte yaşayacak hem de doğa ile iç içe yaşayabilecekti.

John’un karısı Sally ve oğlu Rick’te bu karardan memnun olmuşlardı. Kasabada villa tipi bir ev satın alıp yerleştiler. Aradan iki ay geçince kasaba halkı onlar için bir hoş geldin partisi düzenlediler. Kasaba çok küçük olduğu için herkes onların bu karnaval havasındaki partisine katılmışlardı. Bu John ve ailesi için çok büyük bir onur olmuştu. John ve Sally birbirlerine bakarken sanki “ne iyi yaptık” der gibiydiler. Acaba iyimi yapmışlardı.Tabi bunu zaman gösterecekti.

Bu karşılama töreninden kısa bir süre sonra John doğduğu kasabaya gelip geleceğine bin defa pişman oldu. Çünkü bir trafik kazası 17 yıllık eşini ve biricik oğlunu kaybetti. Bu dünyadaki en değerli iki varlığını artık onu hiç göremeyecek; onlara sarılıp öpemeyecek oğlu ile beyzbol oynamayacaktı. Onu hayata bağlayan değerler olmadıkça bu dünyada yaşamanın John için hiçbir anlamı yoktu. Şan şöhret para ev ve araba ve kariyer artık onun için hiçbir şey değildi. İlk işi şirketinden istifa etmek oldu. Her ne kadar şirket yönetimi onu bu davranışından vazgeçirmeye çalışmış ve istifasını kabul etmemiş bile olsa o bundan sonra çalışmayı düşünmüyordu. Ona verilen 4 aylık ücretsiz iznin onun için hiçbir anlamı yoktu.

John karısı ve çocuğu öldükten sonra uzun süre evde kendini hapsetmişti. Bu arada yememiş içmemiş sadece düşünmüştü. Neyi mi? Ölmeyi karısına çocuğuna kavuşmayı oturduğu masanın çekmecesini açıp tabancayı eline aldı. John’un artık kapı falan umrun da değildi. Ama kapının ısrarla vurması ve adının ısrarla tekrarı sonucu kalkıp pencereden bakma gereğini duydu. Orta yaşlı bir erkek kapıda duruyor ve adının Bill West olduğunu söylüyordu. Neden sonra John Bill’in kendisinin beyzboldan çocukluk arkadaşı olduğunu hatırladı. Tabancasını yerine koyup dışarı çıktı. Bill ve John birbirine sarıldılar.Bill John’a karısı ve çoçuğu için çok üzgün olduğunu ve yeni duyduğu için ancak gelebildiğini bildirdi ve mutlaka John’un yardımına ihtiyacı olduğunu onunla gelmesi gerektiğini söyledi. John Bill’in teklifini isteksizce kabul etti. Ama o bunun onun hayatını kurtaracağını elbette bilmiyordu.

Bill John’a Boland’da geleneksel olarak düzenlenen beyzbol maçlarında takımlardan birini çalıştırmasını istiyordu. John önce bu teklifi şiddetle reddetti ama daha sonra eski günlerin hatırına da olsa bunu kabul etti. Dört takımlı ligde John Melekleri çalıştıracaktı. Aslında John’u hayat bağlayan beyzbol değil takımdaki Timothy Noble adındaki zayıf ve çekimsiz bir çocuktu. Timothy beyninde ur olan ve sayılı günleri olan bir çocuk olmasına rağmen ve tüm turnuva bitinceye kadar sadece final maçında sayı yapabilen bir çocuk olmasına rağmen takım arkadaşlarına ve John’a motivasyonu veren aynı zaman da takımın şampiyon olmasını sağlayan çocuk olmuştu. Nasıl mı? Asla asla asla vazgeçmeyerek. Timothy tüm maçlarda başarısız olmasına rağmen ve öleceğini bilmesine rağmen asla vazgeçmemiş ve John’u hayata bağlamıştır.

John Timothy’nin i bozulduğu zaman antrenmanlara dört beş saatlik yolu yürüyerek geldiğini görmüş onda bir gariplik olduğunu sezmiş doktoru ve annesiyle tanışarak onun hakkında konuşmuştur. Durumu öğrenince kendi durumu ile karşılaşmıştır. Şampiyona sonunda Melekler şampiyon olmuş ve Timothy bu olayı hayatının en güzel olayı olduğunu belirtmiştir. Timothy fenalaşıp ölünce mezarına asla asla asla vazgeçmedim! yazılmıştır.

Böylece John küçük Timothy sayesinde hayata yeniden bağlanmış ve evine işine tekrar dönmüştür. Kendisine küçük Timothy’nin felsefesini şiar edinmiştir. Ona minnet duygusunu belirmek için mezarını sık sık ziyaret etmiştir.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ON IKINCI MELEK- OG MANDINO

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar ON IKINCI MELEK- OG MANDINO Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Og mandinonun baska bır kıtabından dunyanın en ıyı satıcından bazı alıntıları daha once sızlere yollamıstım, bır sıtede aynı yazarın sıstem yayıncılıktan cıkan onikinci melek ASLA VE ASLA VAZGECME ısmınde bır kıtabıyla alakalı yazılarını okudum. Burcucum senden rıcam bu kıtabı bulup ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.