![]() |
Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Kilo Verme Güven Telkinini Bu Linkten Yükleyebilirsiniz.Sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız.. http://rapidshare.de/files/38275311/...om_1_.mp3.html |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba aranıza yeni katıldım dilerim benim derdimede çare bulunur.çok teşşekkürler |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik hoşgeldiniz. inş istekelerinize kavuşursunuz. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik isteklerime kavuşmaya başladım.hayatım değişmeye başladı ga gulensmiley k8908liba |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik tebrikler 25889 25889 bu değişimi farkedince, değişim daha da hızlanıyor ve hep daha iyiye gidiyor |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bu telkini nasıl indireceğiz kısa yol yokmu dostlar bisiklet |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Merhabalar bende araniza yeni katildim, mp3leri indiriyorum bakalim neler olacak herkeze basarilar 96 |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Atakan bey, ben bu kilo verme telkinini kız kardeşime dinletmek istiyorum ancak.Biz aslı hariç evcek mezopotamyalılar gibiyiz.Hep beraber dinlememizin sakıncası olur diye düşünüyorum ben, haksız mıyım?Sandalye bacağına dönmekde olabilir bu durumda!Bornova rüzgarlı yer, mazallah bir sabah gözümüzü yunanistan sahilinde açıveririz.hahahaha! |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik selam atakan bey, ben dun gece kesfettim sitenizi ve muziklerinizi dawlondu etim dinledim vallahi istahim acildi 98569 bugun ilkdefa orucmu bile bozdum yemek yemiycem diye bagiyorum cunki ayni su aygirina benzedim ben yaa bana yol goster ben hatayi nerde yaptim benim aklimda birseymi var ben delimiyim? |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik hayir emel sucluk ve ego ile birlikte dinliyorum yani 3cunu. sanirim biryanlisk yapiyorum bana ne dinleyecegimin tam linkini verebilirmisniz? cok zor durumdayim...ben herzaman ince bir insandim bogazima hic duskun degildim 6ti ay once yemeye basladim o baslayis ve 6ti ayda 20kilo aldim elbiselrimi attim, hic birseyim olmuyor. kendimi mutsuz hisediyorum suclu hisediyorum tekrardan yiyorum, yiyorum kendime kiziyorum birdaha yemiycem diye midemde yer olunca kendimi yemek yerken buluiyorum elimde olmayan birseyler beni yemege surukluyor. ev doktorum beni dietiste yazdi onunla konustuk uzun uzun, ama verdigi listeyi uygulayamiyorum bogazima hakim olamiyorum. bir arkadasin tavsiyesi ile buraya geldim valla kisa ve oz bana yardim edersiniz siz edersiniz baskasinin bana yardim edecgini dusnmuyorum. selamlar sezen |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Sezencim, suçluluğu dinleme bence.Sadece ego ve kilo vermeyi dinle.Suçluluk bazen kötü yapabiliyor.Benim boğaz çakramı sekteye uğratmıştı.Günlerce, boğazımda bir elle dolaştım!Komedi filmi gibi.Ayrıca bu yeme isteğine sedona da yapabilirsin güzelim.Ve son 6 ayda ne tür bir olay sonrasında bu şekilde yemeye başladığını hatırla.Neyi bastırmak ya da doldurmak için yiyorsun.Benim de aksine sıkıntılı olduğumda mideme kelepçe vurulur, günlerce yiyemem. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Son günlerde ben de de ipin ucu kaçtı.. Derken..tozlu raflardan kilo verme telkinini çıkardım ekledim listeme:) Sadece new age tarzını indirmişim önceden, bir tane duruyordu... sitede şöyle bir göz gezdireyim başka ne tür versiyonları var dedim...Klasik müzik versiyonunu indirdim..onu da serpiştirdim listeme... İyi ki de indirmişim... KLASİK müzik VERSİYONu bir harika...müzik çok iyi seçilmiş...Zevkle dinliyorum.. Tebrikler!!... |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik sevgili sezeNNL kurby'e bu konuda katılıyorum.Suçluluk Duyguları ve Depresyon Dünde Kaldı scriptleri taşınılan olumsuz duygudan kurtulmaya başlandıktan sonra iştah açılması gibi etkileri oluyor bildiğim kadarıyla bu yüzden ben sana önce Ego(Güven)Güçlendirici ve Kendine Güven scriptlerini öneririm.ek olarak bu link hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?board=28.0 |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik kubi sagolasin sordgun icin. bende anlatayim. ben 2yilonce evlendim. esim hemen cocuk istiyor ben hollandada yasiyorum. ve esimle birlikte 6ti ay once istanbula gittik. esimin ablasinda 20gun kaldik ve tupbebek tedavisne basladik. esimin hasta babasida istanbuldaydi adamcagiz sabahlara kadar inledi ben uyamadim hic. simdi oldu o allahrahmet eylesin. ben tupbebek tedavisine basladim ama eltim hemen olmaz su yapti olmadi bu yapti olmadi diye bastan beni mahvetti. doktor dediki sigarayi biarakacksin ben azaltmaya basladim. gunde 2kez hormon ignesi yedim. tupbebek transferi oldu hic kimildamadan 12gun yattim. sonuc hamile degildim 88a ben gece gunduz calstigim biriktirdigim parami verdim ama karsiliginda elimiz bombos holandaya donduk. geldigimizde acilen doktora gitik hemen amaliyata aldilar narkoz yedim, ciktigimda kilolarca helva yedimde doymadim biliyormusnuz!!!!! sonrasi dogalyolla asla hamile kalmiyacagimi ogrendim acil tupbebek tedavisi onerildi. ustelikde asla sigara iclmiycek birakmam cok zor oldu kackez biraktim basladim anlatam 6ti ay icinde. simdi 31gundur icmiyorum. 9gun sonra tekradan ignelere basliyacagim hormon ignelerine. esim cok anlayissiz birisi surekli beyaz ekmek aliyor bende dayanamayip yiyordum..ben yerkene bana hic az ye yada yeme demiyor bana acayip sekilde bakiyor az oncegibi. aksam tika basa yedim ve az once 2lahmacun istim elime aldim goz goze geldik bana cok kizgin bakiyordu. asla demez az ye yada elimden alip napiyorsun gel baska sey yap mesela dizi izle demz. sanki ben yiyim yiyim sismanlayim insan icine cikmayim onu istiyor. bugun tum gun sinirliydim ama asiri sinirliydim bilgisayar odasindaydim asigi tek yemek yemek icin ciktim hep burdaydim iyi dgeilim ben asri depresyondayim bagirdimda bunalimdayim diye baktim ortaliga tekme tokat girdi sen bunalimdaysan bende bunalimdayim diye sesimi cikarmadim. yemek saati geldi bende sofra kurmadim ......... yesin afedersiniz. bunalima girmemde bugun gece corek yapmistim dunden evde ekmeklerde birsuru var dundenyemeklerde var. ben nasil ederimde az yerim diye dusnurken birden aclik hisi geldi bana dedimki esime ben disari cikiyorum dediki ekmekde al okadar sidetle kizmisimki sizelere anlatam. ya ben ekmegi unutmak icin cikiyorum zaten disari neden ekmek al diyor bana ya ev zaten yiyecek dolu ya herseyi atsam ne var yok bu adamida atsam dirai ama olmazki yalniz kalacagim neyse iste durumlarim bunlar benim arkadaslar bana yardim edin neolur bilmiyorum nasil edersiniz ama birsekilde bir diyetemi girsemki giremiyorum denedim denedim birturlu giremiyorum en iyisi atyim kendimi bir yerden tamamen kurtulayim zira ben kilolu hic yasamadim yasamakda istemiyorum boyle yagli yagli heryerimden et fiskiriyor igrencim ya |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Canım benim, o tedaviler yapıyor ama böyle, bir de ille çocuk mu lazım yaaaa!Olmuyor ise olmuyor.Eşin bu konuda çok mu baskı yapıyor sana.Bu tedaviler çok zorluyor kadını bunu kankimden biliyorum.Psikoloji allak bullak oluyor.Bir de ne atmasıymış o! ark5 Aile demek çocuk demek değil ki, evlatlık da alabilirsiniz.Anne ve babaya ihtiyacı olan o kadar çok çocuk varki, kendini niye yıpratıyorsun ki bu kadar.Ve mutlaka bir psikolog ile görüş.Offf!Bu milletin erkeklerinin(ve tabii kadınlarının) kadına yaptığı eziyete bak!Kendi doğursun çocuğu!Ay, çok kızdım yaaaa! 2600 |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik yazını uzulerek okudum, bu kadar baskı altında nasıl hamıl kalabılırsınız kı ? bu durumlar psıkolojık durumlarda önemlı , bu ısler nasıp meselesı, belkı henuz zamanı gelmemıstır, stres nedenıyle benım cok arkadasım calıstıgım ıs ortamından dolayı hamıle kalamadı, ne zaman ısten ayrıldılar o zaman ısteklerıne kavustular, kılo ıcınde kendınızı uzmeyın, derdınız bu olsun, cıddı rahatsızlık olmadıgı surece kılo verırsınız, kendınızı oyalayacak bır aktıvıte edının derım ben, bır de ınsan gurbette psıkolojısı de degısık oluyor, dua edın, zamanı gelınce hersey olur, cocugun olmaz denen, bu tedavıyi cok uygulanan bır akrabam ansızın hamıle kaldı, allahın mucızesı, sabrı elden bırakmamak lazım, önce kendı psıkolojınızı degıstırmekle baslayın, zamanı gelınce nasıpse cocukta gelır , sevgıler selamlar tresor |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik ben gurbet degimiz yerde 19yildir yasiyorum, esimide internet ortaminda tanidim hic evlenmeyi dusunmezken evlenmek cok istedi benimle o istanbulda yasiyordu. ben evlenirken dedimki ben cocuk istemiyorum oda dediki sen bilirsin, kendileri karadenizli..biz evlendik ve ben onu cok kolay vede cabuk getirdim yanima belki inamiycaksiniz ama gelir gelmez cocgumuz olsun diye tuturdu, sonrada cidi cidi istedi isi yok gucu yok burda dil ogrenmedi daha dogru duzgun...simdi burda tupbebek yapacagiz benim hastaneye gitmem gelmem lazim 2 kezde baskasi beni gorturmesi lazim ama kendisin ehliyeti bile yok kayip ediyor surekli. benim arabami begenmiyor paramiz olunca guzleini alaim diyor onu begenmiyor bunu begenmiyor zaten bu sabah kalktim actim agimi yumdum gozmu...neler dedim neler terbiyesize bak ya yatigi yerden dizi bakmak kolay neten sarki indirmek dinlemek kolay ama calisp bir yerlere gelmek zor emege saygisizlik ediyor. daha ehliyet almasini beceremiyor kalkmis benim arabami begenmiyor ben o arabayi nehayellerle almistim..ben kendim tek basima calasirak aldim herseyimi calisin alsin deidm sabah zaten bunlari calis kazan al dedim. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Ben yokken bir çok üye katılmış. Ancak Sezen hn özellikle aktif katılımları ile sitemize renk katmış. Hoşgeldiniz sitemize katılımlarınızın devamini bekliyoruz 956k |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Merhaba Atakan bey hos geldiniz. evet ben siteye geldigim gunu siz gitiniz 44. bende evsahibi yokene misafirligimin doyasiya tatini cikartayim dedim. sizin sitenizide tesadufen buldum biliyorum hic birsey tesaduf degildir. sizin sitenizi cekim yasasifilimini araken tesadufen buldum. ama aradagim filimi hala bulamadim hhahah burda ogun bugundur kaldim benide cektiniz yani araniza. siz geldiniya artik size sorarim ben vallahi. ben kilo aldim tupbebek tedavisinden hormonlarim karisti birbirine yememi durduramiyorum. sigarayida biraktim. muzikleri dinliyorum ama neyi nasil dinleyecegimi bilmiyorum. ben depresyonluda birisiyim yada kendimi oyle oldgumu saniyorum. gecmisimi cok dusnuyorum bazende hersey bana fazla geliyor dinleyemiyorum yada birine birsey anlatirkene zorlaniyorum sanki ozurluyum. telkinlerinize inaniyorum gecengun aldim muzikleri oramana gitim ama orman zifiri karanlik gece saat 2 ben bir yurdum bir bagirdim yazik hayvanlar uyandi viyaklamaya basladilar korktular benden yani. ama yemem durmadi. ben karabasnlarla cok ugrastim, ruyalarla cok ugrastim, tarot fali cok baktim. bazen hislerim kuvetlidir dediklerim muhahak cikar. birde ozligim su dusuncemle karsimdakini istedgimi yaptirim yani surekli dusnce yolarim yanimda onu yapar bunu hep denedim hep oldu. vay be ben neymisim 98569 ama bu yazdiklarimin hepsi dogru. Atakan bey bana ne dinlemem gerektigini onerirsiniz valla ben sizi dinliycem cunki kendime hakim olamiyorum hakimiyetimi kaybettim anliyacagizniz yormunuzu bekliyorum yormuznuz benim icin degerli onereceginiz muzik benim ilacim. birde tupbebekte emberyo bana koyu;lurkene muzik secip dinlemem lazim beynimi sinirlerimi rahat birakmam icin ne muzgi dinleyim bana o konuda ne onerirsiniz.. ya istedimde istedim sizden neyse iyigeceler ben uyum yorumunuz 4gozle bekliyorum hismiley |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Özellikle suçluluk duyguları telkini metabolizmayi hizlandiriyor buda rahat kilo vermenizi sağlayabilir. Ancak yeme konusunda bazi insanlar suçluluk duydukları için yemezler dolayisi ile bu duygu azalinca yeme isteğiniz artabilir. Kilo verme güven telkini bu anlamda etkili bir telkindir.O telkinde mutlu ve iyi oldukça daha sağlikli beslenme telkin edilmektedir. Size onerim suçluluk ego,kilo verme güven ve kendine güven telkinleri olabilir.. İkinci haftada başkalarinin düşüncelerini önemsememe telkinini ekleyebilirsiniz. Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Tesekur edrim onereniz icin. aynen harfiyen uygulayacagim. ben simdi isten geldim yorgunum aslinda sormak istedgim birkac seyvardida. ama sunu sorup gideyim ben sizin sitenizin kinkini sigara.orga vermistim. bugun birisi diyorki telkin sitesindeki muzikleri indiremedim diyor bana yardimci olurmusnuz o muzikleri benim emalime yolayabilirmsiniz diyor. simdi emaille muzikleri yolayabilirmiyim ben o kisiye? ben yorum yazdim dedimki yarin sana yollarim ya yorgun oldgum icin kafam calisyor yada vardir birhalcaresi. iyi gecelr ben uyum cenem yine dustu. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Merhaba sevgili Sezen kilolarınla mücadele ederken halletmen gereken pek çok meselan daha var okuduğum kadarıyla aile içinde.... Öncelikle seni kutluyorum gelişime açık , yılmayan, savaşçı bir kız olduğun için... Biliyor musun günümüzde pek çok insan ailesinde, okuluna yada işinde mücadele etmekten kaçarak ya süregelen düzene ayak uyduruyor yada akılcı çözümler arayacağına kendini yiyip bitiriyor, kahrediyor sonunda ruhsal ve bedensel hasta oluyor. Yazdıklarına bakılırsa hayatının tamda şu evresinde çıkmazdasın, düğüm düğüm olmuş herşey... Bu sitede; kendini geliştirme ve çevresine faydalı olma yolundaki insanların bulunduğu bu ortamda senle birlikteyiz. Demek ki kendini ve çevreni değiştirmeye gücün ve çaban var. Ailenle , eşinle aranızda ki sorunlar pek çok evde zaman zaman yaşanabilen sorunlar aslında. Fikir ayrılıkları yaşanabilir fakat insanları birbirine bağlayan sevgi ise herşeyin üstesinden gelinir. Açık konuşmak gerekirse sen bir kadın olarak neden kocana kilo problemini dahi yansıtıyor ve ona muhtaçmışsın gibi davranıyorsun anlayabilmiş değilim. İnsanlar evli olabilirler ama her bireyin paylaştıkları yuva ortamında kendini ver edebilmesi, kendini mutlu ve iyi hissedebilmesi, kendine vakit ayırabilmesi gerekir. bence bundan böyle stres yapıp yemeğe saldırmamalısın. Bu bir kısır döngüdür. Yedikçe daha da kilo alacaksın ve ardından çok daha mutsuz hissedeceksin. Kocan zannetmeki elinden ekmeğini yada yediğin zararlı yiyecekleri alacak ve sana DUR diyecek. Bunu kendin yapmalısın. Öncelikle sen kendi kendine yardım etmeyi denemelisin. ve bence ruhsal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak bir aktivite, bir hobi edinmelisin....Bilgisayarda vaktinin çoğunu geçirmen seni oyalayabilir ama inan hayattan koparsın. bence yürüyüşler yap, spor yada kurslara git . Kendine yeni bir çevre edin ve yahut unuttuğun, çoktandır aramadığın arkadaşlarını, sevdiklerini ara , onlarla vakit geçir. Sana moralman destek olacak , yanlarında kendini iyi hissettiğin insanları ara. Lütfen aklına her estikçe buzdolabının kapağına yönelme, yöneliyorsan elin sağlıklı besinlere gitsin lahmacunlara, pasta böreklere değil. Kilo verme telkin mp3 leri bende çok işe yaradı. Fakat bir beslenme planın olmalı ki telkinlerden aldığın güçle kalori bombası yiyecekleri değilde sağlıklı ve güzelleştiren besinleri sofrana koyup onları tüketesin. Olumlu düşünce çok mühim elbette, pozitif düşünce ile birlikte duanın gücüde insana mükemmel rahatlama sağlıyor. Yaratıcıya sığınmak ve herşeyin gerçek sahibi , güzel Allah'tan dilemek.... Sevgiler... |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik BU MÜZİKLERİN KISA OLMASI NORMALMİ ACABA? KLASİK MÜZİK OLANI 1:19 DK BANA ÇOK AZ GELDİ DE |
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik tekrar deneyim teşekkür ederim |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba atakan bey, bende skiptleri dinleyeli 3.haftadayim once ego, kendine guven ve sucluluk ile basladim sonra listeye kilo vermeyi ekledim, sonra bask.gorus.onem.. sf ilk zamanlar istahim azalir gibi olduydu ama simdi sanki istahim arti, acaba bir sorun mu var bende?? ben asil su 4-5 kilomdan kurtulmak istiyorum ama kas yapayim derken goz cikarmayayim??? bana yardimci olursaniz cok sevinirim. size iyi gunler hoscakalin ulku dusun |
Ancak suçluluk duygusu aynı zamanda bazı kişiler için yemeyi azaltır.Suçluluk duyduğunuz için yemezsiniz.Suçluluk azalınca biraz daha fazla yiyebilirsiniz. Dilerseniz suçluluk telkinini listenizden çikartin bunun yerine kilo verme güveni ekleyin.Hatta bir kaç adet kilo verme güveni ard arda ekleyebilirsiniz. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba Atakan Bey, cok hizlisiniz dogrusu bu kadar cabuk cevap beklemiyordum!! tamam o zaman sucluluk skriptini listemdencikariyorum ve sadece kilo vermei dinlicem. size ozel bir soru olacak: acaba siz ne kadar surede verim alabilmistiniz?? gerci kisiden kisiye degisiyor am olsun bilmek istedim. tesekkur ederim iyi gunler |
Ben telkinlerden ilk 5 gün sonunda verim aldim.Ancak kilo konusuna çok fazla eğilmedğim için bu konuyu çok takip etmedim. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik yani hiç sonuç alamama ihtimalimiz var demek ki sad456 ben de sorumu sorayım hemen wave 5 gün sadece suçluluk ve ego güçlendiriciyi günde yaklaşık 15-20 saat dinledim. Yeterli midir? Kilo vermeyi ve kendine güveni ekliyim mi? dusun |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bence bi 3-4 gün daha böyle devam edin ondan sonra ekleyin... diğer mesajınızıda okudum anladığım kadarıyla içinizde bu sorunu çözmekle alakalı dev uyanmış durumda... thumbsanim onu biraz daha besleyip ondan sonra güçlü olarak yola devam edersiniz sevgiler... |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik MERHABA, merak ediyorum acaba bu skriptleri dinleyipte kilo veren varmi??? varsa benimle paylasabilir mi???ayrica Atakan Bey e de tesekkurler vedigi hizli cevapardan dolayi. kendisini kutluyorum. gurbetteki arkdasinizi yalniz birakmayin!!! herkese iyi gunler!! fransa da sevgiler!! blissy |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Olmaz olur mu...Kilo verende var sigara birakanda..Hatta biraz önce bir eski üyemiz ile konuştum kendisi telkinler sonrası 5 aydır sigara icmiyormus. Bir baska arkadasida ayni sekilde telkin sonrasi birakmis. Sessiz üyelerimiz biraz daha aktif olurlarsa bu tür sorulara gerek kalmayacak... şaşkın wave Alıntı:
|
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Herkese merhaba bende yeni üye oldum ve hemen kilo verme (güven)klasik müzik versiyonunu indirdim çok güzelmiş.Acaba bu telkinleri dinleyip kilo veren varmı? |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba duru79 actionsmile hoşgeldin... elbette var... öncelikle lütfen rehber bölümümüzü inceleyerek başlayın... telkinleri nasıl ve nekadar dinleyeceğiniz konusunda bol bilgi için... sonra rahat rahat forum sayfalarımızı dolaşın... pc05 üyelerimizin kendi yazdığı satırlardan olumlu gelişmeleri takip etmiş olursunuz... sizdende en kısa zamanda gelişmelerinizle ilgili bilgilerinizi bekliyoruz... sevgiler.. hismiley |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik [quote=**shamanic** ] [color=teal][i][b]merhaba duru79 actionsmile hoşgeldin... elbette var... öncelikle lütfen rehber bölümümüzü inceleyerek başlayın... telkinleri nasıl ve nekadar dinleyeceğiniz konusunda bol bilgi için... sonra rahat rahat forum sayfalarımızı dolaşın... pc05 üyelerimizin kendi yazdığı satırlardan olumlu gelişmeleri takip etmiş olursunuz... sizdende en kısa zamanda gelişmelerinizle ilgili bilgilerinizi bekliyoruz... sevgiler.. hismiley Hoşbulduk paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bende değişiklikleri bildirmek için sabırsızlanıyorum:) |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik tesekkürler |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik sonunda buldum galiba. heyecanlandım biran. umarım işe yarar. teşekkürlerimi önceden sunmak istedim. teşekkür ederim emeği geçen herkese. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |