![]() |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik teşekkürler ama dosyalar raidshare.de yerine rapidshare.com a yüklense çok daha mutlu olurum ama her şey için teşekkür ederim yinede |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik herkese selam Bende aranıza yeni katıldım, tamamen tesadüf şarkı ararken buraya ulastım. Kısmetliymişim diyorum ::) bjksmile |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhabalr ben bu kilo verme telkinlerini dinliyorum...ama sadece bu kilo verme telkinlerini dinlesem olurmu yani ego ve diğer telkini dinlemesem olurmu ne yapmam gerekiyo bisiklet bisiklet |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhabalar.. ego suçluk ve kendine güven ile başlamanızı öneriyoruz.. bu telkinler diğer telkinlerin daha sağlam zeminler üzerinde kalıcı olmasını sağlar.. rehber bölümümüzdeki önerilerimizi müsait olduğunuzda okuyabilirsiniz.. sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Selam arkadaşlar ego+ suçluluk+ topl. önünd.konuşma + sosyallik + kilo verme telkinleriinin hepsini birarada dinleyebilirmiyiz? |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhabalar nisan 3 haftayı geçti zanendersem sen telkinleri dinlemeye başlayalı dusun kendine güvenide ekleyerek dinlemeye davam edebilirsin .. sevgiler.. hismiley |
Herkese Merhaba,, yorumlari okudum da, genelde "sununla basla, bununla basla" vs. gibi seyler yaziyor.. Basla derken? Ne kadar süre dinlememiz gerekiyor bir telkini? Ve kac kere ? Yani $öyle, hepsini pes pese winamp'a atip dinlesem olmaz mi? Birde, ben genelde gece dinliyorum, dogal olarak uyuyorum dinlerken ;) Ve bitimde tekrarliyor sabaha kadar..Etkisi olur ama sanirim uyurken de? Cok dagittim, toparliyorum Hangi telkini kac kez ne kadar süre dinlemem gerek? Ayni zamanda sigarayi da birakmaliyim, saglik sorunlari nedeniyle..Denedim ama pek beceremdim, asiri derecede agresif oluyorum. Yasim 30 fakat 18 yildir kullaniyorum.. Kilo vermenin yanisira sigarayi birakma teklinini de dinlesem etkisizlik olur mu? Anlayan olduysa cevaplamasini rica ediyorum ;) Tesekkürler.. |
Alıntı:
"REHBER" Bölümü gözümden kacmis, gereksiz bir konu oldu..Bütün soralarima cevap buldum.. Verdigim rahatsizliktan dolayi özür dilerim (: |
selam atakan bey, ben burdan baslayim bir hafta beklemek zorundayimya:( neyse. ben simdi bu zayiflama telkinden baslayim dinlemeye ve yarinda diyete basliyorum. diyetimde iki elma gunluk 500gram sebze iki dilim ekmek ve 200gram yagsiz et. ve iki kasede corba. bu syadikalrimda yaklasik 600yuz calori. budefa kesinlikle kili vermek sitoryom. atakan bey ben surekli yer durumdayim ama surekli yiyorum. ne oldu bana yine bilmiyorum. bu bana olmustu ve gecen sende vermistim 25kilo ama simdi hepsini geri aldim. eski kiloma ciktim. yemem durmuyor. simdilik ben bu telin yaninda ne dinleyeyim. bana ne oneirsdiniz? |
merhabalar ben yeni üye oldum siteye müzikleri nerden indiriyoruz bana yardımcı olur musunuz |
merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.. Alıntı:
|
merhaba yaa aslında karşılaşmadığım için daha önce saçma bi teoriymiş gibi geliyor inşallah ben yanılıyorumdur şimdilik 2-3 mp3 ile başlıyorum klasik müziği sevdiğim içinde zayıflama konusunda şanslıyım bakalım ne olacakk |
bu arada unutmadan soyliyim dedim müzik mükemmelll süpper sabahtan akşama kadar bunu dinleyebilirim sıkılmadan peki bu ritmotrans ın yan etkisi varmı hani fala dozda ritmotrans vücuda zarar verirmi tamamen kaybolmayalım :)) |
Bende simdi indirdim hadi bakalım hayırlısı:) yalnız dinleyen arkadaslar yorum yazmamışlar mesaj tarihleri bayagı bir eski nerdse bu milllett?? huu:) |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Alıntı:
|
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik ben yeni katildim da simdi gercekten bu muzikleri dinleyerek zayiflayacak miyiz? Hadi bakalim |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bugün telkini 9.5 saat aralıksız olarak dinledim ama şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum artık yarın devam ederim |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik müzik bir harika :) ellerinize sağlık |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik YAAA ben anlamadım şimdi indirdiğim bu müziği dinleyerekmi kilo vericem yoksa dnlerken başka bişi yapılcakmı |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik kilo verme telkini nasıl kilo aldırıoki? .S |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba kılo verme telkınını dınlıyorum gece uyurken sabahlarıda ıste calısırken sucluluk duygusunu dınlıyorum yaklasık 5 gundur ama sabah kalktıgımda bas agrılarım oluyor ve 2 gundur kotu ruyalar goruyorum bu telkınlerle alakası varmı yoksa bunlar benım kuruntularımmı lutfen cevaplayın yoksa bırakcam dınlemeyı |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba aranıza yeni katıldım bende.bu dosyayı hangi programla açabilirim. |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bu telkin uyku bozukluğunada iyi geliyor diye duymuştum.doğru mu? |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik İyi akşamlar arkadaşlar bende yeniyim şu kilo verme telkinlerini nasıl indirebilirim biri bana yardım edebilir mi lütfeeeenn |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Sitemizde telkinler kısmında var, hoşgeldin... |
|
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik şu verdiğiniz adresten indireceğimiz telkinli müzikler ücretsiz mi acaba |
Sevgiler. |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik kaydedemiyorum hata veriyor sürekli :( |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba bu telkinlerde söz yok dimi sadece müzik..alttamı sözler var? |
|
|
https://yadi.sk/d/DjdGG59fWeNCJ burdan da indirebilirsin. |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba ben telkinlerin hiçbirini indiremedim.dosya kullanılamıyor diyor butun linklerde yardımcı olabilir misiniz. |
İndiremiyordum ama buradan indirebildim teşekkürler.Birde yukarıdaki yazılarda bir durum okudum telkinlerin baş ağrısı yapması işe yaradığını gösteriyor peki yan etkisi olduğuda söylenmiş,bu durumda yan etkisi baş ağrısıysa bunları dinlemelimiyim.Benim zaten hali hazırda gerilim baş ağrılarına sebep olan bir adet frontal kemik üstü tümörüm mevcut..Yıllardır baş ağrım yok.Kendimi iyi hissediyorum dinledikten sonra ağrıların dışında tümörü hareketlendirecek bir yan etkisi olur mu ? dusun2 https://yadi.sk/d/DjdGG59fWeNCJ |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik BU web sayfası kullanılamıyor diyor,bir türlü açılmıyor kilo verme telkini.yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Cagsen nickli arkadaş geceleri uyurken dinlediğini yazıyor,çok kısa 10 dak yanılmıyorsam nasıl yaptığını yazarsa çok sevinirim.teşekkürler. |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik telkini tekrar moduna alıp uyuyor ve o uyanana kadar telkin sürekli tekrar ediyor |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bu telkin yenilensin lütfen :D |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik buldum gerek kalmadı teşekkürler :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 AM. |