Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   kilo verme doğa sesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/1941-kilo-verme-doga-sesi.html)

sevgi66 19-08-2007 11:52 AM

kilo verme doğa sesi

kilo verme telkini kısa bir sürede çok işe yaradı ayrıca doğa seside beni çok rahatlatıyor size de tavsiye ederim 96
Link üzerine gelip maus ile sağa tiklayip farklı kaydet yapiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3

alternatif link..

RapidShare: Easy Filehosting

Web Hosting - Dedicated Server

anceline 29-09-2007 11:32 PM

Ynt: kilo verme doğa sesi

Evet bende de çok işe yaradı...doğa sesiyle mışıl mışıl uyuyorum, hiç rahatsız etmiyor aksine huzur veriyor...Telkinler müsbet olarak etkisini 2. günden itibaren göstermeye başladı . Hep sapğlıklı besinler yemek istiyorum. Telkinlerle birlikte bu hafta 5 gün iftar ziyafetlerine katıldım ...Bilinç altım işini o kadar iyi yapıyor ki oruç tutmama , bütün gün aç olmama rağmen, iftar sofrasında hep faydalı güzel yiyecekler aldım tabağıma, sağlıksız, boş kalori yüklenmedim...Bu şahane bişey ve bunu yaparken kendimle mücadele etmek zorunda kalmadım. Ne güzel bir his...Artık sofrada verdiğim savaş bitti, yaşasın özgülük!!
Çok teşekkürler...

Kahferengi 15-10-2007 09:56 PM

blook

ee doğa sesli versiyonu nerde acaba dostlar??

ahmelege 15-11-2007 02:22 PM

idea3 bende doğa sesini bulamadım dostlar.nerden indirdiniz.yardımcı olurmusunuz lütfen???
atakan nerdesinnnnnnnnnnnnnn?

( bu arda ben bişey sormak istiyorum.kilo verme de klasik,ney ve new age var.birde doğa var tabiki.hepsini dinlemek zorundamıyız? bir tanesini dinlesek etkisi azmı olur acaba?bilenlerrrrrrrrrr?????

hayatimdegisti 15-11-2007 02:33 PM

Alıntı:

ahmelege Nickli Üyeden Alıntı
idea3 bende doğa sesini bulamadım dostlar.nerden indirdiniz.yardımcı olurmusunuz lütfen???
atakan nerdesinnnnnnnnnnnnnn?

( bu arda ben bişey sormak istiyorum.kilo verme de klasik,ney ve new age var.birde doğa var tabiki.hepsini dinlemek zorundamıyız? bir tanesini dinlesek etkisi azmı olur acaba?bilenlerrrrrrrrrr?????

Dinlerken dilediğinizi dinleyebilirsiniz farketmez.
http://www.hayatimdegisti.net/kilo%20verme%20guven%202007%20doga%20hayatimdegist i.com(1).mp3

ahmelege 15-11-2007 08:03 PM

CEVAP İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ATAKAN... DOĞA SESİNEDE ULAŞTIM .GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
İYİKİ VARSIN... SEN SÜPER BİR İNSANSIN..KİMSE BU YAPTIKLARI YAPMAZDI KOLAY KOLAY....ROPÖRTAJINI OKUYARAK BİRAZ HAKKINDA DÜŞÜNCE EDİNEBİLDİM...EMİNİM MANEVİ HUZURUN HEPSİNE DEĞİYORDUR..
.

Kahferengi 19-11-2007 04:51 PM

idea3
arkadaşlar bu sesin doğa sesiyle yakından uzaktan alakası yok insanı anca sinir ediyorrr..
siz tavsiyem daha normal bir doğa sesi ayarlayın bunda sadece su sesi var vede çok can sıkıcı bir şekilde tonu!!

size önerebileceğim bir ses var ama subsionel değil içinizde yetkili olupta beni duyan varsa umarım bu sese göre ayarlayabilirler telkin olayını ben ne kadar dinlediysem fayda etmedi bu sesler umarım buna yüklenirde farkaderim farkı :S

shamanic 19-11-2007 05:42 PM

öncelikle hoş geldiniz kahferengi.. actionsmile
ben su seslerini çok sevdiğimden olsa gerek aylardır keyifle dinliyorum.. (su sesleride doğaya dahil girlhaha )
diğer versionlarımızı deneyin isterseniz eminim aralarında beğendikleriniz olacaktır.. thumbsanim

atakan bey elinden geldiğince herkesin dinleyebileceği farklı kategorilerde seslendirmeler yapmış sağolsun.. onayi
ama her işte olduğu gibi bu iştede telif hakkı v.b gibi kurallar var ve bunlar çerçevesinde çeşitlendirmeler yapılmakta... dusun
yoksa her birimiz neler neler istiyoruz ark5

yinede görüşünüz ilerleyen zamanlar için değerlendirilecektir..
kişiye özel yapılan telkinlerde bu durumun kuralları belki farklı işliyordur...
kendiniz için ilerleyen zamanlarada uygun olursa böyle bir çalışma yaptırırsınız belki ... siirokul

gelişmeelrinizi bizimle paylaşmaya devam ederseniz seviniriz... hismiley
iyi dinlemeler music45

hayalayaz 19-11-2007 07:13 PM

kahferengi hoşgeldin su sesinden hoşlanmıyorsan daha değişik bir versiyonu dinle gülüm..atakan mesajını mutlaka dikkate alacaktır..sen hele bi deyiver doğa sesi deyince sana neyi çağrıştırdığını.. kiss3

dilekcik 19-11-2007 10:53 PM

bir sürü versiyonunu yapmışlar dimi yaaaa :D

Kahferengi 20-11-2007 01:16 AM

Doğa sesi diyince aklıma ilk çağrışım yapan dosyayı bir üstteki mesajımda ekledim zaten
umarım ordan dinlersiniz..pek sahipli olduğunu sanmıyorum ama benzer sesler mevcut nettede zaten..
açıkca ben telkin olayına pek tatmin olmadım
ama bu kilo verme hususundakini ilgiyle dinleyebilecek kadar kilolarım var belkim işe yarar ttli3
diyerek ilgi gösteriyorum

doğa sesi kuşlar böcekler ağaç dallarının hışırtıları ve arka planlarındada ağır ve yoğun olmayan su sesi olarak daha iyi olur diye düşünüyorum yoksa adminimiz düşünmüş paylaşmış sağolsun..ama umarım başka seçeneklerde gelir merakla uzun zamandır takip ediyorum bu konuyuda su sesine tepkim ondanı :)

neyse umarım bu kadar hoş sohbet insanlar arasında doğa aşığı biri daha çıkarda yararlanırım şu sistemi bide ben denerim bu sayede :)

sdcrmn 20-11-2007 09:21 AM

Doğa sesinde ne olması gerektiği tartışılır... Şahsen ben kuş böcük sesi duymamayı tercih ederim b456 Su sesine bayılıyorum, belki de tekdüze olması dinlemeyi kolaylaştırıyor, dikkatini başka şeye verebiliyor insan. Su sesinden önce klasik versiyonları dinliyordum, delirmenin eşiğine gelmiştim dl67 Bir de normal müzikler inişli çıkışlı olduğu için dinlemesi daha zor, sesi kısık olunca inişler duyulmuyor, sesi açınca da yüksek yerler çok bağırıyor. Bide beynimde devamlı müzik dönüyordu, gece çok uyanıyordum, şimdi su sesiyle çok rahatım. Hiç rahatsızlık vermiyor. Belki de yengeç burcu olduğum içindir ttli3

hayatimdegisti 21-11-2007 02:14 AM

Alıntı:

Kahferengi Nickli Üyeden Alıntı
idea3
arkadaşlar bu sesin doğa sesiyle yakından uzaktan alakası yok insanı anca sinir ediyorrr..
siz tavsiyem daha normal bir doğa sesi ayarlayın bunda sadece su sesi var vede çok can sıkıcı bir şekilde tonu!!

size önerebileceğim bir ses var ama subsionel değil içinizde yetkili olupta beni duyan varsa umarım bu sese göre ayarlayabilirler telkin olayını ben ne kadar dinlediysem fayda etmedi bu sesler umarım buna yüklenirde farkaderim farkı :S

Doğa sesini yenilemeyi düşünüyordum zaten.Bununla ilgili elimde hep su hem kuş civiltilarinin olduğu bir ses var.
Sesler daha yumuşak ve rahatlatıcı...

duru79 21-11-2007 02:34 AM

bu telkinleri dinlerken olumlama da yapılabilir mi?

shamanic 21-11-2007 03:19 AM

evet yapabilirsin... onayi

telkinleri dinlerken günlük işlerimize devam edebiliriz.. en büyük rahatlığı bu noktada gizli zaten... super
olumlama meditasyon.. v.b. gibi yapacağımız diğer eylemler telkinlerin etkilerinin artmasına yardımcı olurlar... thumbsanim

sevgiler...
actionsmile

as1966 21-11-2007 03:28 PM

atakan bey merhaba,

yeni düzenlemeler için çok teşekkür ederim. doğa sesli versiyonu indirmeyi istedim ama link çalışmıyor, tekrar gönderme şansınız olur mu acaba ? şimdiden çok teşekkürler

hayatimdegisti 21-11-2007 03:35 PM

Alıntı:

as1966 Nickli Üyeden Alıntı
atakan bey merhaba,

yeni düzenlemeler için çok teşekkür ederim. doğa sesli versiyonu indirmeyi istedim ama link çalışmıyor, tekrar gönderme şansınız olur mu acaba ? şimdiden çok teşekkürler

Link üzerine gelip maus ile sağa tiklayip farklı kaydet yapiniz.

http://www.hayatimdegisti.net/kilo%20verme%20guven%202007%20doga%20hayatimdegist i.com(1).mp3

ahmelege 03-12-2007 10:36 AM

merhabalar....
Atakan bey,
ben 1 haftdır vakitsizlikten dolayı telkinleri gece dinliyorum.yani uyumadan önce başlıyorum. müzikle dalıyorum.acaba uykudada insan telkinleri alıyormu? bu çok önemli .yaptığım yanlış mı?yani sürekli öyle dinliyorum...
cevabınız için şimdiden teşekkürler...:)

shamanic 03-12-2007 10:53 AM

merhabalar... t678

atakan bey yoğun olabilir... ben cevaplandırayım şimdilik...

kesinlikle bir zararı olmadığı gibi... uykuda geçirdiğimiz süre bilinçaltına kayıt yapmak için oldukça elverişlidir...
telkinleri uykudayken de duyarsınız... super

bu vakitleri değerlendirdiğiniz için şanslısınız...

sevgiler... actionsmile

ahmelege 03-12-2007 11:04 AM

Ay çok sevindim. çok teşekkürler bu hızlı cevap için.şu an acayip mutlu oldum. aslında tahmin ediyordum ama:)))) yinede uzmanına sormalı:))çünkü gerçekten inadığım birşeyi vakitsizliktan yapamamak beni üzmüştü.
tekrar sağolun.

izmirli035 03-12-2007 12:12 PM

bende genelikle gece yatmadan once dinliyorum ama klasik muzik versiyonunu koyuyorum ve oyle guzel daliyorum ki!!! thumbsanim

ustelik bazen uyanir gibi oluyorum ve bir an muzigi bile duyamiyorum, acaba teybim mi bozuldu diye dusunurken kulaklarim anca algiliyo, yani yaklasik 1 aydir gece dinliyorum tabii ek olarak gunduz de dinliyorum(su sesi olarak gunduz) bakalim henuz baariz bir etki goremedim kilo konusunda!!

acaba bir yerde yanlis mi yapiyorum diye dusunmedim degil yani b456

iyi gunler

ulku cat3500

shamanic 03-12-2007 12:41 PM

kilo verme telkinlerinin içeriğini okuduğunuz zamanda fark edeceksiniz ki bunlar yeme konusunda düzgün alışkanlıklar edinerek sağlıklı beslenmemiz üzerine tasarlanmıştır...

bir çok kilo probleminin sebebi yanlış şekillerde ve gereksiz yere çok beslenmekten kaynaklanmakta...

bunun üstüne birde hareketsizlik eklenince ister istemez vücudumuz formunu koruyamamakta...

telkinlerin amacı doğruyu yapabilmemiz için bilinçaltımızda yeni kodların oluşturulmaını sağlar...

sizlerde yapacağınız eylemler ile bunu desteklemelisiniz..

örneğin sağlıklı bir diyet programına sadık kalamıyorsanız bunu telkinler eşliğinde yaptığınızda başarı oranınızın arttığını göreceksiniz...

kilo yapıcı sağlıksız yiyeceklere karşı iştah kaybı yaşadığınızı farkedeceksiniz...

bu ve benzeri konularla ilgili aşırı bir direnciniz yoksa eğer kısa sürede sağlıklı beslenme alışkanlık haline gelir
gerek fiziksel gerek meditasyon tarzı eylemler ve olumlamalarla bu süreç desteklendiğinde mutlu sona ulaşmak daha kolay olacaktır...

sadece kilo problemi olan insanların değil hepimizin günde en az yarım saat egzersiz yapmaya
ruhsal ve bedensel sağlığımızn korunması için ihtiyacımız vardır...

tüm bunlara rağmen kilo verilemiyorsa eger altında başka sebepler olabilir...
tiroidin az çalışması.. sindirim problemleri v.b
her konuda tamamen emin olduktan sonra adımlarımızı ona göre atmalıyız...

sevgiler...

ahmelege 03-12-2007 07:54 PM

izmirli,
shamanic'in açıklamlarına bende katılıyorum.sadece müzik dinleyerek zor bu iş. bende şurdatakıldım:Acaba suçluluk ve ego yu dinlemeden direkt kilo vermeyi dinlediğimiz için mi veremiyoruz diye......

ahmelege 04-12-2007 09:11 AM

ben birde ilk önceleri dinlediğim saatleri yazıyordum.acaba bu hafta ne kadar dinledim diye falan.. Arkadaş 1 aydır dinliyorum ama bişey olmadı diyor.bu enteresan.gerçi açıklaması yapılmış ama....çok üzerinde durmamalısın.Ama ilerledikçe öğreniyor insan.Artık gece gündüz mümkün olduğunca fazla dinlemeye çalışıyorum.yani hayatımın bir parçası haline getirdim müzikleri.sizde öyle yapın.
sanırım o zaman etkiler belirginleşecektir.çünkü biz millet olarak herşey hemen olsun istediğimiz için,aman dinleyim, etkisi olsun.buna kanalize oluyoruz.. bu kaygı negatif sonuçlar doğuruyor bence.herşeyi akışına bırakmalı...

umarım etkilerini görenlerde sık sık yazarlar bu durumdaki dostlar motive olur...herkese sevgiler... mlk34

çekirdekkk 20-12-2007 09:28 AM

ben dün gece başladım dinlemeye.cd ye kaydettim bilgisayardan yatmadan cd yi koyuyorum cdçalara uyuyorum sonra sabaha kadar çalıyor sürekli başa dönerek.
ilk başta yaklaşık 10 gün boyunca ego ve suçluluk telkinlerini dinledim yine geceleri şimdi de suçluluğu çıkartıp onun yerine kilo vermeyi ekledim ego ve kilo vermeyi dinlemeye başladım etkilerini görünce haberdar edicem merak etmeyin :)

üç_gömlek 20-12-2007 09:56 AM

Alıntı:

çekirdekkk Nickli Üyeden Alıntı
ben dün gece başladım dinlemeye.cd ye kaydettim bilgisayardan yatmadan cd yi koyuyorum cdçalara uyuyorum sonra sabaha kadar çalıyor sürekli başa dönerek.
ilk başta yaklaşık 10 gün boyunca ego ve suçluluk telkinlerini dinledim yine geceleri şimdi de suçluluğu çıkartıp onun yerine kilo vermeyi ekledim ego ve kilo vermeyi dinlemeye başladım etkilerini görünce haberdar edicem merak etmeyin :)

art56art56 bu bayramla birlikte etkisi iki katına çıksın inşallah. sevincli

çekirdekkk 21-12-2007 06:05 PM

teşekkür ederim çok güzel bir dilek oldu benim için :)

çekirdekk 23-12-2007 08:13 PM

19 aralıkta dinlemeye başlamıştım telkini bugün 5. gün oldu.şunu söylemeliyim ki telkinlerin etkisini hissedebiliyorum aslında buna hissetmek değil de daha önceki halimden farklılıklarımı görmek diyelim (:

öncelikle kesinlikle çok fazla su içiyorum ben asla bu kadar su içebileceğimi düşünemezdim başka herhangi bişey kullanmıyorum susamamı sağlayacak olan sadece bu telkinlerle 5 günde bile oldukça şaşırtıcı bu kadar su içme isteği(:

tam bir abur cubur delisiydim ben markete bir girer çikolata reyonuna gider sırayla en sevdiğim çikolatalardan almaya başlardım 15-20 çikolataya kadar aldığım olurdu kasiyerler evde parti war sanırım şeklinde gülerlerdi bende evet war derdim parti midemde olurdu o ayrı 956k ve tabi sonra o çikolatalar benden intikamlarını alırlardı çoğu geceler hazımsızlıkla uyurdum..şu anda hiçbir şekilde canım abur cubur istemiyor ayrıca karnımda eskisi gibi acıkmıyor sürekli daha dengeli ve düzenli yiyorum bu çok güzel bir duygu (:

60 kilo olarak başladım telkinleri dinlemeye.boyum 1.71. sık tartılmak istemediğim için biraz bekliyorum telkinleri dinlemeye dewam tabi.önümüzdeki cuma sabahı tartılıp ortalama 10 gün içindeki değişimi kilo bakımından söylerim size (:

ama şunu söyleyebilirimki kilo vermiş olmak yada olmamak önemli değil önemli olan şu anda ne kadar huzurlu olduğum ve abur cubur zamanlarımda vücuduma nasıl zarar verdiğimi farkına varmış olmamdır.kendime hakimim iradem var evet ve bunu sonuna kadar kullanıp karşınıza 52 kilo olarak çıkıcam arkadaşlar süresi önemli değil yavaş olsun kalıcı olsun (:

umarım biraz bilgi verebildim telkinin etkileri hakkında aralıklarla değişimleri yazmaaya çalışıcağım buraya sevgiler ttli3

izmirli035 25-12-2007 12:33 AM

umarim cok fazla zayiflamazsin, cunku sifir bedenler cirkin oluyo biliyorsun y789

umarim alinmadin ha

ha ha

ama senin kilo sorunun yok ki bence biraz abrtiyosun gibi geldi bana

hadi yine de iyi sanslar cat3500

furkan0691 11-01-2008 12:45 PM

Merhaba ,10 gün sonra tartılacağınızı söylemiştiniz .Sonucu yazın lütfen...

depression 29-03-2008 06:03 AM

selam arkadaslar ben yeniyim su anki izlenimlerimden bu sitenin ne kadar guzel ve etkili oldugunu anladim ama tam olarak ne yapmam gerektigini bilmiyorum dusunyani soyle, yatarken mp3 leri dinleyip ne kadar zayif oldugumu mu duslemem lazim ise yaramasi icin? script e de baktim zaten aslinda muzikle de cok hos bi dustu.. ttli3

shamanic 29-03-2008 11:28 AM

merhabalar depression (keşke kendin için daha neşeli bir nick tercih etsen ark5 ) hoşgeldin yanımıza... hismiley

önecelikle rehber bölümümümüzü iyice bir kurcalamanı tavsiye ederim..
çünkü aradığından daha çok bilgiye ulaşabileceksin.. super

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/

ilk olarak suçluluk ve ego ile başlamanı öneriyoruz.. 15 gün sonra kendine güveni ekleyerek devam edersin..
sonrasında ihtiyacın olduğunu düşündüğün diğer telkinlere sıra geliyor..

telkinleri sadece dinlemen yeterli..
bunları bilinçaltın duyarak yeni bir yapılanma içerisine giriyor..

imgeleme çalışmaları.. olumlamalar v.b konular ile kendimizi destekleyerek değişim sürecimizi hızlandırma çalışmaları yapabiliriz..

bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi içinde bilinçaltı ve meditasyon bölümlerimizi tavsiye ederim..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

sevgiler..

umutavci 05-04-2008 02:09 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Doğa sesini yenilemeyi düşünüyordum zaten.Bununla ilgili elimde hep su hem kuş civiltilarinin olduğu bir ses var.
Sesler daha yumuşak ve rahatlatıcı...

atakan bey merhabalar;
doğa sesi için okyanıs sesi tarzı bir ses kullanma luksunuz var mı?
yada atıyorum siz ses kayıtları yuklesenizde ses editlemeyi bilen arkadaslar farklı alternatif calissalar? ki ben calisabilirim ondan sordum:)

hayatimdegisti 05-04-2008 03:40 PM

Okyanus daha önce yapmıştık ancak biraz ürkütücü geldi bunun yerine daha yumuşak sesler üzerinde çalışıyorum... hismiley

bengu1 12-05-2008 05:15 PM

Merhaba Arkadaşlar,
Ben burada 3.haftamı geride bıraktım bu hafta benim 4. haftam.İlk iki haftamda suçluluk ve egoyu dinledim dalgalanmalarım oldu neredeyse vaz geçmeyi düşünecek kadar büyük endişeler yaşadım ama burasının büyüsü daha ağır bastı diyebilirim deyim yerindeyse.Bişeyleri fark etmek taşların yerinden oynaması insan tabiatında ki o büyük karmaşa derken ben işin baya bi bölümünü bu ilk iki haftada çözdüm diyebilirim.Ama gerçektende atakan bey ne demişse uyguladım yani bu kez inandım ve gerçektende burada kaldım.Daha öncede meditasyona falan merakım vardı ama kendi kendime pek çok şeyi başaramıyordum ve rahatlayamıyordum sorunlarımın derinine inemiyordum bu site gerçektende bir şeyleri çok iyi farketmemi sağladı öncelikle
Ve ben suçluluk ve egoyu dinlerken kiloda vermeye başladım sanki metabolizmam hızlanmıştı 30 lu yaşlarıma kadar pek kilom değişmezdi ondan sonra limitin üstüne çıktı ve bi daha indirememiştim tıpkı o zamanlardaki gibi hızlı şekilde kilo vermeye başladım ve etraftanda bunu bana herkes söylemeye başladı.Aslında kendimde çok rahatladım diyebilirim ben, bir sorunum var ve çözümü zamana kalmış bişey ben bunu kafamaöyle bi takmışımki tüm yolları kapatmışım ve çözüm olmadıkça ben olmayacak şeylere sinirlenmişim ondan bundan çıkartmak için kendimi harap etmişim konsantrasyonumu kaybetmişim herşeye sinir olmuşum hayatın tadı kaçmış.2. haftanın sonlarıydı birden bire bunu fark ettim içimde fark ettim ve hemen dedimki artık ben bu sorunumu kabullenmeliyim ve kendimi rahat bırakmalıyım.Dünya sanki birden daha yavaş dönmeye başladı herkesmi değişir herkes değişti sanki hayır ben değiştim aslında.İnanın böylesi çok daha rahat.Şimdi 3. haftada koruma kalkanı ve kendine güven var bu dördünü ayrıca gece dinliyorum son haftadada kilo vermeye başladım onuda gündüz dinliyorum.Herkese sevgiler umuyorum herkes için herşey iyi olsun...

AZARRATH 30-06-2008 08:02 PM

Benim için en uygunu ney ve new age olanları

Çünkü hem ney sesine hem de çok sesli/etnik tarzda olan müziklere bayılıyorum

Bu doğa sesli afedersin benim tuvaletimi getirdi utananadam

kaafinur 09-08-2008 11:28 AM

emeği geçen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar alk78

emelaky 12-10-2008 09:33 PM

SELAMLAR...sitenizin içeriği oldukça ilgimi çekti ...kilo verme telkinini dinlemeye başladım fakat henüz hamileyim ve doğumuma 4 hafta kaldı...bu telkinler henüz karnımdaki bebeğime zarar verir mi...cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

shamanic 30-10-2008 02:52 PM

merhabalar emelaky ..
sorunuzu soralı oldukça zaman geçmiş.. geç yanıtlandığı için özür dilerim..

dinleyip dinlemediğinizi bilemiyorum ama şu anda odak noktanızın en mükemmel haliyle hamileliğinizi tamamlayarak yavrunuzu kucağınıza almak olmalı..

kiloyu her zaman verebilirsiniz.. ancak hamileliğinizin bu günlerini tekrar yaşayamayacaksınız..

emzirme döneminiz rutine oturup bebeğinizle yaşamınıza uyum içerisinde devam etmeye başladıktan sonra telkinleri dinlemenizi öneririm..

ailenize katılan yavrunuz için sağlıklı mutlu ve başarılı bir ömür dilerim..

sevgiler..

cigdemmm77 01-12-2008 10:54 PM

selam,

kilo verme (ada) sus sesine ulaşamadım ben haladaha :(

teşekkürler....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM.