![]() |
denemeye degerr :) |
Alıntı:
merhabalar cigdem.. özelden de talep etmiştin geç yanıtladığım için kusura bakma lütfen.. utananadam malesef ada versionunun doga sesi yok.. arşivimizdede olmadığı için ekleyemedik.. şu an atakan bey forumun taşınmasından dolayı yoğun olduğu için kısa sürede bu versionu ekleyemeyiz ama ilerleyen haftalarda bu konuda yardımcı olmaya çalışırız.. güven versionun doğa sesini dinleyerek bu sürede güzel haberlerini almak dileklerimizle.. sevgiler.. kiss3 |
bu kadar yazıyı okuduktan sonra sanırım denemeye değer bir de başarabılecegıme inansam :) |
ada ile güvenin farkı nedir acaba? |
Cevap: kilo verme doğa sesi yaşıyomusunuz????? kaç ay olmuş başaran yok mu? varsa neden paylaşmıyor? |
Cevap: kilo verme doğa sesi merhabalar sonruya .. yanımıza hoşgeldin.. actionsmile yaşıyoruz çok şükür sevincli forumun bu bölümü girişte yer aldığı için yanımıza gelen dostlar genelde ilk olarak fikirlerini burada beyan ediyorlar.. günler ilerledikçe ise paylaşımlarını üyelerin değişim günlükleri bölümünde kendi isimlerine açtıkları başlıktan aktarıyorlar.. telkinlerden yarar sağlanmamış olsa ne o kadar günlüğümüz ne bu kadar mesajımız olur canım benim..ark5 en kısa sürede senin de hedeflerine ulaşman mutluluğunu bizlerle de paylaşman dileklerimle.. kiss3 sevgiler.. |
Cevap: kilo verme doğa sesi şöyle yapalım o zaman, "başaranlar, gelişme katedenler" diye bir forum sayfası açılsın gelişmeleri farklı bi yerden takip edelim ne dersin? sonraki girişimde kendi mesajımı bile zor buldum, o kadar çok forum sayfası varki ve herkes hepsini takip edemeyebilir. cevabın için tşkler |
Cevap: kilo verme doğa sesi canım benim sen de haklısın ark5 konumuz sadece kilo vermek olmadığı için bu durumda her konu için başaranlar diye yeni forum açmamız herekir.. böylece mesajları takip etmek daha da zorlaşabilir.. sevincli peki şöyle yapsak; sen de bir günlük açsan ve seni sevgiyle takip edecek olan bizler sayfandan sana ulaşsak.. sen de değişimlerini arzu ettiğin kadar bizlerle paylaşsan.. kiss3 referans olması açısından seninle benzer hedefte olan bir arkadaşımızın günlüğünün linkini ekliyorum.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...egisimler.html her yeni günün yaşamına güzellikleri sunması dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: kilo verme doğa sesi İşin aslı ilk dinlediğim sıralarda 1-2 kilo vermişdim ama son zamanlarda süratle kilo almaya başladım dinlemeye başlayalı 2-2,5 ay oldu kilo verme ada kısmına baktım bugun orda da yazılanlardan anladım ki kilo alanlar olmuş bunun sebebini bilip açıklamasını yapacak form yöneticisi arkadaşlarım var mı? |
Cevap: kilo verme doğa sesi herkese merhabalar, sanırım mesaj yazmadığım için bir uyarı aldım.ama sorunum vardı arkadaşlar ben ancak f klavya ile yazabiliyorum bilgisayarımda klavye ayarları yapana kadar yazamadım ayrıca herşeyi okuyup,kuralları öğrenip öyle yazmak istedim.aslında sizlerle çok şey paylaşmak istiyorum o kadar çok tecrübeler yaşadımki telkinleri dinlediğimden beri fakat hep vaktim sınırlı oluyor ancak okumaya zaman ayırabiliyorum.ama akşam rahatım ve sizinle yaşadıklarımı doyasıya paylaşacağım.bugün kilo verme doğa versiyonunu indirdim birazdan ütü yaparken dinlemeye başlayacağım bakalım neler olacak bir hafta deneyip sizlere sonucu bildireceğim.önceden bilgisayarı açınca belirli bir yerim yoktu şimdi bilgisayarı açmak için işimi bitirecem diye canımı dişime takıyorum.yıllardır aradığım şeyi burda buldum gerçekten çok mutluyum.site kurucularına özellikle atakan beye sonsuz teşekkürler ediyorum.saygı ve sevgilerimle. |
Cevap: kilo verme doğa sesi atakan bey merhabalar ben de kilo vermek için denemek istiyorum ama şu anda ego güçlendirici dinliyorum onu bıraktıktan sonra mı dinleyeyim şimdiden sağolun |
Cevap: kilo verme doğa sesi merhaba yağmurlu prensesi ilk 15 gün ego ve suçluluk telkinini dinlemeniz, sonrasında kilo telkinini eklemenizde fayda var. kilo almanın psikolojik bir çok sebebi olabileceği için, altyapıyı diğer telkinlerle hazırlarsanız, kilo telkini daha verimli olacaktır. keyifli dinlemeler actionsmile |
Cevap: kilo verme doğa sesi emeğiniz için çok teşekkürler umarım benim işimede yarar |
Cevap: kilo verme doğa sesi bende 3 aydır kardeşim esin sayesinde R.Şanal'ın kitaplarını okuyorum. 3ay önceki hayatımla şimdiki hayatıma dönüp baktığımda çok fazla değişiklikler görüyorum aynı zamanda arkadaşlarım ve çevremdeki insanlar da değiştiğimi söylüyorlar. daha önce ürtiker hastasıydım çabuk sinirleniyordum şimdi hastalığım geçti ve hiç sinirlenmiyorum =) R2 de aLdım =) .ok mutluyumm huzurluyum. rahatım.. ailemi kendimi ve dostlarımı çok seviyorum.. |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım kilo vermek için müzikleri indirmeye çalışıyorum ama olmuyo aynen dediğini yapıyorum mozilla firefox olarak yüklenio ve açılmıo ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen |
Cevap: kilo verme doğa sesi Alıntı:
|
Cevap: Ynt: kilo verme doğa sesi ıyıde arkadaslar bu doga sesınde su sesı var yahuu nasıl uyuyosunuz susesı varken :) sabah yatak hala kuru oluyormu ben gece daga sesını dınlemıyorum valla rezıl olmayalım bu yasta :) |
Cevap: kilo verme doğa sesi bunların etkisini görmek için ne kadar beklememiz lazım bide spor yapmadan sadece bunu dinlemekle zayıflanırmı merak etdim |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar merhaba, sırf bu doğa sesini mi dinyeceğiz bu kadar mı?? telkin cümlelerini mü okuyarak dinleyeceğiz bu doğa su sesini??? yoksa bu telkin cümleleri bu sesin içerisinde küçük frekanslar ile mi var?? |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar olumsuz bi etki gören var mı?güvenebilir miyiz yani.cewaplarsanız sewınıcem |
Cevap: kilo verme doğa sesi Meraba bişey sormak istiyorum. Bu mp3 ler sadece sesten mi ibaret .. Yani konuşan biri yok mu ? Bişeyler anlatan ? |
Cevap: kilo verme doğa sesi 2 haftadır dinliom bnde pek işe yaramadı acıktığımda canım çikolata çekiyor, tokken istemiyo tabii |
Cevap: kilo verme doğa sesi doğa sesi dışında diğer versiyonları açılmıyor... Ne yapabilirim ? Günde kaç saat, kaç gün dinlemeli uykuda dinlemenin faydası olurmu??? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Dostlar, ben kilo verme güven telkininin doğa versiyonunu indirdim, playerlar çalmıyor, hata veriyor. Ada versiyonunun da doğası yok elimde.. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır? |
Cevap: kilo verme doğa sesi hangi player'ı kullanıyorsun .. ayrıca çalışması gerekiyor .. ayrıca 15-20 tane player var .. başka player indirip denersen sorunun düzelebilir .. eğer herhangi bir şarkı dinleyebiliyorsan indirdiğin kilo verme mp3'ünde bir sorun vardır .. bir daha indir .. |
Cevap: kilo verme doğa sesi acaba telkin mp3lerini ne süreyle dinlememiz gerekiyor? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Alıntı:
Telkin mp3 lerinin genel bir dinleme suresi yok, sana kalmis ne kadar usre dinlemek istersen dinleyebilirsin, ben firsat buldukca her gun ayni saat oraninda olmasa bile yatarken dinlemeye gayret ediyorum, sabaha kadar caliyor... Her bir mp3 icin ise gunluk onerilen saat miktari 7-8 saattir. Saglicakla Kal:zpzp: |
Cevap: kilo verme doğa sesi dosya görülemedi yazıyor arkadaşlar |
Cevap: kilo verme doğa sesi Merhaba, linke tıkladım fakat dosya bulunamadı diyor. yardımcı olur musunuz? |
Cevap: kilo verme doğa sesi |
Cevap: kilo verme doğa sesi Linkler kırık yenilenme imkanı var mı? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Bende açamadım linkler sorunlu sanırım. |
Cevap: kilo verme doğa sesi Bende açamıyorum. Ne yapmamız lazım ? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Kilo verme telkinini bir türlü indiremedim verdiğiniz linkler kırık,lütfen linkleri yenilermisiniz ya da birisi upload edebilirmi rica etsem ? |
Cevap: kilo verme doğa sesi merhaba, kilo verse new age vega doğa sesi indirmek istiyorum ancak hata veriyor. yardımcı olur musunuz ? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Merhaba ben de indiremiyorum. Doğa sesini, yardımcı olabilirmisiniz? |
Cevap: kilo verme doğa sesi bu sitedeki linkler çalışmıyor. telkinler indirilemiyor. |
Cevap: kilo verme doğa sesi linkte sorun var sanırım :( |
Cevap: kilo verme doğa sesi atakan bey merhabalar bu telkin cd indirilmiyor yenı uye oldum ve site bıraz karısık geldi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM. |