![]() |
Cevap: kilo verme doğa sesi atakan bey merhabalar ben de kilo vermek için denemek istiyorum ama şu anda ego güçlendirici dinliyorum onu bıraktıktan sonra mı dinleyeyim şimdiden sağolun |
Cevap: kilo verme doğa sesi merhaba yağmurlu prensesi ilk 15 gün ego ve suçluluk telkinini dinlemeniz, sonrasında kilo telkinini eklemenizde fayda var. kilo almanın psikolojik bir çok sebebi olabileceği için, altyapıyı diğer telkinlerle hazırlarsanız, kilo telkini daha verimli olacaktır. keyifli dinlemeler actionsmile |
Cevap: kilo verme doğa sesi emeğiniz için çok teşekkürler umarım benim işimede yarar |
Cevap: kilo verme doğa sesi bende 3 aydır kardeşim esin sayesinde R.Şanal'ın kitaplarını okuyorum. 3ay önceki hayatımla şimdiki hayatıma dönüp baktığımda çok fazla değişiklikler görüyorum aynı zamanda arkadaşlarım ve çevremdeki insanlar da değiştiğimi söylüyorlar. daha önce ürtiker hastasıydım çabuk sinirleniyordum şimdi hastalığım geçti ve hiç sinirlenmiyorum =) R2 de aLdım =) .ok mutluyumm huzurluyum. rahatım.. ailemi kendimi ve dostlarımı çok seviyorum.. |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım kilo vermek için müzikleri indirmeye çalışıyorum ama olmuyo aynen dediğini yapıyorum mozilla firefox olarak yüklenio ve açılmıo ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen |
Cevap: kilo verme doğa sesi Alıntı:
|
Cevap: Ynt: kilo verme doğa sesi ıyıde arkadaslar bu doga sesınde su sesı var yahuu nasıl uyuyosunuz susesı varken :) sabah yatak hala kuru oluyormu ben gece daga sesını dınlemıyorum valla rezıl olmayalım bu yasta :) |
Cevap: kilo verme doğa sesi bunların etkisini görmek için ne kadar beklememiz lazım bide spor yapmadan sadece bunu dinlemekle zayıflanırmı merak etdim |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar merhaba, sırf bu doğa sesini mi dinyeceğiz bu kadar mı?? telkin cümlelerini mü okuyarak dinleyeceğiz bu doğa su sesini??? yoksa bu telkin cümleleri bu sesin içerisinde küçük frekanslar ile mi var?? |
Cevap: kilo verme doğa sesi arkadaşlar olumsuz bi etki gören var mı?güvenebilir miyiz yani.cewaplarsanız sewınıcem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 AM. |