Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   kilo verme doğa sesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/1941-kilo-verme-doga-sesi.html)

yağmurlu prensesi 20-05-2009 09:14 PM

Cevap: kilo verme doğa sesi

atakan bey merhabalar ben de kilo vermek için denemek istiyorum ama şu anda ego güçlendirici dinliyorum onu bıraktıktan sonra mı dinleyeyim şimdiden sağolun

sanemce 20-05-2009 11:22 PM

merhaba yağmurlu prensesi

ilk 15 gün ego ve suçluluk telkinini dinlemeniz, sonrasında kilo telkinini eklemenizde fayda var.

kilo almanın psikolojik bir çok sebebi olabileceği için, altyapıyı diğer telkinlerle hazırlarsanız, kilo telkini daha verimli olacaktır.

keyifli dinlemeler actionsmile

beyaz kebuter 27-05-2009 01:55 AM

emeğiniz için çok teşekkürler umarım benim işimede yarar

mutluyumm 06-09-2009 06:15 PM

bende 3 aydır kardeşim esin sayesinde R.Şanal'ın kitaplarını okuyorum. 3ay önceki hayatımla şimdiki hayatıma dönüp baktığımda çok fazla değişiklikler görüyorum aynı zamanda arkadaşlarım ve çevremdeki insanlar da değiştiğimi söylüyorlar. daha önce ürtiker hastasıydım çabuk sinirleniyordum şimdi hastalığım geçti ve hiç sinirlenmiyorum =) R2 de aLdım =) .ok mutluyumm huzurluyum. rahatım.. ailemi kendimi ve dostlarımı çok seviyorum..

zeynoşeyma 14-10-2009 12:09 AM

arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım kilo vermek için müzikleri indirmeye çalışıyorum ama olmuyo aynen dediğini yapıyorum mozilla firefox olarak yüklenio ve açılmıo ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

yeni bir hayat 14-10-2009 02:45 AM

Alıntı:

zeynoşeyma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528896)
arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım kilo vermek için müzikleri indirmeye çalışıyorum ama olmuyo aynen dediğini yapıyorum mozilla firefox olarak yüklenio ve açılmıo ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

Alternatif link olan Rapidden yükleyebilirsiniz sevgili zeynoşeyma..Bu konunun ilk mesajında yer alan Rapid linkinin üzerinde tıkladıktan sonra Free seçeneğini göreceksiniz.. geri sayım başlayacak..Downloada tıklamanız yeterli ..Ve şu anda da aktif...actionsmile

cagsen 12-02-2010 03:19 PM

Cevap: Ynt: kilo verme doğa sesi

ıyıde arkadaslar bu doga sesınde su sesı var yahuu nasıl uyuyosunuz susesı varken :) sabah yatak hala kuru oluyormu ben gece daga sesını dınlemıyorum valla rezıl olmayalım bu yasta :)

yüxel 08-04-2010 02:42 AM

bunların etkisini görmek için ne kadar beklememiz lazım bide spor yapmadan sadece bunu dinlemekle zayıflanırmı merak etdim

kevsere 30-04-2010 12:23 AM

arkadaşlar merhaba,

sırf bu doğa sesini mi dinyeceğiz bu kadar mı?? telkin cümlelerini mü okuyarak dinleyeceğiz bu doğa su sesini???
yoksa bu telkin cümleleri bu sesin içerisinde küçük frekanslar ile mi var??

zeynep957 25-05-2010 01:50 PM

arkadaşlar olumsuz bi etki gören var mı?güvenebilir miyiz yani.cewaplarsanız sewınıcem

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 AM.