![]() |
denemeye degerr :) |
Alıntı:
merhabalar cigdem.. özelden de talep etmiştin geç yanıtladığım için kusura bakma lütfen.. utananadam malesef ada versionunun doga sesi yok.. arşivimizdede olmadığı için ekleyemedik.. şu an atakan bey forumun taşınmasından dolayı yoğun olduğu için kısa sürede bu versionu ekleyemeyiz ama ilerleyen haftalarda bu konuda yardımcı olmaya çalışırız.. güven versionun doğa sesini dinleyerek bu sürede güzel haberlerini almak dileklerimizle.. sevgiler.. kiss3 |
bu kadar yazıyı okuduktan sonra sanırım denemeye değer bir de başarabılecegıme inansam :) |
ada ile güvenin farkı nedir acaba? |
Cevap: kilo verme doğa sesi yaşıyomusunuz????? kaç ay olmuş başaran yok mu? varsa neden paylaşmıyor? |
Cevap: kilo verme doğa sesi merhabalar sonruya .. yanımıza hoşgeldin.. actionsmile yaşıyoruz çok şükür sevincli forumun bu bölümü girişte yer aldığı için yanımıza gelen dostlar genelde ilk olarak fikirlerini burada beyan ediyorlar.. günler ilerledikçe ise paylaşımlarını üyelerin değişim günlükleri bölümünde kendi isimlerine açtıkları başlıktan aktarıyorlar.. telkinlerden yarar sağlanmamış olsa ne o kadar günlüğümüz ne bu kadar mesajımız olur canım benim..ark5 en kısa sürede senin de hedeflerine ulaşman mutluluğunu bizlerle de paylaşman dileklerimle.. kiss3 sevgiler.. |
Cevap: kilo verme doğa sesi şöyle yapalım o zaman, "başaranlar, gelişme katedenler" diye bir forum sayfası açılsın gelişmeleri farklı bi yerden takip edelim ne dersin? sonraki girişimde kendi mesajımı bile zor buldum, o kadar çok forum sayfası varki ve herkes hepsini takip edemeyebilir. cevabın için tşkler |
Cevap: kilo verme doğa sesi canım benim sen de haklısın ark5 konumuz sadece kilo vermek olmadığı için bu durumda her konu için başaranlar diye yeni forum açmamız herekir.. böylece mesajları takip etmek daha da zorlaşabilir.. sevincli peki şöyle yapsak; sen de bir günlük açsan ve seni sevgiyle takip edecek olan bizler sayfandan sana ulaşsak.. sen de değişimlerini arzu ettiğin kadar bizlerle paylaşsan.. kiss3 referans olması açısından seninle benzer hedefte olan bir arkadaşımızın günlüğünün linkini ekliyorum.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...egisimler.html her yeni günün yaşamına güzellikleri sunması dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: kilo verme doğa sesi İşin aslı ilk dinlediğim sıralarda 1-2 kilo vermişdim ama son zamanlarda süratle kilo almaya başladım dinlemeye başlayalı 2-2,5 ay oldu kilo verme ada kısmına baktım bugun orda da yazılanlardan anladım ki kilo alanlar olmuş bunun sebebini bilip açıklamasını yapacak form yöneticisi arkadaşlarım var mı? |
Cevap: kilo verme doğa sesi herkese merhabalar, sanırım mesaj yazmadığım için bir uyarı aldım.ama sorunum vardı arkadaşlar ben ancak f klavya ile yazabiliyorum bilgisayarımda klavye ayarları yapana kadar yazamadım ayrıca herşeyi okuyup,kuralları öğrenip öyle yazmak istedim.aslında sizlerle çok şey paylaşmak istiyorum o kadar çok tecrübeler yaşadımki telkinleri dinlediğimden beri fakat hep vaktim sınırlı oluyor ancak okumaya zaman ayırabiliyorum.ama akşam rahatım ve sizinle yaşadıklarımı doyasıya paylaşacağım.bugün kilo verme doğa versiyonunu indirdim birazdan ütü yaparken dinlemeye başlayacağım bakalım neler olacak bir hafta deneyip sizlere sonucu bildireceğim.önceden bilgisayarı açınca belirli bir yerim yoktu şimdi bilgisayarı açmak için işimi bitirecem diye canımı dişime takıyorum.yıllardır aradığım şeyi burda buldum gerçekten çok mutluyum.site kurucularına özellikle atakan beye sonsuz teşekkürler ediyorum.saygı ve sevgilerimle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM. |