Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Ada) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeada/)
-   -   Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeada/618427-telkinler-ise-yariyor-8-gunde-4-kilo.html)

cozys 22-03-2015 07:22 PM

Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo

Son durumu yazayım arkadaşlar, toplamda 24 kilo vermiş durumdayım :) telkinleri 20-25 gün kadar dinlemiştim. 6 ay sonunda etkisi zayıfladı açıkçası. ve yine yemeye başladım, kilo vermem de durdu, hatta sonra 5 kilo geri aldım.. Ama ağustos 2014 de yeniden başladım ve yine etkili oldu. ek olarak forumda daha önce paylaşılan şu başlığı okumanızı tavsiye ederim, bunu uygulamaya başladığımdan beri, bir daha istesemde kilo alamazmışım gibi hissediyorum:

Diyetsiz Kalıcı Zayıflama

thefake2 22-06-2015 02:33 PM

başka bir sitede bir üyenin biri akrabam 2 ayda 1 kilo bile veremedi,bende denedim etkisi olmadı demiş ne şanslısın ya da plasebo etkisi :)

hayatimdegisti 22-06-2015 02:59 PM

Plasebo etkisi ile ilgili sorular inanin forumda onlarca kez yanitlandi.Telkinlerin etkileri plasebo değildir.Ne kadar güçlü etkileri olduğunu anlamak için dinlemenizi öneriyorum...Kilo konusu kişiye göre değişen bir konudur.Bu nedenle farklı sonuçlar olabilir.

Elka 23-06-2015 01:05 PM

Alıntı:

cozys Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797017)
Arkadaşlar,
ilk olarak 17 nisan gecesi bir liste oluşturup telkinleri dinledim uyurken. Sabah kalktığımda değişime inanamadım. normalde bir paket bisküviyi 5 dakikada yok eden ben 3 gün bitiremedim 1 paketi. Sırf yanımdaki arkadaşım acıktı diye yemek aklıma gelir oldu. sırf yemek saati geldi yemem gerek düşüncesiyle buzdolabını açıp yiyeceklere anlamsız anlamsız bakıp kapatır oldum. yediğim zaman da, eskiden 3 tabak yiyebilen ben, şimdi iki lokmayla doyuyorum. öyle ki artık bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalır mıyım, bir vitamin takviyesi mi kullansam diye düşünmeye başladım. neyse son iki gündür biraz daha normal yiyorum, en azından acıkabiliyorum yani :)

bu süreç içinde kendime hiç diyet işkencesi çektirmedim. canım çektiği halde birşeyi yememezlik etmedim, doymadan sofradan kalkmadım ve sırf zayıflamak için spor yapmadım, herhangi bir zayıflama takviyesi kullanmadım.

zayıflama hızım öyle bir düzeyde ki resmen yağ hücrelerinin rını hissedebiliyorum ve hatta bu kadar hızlı olmasından canım bile yanıyor diyebilirim, 100 mekik çekmiş gibi. çok su içme ihtiyacı duyuyorum ayrıca.

dün tartıldım 4 kilo vermiş bulunuyorum. darısı başınıza :)

bu arada telkin listemdekiler şunlar: kilo verme(ada), kilo verme(güven), zinde uyanma, ertelememe, erken uyanma, verimli çalışma.

music45

SELAM,paylaşımın icin tesekkurler ama biraz açıklık rica edebilir miyim? Listende 10konudan telkin var mesela...bir konuyu kaç saat dinliyorsunki günde?
Ben 7saat bir konu dinlenmeli diye biliyorum..kiloyu 7saat uykuda,7saat de sucluluk dinleyebiliyor gunde..yardımcı olabilirsen sevinirim..dungece başladım bende klasik müzikle yarrali olur umarim..

firdevsi ala 02-08-2015 10:07 AM

7saat fazla degil mi
Ben az dinledim ozaman:)

Nehirim 14-10-2015 11:35 PM

Arkadaşlar bir türlü telkinleri açmayı basaramadim bana yardım edermisiniz.teşekkür ederim

delidervis 15-10-2015 06:29 PM

Alıntı:

Nehirim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856273)
Arkadaşlar bir türlü telkinleri açmayı basaramadim bana yardım edermisiniz.teşekkür ederim

İmzadaki linkten indirebilirsiniz. Oldukça basit.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM.