![]() |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo Son durumu yazayım arkadaşlar, toplamda 24 kilo vermiş durumdayım :) telkinleri 20-25 gün kadar dinlemiştim. 6 ay sonunda etkisi zayıfladı açıkçası. ve yine yemeye başladım, kilo vermem de durdu, hatta sonra 5 kilo geri aldım.. Ama ağustos 2014 de yeniden başladım ve yine etkili oldu. ek olarak forumda daha önce paylaşılan şu başlığı okumanızı tavsiye ederim, bunu uygulamaya başladığımdan beri, bir daha istesemde kilo alamazmışım gibi hissediyorum: Diyetsiz Kalıcı Zayıflama |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo başka bir sitede bir üyenin biri akrabam 2 ayda 1 kilo bile veremedi,bende denedim etkisi olmadı demiş ne şanslısın ya da plasebo etkisi :) |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo Plasebo etkisi ile ilgili sorular inanin forumda onlarca kez yanitlandi.Telkinlerin etkileri plasebo değildir.Ne kadar güçlü etkileri olduğunu anlamak için dinlemenizi öneriyorum...Kilo konusu kişiye göre değişen bir konudur.Bu nedenle farklı sonuçlar olabilir. |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo Alıntı:
SELAM,paylaşımın icin tesekkurler ama biraz açıklık rica edebilir miyim? Listende 10konudan telkin var mesela...bir konuyu kaç saat dinliyorsunki günde? Ben 7saat bir konu dinlenmeli diye biliyorum..kiloyu 7saat uykuda,7saat de sucluluk dinleyebiliyor gunde..yardımcı olabilirsen sevinirim..dungece başladım bende klasik müzikle yarrali olur umarim.. |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo 7saat fazla degil mi Ben az dinledim ozaman:) |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo Arkadaşlar bir türlü telkinleri açmayı basaramadim bana yardım edermisiniz.teşekkür ederim |
Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM. |