Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Ada) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeada/)
-   -   Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeada/618427-telkinler-ise-yariyor-8-gunde-4-kilo.html)

cozys 27-04-2011 09:20 AM

Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo

Arkadaşlar,
ilk olarak 17 nisan gecesi bir liste oluşturup telkinleri dinledim uyurken. Sabah kalktığımda değişime inanamadım. normalde bir paket bisküviyi 5 dakikada yok eden ben 3 gün bitiremedim 1 paketi. Sırf yanımdaki arkadaşım acıktı diye yemek aklıma gelir oldu. sırf yemek saati geldi yemem gerek düşüncesiyle buzdolabını açıp yiyeceklere anlamsız anlamsız bakıp kapatır oldum. yediğim zaman da, eskiden 3 tabak yiyebilen ben, şimdi iki lokmayla doyuyorum. öyle ki artık bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalır mıyım, bir vitamin takviyesi mi kullansam diye düşünmeye başladım. neyse son iki gündür biraz daha normal yiyorum, en azından acıkabiliyorum yani :)

bu süreç içinde kendime hiç diyet işkencesi çektirmedim. canım çektiği halde birşeyi yememezlik etmedim, doymadan sofradan kalkmadım ve sırf zayıflamak için spor yapmadım, herhangi bir zayıflama takviyesi kullanmadım.

zayıflama hızım öyle bir düzeyde ki resmen yağ hücrelerinin rını hissedebiliyorum ve hatta bu kadar hızlı olmasından canım bile yanıyor diyebilirim, 100 mekik çekmiş gibi. çok su içme ihtiyacı duyuyorum ayrıca.

dün tartıldım 4 kilo vermiş bulunuyorum. darısı başınıza :)

bu arada telkin listemdekiler şunlar: kilo verme(ada), kilo verme(güven), zinde uyanma, ertelememe, erken uyanma, verimli çalışma.

music45

ecot640 28-04-2011 10:20 PM

Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo

Ben de ego ve sucluluk telkinlerini dinledikten sonra kilo verme ( güven ) telkinini dinleyecegim. gelişmelerin epey mutlu etti beni . benim yapım zayıf fakat ben profesyonel sporcuydum. malum sınav - dersane yüzünden bırakınca fark etmeden kilo aldım. vermem gereken 15 kilom var şu an diyet yapıyorum ama telkinin de aşırı hızlandıracagını düşünüyorum bu süreci. gerçekten depresyona girdim dışarı cıkmak istemiyorum kendimi kötü mutsuz ve yorgun hissediyorum. sanki eski halime dönersem bütün sorunlarım bitecekmiş gibi. eminim bende de yarayacaktır . tekrar tesekkürler gelisimini paylastıgın icin

sweeet 28-04-2011 11:51 PM

İraden baya güçlüymüş cozys senin adına çok sevindim :)) ben de arada ada kilo verme telkinini dinliyorum

hayatimdegisti 29-04-2011 02:23 AM

Tebrikler telkinleri dinledikten sonra 15-20 kilo verenlerde oldu.Ancak bu konuda daha kişiye özel çalışmalar yapmayi düşünüyoruz.
Kilo almanın nedeni belirlenip buna göre çalışmalari yapilacak böylece bu konuda alınan sonuçlar aratackatir.
Paylaşımınız için teşekkürler.

SystemDown 13-05-2011 10:31 AM

ben şunu merak ediyorum mesela dinliyoruz bunları hergün ideal kilomuza ulaştık ondan sonra ne olacak kilo vermeye devammı edecegiz .?

cozys 15-05-2011 03:50 PM

Sanırım 1 ay oldu bu telkinlerle tanışalı. Gerçekten hayatım değişti :) ne farkettim biliyor musunuz? bu telkinler sayesinde yeme alışkanlıklarım değiştiğinden beri yediklerimin tadına daha çok varıyorum. eskiden tadsız bulduğum salata şimdi bana çok leziz geliyor. sadece bir tabak çorbadan, sanki kendime bir ziyefet çekmişim gibi keyif alabiliyorum.

Birde kendimi çok daha temiz ve huzurlu hissediyorum. Meğer ben dünyaları yiyerek kendime ne kadar kötülük ediyormuşum.

Orkinos 23-05-2011 05:37 PM

Merhaba. Kilo sorunu olan birisi daha geldi :) İşe yarayacağına inanıyorum. Ancak kilo verme güven mp3 lerinden hiçbirisini indiremiyorum. Linkler açılmıyor. K.V. ada nın yanında kendine güven mp3 ünü dinleyerek sonuç alabilir miyim? Ya da linkler ne zaman yenilenir?

cozys 25-05-2011 01:25 PM

işyerinden indirmeye çalıştıysanız proxy ye takılıyor olabilir. bende işyerinden indirememiştim evden denediğimde sorun yaşamadım.

bu arada kilo vermeye devam ediyorum, bi duraklama oldu iki hafta kadar, ama toplamda 7 kilo vermiş durumdayım. 5 haftada 7 kilo oldu yani.

bir de forumda diyetsiz zayıflama dkz diye bir yazı var arkadaşlar onu okumanızı tavsiye ederim. hatta atakan bey o içeriğe uygun bir telkin mp3 ü hazırlasa çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Orkinos 03-06-2011 09:33 AM

Alıntı:

cozys Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799357)
işyerinden indirmeye çalıştıysanız proxy ye takılıyor olabilir. bende işyerinden indirememiştim evden denediğimde sorun yaşamadım.

bu arada kilo vermeye devam ediyorum, bi duraklama oldu iki hafta kadar, ama toplamda 7 kilo vermiş durumdayım. 5 haftada 7 kilo oldu yani.

bir de forumda diyetsiz zayıflama dkz diye bir yazı var arkadaşlar onu okumanızı tavsiye ederim. hatta atakan bey o içeriğe uygun bir telkin mp3 ü hazırlasa çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Yanıt için teşekkür ederim. Ama hayır, evden indirmeye çalışıyorum. Ev hanımıyım çünkü :))

sweeet 03-06-2011 09:23 PM

5 haftada 7 kilo gayet iyi cozy harikasın :))

Sevgili Orkinos aşağıdaki linkten indirmeyi deneyebilirsin orada tüm telkinler bulunmakta;

http://www.telkinmp3.com/

nurak 04-06-2011 02:59 PM

ben acabalardan hayata olumsuz bakmaktan kurtulmak istiyorum....
kaybettiğim özgüvenimi geri istiyorum......
cesur olmak başım dik gezmek istiyorum.......
artık acı çekmek istcemiyorum........
hep başarılı olan insanlara gıpta ile bakmak istemiyorum...
biliyorum aslında onların benden hiç bir farkı yokkk.....
kendimi ezik hissediyorum.......
bana bu konuda yardımcı olursanız.......
size çok dua ederim....

sweeet 04-06-2011 03:17 PM

Merhaba sevgili nurak siteye hoşgeldin.

Doğru yerdesin. Burda işine yarayacak bir çok faydalı paylaşım bulacaksın. Sen hele bir okumaya başla sonra aklına takılan sorular için burda sana elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.

Ne isteyip ne istemediğini bilmen bile çok güzel bir adım. :))

İşe rehber kısmını okumakla başlayabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Umutlu kal
Sevgiler

pkı 13-06-2011 09:34 PM

bir de ben deneyeyim

blondish_ozlm 14-06-2011 11:36 PM

ben suan sucluluk ve ego guclendirici dinliyorum.3.5 kilo almisim.pantolonlarim dar kalmis. evde oturmaktan stresten yemeye verdim kendimi 56.5 53e dusmem icin dinlesem mi?

blondish_ozlm 14-06-2011 11:37 PM

bu aralar da istahim cok 60a dogru gidiyorum.

Jdarc 01-08-2011 04:30 PM

Ben de indirdim şimdi mp3leri. Tatile 3 haftam falan kadar kaldı, acilen zayıflamalıyım. Açıkçası diyeti ve sporu kendim gayet yapabiliyorum, fakat zayıflama hızım çok yavaş. :(
İnşallah bu mp3ler bir şekilde beyne komut vererek hızı arttırır.

kurbaga 01-08-2011 05:58 PM

Direk kilo mp3 leri dinlemek yerine, bu kilolara sebeb olan duygu ve inancın ne olduğunu bulmak daha yararlı olacak sanırım.sabote inanç tespiti yapan başarılı hocalar var. kişi kendi bulamayabilir kendini sabote eden yanlış inançları.

bariz 11-09-2012 09:58 PM

Alıntı:

cozys Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797017)
Arkadaşlar,
ilk olarak 17 nisan gecesi bir liste oluşturup telkinleri dinledim uyurken. Sabah kalktığımda değişime inanamadım. normalde bir paket bisküviyi 5 dakikada yok eden ben 3 gün bitiremedim 1 paketi. Sırf yanımdaki arkadaşım acıktı diye yemek aklıma gelir oldu. sırf yemek saati geldi yemem gerek düşüncesiyle buzdolabını açıp yiyeceklere anlamsız anlamsız bakıp kapatır oldum. yediğim zaman da, eskiden 3 tabak yiyebilen ben, şimdi iki lokmayla doyuyorum. öyle ki artık bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalır mıyım, bir vitamin takviyesi mi kullansam diye düşünmeye başladım. neyse son iki gündür biraz daha normal yiyorum, en azından acıkabiliyorum yani :)

bu süreç içinde kendime hiç diyet işkencesi çektirmedim. canım çektiği halde birşeyi yememezlik etmedim, doymadan sofradan kalkmadım ve sırf zayıflamak için spor yapmadım, herhangi bir zayıflama takviyesi kullanmadım.

zayıflama hızım öyle bir düzeyde ki resmen yağ hücrelerinin rını hissedebiliyorum ve hatta bu kadar hızlı olmasından canım bile yanıyor diyebilirim, 100 mekik çekmiş gibi. çok su içme ihtiyacı duyuyorum ayrıca.

bu arada telkin listemdekiler şunlar: kilo verme(ada), kilo verme(güven), zinde uyanma, ertelememe, erken uyanma, verimli çalışma.

music45

harika bişey yaa..Hz. Muhammed S.A.V. çok yemek bütün hastalıkların başıdır buyurmuş.gerçektende fazla yemek insanı yoruyor resmen.. bide cozsy verimli çalışma yı aradım bulamadım.gerçekten çok ihtiyaç duydugum bişey link falan vereblrmisin ya yada bilen başka arkadaslar varsa acaba ?

Senemmms 11-09-2012 11:16 PM

Alıntı:

Arkadaşlar,

music45

ağlicam şimdi ya agl34
bi beendemi bişey olmuyo. Bende dinliyorm kilo vermeeyi ay deli olucam ya

acemisirine 12-09-2012 12:23 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829963)
ağlicam şimdi ya agl34
bi beendemi bişey olmuyo. Bende dinliyorm kilo vermeeyi ay deli olucam ya

kizma bana ama önce düsünceni degistirmelisin canim yu89

bi bendemi bisey olmuyor demek her seferinde olumsuz bir bakis acisi var icinde buda hic iyi birsey degilbad45

anlastik mi, sonrasi zaten gelecektir..

Janer 12-09-2012 12:26 AM

8 günde 4 kilo çok saglıksız bir şey .. zayıflamak kolay önemli olan bunu sağlıklı bir şekilde yapmak .. 1 ayda 5-6 kilo bence ideal ..

Senemmms 12-09-2012 01:19 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829966)
kizma bana ama önce düsünceni degistirmelisin canim yu89

bi bendemi bisey olmuyor demek her seferinde olumsuz bir bakis acisi var icinde buda hic iyi birsey degilbad45

anlastik mi, sonrasi zaten gelecektir..

Butun hayatımı değiştirdim herşeyde ama. Şu kilo konusunda hiç başka şekilde düşünemiyorum. yok canım ne kızması farkındayım bunun ama bazen böyle gına geliyo artık 4897

Janer 12-09-2012 01:36 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829972)
Butun hayatımı değiştirdim herşeyde ama. Şu kilo konusunda hiç başka şekilde düşünemiyorum. yok canım ne kızması farkındayım bunun ama bazen böyle gına geliyo artık 4897

benim düşünceme göre bu gibi telkinler sadece yardım eder .. bir doktora gitmeni ve düzenli bir diyet'in yanında dinlemeni öneririm ..

bir hedef için tek yola bağlı kalma derim ..

Senemmms 12-09-2012 01:43 AM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829975)
benim düşünceme göre bu gibi telkinler sadece yardım eder .. bir doktora gitmeni ve düzenli bir diyet'in yanında dinlemeni öneririm ..

bir hedef için tek yola bağlı kalma derim ..

Evet biliyorumda işte..
Neyse sağoolun iyi geceler actionsmile

mislimya 08-12-2012 11:24 PM

şu an şoktayımmm

mislimya 17-01-2013 10:54 AM

dinlediğiniz telkinleri not aldım.paylaşımınız için teşekkürler

Işıklı yol 17-01-2013 11:40 AM

Ben sanırım on gündür falan dinliyorum. Sadece suçluluk ve ego güçlendirici bu zaman zarfında öncelikle başımda ağırlık bazen ağrı, sanki midem de bir taş varmış hissi yaşadım. Ve sürekli su ihtiyacı öyle ki şişeler dolusu su içiyorum yine de susuzum bu bana çok ilginç geliyor. Şimdiler de susuzluğum nispeten hafifledi. Bu arada çok uzun yıllardır gaz ve kabızlık sorunum vardı. acaba çok su içmenin etkisi mi bilmiyorum ama o sorunlarım neredeyse yok oldu. Buna paralel olarak da kilo veriyorum. Ne kadar olduğunu bilmiyorum, tartılmadım. Kilo vermeye çalışan arkadaşlara tavsiyem şudur ki kiloya odaklanmayın arkadaşlar, önceliğiniz sağlıklı beslenme olsun. Bu sizin yeme konusunda daha az stres yaşamanıza sebep olur. Biliyorum çünkü ne zaman diyet yapmaya başlasam aklım sadece yemekte oluyor. Oysa ben o kadar da iştahlı biri değilimdir. Fakat bu arada kursuma yürüyerek gittiğimden bununda mutlaka faydasını görüyor olmalıyım.

wilma2011 17-01-2013 05:30 PM

arkadaşlar tellkinlerin hiçbiriniyükleyemiyorum error veriyor ya da dosya bulunamadı diyor napmalıyım

sweeet 17-01-2013 05:58 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html

buradakileri deneyin.

wilma2011 17-01-2013 11:40 PM

yolladığınız adresten de denedim fakat orda da yükleme mevcut değil diyor.

cozys 22-03-2015 07:22 PM

Son durumu yazayım arkadaşlar, toplamda 24 kilo vermiş durumdayım :) telkinleri 20-25 gün kadar dinlemiştim. 6 ay sonunda etkisi zayıfladı açıkçası. ve yine yemeye başladım, kilo vermem de durdu, hatta sonra 5 kilo geri aldım.. Ama ağustos 2014 de yeniden başladım ve yine etkili oldu. ek olarak forumda daha önce paylaşılan şu başlığı okumanızı tavsiye ederim, bunu uygulamaya başladığımdan beri, bir daha istesemde kilo alamazmışım gibi hissediyorum:

Diyetsiz Kalıcı Zayıflama

thefake2 22-06-2015 02:33 PM

başka bir sitede bir üyenin biri akrabam 2 ayda 1 kilo bile veremedi,bende denedim etkisi olmadı demiş ne şanslısın ya da plasebo etkisi :)

hayatimdegisti 22-06-2015 02:59 PM

Plasebo etkisi ile ilgili sorular inanin forumda onlarca kez yanitlandi.Telkinlerin etkileri plasebo değildir.Ne kadar güçlü etkileri olduğunu anlamak için dinlemenizi öneriyorum...Kilo konusu kişiye göre değişen bir konudur.Bu nedenle farklı sonuçlar olabilir.

Elka 23-06-2015 01:05 PM

Alıntı:

Arkadaşlar,

music45

SELAM,paylaşımın icin tesekkurler ama biraz açıklık rica edebilir miyim? Listende 10konudan telkin var mesela...bir konuyu kaç saat dinliyorsunki günde?
Ben 7saat bir konu dinlenmeli diye biliyorum..kiloyu 7saat uykuda,7saat de sucluluk dinleyebiliyor gunde..yardımcı olabilirsen sevinirim..dungece başladım bende klasik müzikle yarrali olur umarim..

firdevsi ala 02-08-2015 10:07 AM

7saat fazla degil mi
Ben az dinledim ozaman:)

Nehirim 14-10-2015 11:35 PM

Arkadaşlar bir türlü telkinleri açmayı basaramadim bana yardım edermisiniz.teşekkür ederim

delidervis 15-10-2015 06:29 PM

Alıntı:

Nehirim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856273)
Arkadaşlar bir türlü telkinleri açmayı basaramadim bana yardım edermisiniz.teşekkür ederim

İmzadaki linkten indirebilirsiniz. Oldukça basit.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 PM.