![]() |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Alıntı:
|
Cevap: Düşünceyle zayıflama Tavsiyelerin için teşekkürler çok doğru söylüyorsun gerçekten nlg :) Bundan sonra bende sevgiyle ve zevkle yiyeceğim... :)) Teşekkürler.. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama merhaba telkinlerin reçetesini 1.2.3 diye sıralamışsınız hepsinimi yoksa içinden seçtiğimiz birinim söyliyeceğiz.lüfen tam olarak bütün davranışları açıklarmısınız yüksek seslemi ,içimizdenmi gözlEr açık vEya kapalı fark EdeRmi? çok teşekkür edeRim iyiki varsınız.. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama En Uzun Süre Aç Kalma Dünya Rekoru Çılgın Rus, en uzun süre aç kalma dünya rekorunu kırdı ! Diab, rekor denemesi sırasında kendini kapattığı odanın restoran karşında olmasına rağmen, Ortodoks orucunu hiçbir şey yemeden, konuşmadan ve yıkanmadan en zor şartlarda yerine getirdi. Diab'ın 48 gün boyunca sadece su içtiği ve bazen de beraberinde bulundurduğu sülükleri bedenine yapıştırarak kan aldırdığı bildirildi. Rekor denemesi öncesinde toplam ağırlığı 98.5 kilo olan Diab'ın, açlık süresi içinde 20 kilo vererek ağırlığını 75.5 kiloya düşürdüğü, tansiyonunun ise normal seyrettiği tespit edildi. Çok mutlu olduğunu belirten Diab, aç kalarak doğal yolla kilo vermenin faydalarına değinerek, 'Amacım rekor kırmak değildi. Sadece insanlara kötü alışkanlıklarından vazgeçmeleri için örnek olmak istedim. Aç kalmaktan korkmayınız. Aç kalmak büyük bir nimettir, bunu değerlendirmek lazım' dedi. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama harika bir paylaşım çok teşekkürler hemen deniycem ve inanıyorumki iyide sonuç alıcam.yanlız srmak istediğim bir şey var reçetede 3 ayrı telkin var bunlardan birinimi seçicez yoksa 3 çünüdemi uygulayacağız lütfen beni aydınlatırmısınız benim için çok önemli.çok teşekkürler. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama merhaba ben kendim de bir konu acmıstım ama burada da yazayım. inanmanın kilo vermede etkisi acayip büyük. ve kendinizi istediginiz vücutta imgeleyin cok ise yarıyor |
Cevap: Düşünceyle zayıflama happy6Hakankoc su telkinle yaziflama konusunu biraz daha acarmisin, telkinler hepsi bir defada mi soylenecek, sesli /sessizmi, vs. meraklan cevabini bekliyoruz |
Cevap: Düşünceyle zayıflama tebrik ediyorum .. yaratıcılığınızı. düşünce sistemimi değiştirsem yeter.. sporumu da yaparım ama bu düşünceler beni daha çok yorar.. paylaşımdan ziyade bi de düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkürler... |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Bende biraz göbek var. Evde spor yapmaya çalışıyorum. Düşünceyle zayıflama yöntemini de uygulayacağım. Küçük şekerlerden alacağım. Şeker sanki yağları yakıyormuş gibi düşeneceğim ve gece yatmadan önce yutacağım. Şekeri yutarken "bu şeker aslında yağları yakan bir hap, bu hap sayesinde hızla kilo veriyorum ve göbeğim eriyor" diye kendi kendime telkin vereceğim. Kendi kendime telkin verirken zayıflamış halimi hayal edeceğim. Beslenmeme de dikkat ediyorum tabi. Amacım ayda 2 kilo vermek. Aslında spor salonunda terlemek en garanti ve eğlenceli yöntem ama maddi olarak ona sıra gelmiyor. bisiklet |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 AM. |