![]() |
Cevap: Düşünceyle zayıflama ben gerçekten anlamadım.. birisi doğrularsa sevinirim... şimdi yukarıdaki cümleleri cidden o verilen sayı adedince okuyoruz başka bir şey yapmıyoruz öyle mi... |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Bence içlerinden birini seçiyorsunuz, ve o cümleleri söylüyorsunuz. Beyin cimnastiği bana göre. Ve olabilir gibi geliyor bana. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Alıntı:
|
Cevap: Düşünceyle zayıflama Alıntı:
Üşüdüm, üşüdüm dondum ama yine de mutluyum. Buzlarım çözülüyo ama sen aldırma ben yine de mutluyum:zpzp: :))) Şaka bir yana, kolay gelsin deneyen arkadaşlara. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Prof İbrahim Adnan Saracoglu Saba (14/19) Zayıflama kürü, lahana, büyü, nazar - YouTube Kilo vermek isteyenler |
Cevap: Düşünceyle zayıflama |
Cevap: Düşünceyle zayıflama Bunu basaramadim |
Cevap: Düşünceyle zayıflama ben kendimin istediğim kilodaki görüntüsünü canlandırarak 6 kilo verdim. |
Cevap: Düşünceyle zayıflama 6kiloyu bnde verdim Sorun 15 20 kilo vermek istemem 3 hafta olacak 6 kilo verdim 1saat yuruyorum Yemegi azalttim Yesil cay iciyorum Olmak istedigim beden olculerini resimledim Istedigim kiloyu yazdim Hergun yesil cayimi iciyorum. :( Su an tatli krizim var gecince normal kilomu bulacagimi biliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 AM. |