Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/)
-   -   DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/2706-dkz-diyetsiz-kalici-incelme.html)

Akulina 08-01-2008 12:19 PM

Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Alıntı:

tubikkos Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar arkadaslarım,

Dkzgrubum sitesindeki yazı hakkında yorum yapıldığını gördüm ve ben de yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak ve karışıklığı önlemek amacı ile bi iki şey söylemek istedim :) Yazıyı yazan arkadasımız dediğiniz gibi biraz yanlış ifade etmiş olabilir yani orda çukur tabaktan düz büyük tabağa geçmek durucumun dediği gibi çeşitliliği artırmak açısından gerekli olan bişey.Ekmekle pilav olayını da ikisi aynı anda yendiğinde şişirdiği için yazdı,kendisi mesai arkadasımdır ordan biliyorum smil56 bunun yanında spor asla ama asla zayıflamak için değil vücudumuzu sıkılaştırmak ve de zinde kalmak için yani bir yaşam tarzı olarak önerilebilir. ben kendi adıma 3 yıl öncesine kadar oldukça hareketli bir insanken iş hayatına girdiğimde hayatımdaki hareket nerdeyse sıfıra indi ve de dengem bozuldu,yani bence hareket sadece vücut kaslarımızın gerekli fonksiyonlarını yerine getirebilmeleri için geçerli,zayıflamak için olduğuna inanmıyorum ben de :)

Bunun yanında dkzgrubu içinde kilo alanlardan biri de benim ama dkz yi kavrama aşamasında ilk etapta kilo alınabildiğini doktor ozan bey zaten söyliyor kendisi de,ben yanlışlarımı biliyorum.Mesela bayramda Adana ya gittik eşimin memleketine ve ben tok olduğum halde habire bişeyler yedim.Biliyorum ki bayramdan önce vücudumda bir incelme vardı,tartılmamıştım ama göbeğimden ve pantolonlarımdan anlıyordum ve zaten en önemlisi beden boyutlarının değişimi blissy 1 ocak itibarı ile açlığı tokluğumu dinleyerek beslenmeyi tekrar öğreniyorum ve gözden kaçırdıklarımı bulabilmek için kitabı yeniden okumaya başladım,eğer sorunuz olursa ben de elimden gelidiğince yardımcı olmaya çalışırım kiss3 yrl78

teşekkürler açıklama için...benimde okuyunca kafam karıştığı için o eleştiriyi yapmıştım...çoğumuz daha yeni başladığımız için alışamadık,zamanla daha netleşeceğiz sanırım...

tubikkos 08-01-2008 02:49 PM

Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
evet sycorox cum kesinlikle haklısın zamanla bütün taşlar yerine oturuyor ve de kendinle barışmaya başlıyorsun ve bir müddet sonra kilon hakkında başkalarının da yorumları seni ilgilendirmiyor... ;Ben artık diyet kelimesini duymak bile istemiyorum mesela 789569 bu şekilde çok mutluyum ve aaa o çok kalorili deil mi niye yiyosun laflarını hiç dinlemiyorum,açşa karnım saat kaç olursa olsun bişeyler yiyorum çünkü vücuduma kıtlık dayatma hakkım asla yok :) cat3500 sung66 art56art56

dreamland 20-03-2008 01:27 PM

Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Ben bu yöntemle yaklaşık 9 kilo verdim. Başladığımda yani karar verdiğim anda 96 kilo idim. İşe yarıyor. Ama dikkat edin aman diyet yapmayın. Kendinizi aldatmayın. Sabırlı olun, bu 9 kilo yaklaşık 6 ayda verildi. İdeal kilom 76.5. Diyet yapmıyorum dengesiz beslendiğimin ve içsel hatalarımı yemeye ile telafi ettiğimin farkına vardım. Fizyolojik ihtiyaçlarımı biliyorum, bedenimi dinliyorum. Kafamı tartı ile bozmuyorum. Zeytin yağlı dolma ile de aram çok iyi. kahvesmiley

Siyahça 31-03-2009 08:32 PM

Cevap: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
bu gerçek mi?! diyet yapmadan zayıflamak, hem de kalıcı olarak!

genç kızken o kadar zayıftım ki, obez olan ablama imrenir; 'keşke ben de şişmanlasam da diyet yapsam' derdim..diyet bana ilgi çekici görünürdü o zaman..(ne sersemlik!)

şimdi de epeeeeyyy zamandır irademle savaş halinde yaşıyorum..şöyleki; yemeden duramam, zaten midem sarkık, sık sık ve az az yemeliymişim, ama ben bu az az yeme işini abartıyorum galiba..sonra sporla hiiiiççç alakam yok, hatta şöyle anlatayım; yatay pozisyonda olabileceğim ortamlarda asla dikey vaziyette kalmam! y789işten gelirim hoooppp 1-2 saat uyku..
tembelim, şişkoyum, iradesizim, depresifim, kompleksliyim.............
site sayesinde kendim hakkında ne çok şey öğrendim ohh!

ben zayıflayamam değil mi?ağla2

notcuk: çok da şişko sayılmam, boyuma göre 10 kilocuk fazlam var..k8908


yldzkz 14-01-2011 05:24 PM

Cevap: Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25193)
Sevgili zehirli_yosun diyeti bıraktığına çok sevindim uy897

Öğrendiğim şeyleri burdan sizlere yazıcam e-kitabı mutalaka oku ben faydasını görmüştüm.Diyetlerle kilo veriyoruz ama alıyoruz ben fazlasıla aldım.Ama dkz öyle değil mesela ramazandan önce 5 kilo vermiştim ramazanda yapamadım ve hiç kilo almamıştım.Doymayı zaten geç öğrenirsin.

Bir ipucu verim aç olup olmadığını anlamak için,mesela açmısın diye şüphedesin ozaman 1 bardak su iç ve yarım saat bekle eğer acıkmışsan yersin ama yarım saat bekldikten sonra midende bir kıpırdama yoksa anlaki aç değilsin.

Doymayı öğrenmek için de yavaş yiyin ozaman daha çabuk öğreniliyor ilk başlarda ben çok zorluk çekmiştim.

Birde dkz nin bir faydası da şu;hani deriz ya "yasak olan şeyler çekicidir"dkz de yasak olmadığı için pasta,börek,kebap gibi yiyecekler gözünün önünde uçuşmuyor ve devamlı o yiyeceklere yönelmiyorsun.Umarım anlatabilmişimdir eğer bir srunuz olursa cevaplarım elimden geldiği kadar ...




bir şey sormak istiyorum

5 kiloyu ne kadar zamanda vermiştiniz?

yldzkz 14-01-2011 05:26 PM

Cevap: Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
ben yeni katıldım buraya :)


bende incelmeyi çok istiyorum

dkz ile kilo verenler var mı? ve ne kadar zamanda kilo verdiler ?


yardımcı olursanız sevinirim. :)

actionsmileactionsmile

yldzkz 14-01-2011 06:47 PM

Cevap: Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 30221)
Rica ederim 10 kilo verdim.maaşallah diyorum kendime... utananadam

ne kdr zamanda 10 kilo verdiniz?

yldzkz 17-02-2011 08:30 PM

Cevap: Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25776)
PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA

Annem yıılar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok güzel"PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İŞin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileeci sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

Arkadaşlar ben Bu çok çiğnemeyi DKZ ile birleştirdim.Ama tartılmadım.Çünkü hepimiz 31 aralıkta tartılıcaz.Ben bu yöntemle doyduğumu daha kolay anlıyorum.Yazarın dediği gibi denememek için hiç bir neden yok.Ne kaybederiz ki?..

www.dkzgrubum.blogspot.com dan alıntıdır...




gerçekten 1 haftada 3 kilo veriliyor mu?sevincli

956k956k956k956k956k956k956k956k956k956k956k

yldzkz 17-02-2011 08:34 PM

Cevap: Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 30221)
Rica ederim 10 kilo verdim.maaşallah diyorum kendime... utananadam

10 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz?

otomatiklimon 01-03-2011 01:08 AM

Cevap: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME
 
arkadaşlar ozan tunçer ne doktoru? internetten aradım ama bulamadım.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.