![]() |
Cevap: Dişleri sıkmak normalde dişlerimi sıkarım ben ama bende bi kaç yıldır vardı sanki bu konuyu hiç düşünmemiştim sanırım dişlerimi sıkmam azalmış olabilir gibi düşündüm belki sıkmıyorumdur artık buna dikkat edicem :s kafam karıştı biraz :s |
Cevap: Dişleri sıkmak dikkat ettim 3 gün boyunca artık dişlerimi sıkmıyorum eskisi gibi |
Cevap: Dişleri sıkmak bende de telkinleri dinlerken diş sıkma problemi var önceden böyle bir problemim yoktu. özellikle gece dinlediğimde müthiş bir çene ağrısıyla uyanıyordum azaldı tabi zamanla sanırım ruhumuzun eksik kısmı kolay teslim olmak istemiyor |
Cevap: Dişleri sıkmak ben uyurken veya bişeyle meşgulken de oluyo diş sıkmadan öte dilimle ön dişlerimi ittiğimi farkettim tel etkisi yapıcak diye korkmuyo deilim dişlerim dışa doğru açılırmı acaba...bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.. |
Cevap: Dişleri sıkmak Arkadaşlar, ben telkini dinlemeye başladığımdan beri dişlerimi sıkarak uyuduğumu farkettim. kardeşim de kaşlarım çatık uyuduğumu söyledi. bende böyle etkiler yaptı nedenini de merak ediyorum. bir fikriniz var mı? ayrıca ben son zamanlarda uyurken elimi hep sımsıkı kapatıyordum ama farketmiyordum. telkinleri dinleme başladıktan sonra böyle uyuduğumu farkettim ve avuçlarım açık şekilde uyumaya çalıştım, beni rahatlattı niyeyse. hatta sizce niye :) |
Cevap: Dişleri sıkmak evet dişlerimi sıktığımın bende farkına vardım:)demekki etkisi görülüyo telkinlerin, |
Cevap: Dişleri sıkmak bu diş sıkma blinç altının direnişi olmasın sakın |
Cevap: Ynt: Dişleri sıkmak Alıntı:
aynı sekılde bende cok gergın ve sabahları uykusunda dıslerını sıkmaktan agrıyla uyanan bırıyken telkınler sonrası bunun buyuk oranda gectıgıne sahıt oldum Uykumdada dınlıyorum. |
Cevap: Dişleri sıkmak Telkinleri dinlerken dişlerimi sıktığımı farkettim bugün daha önce böyle bir sorun yoktu ama birkaç gündür öyle sıkıyorum ki diş etlerim acımaya başladı. |
Cevap: Dişleri sıkmak Hiçbir yanlışlığa düşmeyen kişi, yeni bir hiçbirşeyi denemeyendir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |