Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Herkes Beni Dövüyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/621060-herkes-beni-dovuyor.html)

sweeet 28-08-2012 09:39 PM

Cevap: Herkes Beni Dövüyor

Canım hukuk davası açsın demiyoruz ama gençlerin ya da insanların bu şekilde çatışmalarına her türlü karşıyım boyun eğmesin ama kimse de kimseye şiddet uygualamasın.

froyaa 28-08-2012 10:49 PM

baya zaman geçmiş arkadaşımızın yardım isteyişinin üzerinden, sorun hallolmuştur artık diye umuyorum.kimse birilerini dövmek zorunda kalmayacak yani 44a

ac_milan_ac 29-08-2012 08:06 PM

mesajlarınızı daha yeni okudum. o kadar ciddi bi durum değil öyle ya .D:D hani hayat bilgisinde süzme diye bi çocuk var ya onun gibiyim işte. Dövüyolar dediysemde öyle tekme tokat dalmıyolar suratımı falan dağıtmıyolar yani. kollarıma falan vuruyolar öyle abartılcak bişey değil.ayrıca benim eskiden yazdıgım yazılarıda okursaınz görürsünüz çok çekingen ve utangaç biriydim hiç konusmazdım 9.sınıfta ama 10.sınıfta bu insanlar benle böyle ugrasınca çok konusmaya basladım hocalar benden bıkmaya basladı hatta konusmamdan dolayı disipline gitcek kadar oldum :) yani demek istediğim öyle ağzımı burnumu dağıtmıyolar hatta ara sıra kendi aralarında öyle dövüşürler. ama bi çocuk vardı bizim sınıfta onunla ugrasırdık bende ugrasırdım bu arkadaşlarla beraber. ismini söylemek istemiyorum ahmet farz edelim :) Derste hoca buna söz verir 'bravo ahmet' falan diye bağırırdım sonunda.şimdi bu çocuk sınıf değiştirdi. bu arkadaşlarda ahmet gitti kimle ugrascaz yaaa neyse artık senle ugrasırız diye benı gösteriyorlar. nolursa olsun ben bu durumun üstesinden GELİCEM

ac_milan_ac 29-08-2012 08:08 PM

Bi girdim bu konuya noluyo dedim ya :) o kadar abartılcak bir şey yok :D:D

bumbada 30-08-2012 02:45 PM

harbi dayaklıksın ama ha .

sarışınım 30-08-2012 03:05 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829009)
harbi dayaklıksın ama ha .

hak veriyorum size..bir öyle diyor bir böyle

sweeet 30-08-2012 03:19 PM

Şşşşt, kavga etmeyin bakim uslu uslu durun. Yoksa dağılın burdan. :)

Özellikle yazdım ona yapılan her yorumu dikkatlice okuyor mu acaba diye. Çünkü şüpheliyim bu konuda. Sürekli benzer başlıklar açıyor ve ona verilen birbirinden harika tavisyelerin çoğu zaman çok az bir kısmını alıyor ya da almayı reddediyor o zaman aklıma şu soru geliyor madem tavsiyelere uymayacak neden tavsiye istiyor? Onunla ilgileniyoruz vakit ayırıp, detsek oluyoruz ama yine bildiğini okuyor. Bence biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Tavsiyeleri okuyup da ben bunları uygulayabilir miyim. Uygularsam ne olur diye düşünüp taşınıyor mu azıcık?

Ya da başka ihtimal başta yazarken büyük bir duygu yoğunluğuyla yazıp sonra da dertlerini ve bizim önerilerimizi önemsemiyor da olabilir.

Tabi bunların hepsi ihtimal çıkıp bize işin doğrusunu anlatırsa mükemmel olur. Neden böyle oluyor?

Eyleme geçmezsen, tam anlamıyla değişemezsin. Ayrıca başkaları değil sadece sen kendinin değişmesini sağlayabilirsin. Sen kendine izin verdiğin kadar değişebilirsin.

ac_milan_ac 30-08-2012 03:40 PM

ne bi öyle bi böylesi ben size derdimi anlatıyorum adamların beni maymuna çevirdikleri yok heralde sadece çok uğraşıyolar demek istiyorum.bende bu durum karşısında sessiz kalıyorum bu durumdanda sıkıldım diyorum. öyle polislik bi şey yok heralde ben fazla abartmışım heralde.

ac_milan_ac 30-08-2012 03:43 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829011)
Şşşşt, kavga etmeyin bakim uslu uslu durun. Yoksa dağılın burdan. :)

Özellikle yazdım ona yapılan her yorumu dikkatlice okuyor mu acaba diye. Çünkü şüpheliyim bu konuda. Sürekli benzer başlıklar açıyor ve ona verilen birbirinden harika tavisyelerin çoğu zaman çok az bir kısmını alıyor ya da almayı reddediyor o zaman aklıma şu soru geliyor madem tavsiyelere uymayacak neden tavsiye istiyor? Onunla ilgileniyoruz vakit ayırıp, detsek oluyoruz ama yine bildiğini okuyor. Bence biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Tavsiyeleri okuyup da ben bunları uygulayabilir miyim. Uygularsam ne olur diye düşünüp taşınıyor mu azıcık?

Ya da başka ihtimal başta yazarken büyük bir duygu yoğunluğuyla yazıp sonra da dertlerini ve bizim önerilerimizi önemsemiyor da olabilir.

Tabi bunların hepsi ihtimal çıkıp bize işin doğrusunu anlatırsa mükemmel olur. Neden böyle oluyor?

Eyleme geçmezsen, tam anlamıyla değişemezsin. Ayrıca başkaları değil sadece sen kendinin değişmesini sağlayabilirsin. Sen kendine izin verdiğin kadar değişebilirsin.

Derdim var devam ediyor ama ara sıra iyi vakit geçirdiğim için derdimi unutuveriyorum. Ama sonra gene karşıma bu durum çıkınca gene duygularım kabarıyo ve buraya geliyorum.Ama artık bu işi kökten halletmeliyim...

sarışınım 30-08-2012 04:56 PM

güzel kardeşim..açıık ve net ol..sen öyle yazınca herkes senin acını kendi acısı bilip yardıma koştu..onun için yazdıklarına dikkat et olur mu ve değişmek istiyorsan da tavsiyelere kulak kabart..sewgiler:))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM.