![]() |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor ilgilenecek biri yok mu ? |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor arkadaş okulda müdür falan yok mu .. git söyle ona .. olmadı okul değiştir .. gerçi okul bitene kadar değiştiremezsin .. |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor dediğim gibi yap... deli ayağına yat sana saldıranın boynuna vur.. hemen düşer... sonra bir diğerinin boynuna vur.... |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Alıntı:
Gerçekten onlardan uzak durmalı ve yok saymalısın. Yeni ve düzgün arkadaşlıklar edinmeye çalışmalısın. |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor ya bu nasıl iştir anlamadım..okul mu başka bir şeymi..hangi şehir hangi okul benim şehirse gelip gerekeni yaparım |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor ben o çocukları döverim kardeş nerde oturuyon sen aynı şehirdeysek cidden döverim yok kendim hallederim diyorsan korktuğnu belli etme o sana vururken senin ellerin armutmu topluyor o sana her vurduğunda sen iki katını vur bak bakalım bidaha yapabiliyormu |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor hocalara söylemem süt çocuğu diyecekler deyip gururlu olduğunu belirtmişsin fakat hergün dayak yeyip hergün gözlerinde dahada küçüldüğünün farkında değilsin sanırım. senin istediğin şey dayak yememekse müdüre hocalara falan söyle yada polis falan çağır rapor al okula ver ne bileyim.yok eğer gururumdan ödün vermem diyosan kendine güçlü kuvvetli arkadaşlar bul.spor salonuna falan takıl mesela orada vardır güçlü kuvvetli adamlar.topla onları çık karşılarına.hatta tek tek yakala.sürekli beraber geziyo değilller ya.meydan oku.ama bence akılcı yollardan çözmek en mantıklısı.hem veline neden anlatmıyosun onu anlamadım ben. |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor aynen istanbuldaysan gelelim . |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Arkadaşlar aklı selim olmakta fayda var ne demek gelelim diye. Biraz daha böyle mesajlar atarsanız hepsini silicem. Böyle destek mi olur? Olmaaaz. Siz yanlış yapanlara karşı bu arkadaşımızı da yanlışa itiyorsunuz. Froya'cım çok aklı selim öneriler vermişsin teşekkürler. Öyle de olmalı. Tamam sus pus kalma ama bunu yasal yollarla hallet. Mahalle kavgasına çevirmeyin durumu. Kimsenin canı yanmadan halledin. Bunu yapabilirsiniz. |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor yok öyle türkiyede adalet hak hukuk . bir kere gittin mi o çocukların üstüne bak bakayım nasıl kedi oluyorlar gayet mantıklı . Barış savaşla kazanılır . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM. |