Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Herkes Beni Dövüyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/621060-herkes-beni-dovuyor.html)

ac_milan_ac 17-05-2012 12:54 PM

Cevap: Herkes Beni Dövüyor

ilgilenecek biri yok mu ?

Janer 17-05-2012 05:48 PM

arkadaş okulda müdür falan yok mu .. git söyle ona ..

olmadı okul değiştir .. gerçi okul bitene kadar değiştiremezsin ..

kutayhun 17-05-2012 06:26 PM

dediğim gibi yap... deli ayağına yat sana saldıranın boynuna vur.. hemen düşer... sonra bir diğerinin boynuna vur....

sweeet 17-05-2012 11:46 PM

Alıntı:

ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823955)
çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle haklısınız. ama tek bir kişi değilki bu neredeyse 10-15 kişi. hepsisinin birden yaptıklarını nasıl önemsemezlikten geleyim

Evet sayıları çok olabilir ama sınıfın diğer kısmına odaklan. sınıfınız 16 kişi ve geri kalanın hepsi sana karşı mı? Sınıf değiştirmek de iyi bir alternatif. Korkularını hızla kendine çektiğini bilmelisin. İçinden geldiği gibi mi davranıyorsun? Bence davranmıyorsun. Sana burada şiddeti tavsiye etmem -hoş kimseye etmem- ama onlar sana bir zarar verirse normal şartlarda onların ceza alması gerekir bunu da unutma.

Gerçekten onlardan uzak durmalı ve yok saymalısın. Yeni ve düzgün arkadaşlıklar edinmeye çalışmalısın.

fmsfatih 24-05-2012 01:39 PM

ya bu nasıl iştir anlamadım..okul mu başka bir şeymi..hangi şehir hangi okul benim şehirse gelip gerekeni yaparım

faruk95 27-08-2012 08:49 PM

ben o çocukları döverim kardeş nerde oturuyon sen aynı şehirdeysek cidden döverim yok kendim hallederim diyorsan korktuğnu belli etme o sana vururken senin ellerin armutmu topluyor o sana her vurduğunda sen iki katını vur bak bakalım bidaha yapabiliyormu

froyaa 27-08-2012 09:38 PM

hocalara söylemem süt çocuğu diyecekler deyip gururlu olduğunu belirtmişsin fakat hergün dayak yeyip hergün gözlerinde dahada küçüldüğünün farkında değilsin sanırım. senin istediğin şey dayak yememekse müdüre hocalara falan söyle yada polis falan çağır rapor al okula ver ne bileyim.yok eğer gururumdan ödün vermem diyosan kendine güçlü kuvvetli arkadaşlar bul.spor salonuna falan takıl mesela orada vardır güçlü kuvvetli adamlar.topla onları çık karşılarına.hatta tek tek yakala.sürekli beraber geziyo değilller ya.meydan oku.ama bence akılcı yollardan çözmek en mantıklısı.hem veline neden anlatmıyosun onu anlamadım ben.

bumbada 28-08-2012 08:56 PM

aynen istanbuldaysan gelelim .

sweeet 28-08-2012 09:20 PM

Arkadaşlar aklı selim olmakta fayda var ne demek gelelim diye. Biraz daha böyle mesajlar atarsanız hepsini silicem. Böyle destek mi olur? Olmaaaz. Siz yanlış yapanlara karşı bu arkadaşımızı da yanlışa itiyorsunuz. Froya'cım çok aklı selim öneriler vermişsin teşekkürler. Öyle de olmalı. Tamam sus pus kalma ama bunu yasal yollarla hallet. Mahalle kavgasına çevirmeyin durumu. Kimsenin canı yanmadan halledin. Bunu yapabilirsiniz.

bumbada 28-08-2012 09:30 PM

yok öyle türkiyede adalet hak hukuk . bir kere gittin mi o çocukların üstüne bak bakayım nasıl kedi oluyorlar gayet mantıklı . Barış savaşla kazanılır .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM.