![]() |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Ooo meditasyona devam o zaman. :) |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Ya 1 haftadır bunlar benle dalga geçiyomuş ya.Bi çocuk var biz hep beraber koleje geçtik falan diyo kime sorsam geçtim ben evet diyolardı bende o koleje geçmeye sıcak bakıyodum.Ama sonra koleji aradım oraya kayıt yaptıranları ögrendm.Hiçbiri yok hepsi benle dalga geçmiş.Gelde moralini bozma şimdi. |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor anlıycağınız çok güzel keklendim. gene neşe kaynagı oldum. gene ezildim. gene benle alay ettiler. gene duygularımla oynadılar. offff offfff |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Alıntı:
|
sen bu koleji istiyormusun?? evetse digerleri olsun olmasin viz gelmesi gerek.. eger bu koleji istemiyorsan digerlerinin yine olup olmamasi viz gelmeli.. kendini sev.. kendini bil.. kendi isteklerini öne cikar.. ve kendine deger ver.. sen kendine deger ve önem gösterdikce kimse sana birsey yapamiyacaktir.. basarilar |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor tamamda böyle şeyler olunca ister istemez moralim bozuluyor hemen kendimi yerin dibine sokuyorum sen nasıl insansın diye |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor kendine yardım etmek istiyor musun ? kendini iyi , güçlü , mutlu hissetmek istiyor musun ? bunun için ne kırmızı hap , ne kitap herhangi bir materyale gerek yok . Sen kendini fark etmelisin . Sensin başka değil . Tüm dünya bir yana sen bir yana , çünkü sen olmasaydın bu evrenin hiçbir anlamı olmazdı . Bu yüzden kendini , sev , güven ya da dayaklara alış ..... |
ben sana sorayim ozaman sen nasil bir insansin sevgili ac_milan_ac??? morelini ufak tefek seylerde hemen bozmaya yeltenme.. bu hayat senin daha önünde kocaman bir ömür var.. simdiden tüketirsen bosyere enerjini ilerde ne yapacaksin ´??? |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor kimse beni arkadas olarak gormuyor hepsi beni alay kaynagı olarak görüyor diye düşünmeye ve buna inanmaya basladım artık nerdeyse |
Cevap: Herkes Beni Dövüyor Sevgili arkadaşım, sen yaşadığın sorunları burada anlatıyor olmakla bir miktar rahatlamış olmalısın. Ancak kesin bir çözüme ya da parlak bir fikre ihtiyacın var sadece. Konuyu açalı 4 ayı geçmiş. Bu zaman içinde konuyla ilgili bir gelişme yaşadın mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 PM. |