Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kendine Güven

Uyarılar

Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız giriş faslını geçiyorum arkadaşlar.ben varya kalıbının adamı değilim benden 2 kapı 1 pencere çıkar.beni sokakda görenler yolunu değiştitrir o derece.ama takiii benimle konuşmaya başlancıya kadar.eşşek gibi sırıtyorum.gülmekde değil. kendime güvenim hiç yok. mesela ben evde bile şunu derken bile kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi

Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-01-2012, 05:01 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

giriş faslını geçiyorum arkadaşlar.ben varya kalıbının adamı değilim
benden 2 kapı 1 pencere çıkar.beni sokakda görenler yolunu değiştitrir o derece.ama takiii benimle konuşmaya başlancıya kadar.eşşek gibi sırıtyorum.gülmekde değil.
kendime güvenim hiç yok.
mesela ben evde bile şunu derken bile kendime güvenipde ciddi olamaıyorum
"neden üniversite bitirtim ki sanki şu an 650 lira maaşla ilkokul mezunun yanında çalışıyorum.ilkokul mezunu 1,500 maaş alıyor ..neden bir kere olsun söyle neden!" bu tartışmada bile ortada sırıtacak bişe yok.ağlanacak bişe var.
ama yinede mal gibi sırıtmaya devam ediyorum.

yorumlarınızı merak ettim.biliyorum ilk önce suçluluk ve ego ondan sonra kendine güveni ekle vesaire...
düzelir mi bu olay ? yani kendimin farkında değilim....
[music]

arkadaşlarım bana "kalıbının adamı değilsin diyor...korkağın tekiyim ben......

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2012, 05:19 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 214
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

bence kendine güvendiğin için sırıtıyorsun .

hem her şeye ağlamaktansa her şeye gülmek iyidir sadece kontrollü olsan yeter .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2012, 05:34 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Gulme iyidir tabiki ama herseye olunca sorun yaraim zannimca:))

Tavsiyem ``Sucluluk + ego + Koruma Kalkani`` telkinlerini 10 gun boyunca dinlemen...

Basarilar....
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2012, 05:44 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

"Sırıtmak" ben bu kelimeden hoşlanmadım. Güler yüzlü biri olduğunu düşünüyorum. Belki biraz fazla güleryüzlüsündür. Herşeyin fazlası zarar. Gülümsemek güler yüzlü olmak çoğu zaman avantajlıdır. Ama duruma göre ben kendi adıma gösterilecek diş miktarını ayarlarım. :)) Genelde ben de güleryüzlü biriyim. İnsanlar bana öyle olduğumu söylüyor. Kaldı ki güleryüzlü olmayı ben tercih ediyorum. Ben kendimi öyle görüyorum insanlar da beni öyle görüyor. Güler yüzlü olmak ciddiyete engel değildir ki. İnsan yerine göre gayet ciddi olabilir. Espri yapmak bile ciddiyete engel değildir. Belki gülümseyişine ölçü koymayı öğrenmelisin. Aşağıda aklıma takılanları sordum ve madde madde yorumlar yazdım:

1. Bir insan diğer bir insanı yolda görünce neden yolunu değiştirir? Kendi halinde yürüyen biri için. Bunu pek anlayamadım. Sana göre korkutucu bir görünüşün mü var?

2.Kendine güven için bir sürü öneri tavsiye var burada. Telkinler, farklı çalışmalar vs. ama herşeyden önce kendine güvenmek için kendini sevmeli ve olduğu gibi kabul etmelisin.

3.Maaş meselesinde başkaları gibi ağlamak yerine gülmeyi tercih etmen senin seçimin. O işte çalışmaya devam etmek de senin seçimin. Madem gelirinden memnun değilsin neden geliri seni memnun edecek yeni bir iş bakmıyorsun?

4. "Kendimin farkında değilim." demişsin o zaman farkında olmak ve farkındalıklarını arrtırmak için çalışmalısın.

5. Başkalarının söylediklerini kafanın içinde çevirip onların seni yargıladıkları gibi sen de kendini mi yargılıyorsun? Bence içinde suçlayıcı bir ego sesi var.

6. Bütün bu anlattıkların tabi ki düzelir. Çok acımasızca eleştirmişsin kendini. Bu eleştirilerin kaynağı kendi düşüncelerin mi ben onu merak ediyorum. Başkalarının düşüncelerini önemsediğin için mi rahatsız oluyorsun? Eğer kendin istediğin için değişmek istiyorsan değişmelisin.

7. Yapılacak en iyi şeylerden birisi de kendini tanımaktır. Kendini tanıyan insan kendine güvenir. En ince huy, düşünce, duygu durumundan, oturuş, kalkış, hareket hatta mimiklerine kadar insan kendini tanıyabilir farkında olabilir. Örneğin gülümsediğin zaman yüzünün aldığı şekli ayna kullanmadan hayal edebiliyor musun? Bu bir farkındalık çalışmasıdır. Kendinin farkında olan insan dışarıdan nasıl göründüğünü az çok bilir. Kendinin farkında olmak da kendini tanımaktan geçer.

Hiç can sıkmaya lüzum yok. Sen kendini tart diğer insanların düşüncelerinden bağımsız olarak. Sor kendine ne istiyor bu kosovali diye? Ona göre karar ver yapacaklarına.

Değişmek mi ya da değiştirmek mi istiyorsun ilk önceliğini belirle ve bu konuda adım at. Eleştirmek iyi hoş ama hoşlanmadığımız durumları değiştirmek için çaba göstermeli yani harekete geçmeliyiz.

ve son sorum şu:

8. Şimdiye kadar hangi telkinleri ne kadar süreyle dinledin? Etkilerini gördün mü? Hala dinlediğin telkin var mı? Onu da paylaşırsan ona göre o konuda da önerisi olan olacaktır.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2012, 11:14 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: Somewhere
Mesajlar: 194
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Telkinler hem farkındalığınızı arttırır hem de istediğinizde daha ciddi olabilmeniz konusunda sizi motive eder.Özellikle Ego güven telkininin size faydalı olacağı kanaatindeyim.Nasıl dinleyeceğinizi de zaten biliyorsunuzdur.En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum.
__________________
Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler
everything is possible
maxhealth isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2012, 04:32 AM   #6 (permalink)
 
DreamDuality - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 16
Tesekkür: 11
18 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DreamDuality is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Keşke sizle arkadaş olabilseydik.
Siz gülerdiniz, ben melankolik; orta yolu bulurduk zamanla.

Şaka bir yana; gülmek ruha çok faydalı.
Ben kendimi zorluyorum gülebilmek için, bazen bir tebessüm için.

Sitedeki yöneticilerimiz,bilgilir kişiler daha iyi bilirler.
Ama çok aşırı; olup olmadık birşeylere de gülmüyorsanız.
Saba tümer gibi değilseniz yani; bence faydalı bir durum.
__________________
Kendine güven sanat müziği bayıldım.

Katip benim,ben katibin el ne karışır.
Katibime kolalı da gömlek ne güzel yakışır.

Biz çamlıcanın üç gülüyüz.
Aşk bahçesinin bülbülüyüz.

Yüzbin kokulu gül satarız.
Vallahi cana can katarız.
DreamDuality isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2012, 10:22 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

herkeze çok teşekkürler arkadaşlar.yorumlarınız için.
"sweet" neredeyse makale yazmış.çok saol zamanını ayırdığından dolayı.bi kaç şeyi yanıtlayım.
mecazi anlamda yolunu değiştirmek o.seri katil muamelesi yok yani.mecazi anlamda.herşeye gülen birisi gibi gözükmüyorum.yada korkak biri.
KEŞKE BAŞKA İŞ BULABİLSEM.4 AYDIR BUNU ZOR BULDUM.
telkinlerden bi hafta dinleyip sıkılıp bırakıyorum.toplasan 1 ay falan dinledim.etkisini farketmedim aralıklarla dinlediğim için.
şimdi işte dinlemeyi planlıyorum adam gibi.BELKİDE BU SAYEDE DAHA İYİ BİR HAYATIM OLUR.
koruma kalkanıda eklicem. bu ego suçlamasından kurtulmak için
tekrar teşekkürler arkadaşlar
kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2012, 11:03 AM   #8 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Pozitif Gücün Büyüsü( Louise L. Hay ) adlı kitabı bir de bilinçaltının gücü ( Joseph murphy ) ya da Evrenden Torpilim Var ( Aykut Oğut ) okumanı öneririm , okur uygularsan hayatının çok değişeceğine eminim.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2012, 09:04 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

evrenden torpilim var kitabını zaten okudum."amerikaya gitmiş ve metroda uyuya kaldıgı için yanlış durakda inmiş.zencileri saldırınsında bi gözünü kaybetmiş adam"ın hikayesi buydu....
en iyisi ben telkinleri DÜZENLİ dinleyeyim.

tavsiyeleriniz için saolun
kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2012, 12:41 PM   #10 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Eğer koca kitaptan aklınızda kalan sadece bu hikaye ise ben kesinlikle evrenden torpilim var kitabını bir kez daha okumanızı öneririm. Hatta onun hocasının kitabını da okumanızı öneririm. O kitap da Darel Rutherford "Çözüm olmak". Bana çok şey katan iki kitaptan biridir nbu iki kitap.

Bir de okuduklarımızı uygulama aşamasına geçmezsek, harekete geçmezsek okuduklarımız hiç bir işe yaramaz. En azından her zaman her şeyi %100 doğru uygulamaktansa bir yerden başlayıp hata yaparak mükemmele ulaşmaya çalışmalı insan.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız giriş faslını geçiyorum arkadaşlar.ben varya kalıbının adamı değilim benden 2 kapı 1 pencere çıkar.beni sokakda görenler yolunu değiştitrir o derece.ama takiii benimle konuşmaya başlancıya kadar.eşşek gibi sırıtyorum.gülmekde değil. kendime güvenim hiç yok. mesela ben evde bile şunu derken bile kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.