Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Kendine Güven New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/573-kendine-guven-new-age.html)

hayatimdegisti 06-01-2007 01:58 PM

Kendine Güven New Age

Kendine Güven Telkini New Age Versiyonunu Yüklemek İçin Link Üzerine Gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet deyiniz.

New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır

fcool 07-03-2007 01:53 AM

Kendine Güven New Age

merhaba
sitenizi bugun Kardesimden duydum ..cok ilginc buldum ...denemek isterim her yetiskin gibi bende kendimi devamli yorgun ve gelecege dair umutsuz hissediyorum ..insanlara guvenimde cok azaldigi icin asosyallesmeye basladim bu da beraberinde yanlizligi getiriyor ...yanliz anlayamadigim sadece muzik mi var mp3 lerde ben baska bi si duyamadim telkin gibi ..biraz daha aciklayici bolumler olursa sitenizde iyi olur .. ilk etapta merak ettiklerimi ogrenemedim ..tesekkurler

fatma
USA

etterna_ 07-03-2007 02:00 AM

Kendine Güven New Age

hoşgeldin fatma;
bu bölümü okursan belki yardımcı olursana hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?topic=

abuseyif 07-03-2007 11:22 PM

Kendine Güven New Age

hoş geldin fatma sadece müzik yok tabiki müzikle berabaer zor farkedilir bir şekilde alttan telkin yapılıyor mesala kendine güvenin ney versiyonunda dikkat et duyarsın

fcool 08-03-2007 03:36 AM

Kendine Güven New Age

ama nasil oluyo bazi kisiler duyuyormus soyle demissiniz filan diyolar ben hic bisi duymuyorum muzik disinda (muzigi sonuna kadar actigim halde ..)

meryemim85 28-07-2007 04:36 PM

Ynt: Kendine Güven New Age

merhaba fcool ben başlarda duyamıyodum zamanla duyarlılık artıyo sanırım şimdi duyabiliyorum.yüksek sesle alakalı olduğunu sanmıyorum.duymak beni hem şaşırttı hem sevindirdi

Sehzade 07-09-2007 07:20 PM

Ya ben sadece kendine güveni dinlemek istiyorum. Suçluluk duyguları ve egoyu hiç dinlemeden bir tek bunu dinlesek her hangi bir problem olur mu? Neden ilk başta illa onların dinlenmesini istiyorsunuz. Halbuki dinleyipte rahatsızlık duyanlar bir hayli fazla..

turgay0101 07-09-2007 07:44 PM

Alıntı:

Sehzade Nickli Üyeden Alıntı
Ya ben sadece kendine güveni dinlemek istiyorum. Suçluluk duyguları ve egoyu hiç dinlemeden bir tek bunu dinlesek her hangi bir problem olur mu? Neden ilk başta illa onların dinlenmesini istiyorsunuz. Halbuki dinleyipte rahatsızlık duyanlar bir hayli fazla..

Arkadaşım rahatsızlık duyanların geçirdiği huzursuzlukların hepsi geçici olmuştur çoğunun nedeni suçluluk duygularıdır bilinç altına gömdüklerimiz sen onlar orda kalsın üstüne öz güven inşa edelim diyorsun halbuki bilinç altını bi bardak gibi düşün içi doluyken yeni bir şey yerine koyamazsın ondan Atakan abi herkese önce onları öneriyor
ama çok rahatsız ederse 1 hafta sonra suçluluğun çıkarılabiceğini de söylüyor topu topu bir hafta sabır sonra istediğini ekliyeceksin nasıl olsa hismiley

hayatimdegisti 07-09-2007 09:17 PM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sehzade Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşım rahatsızlık duyanların geçirdiği huzursuzlukların hepsi geçici olmuştur çoğunun nedeni suçluluk duygularıdır bilinç altına gömdüklerimiz sen onlar orda kalsın üstüne öz güven inşa edelim diyorsun halbuki bilinç altını bi bardak gibi düşün içi doluyken yeni bir şey yerine koyamazsın ondan Atakan abi herkese önce onları öneriyor
ama çok rahatsız ederse 1 hafta sonra suçluluğun çıkarılabiceğini de söylüyor topu topu bir hafta sabır sonra istediğini ekliyeceksin nasıl olsa hismiley

Turgay ne güzel cevaplamissin..Benim ekleyeceğim bir şey yok... coffe2

LADYinRED 04-10-2007 03:42 PM

merhabalar ben de bugün öğrendim siteyi ve üye oldum. Şuan kendine güven telkininin ney versiyonunu dinliyorum ve hiçbir telkin duyamıyorum...Ama rahatladığım bir gerçek çünkü ney sesi beni her zaman rahatlatır... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM.