Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Kendine Güven New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/573-kendine-guven-new-age.html)

serdar_dk 21-05-2008 01:49 AM

Ynt: Kendine Güven New Age

Slm arkadaslar,bende az evvel uye oldum.Bir kac mp3 indirdim.Bende muzikten baska birsey duyamiyorum...Neden diye sormuyorum cunku yazilanlari okudum ve sabretmeye karar verdim.Harcanan emekler icin tskl.

Sirona 22-05-2008 07:38 PM

Meditasyon müzikleri gerçekten güzeldir içinde herşeyi bulabilirsiniz(bulmak istediklerinizi biliyor iseniz).Ben çok severim rahatlamak olsun etnik müziği özümsemek olsun dinlerim...Ama rap,hip-hop,trance dinleyenler için bu bir işkence olabilir ama müzik olarak düşünmemek gerek ilaç niyetine şifa olsun.Teşekkürler paylaşıma

capella 23-05-2008 03:40 PM

çok heyecanlıyım bugün dinlemeye başlayacağım utananadam
bir süredir hipnozu düşünüyordum sanırım böyle bir başlangıç daha anlamlı olacak blissy
şimdiden teşekkürler tender45

winston 31-05-2008 03:40 PM

Arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum şimdi ego arttırıcı suçluluk kendine güven vs indirip dinliyoruz ya bunların hepsiinin de aynı şarkı mı olması gerekiyor yani hepsi new age yada ney falan mı olmalı yoksa biri ney biri new age biri sanat müziği falan olabilir mi?

MuminOKAN 31-05-2008 03:51 PM

Alıntı:

winston Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum şimdi ego arttırıcı suçluluk kendine güven vs indirip dinliyoruz ya bunların hepsiinin de aynı şarkı mı olması gerekiyor yani hepsi new age yada ney falan mı olmalı yoksa biri ney biri new age biri sanat müziği falan olabilir mi?

içerik hepsinde aynı istediğin tarz müziği dinleyebilirsin. super

y_cafer 01-06-2008 02:56 PM

gerçekten çok güzel insanı müthiş dinlendiriyor

KALAMITI 07-06-2008 03:12 AM

Merhaba herkes
bugün kendime güvensizliğimle ilgili olumsuz bir deneyim yaşadım ve internette adeta ilaç ararcasına bir umut ararken bu siteyi buldum, üye oldum,sanırım aradığım yerdeyim umarım hayal kırıklığına uğramam... sevgiler

kumkea 08-06-2008 01:18 AM

doğa versiyonunuda indirdim bunuda indiriyorum
ikisini birden dinlmek problem olmuyordur sanırım..

teoman_ 08-06-2008 05:38 PM

Alıntı:

cikof Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

abuseyif Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldin fatma sadece müzik yok tabiki müzikle berabaer zor farkedilir bir şekilde alttan telkin yapılıyor mesala kendine güvenin ney versiyonunda dikkat et duyarsın

böyle saçma şeymi olur kardeşim ya ney sesinden başka bir şey duyulmuyor. hem duyulsa bile ne olabilirki bu mu bana güven verecek. mantıklı şeylerle uğraşın.....

ne gibi mantıklı şeyler...!!

MuminOKAN 08-06-2008 05:41 PM

Alıntı:

cikof Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

abuseyif Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldin fatma sadece müzik yok tabiki müzikle berabaer zor farkedilir bir şekilde alttan telkin yapılıyor mesala kendine güvenin ney versiyonunda dikkat et duyarsın

böyle saçma şeymi olur kardeşim ya ney sesinden başka bir şey duyulmuyor. hem duyulsa bile ne olabilirki bu bana güven verecek. mantıklı şeylerle uğraşın.....

üstadım zamanla duyacaksın. 80-100 saatten sonra duyuluyor. kaldı ki şuan duymaman senin açından iyi. -eğer yorum yapmadan önce forum içerisinde bir kaç konu hakkında araştırma yapsaydın kendinide strese sokmazdın diye düşünüyorum, tabi bakış açısı, haklısın-

mantıklı şeylerle uğraşın derken neden kastettiğini anlayamadım. bi açarmısın?
mantıksız dediğin şeyler; telkinler ve yazılanlar ise sizi biraz olsun saygıya davet ediyorum. burada onca emek var gelip burda ahkam kesmenizin size yakışacağını sanmıyorum.
eğer sizin için mantıksız geliyorsa, burada bulunmanızın da bir anlamı olmadığına inanıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM.