![]() |
Ynt: Kendine Güven New Age Slm arkadaslar,bende az evvel uye oldum.Bir kac mp3 indirdim.Bende muzikten baska birsey duyamiyorum...Neden diye sormuyorum cunku yazilanlari okudum ve sabretmeye karar verdim.Harcanan emekler icin tskl. |
Ynt: Kendine Güven New Age Meditasyon müzikleri gerçekten güzeldir içinde herşeyi bulabilirsiniz(bulmak istediklerinizi biliyor iseniz).Ben çok severim rahatlamak olsun etnik müziği özümsemek olsun dinlerim...Ama rap,hip-hop,trance dinleyenler için bu bir işkence olabilir ama müzik olarak düşünmemek gerek ilaç niyetine şifa olsun.Teşekkürler paylaşıma |
Ynt: Kendine Güven New Age çok heyecanlıyım bugün dinlemeye başlayacağım utananadam bir süredir hipnozu düşünüyordum sanırım böyle bir başlangıç daha anlamlı olacak blissy şimdiden teşekkürler tender45 |
Ynt: Kendine Güven New Age Arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum şimdi ego arttırıcı suçluluk kendine güven vs indirip dinliyoruz ya bunların hepsiinin de aynı şarkı mı olması gerekiyor yani hepsi new age yada ney falan mı olmalı yoksa biri ney biri new age biri sanat müziği falan olabilir mi? |
Ynt: Kendine Güven New Age Alıntı:
|
Ynt: Kendine Güven New Age gerçekten çok güzel insanı müthiş dinlendiriyor |
Ynt: Kendine Güven New Age Merhaba herkes bugün kendime güvensizliğimle ilgili olumsuz bir deneyim yaşadım ve internette adeta ilaç ararcasına bir umut ararken bu siteyi buldum, üye oldum,sanırım aradığım yerdeyim umarım hayal kırıklığına uğramam... sevgiler |
Ynt: Kendine Güven New Age doğa versiyonunuda indirdim bunuda indiriyorum ikisini birden dinlmek problem olmuyordur sanırım.. |
|
mantıklı şeylerle uğraşın derken neden kastettiğini anlayamadım. bi açarmısın? mantıksız dediğin şeyler; telkinler ve yazılanlar ise sizi biraz olsun saygıya davet ediyorum. burada onca emek var gelip burda ahkam kesmenizin size yakışacağını sanmıyorum. eğer sizin için mantıksız geliyorsa, burada bulunmanızın da bir anlamı olmadığına inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |