![]() |
Ynt: Kendine Güven New Age atakan abi telkinlerin boyutlarınıda yazsan yani süresi ve mb olarak ne kadar olduğunu linkin altına indirirken doğrumu yanlış mı indirdik ona baksak az önce tıkladım new age 5saniyelik birşey indirdi şimdi gene tıkladım bu sefer heralde doğru olanı indiriyor hala daha indirmedi kolay gelsin.. |
Ynt: Kendine Güven New Age ya arkadaşlar ben bir çok kategoriden telkinli müzik indirmeye çalıştım fakat hiç bir link açılmadı! siz nasıl açıyosunuz hayret sad456 |
Ynt: Kendine Güven New Age Dosyalar silinmiş gözüküyor.Tekrar güncelliyorum. |
Ynt: Kendine Güven New Age idea3 merhaba bn oksye hazırlanıorum..ilk başlarda kendime güvenm yoktu..yapamam diye düşünüyordum..sonra bir gün şans eseri bu siteyi buldum..telkinlerin verdiği huzur ve güvenle çok çalıştım ve diğer denemeye göre 10 net başarım arttı..ailemde dahil herkes çok şaşırdı..teşekkürler..hayatım değişti! mlk34 sapkal89 |
Ynt: Kendine Güven New Age kardeş ben yeniyim bu konular tamda benim aradığım konulardı. çok teşekkürler ediyorum sağol. alk78 alk78 |
Ynt: Kendine Güven New Age dertymrb ben kendine güven ve sigaradan kurtulmak mp3leri ni indirdim.umarım bir etkisi olur.aslında içimde biraz inanç var. kend,me güvenmiorum çünkü ailem ve çevremdekiler bunu bana kaybettirdi. |
Ynt: Kendine Güven New Age merhaba ufukcry inşallah telkinler sayesinde hem güvenin yerine gelecek hemde eminim sigarayı da bırakacaksın.Gelişmeleri paylaşırsan biz de senin adına çok seviniriz kardeşim.Kendine iyi bak sevgiyle kal. |
Ynt: Kendine Güven New Age Arkdaşlar biraz ilginç gelebilir Yorumlardan ve yazılanlardan etkilendiğimi düşünmeyin. Şu anda 06 mayıs 2008 gece 02:04 saatleri y789 (yarım saat önce bu siteyi buldum içeriği inceledim ve kendine güven mp3nu indirdim.) daha ikinci dinleyişimde müziğin altından bir takım sesler duymaya başladım tam anlamasamda sesleri ... (kafamda soru işaretleri bıraktı Genel Kullanım Rehberi isimli dökümanda 1 veya 2 hafta süre biçilmişken ben niye bu kadar erken sesleri duymaya başladım. bunun anlamı nedir ?? Uzun zamandır takip eden arkdaşlar cvplıyabilirlermi ?? çok ilgimi çekti bu durum devam edicem telkin mp3lerini dinlemeye bakalım ne olacak |
Ynt: Kendine Güven New Age merhabalar hoşgeldiniz kenanknn.. aslında bu konu ile ilgili olarak rehber bölümde yanıtlarımız mecuttu.. telkinler ritimli olarak okunur.. belli yerlerde telkini okuyan atakan bey in sesini duymanız normal.. müziği dinlerken sesini çok açmanıza gerek yok.. özellikle volum yüksek olduğunda alttaki okuma sesleri yer yer duyulabiliyor.. iyi dinlemeler dilerim.. sevgiler.. |
Ynt: Kendine Güven New Age art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |