Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Kendine Güven Klasik Müzik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/568-kendine-guven-klasik-muzik.html)

unbestimmte 08-09-2009 11:51 PM

Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik

tamamdır yaptımmm.yalnız sorularım var,dinlemek ve geliştrmek istedimmm çok sey war,neleri ne kadar yapmam gerektiğine nasıl karar wericem yardım ederseniz çok mutlu olurummm,çok tesekkürler

songulakpinar 13-09-2009 02:21 PM

lütfen lütfen... güven telkinini indirdim 1dk 13 saniye sürüyor bu süre doğrumu yoksa indirmemdemi sorun var anlayamadım süre konusunda daha önceki yazılarda bir sonuç bulunmuyor yada ben bulamadım.telkinleri eksin dinlemek sorun olur diye sürelerini öğrenmem rahatlatıcı olacak şimdiden teşekkürler.

Işıldayan Safir 13-09-2009 03:19 PM

kendine güven telkini klasik versiyonu 07:42 sn bende

YABANCI_07 20-09-2009 02:16 PM

merhaba ben yeni uyeyim ayni zamanda yabanciym inshallah kelimeleri dogru yazarim.bende sosyal fobiliyim onun icin cok sorunlarm var kendine guvensizlik .insanlarla konushamiyorum ,ve ablam cok hareketli biri oldugu icin her zaman o onde geliyor ve bana da kiskanmak kaliyor.bu siteyi inthr dushunduyum bir zamanda buldm gercekdn cok inandm belki onun icinetkileniyorum ve biraz rahatladm ilk hafta suckuluk ve egoyla bashladm shimdi kendine guven dinliyorum sizce dogrumu boyle eyer tavsiyede bulunmak istyn olursa cok sevinirm gercekden ihtyacim var bide insanlrla konusharken sesim cok kisik cikiyor kimse duymuyor.bunun icin ne dinlemeliyim

senarist 21-09-2009 12:19 PM

bende çok utangacıtm ama şimdi birazda olsa fark etti göz teması kuramıyordum artık kurabiliyorum daha rahatım ,ben de ilk hafta tabi ki suçluluk ve egoyla başladım sonra kendine güven,sosyallik arttırıcı ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi listeye kattım bence bunları mutlaka listene ekle

leshracc 23-09-2009 12:09 AM

Arkadaşlar benim pcdemi bir sorun var.Ben neyi indirirsem suçluluk telkini,ego güçlendirici hepsinde de aynı müzik çalıyor,kuş sesi su sesi anlamadım yardımm help me

hayatimdegisti 23-09-2009 12:10 AM

Telkinlerin içerikleridir önemli olan.Müzikleri ayni olabilir.

ozgecan 23-09-2009 03:20 AM

evet bende dün hepsini indirdim ve hepsi aynı müzik peki bunun yararı hepsi için geçerlimi müzikler aynı oldugu için telkinlerin adları değişik ama?

ozgecan 23-09-2009 03:22 AM

özellikle klasik müziğe bayıldım dinlerken ruhumu huzur kaplıyor ve apayrı duygular yükleniyor içimi ve güvenim her dinledigimde dahada saglamlaştıgını hissediyorum bunu paylaşan arkadaşlara çok tşkr ediyorum harika bir site olaganüstü emekler dolu ;)

armenak 05-10-2009 07:54 PM

ben mp3 leri alamıyorum alan bir arkadaş bana gönderebilir mi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 PM.